Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

עצה למפגש

Israel_106
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8210 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
היי למה אין מפגש בירושלים??? :shock:

יש מלא מקום באזור מגרש טדי למה לא לבוא לירושלים קצת לשבור שגרה?

לא חייב תמיד באיזור המרכז

שהירושלמים לא יבזבזו דלק......... סתם בצחוק :p

ליפני יומיים הייתי בי-ם ואין שם שום דבר מעניין!!!

:wink:

POWERD BY C....

פורסם

ירושלמים!

תארגנו מפגש ביניכם, לא משנה איפה, כיכר החתולות, כיכר הגרבילים, משעול הקנגורו....מה שבא לכם.

אני מבטיח להגיע מהמרכז כשיהיה משהו מאורגן, אחרי הכל....אני תמיד מחפש סיבה לשרוף דלק על העליות של ירושלים.

Heaven is where the police are British, the cooks French, the mechanics German, the lovers Italian and it is all organized and run by the Swiss

Hell is where the chefs are British, The mechanics French, the lovers Swiss, the police German, and it is all organized and run by the Italians

פורסם

קודם כל הכי כיף לנסוע לירושלים 8) כל הסיבובים העליות הירידות מה יש באיזור המרכז....... מישור הכי קל לתת גז במישור

אני מוכן לקחת יוזמה ולקיים מפגש בירושלים מי שרוצה ה"פ :!:

עדיין חושב על זה..

פורסם

צודק חובה להתחיל לארגן משהו בירושלים

לא חסר פה רכבים מושקעים ואנשים שמבינים :lol:

95 1.6 Ibiza ידנית, 106XS 1.4 95 ידנית, Lantis 1.8 95 ידנית,

ליסינג אוט' מכאן ואילך

פורסם

הדבר הטוב ביותר ממנו להתחיל (משהו שניסיתי לעשות כבר פעם) זה שכל ירושלמי (שאגב על הרוב אנו לא יודעים שהם כאלו) שזה בראש שלו יכתוב את עצמו בהמשך השרשור

או יפנה בה"פ למישהו כמוני או RS6 או שמוליק לצורך העניין, ירושלמים שמכירים אחד את השני לא רק בפורום ושהיו כבר בכמה מפגשים ומשם כבר באמת ניתן לארגן משהו, להתחיל תמיד צריך מהקטן.

פורסם
הדבר הטוב ביותר ממנו להתחיל (משהו שניסיתי לעשות כבר פעם) זה שכל ירושלמי (שאגב על הרוב אנו לא יודעים שהם כאלו) שזה בראש שלו יכתוב את עצמו בהמשך השרשור

או יפנה בה"פ למישהו כמוני או RS6 או שמוליק לצורך העניין, ירושלמים שמכירים אחד את השני לא רק בפורום ושהיו כבר בכמה מפגשים ומשם כבר באמת ניתן לארגן משהו, להתחיל תמיד צריך מהקטן.

יגאל צודק.

מאחר ואני אושית מין קודם כל, אבל גם אושית מוטוריקה ידועה לשמצה (במובן החיובי),

אשמח לסייע ביצירת קשר, כל מה שצריך זה שרשור בו יסירו הירושלמים את המסכה,

ויגלו מי הם, באיזו שכונה הם גרים (חובב מוטוריקה בהר-נוף? :shock: ללהההה...)

ומכאן הדרך לה"פ עם מספרי טלפון, שיחות אייסיקיו, ותיאום פגישה לצורך העניין

באיצטדיון טדי - אפשרי גם אפשרי.

רק חברה, תזדרזו, הזמן קצר והמלאכה מרובה :idea:

כל חור בלילה שחור, אבל של ג'ינג'יות זוהר בחושך

פורסם

אני ירושלמי עם מנוי לבית"ר , נפגש במפגשים חשאיים בירושלים , גדלתי בשכונת עוני ,

הייתי טבח במחנה בית-זית , עשיתי שמות במתנחבל שרצה לגנוב לי את האוטו ,

כל השכנים שלי עבריינים ( או שוטרים ) ....אז אני ערס?!?

יאללה ירושלים , תפסו יוזמה ,אם תהיו רציניים ...

תן לרומני בירה , הוא ישתה 5 דקות , תראה לו מאיפה הבאת את הבירה , הוא ישתה כל היום.

• תוכן חדש...