Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

עזרה בקשר לכרטיס מסך

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8178 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בן דוד שלי בא לישון אצלנו ביום שישי האחרון והביא איתו משחק שנראה לי ממש נחמד ואמרתי לו בטח שאתה יכול להתקין ולשחק בקיצור אחרי שהוא התקין הסרטונים של המשחק עולים ואז שהמשחק אמור לעלות אז המסך נכבה אבל יש מוזיקה של המשחק

יש לי כרטיס מסך gf 2 64mb יכול להיות שהוא כבר ישן מידי ולא סוחב על כאלה דברים?

פורסם
הכרטיס מסך לא סוחב את הרזולוציה.

- או במילים אחרות - ממש לא . (חייב).

אני חושש שתצטרך לומר לנו איזה משחק, ואיזה מסך ואיזה מערכת הפעלה, איזה מעבד וכמה זכרון יש לך.

האופציה שכרטיס המסך שלך לא סוחב את הרזולוציה של המשחק היא לכל היותר איזה ניחוש שאפילו פרוע זו מחמאה גדולה מידי עבורו.

אמנם זה לא ATI9200 אבל זה כרטיס שאמור להריץ משחקים. אם לא באופן טוב אז צולע, אבל הוא אמור להריץ משחקים.

כשמסך מחשיך ככה סתם זה לרוב לא בגלל הכרטיס.

(כלומר, זו גם אופציה, אבל יש עוד הרבה דברים בדרך.)

רון.

-ואגב, למשחק , אם הותקן כמו שצריך , מין הסתם, אמור להיות קובץ TXT עם דרישות המערכת,כנס ותקרא שם רגע, אולי באמת יש לך משהו שלא עונה על הדרישות המינימליות -

oo==00==00

למכירה אגזוז SEBRING אובלי, כניסה 2.5', פרטים בה"פ

פורסם

נסה להתקין Direct X 9 ואת ה-Driver האחרון של Nvidia

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

נכון... זה היה ניחוש פרוע....

יש עוד סיבה שיכולה להיות (קרה לי שניסיתי לשחק בEMPEROR: THE BATTLE FOR THE DUNE עם מסך מ 1997)

יכול להיות שהמסך לא תומך ברזולוציות גבוהות. קרה לי אותו דבר עם המשחק ואם משחקים אחרים - פשוט מאוד או שמנסים איכשהו להוריד את הרזולוציה של המשחק (אם יש סתופ חיצוני שמאפשר לעשות זאת בלי להכנס במשחק - מה טוב... אבל אם אין, אז פשוט הולכים לצייר ומנסים כל פעם להכנס למשחק, לעשות PRINT SCREEN, ועל עיוור איכשהו להגיע לתפריט אפשרויות תצוגה ולשנות את הרזולוציה. עבד לי בחלק מהמשחקים, לקח שעה וחצי...)

בעקרון אני חושב עכשיו שיכול להיות שזאת הבעיה של הרזולוציה שגבוהה מידי בשביל המסך. איזה מסך יש לך?

• תוכן חדש...