Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מדבקות לאוטו

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8192 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
אני לא מבין מה מוריד את הערך בצביעה?! אם אתה עושה את זה במוסך מורשה באותו צבע בדיוק וצובע למשל את כל הדלת לא יראו את זה לעולם כי במוסך מורשה זה בדיוק אותו צבע כמו המקור ואם הוא נעשה במקצועיות לא יראו את זה בחיים.. לאבא שלי היה הרבה שריטות ומכות צבעו ובחיים לא היית רואה את ההבדל.. והצבע היה ירוק כהה.. :roll:

בדיקה לא עושים עם העיניים אלא על ידי מכשיר מיוחד......

עשה לי טובה.... שאתה בא לקנות מכונית מי בדיוק עושה בדיקה עם מכשיר לצבע את מי זה מעניין בכלל?!

אתה שואל ברצינות?

דבר ראשון כל מכון בדיקה בודק צבע, כך שלפי זה ניתן לדעת איזה חלקים הוחלפו באוטו וזה מרמז על תאונה אפשרית, ולכן גם יש ירידת ערך בגלל חשש לתאונה שאולי היתה ובגללה הרכב עבר צבע. קיצר רצוי להמנע מצביעה לדעתי (מר ישראלי לא אוהב לקנות רכב צבוע)

צודק ב100% עם משיהו יראה אוטו בן 4-5 שנים מתי שאני ירצה לימכור ישר יחשוד שהוא עבר תאונה ולך תוכיח שלא...

יש לימשהו עוד אתרים בנושא של המדבקות??

תודה מראש

פורסם

אם אתם מיאיזור חיפה אז יש לי מקום של מדבקות במחירים נורמלים!!!!!!!

אור שלטים

04-8641712

04-8644125

אני הזמנתי אצלו מדבקות ..

שוב המחירים נורמלים

פורסם
אם אתם מיאיזור חיפה אז יש לי מקום של מדבקות במחירים נורמלים!!!!!!!

אור שלטים

04-8641712

04-8644125

אני הזמנתי אצלו מדבקות ..

שוב המחירים נורמלים

איזה סוגים יש לו

יש לך תמונות ??

פורסם

כול מה שאתה רוצה יש לו..

הוא בונה שלטים אתה תביאי לו תמונה הוא יעשה מי זה מדבקה..

זה מקום שבונה שלטים ואם זאת הוא עושה מדבקות ..

גם על מכוניות כמו מהיר ועצבני מחירים לא בשמיים לפחות בישבילי :lol: ..

אם אתה מהאיזור שווה לבקר יש לו דברים ואם אין לו אז תזמין והוא יעשה לך את מה שאתה רוצה.

פורסם
יש מישהו שמוכר בארץ התמונות הבאות הופיעו בלוח של נענע:

המחירים ממש טובים ...

אני עכשיו שלמתי 500 ש"ח על סט מדבקות מקורי (!!!) לכל אורך הרכב !!!

המחיר כואב אבל זה המחיר שמשלמים על חלקים מקוריים לרכב אספנות ...

אלעד רוזנקר, טלפון 0524626633.

ניתן להתקשר להתייעץ בכל הקשור ברכבי אספנות ואופל בפרט (בעיקר ישנים).

פורסם

לדעתי לא שווה לבזבז 500 שקל על מדבקות(זו דעתי)..

אבל במקום שאמרתי יש מחירים יותר נורמלים..

כול מי שאומר שמדבקות ניתן להשיג "בחנות שיפורים" זה שטיות..

כול חנות שעושה שלטים יכול לעשות לך כול מדבקה שתירצה.

פורסם
אני לא מבין מה מוריד את הערך בצביעה?! אם אתה עושה את זה במוסך מורשה באותו צבע בדיוק וצובע למשל את כל הדלת לא יראו את זה לעולם כי במוסך מורשה זה בדיוק אותו צבע כמו המקור ואם הוא נעשה במקצועיות לא יראו את זה בחיים.. לאבא שלי היה הרבה שריטות ומכות צבעו ובחיים לא היית רואה את ההבדל.. והצבע היה ירוק כהה.. :roll:

לא משנה כמה הצביעה תהיה מקצועית, עין של בעל מקצוע תזהה מייד שהחלק ברכב עבר צביעה.

גם במוסך המרכזי וגם אצל כל פחח הם מערבבים צבעים בכדי להגיע לגוון הרצוי ככה שאין הבדל גדול בין השניים.

לגבי כיסוי שריטות ע"י מדבקות, זכור לי שישנה איביזה טורבו שתיקנו בה שריטות לכל אורך הרכב ע"י ציור יפיפה עם מברשת צבע, העבודה נראת מאוד מקצועית, קח בחשבון שעבודה כזאת תעלה יותר ממדבקות.

למישהו יש את התמונות של הרכב, הוא פורסם בפורום בעבר..

שי

גולף GTI סטנדרטית....כמעט

• תוכן חדש...