Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

אין גדולה כמו בית"ר?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8178 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ובקשר להבדל בין אלימות מילולית לפיזית:

אני לא יפה נפש - גם אני מקלל את השחקנים/שופטים/מאמנים ושאר אנשי סגל. אבל יש גבול אדום גם לאלימות מילולית, לא פעם ולא פעמיים קיללו שחקנים בגלל הצבע/לאום שלהם, העליבו שחקנים ואת המשפחה שלהם בצורה כל כך מגעילה, כל מני קללות שאני לא מקלל את האויבים שלי. ומה הם בסה"כ ??? סה"כ שחקני כדורגל שעושים את העבודה שלהם (טוב/לא טוב - זה לא משנה).

אז אולי לפעמים השופט בן *ונה, אבל זה לא אומר שצריך לפגוע בו... (ותתפלא, לפעמים גם מילים פוגעות)

הראל.

ספרינט QV 1.7i

146 1.7 16V

פורסם
ובקשר להבדל בין אלימות מילולית לפיזית:

אני לא יפה נפש - גם אני מקלל את השחקנים/שופטים/מאמנים ושאר אנשי סגל. אבל יש גבול אדום גם לאלימות מילולית, לא פעם ולא פעמיים קיללו שחקנים בגלל הצבע/לאום שלהם, העליבו שחקנים ואת המשפחה שלהם בצורה כל כך מגעילה, כל מני קללות שאני לא מקלל את האויבים שלי. ומה הם בסה"כ ??? סה"כ שחקני כדורגל שעושים את העבודה שלהם (טוב/לא טוב - זה לא משנה).

אז אולי לפעמים השופט בן *ונה, אבל זה לא אומר שצריך לפגוע בו... (ותתפלא, לפעמים גם מילים פוגעות)

הראל.

אני גם נגד אלימות כמו שאמרתי , וכמובן נגד גזענות , יש הבדל בין קללות

לממן , שופט , שחקן וכו' -לגיטימי , אבל כמובן קריאות גזעניות מקומם לא במגרשים

אך עדיין הם חלק מן הכדורגל בכל העולם ולא רק בישראל , אפילו באנגליה

הנאורה - בל שם מטפלים בקריאות אלה ביד רמה.

בנוגע לאבוקות וחזיזים , אז כן באיטליה מותר ואיזה צבע זה מוסיף למשחק

תראה משחקי מילאן , מדהים ואין מילה אחרת - אני אישית לא שמעתי על מישהו

שנפצע שם מחזיז.

תאמין לי לשבת באצטדיון מקורה באנגליה כל המשחק ולמחוא כפיים שיש איזו הזדמנות בדקה ה 90 ואחרי זה גול ומהפך במקום להשתולל , קמים מוחאים כפיים.

איפה ההשתוללות? , איפה הקפיצות ?

איפה הירידה לגדרות בארגנטינה ( זה כבר מסוכן..)

פורסם

יאשה קבל את התנצלותי אני מקווה שלא נפגעת :)

יש הבדל ענק בין אלימות לבין רימוני עשן ואבוקות

בחו"ל במדינות רבות מותר להכניס ואת האבוקות האוהדים מחזיקים ביד (בעזרת ברזל שנועד למטרה הזאת)

וככה אין סיכוי שזה יפגע במישהו

בארץ זורקים אותם כי אם תחזיק ביד אז ישימו לך אזיקים על הידיים וגם ככה זה לא יוצר בעיה כי אנשים מתרחקים

וזה לא עושה המון עשן שמסוגל לחנוק

רימון אם זורקים אותו בין המון אנשים זה בהחלט מסוכן ובכלל לא נעים

את האלימות חייבים להרחיק ממגרשי הכדורגל

קללות בגבול הטעם הטוב לדעתי זה דווקא מוסיף בייחוד אם זה בצורה יצירתית

אבל יש בעיה שכל אחד שם את הקו האדום במקום אחר

אני והקליאו כבר לא ביחד

אווווי הגעגועים

• תוכן חדש...