אוף-טופיק
[כתיבה למשתמשים רשומים בלבד עם 150 הודעות ומעלה] כל מה שלא קשור למכוניות. התייעצויות לגבי לימודים אקדמיים, זוגיות, DIY בבית, מוצרי חשמל, מחשבים, מצלמות, סלולר, טיולים בחו"ל, עוד קצת זוגיות, טלוויזיות, שעונים, מעסיקים, מחפשי עבודה, עוד טיפה זוגיות לקינוח ועוד.
58,387 נושאים בפורום הזה
-
- עוקב אחד
- 0 תגובות
- 930 צפיות
הרכב החל את הטיפול ביום ב' בבוקר במוסך "ארז" והיום קיבלתי אותו עקב ראש השנה. ברצוני לציין לשבח את הטיפול, היחס והאמינות שקיבלתי מעובדי המוסך בכלל ומבעל המוסך ארווין ומהמכונאי סאבר בפרט. כל בקשה שלי מולאה ללא שום ויכוח. חייב לציין כי עד היום נמנעתי להיכנס למוסך הנ"ל עקב ביקורות שליליות אך הבנתי כי הן לא נכונות ולא צודקות ויש על מי לסמוך. http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=80955
הודעה אחרונה מאת GUY007, -
[מתנה] טנק
מאת Leonid- 5 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
שלום חברים. לחבר מאוד קרוב שלי יש יום הולדת. הבן אדם נאבד אחרי שנה שבה הוא היה ג'ובניק להגיע לקרבי, עבר ועדות, והיום הוא בשריון. רציתי להביא לו כמתנת יום הולדת דגם קטן של מרכבה (רצוי מאוד סימן 2), חיפשתי באינטרנט ולא מצאתי שום מקום שבו אפשר לקנות כזה דבר. מישהו יכול לעזור לי?
הודעה אחרונה מאת רונן ק., -
-
- אחראי פורום
- 4 תגובות
- 1.7 אלף צפיות
אהלן חברה. אני לא מצליח להתקין את התוכנה (נראה לי שאין לי ACTIVATION CODE תקין).... להלן התמונות, אשמח אם מישהו יוכל לעזור לי.
הודעה אחרונה מאת איתמר, -
-
היאבקות [סרטון]
מאת aliku- 2 תגובות
- 914 צפיות
סרטון על שני נערים שלקחו את עניין ההתאבקות (WWE) יותר מידי ברצינות http://www.big-boys.com/articles/by2.html
הודעה אחרונה מאת Yoni P., -
- 10 תגובות
- 1.8 אלף צפיות
לכבוד החורף שקרב ובא, פשוט מהמם. יפה ומפחיד. http://www.compfused.com/directlink/913/
הודעה אחרונה מאת stio, -
-
- אחראי פורום
- 33 תגובות
- 13.6 אלף צפיות
כבר כמה שנים שאני מתערב ומתווכח עם אנשים על הרכב של מוישה אופניק. אני מאז ומעולם טענתי (על סמך זכרון בלבד!) שהיתה לו פיאט 500, וכל אלה שהתווכחתי איתם (100% מהם ללא יוצא מן הכלל) טענו שהיתה זו חיפושית. לאחרונה הופנתי ללינק הזה: http://cartoon.irc.co.il/shows/sumsum.htm/. יש כאן מספר תמונות קטנות ולא ברורות של הרכב הזה, ולכן חשבתי שכאן, קארספורום, הוא המקום המתאים ביותר לשאול את השאלה הזו, שכן כאן יהיו בוודאי מי שיצליחו לזהות בוודאות את הרכב, ולתת לי את ה-OK הסופי, למה שאני טוען כבר שנים. תודה לכולכם, שבת שלום ושנה טובה! תכלה שנה וקללותיה, תחל שנה וברכותיה. מתן.
הודעה אחרונה מאת snake-man, -
-
- 0 תגובות
- 587 צפיות
טעות למחוק תודה.
הודעה אחרונה מאת mcyossi, -
- 0 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
ברשותי קליאו B שנת 99 1.4 שנכנסה אתמול לטיפול של בני. הטיפול כלל 10000 טיימינג ועוד כל מיני דברים. היום קיבלתי את הרכב אחרי הסבר מלא על עבודה שנעשתה ברכבי ויצאתי מבני מבסוט גם מטיפול וגם ממחיר
הודעה אחרונה מאת semik, -
- עוקב אחד
- 1 תגובות
- 4 אלף צפיות
ערב טוב, בסיאט לאון שלי התקלקה האזעקה המקורית של הרכב. החמודים בצ'מפיון רצו להחליף לי את היוניט של האזעקה שעולה לא פחות מ2500 ש"ח ללא מע"מ , לא כולל עבודה. ביררתי בשני מוסכים האם יש בעייה כלשהי להתקין שלט שירות/ אזעקה בנוסף למערכת הקיימת בלי לגרום נזק, ונאמר לי שלא צריכה להיות שום בעייה. בעודי באיזור ת"א קפצתי לרדיו מילנו, המתקין המורשה מטעם צ'מפיון מוטורס על מנת לקבל הצעת מחיר לאזעקה ושלט שירות. אזעקה בסביבות 1500 ש"ח ושלט שירות בסביבות 1000 ש"ח - נראה לי מוגזם לחלוטין (מזכיר קצת את מחירי צ'מפיון משום מה...) . כמובן שאני שם רגע בצד את העובדה שהרגשתי שנכנסתי לבית מרקחת אקסלוסיבי, לא המחירים ולא המקום מצאו חן בעיני. ואז נזכרתי בהודעות של דני ממצת אור בחיפה, שבמ…
הודעה אחרונה מאת צביקה., -
- 7 תגובות
- 5.1 אלף צפיות
שלום לכולם. יש לי מכסה שסטומים שצריך לצבוע. האם מישהו מכם מכיר אולי מקום מקצועי שעושה ציפויי אנודייז לאלומיניום? בברכה. מושיק גלימידי
הודעה אחרונה מאת RACEPAK, -
- 5 תגובות
- 1.9 אלף צפיות
ניסיתי להיכנס כבר מכמה מחשבים לאתר של מועדון אלפא רומיאו אבל אצל כולם האתר מופיע בג'יבריש. ניסיתי להחליף בין כל סוגי העברית (WINDOWS, LOGICAL וכו') אבל גם זה לא עזר. למישהו יש פתרון? מישהו מצליח להיכנס לאתר ולא רואה ג'יבריש? http://www.iaroc.org.il/portal/
הודעה אחרונה מאת ofir, -
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 58 תגובות
- 5.9 אלף צפיות
לא,אני לא מחפש סמים,ואני לא עובד בבילוש... סתם,שאלה שמסקרנת אותי,כי יש המון טיפוסים שונים,והתכולה של הבגאז' משתנה מטיפוס לטיפוס: אחד,מנגליסט מלידה,נוסע קבוע עם כל הציוד הנלווה,כולל אוהל וכסאות,כאילו שהחיים הם קמפינג אחד גדול. לעומת זאת הבגאז' של השני נראה כאילו מקום חירום של "האומן 17" במקרה ומשטרה סוגרת אותה בפעם נוספת..... אז מה יש לכם בבגאז'?
הודעה אחרונה מאת Casper_2001, -
-
- 15 תגובות
- 1.9 אלף צפיות
חג שמח ושנה טובה לכול החברה בפורום. אני כמובן ימשיך לתת למי שמגיע בראש . ולמי שלא יקבל ממתק . בברכת חג-שמח בני ל.
הודעה אחרונה מאת תומR, -
- 5 תגובות
- 2.4 אלף צפיות
אני מעוניין לרכוש סט של מספר ספרים ששוקל כ-9 ק"ג (1800 עמ'). עלות הספרים כ $350 + משלוח האם יהיה עלי לשלם גם מכס לכשיגיעו ?
הודעה אחרונה מאת Blue Jay, -
-
- אחראי פורום
- 16 תגובות
- 3.6 אלף צפיות
בשיטוטיי באינטרנט, הגעתי לפרוייקט הזה , אשר בו בדרך "מיוחדת" תאוצת המכונית מ0 ל100 קמ"ש משתפרת מ 8.6 שניות ל5.8 שניות! זה מדהים!
הודעה אחרונה מאת aliku, -
-
-
- אחראי פורום
- 11 תגובות
- 4.7 אלף צפיות
מחר אנחנו יוצאים לכנרת,אבל לא יודעים לאיזה חוף...יש למישהו המלצה לחופים מסודרים בכנרת? או שחופים ללא תשלום אבל שיהיו ככל שאפשר מסדורים. תודה.
הודעה אחרונה מאת matan_z, -
-
עזרה ב GT4
מאת Slava 1982- 5 תגובות
- 914 צפיות
פורסם עקב בקשה של המשתש NOSMANING: אולי הנושא מתאים יותר לאוף טופיק, אבל לשם אין לי גישה, אז תסלחו לי. אז ככה. עשיתי כבר את את המירוצים של המתחילים ושל המקצוענים אבל...יש במקצוענים מירוץ אחד, המירוץ האחרון, שהוא פתוח לכל סוגי הרכבים וכל סוגי הצמיגים שאני פשוט לא מצליח לעבור... כל מכונית שאני לוקח, אם יש לה 800 כוח סוס או 100, פשוט לא מצליחה להחזיק מעמד. כבר בזינוק הם נעלמים לי... יש לציין שאני נוהג עם סטיק ולא עם הגה... מה עושים? איזה רכב יעזור לי? יש לי את הפורש של רוף, את ה350Z של סטרים וכל שאר מכוניות ה"כבדות" עזרה תתקבל בברכה!
הודעה אחרונה מאת MustardMan32, -
- 7 תגובות
- 1.7 אלף צפיות
שלום, אני זקוק לעזרתכם: אתם בטח מכירים את הפעלול הידוע שמבצעים עם מכוניות כשעולים עם צד אחד על רמפה ונוסעים על הצד (על זוג הגלגלים הימני או השמאלי). מישהו יודע איך קוראים לפעלול הזה באנגלית או לחילופין איך אני מוצא עליו מידע ברשת ? תודה מראש.
הודעה אחרונה מאת eli7333, -
-
- אחראי פורום
- 5 תגובות
- 3.8 אלף צפיות
אהלן. חבר שלי פשוט צריך עזרה דחוף למחר, באיזה קו מגיעים מבית החייל בת"א לבקו"ם? התקשרתי לבית החייל ולא עונים שמה, ואני לא מכיר את האיזור אני בכלל מב"ש.... תודה למי שיוכל לעזור.... איתמר ג'ורג'י
הודעה אחרונה מאת focus RS, -
-
-
- אחראי פורום
- 2 עוקבים
- 12 תגובות
- 3 אלף צפיות
אבקש לשאול את חברי הפורום , מה הערכתם , העלות הכספית בדלק של נסיעה ברכב , בעל צריכת דלק ממוצעת של 10 ק"מ לליטר,בנסיעה מבאר שבע לנתניה, אלי למכון) ובחזרה?! תודה מראש לעונים! בברכה צביקה
הודעה אחרונה מאת elik-belik, -
-
-
- אחראי פורום
- 19 תגובות
- 3.4 אלף צפיות
החלטתי שהגיע הזמן להשקיע קצת...הגלגלים היו מקולפים לגמרי ואחד גם פיתח חלודה. כן, גם שם אלפא מחלידה. ראיתי הרבה תמונות של אלפות ורכבים משנות ה-80,70 ורואים שהיה די פופולרי גלגל שחור עם פס כסוף מסביב. זה נותן אשליה של חישוק יותר גדול ויותר עמוק. אז החלטתי ללכת על זה, יותר עבודה אבל יותר יפה מסתם צבע בודד - לדעתי. אז, מימין - הלפני. חבל שאין לי תמונה של החלוד...היה ממש כתום. 2- שחור מט. 3- מסכה שנייה. 4- צבע כסף. 5- הורדת המסכות. תמונות של האוטו יבואו עוד דקה...
הודעה אחרונה מאת fixxxer, -
-
- 7 תגובות
- 3.8 אלף צפיות
שלום, ב10.10 אני אמור לנסוע לאוניברסיטת בר אילן. אני חושב האם כדאי לנסוע בתחבורה ציבורית ואולי יהיה סיכון לאחר או לנסוע ברכב פרטי ולחפש חנייה שעות. אין לי מושג איך הולך שם, בחיים לא הייתי בבר אילן.
הודעה אחרונה מאת gadik6, -
החלום התגשם
מאת gibsonlp- 1 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
שלום חברים. למי שלא הבין מהpostים הנואשים שלי לגבי רכב בארה"ב - חברתי ואני תרים את ארה"ב לתקופה של חודש. שלשום התגשם אחד החלומות הכי רטובים של שנינו: ראינו את ה "Last living legend" מארבעת המופלאים - פול מקארטני ההופעה הייתה בMadison Square Garden, המקום היה מלא עד אפס מקום. ההופעה הייתה מדהימה, היו לנו מושבים מעולים על הרצפה כמה מטרים ממנו, הילד בן ה62 הזה הופיע יותר משעתיים וחצי והיה נראה כאילו יש לו עוד כוח. זה היתה חוויה שבהחלט שווה סיפור לנכדים. אגב - לקסוס נותנים חסות לסיבוב שלו... איכס...
הודעה אחרונה מאת elad1299, -
עזרה בסן אנדראס
מאת aliku- 1 תגובות
- 842 צפיות
מאיפה אני יכול להשיג מודים ותוכנה להתקנה.. (אני מחפש תוכנה פשוטה ונוחה..).. תודה רבה לעוזרים..
הודעה אחרונה מאת MustardMan32, -
מחר אני מתגייס 1 2
מאת Yoni P.- 26 תגובות
- 2.5 אלף צפיות
הגיע גם הזמן שלי לפתוח נושא על גיוסי לצה"ל. אך שלא כמו כולם אינני נפרד מהפורום, רק ההרגשה המוזרה שמלווה אותי ביומיים האחרונים שהכל הולך להשתנות... לא נותנת לי להירדם בשקט! לא יודע אם זה לטוב או לרע, אך שום דבר לא יחזור לקדמותו. מחר ב7:30 אני מתייצב בלשכת הגיוס תל השומר ומפסיק להיות אזרח והופך להיות חייל. משאר שיגייסו אותי לחיל החימוש... מקווה לא להידבק בחיידק הצבאי... ספטמבר 05
הודעה אחרונה מאת Yoni P., -
- 7 תגובות
- 3 אלף צפיות
אתמול ראיתי בערוץ 4 את הסרט והיה קטע שאחד בא לשוטר להתלונן שאישתו מקללת אותו בקיצור השוטר התעצבן ודפק חמשיר של קללות. מישהו יודע מה הוא אמר בידיוק?
הודעה אחרונה מאת Olechko, -
- 10 תגובות
- 1.7 אלף צפיות
http://www.thinkgeek.com/cubegoodies/toys/7a1f/?cpg=cj ועוד איזה מחיר תקוע עליו.
הודעה אחרונה מאת redbaron, -
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 19 תגובות
- 3 אלף צפיות
אני שוקל לקנות כאלה אז תגובות רציניות, וזה הפרויקט הראשון שלי בפוטושופ , אז בלי ירידות על מתחילים..חחח עדיף ככה? או ככה? תודה רבה. יונתן
הודעה אחרונה מאת SilverCivic, -
-
- 2 תגובות
- 1 אלף צפיות
לא האמנתי שאפשר לעשות את זה HUMMER. http://rapidshare.de/files/5718620/un_Hummers..pps.html
הודעה אחרונה מאת yoelbe, -
-
- אחראי פורום
- 2 עוקבים
- 21 תגובות
- 2.5 אלף צפיות
אני שם את המכתב הזה פה במקום לקדם אותי באי מייל הלאה. אני חושב שיש כאן הרבה דברים שאנחנו צריכים לדעת. בניגוד לכל המלעיזים סבא אריק, אני דווקא חושב שכל גרוש שאתה מקבל מהמדינה מגיע לך. 36 אלף שקלים כראש ממשלה, 23 אלף שקל פנסיה של אלוף בצה"ל, תשעת אלפים שקל פנסיה של שר לשעבר. אני מניח שיש לך גם קצבת זקנה איזה אלף שקל וקצת, בחודש. סך הכל, בחשבון גס, משהו כמו 69-68 אלף שקל (תלוי אם סופרים את הקצבה). לא רע. לא רע בכלל. זה שאתה לא משלם על קופת חולים, על טלפונים, על עוזרים, מזכירות ויועצים זה הכל על פי …
הודעה אחרונה מאת zvi.doc, -
-
מי מחובר 54 משתמשים רשומים, 9 אנונימיים, 964 אורחים (הצג רשימה מלאה)
- itzik123
- Aviv.h
- המגיב
- pasparto
- הדיין
- santiago
- BEEKER
- נירו72
- daniel.asu
- amosbmw
- גולדן191
- קורן בן אשר