Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מכתב מנתן זהבי לאריק שרון .

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7566 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ואריק לא עושה את העבודה שלו ? פרס ? אתה יודע מה, דוד לוי, זאת אחלה דוגמא, הבן משתכר מלא לעשות כלום, את ה"עיתונאות" הזאת אני יכול להבין, אבל אדם שהיה אלוף ומקבל את כל מה שמגיע לו לפי חוק אני לא רואה בזה פסול.

מיקי חיימוביץ' עושה את עבודתה כראוי ואינה מוציאה דיבה על כל דבר שזז. עיתונאי, הוא אדם אובייקטיבי, שלא כמו אדון קריזה שם למעלה.

לא שיש איזו סימפטיה מיוחדת למר שרון, אבל יש לי טינה מיוחדת לאנשים שעושים משהו שהם מרגישים רע לגביו ורצים לחפש מי עושה את זה גם בשביל לצאת "צדיקים".

דניאל.

Those Who Dance Are Considered Insane By Those Who Can't Hear The Music.

פורסם

"על פי חוק"? דניאל, יש חוקים מעוותים. יש חוקים שצריך לשנות.

וחוקים שבהם ראשי המדינה והמחוקקים מצ'פרים את עצמם ללא שום פרופורציה לנהוג במשק הם חוקים מושחתים שמשתינים על כל ציבור העובדים.

אם אתה אוהב או לא אוהב את נתן זהבי, זה לא קשור לכלום. הבן אדם עובד לפרנסתו, ועוד בכמה מקומות עבודה. הוא לא מקבל שום פנסיה על תפקידים קודמים שהוא עשה, ויקבל רק פנסיה אחת כשייצא לגמלאות - וגם זה רק במקרה שהוא התחיל לחסוך בקרן פנסיה בגיל מספיק צעיר (מה שלא נראה לי).

לעומת זאת, ראשי המדינה המושחתים סידרו לעצמם קומבינות שבמסגרתן הם יכולים לקבל פנסיה על שירות קצר בתפקיד.

תן לי להיות חודש חבר כנסת או יום שר, ואני מסודר לכל החיים. זה נראה לך חוק הגיוני?

אם בכנסת יעבירו חוק שנותן לכל ח"כ וח"כ לשעבר מטוס פרטי צמוד לכל החיים, קומפלט עם שמפניה ונערות ליווי. זה יהיה מקובל עליך כי זה "על פי חוק"?

הציבור לא רק יכול אלא חייב למחות על חוקים כאלו. לא מדובר בעשרת הדברות, אלא בחוקי כנסת. זה דברים שאפשר לשנות עם מספיק לחץ ציבורי. אולי.

פורסם

זה לא ממש מדויק. חבר כנסת מקבל פנסיה מלאה רק אחרי שתי קדנציות. אם שירת חודש בכנסת הוא נשאר רק עם זכרונות נעימים.

לגבי הפנסיה על תפקידי עבר, זה החוק. אפשר לשנות אותו, אבל לטעמי הוא צודק. אם אדם שירת כאלוף בצה"ל, מגיעה לו פנסיה של אלוף. אם הוא בוחר אח"כ לפתח קרירה שניה, זה עסקו שלו, ועסקו של מס-הכנסה בלבד.

משכורתם של חברי הכנסת והשרים צריכה להיות ראויה לתפקידם האחראי. זה שחברי הכנסת והשרים אינם תמיד ראויים לתפקידם האחראי זה נושא לדיון אחר, אבל המשכורת צריכה לשקף את הציפיות הגבוהות שלנו מנושא המשרה. המשכורות כיום של חברי הכנסת וההטבות אינן נמוכות, אבל גם אינן בשמיים. רובם יכלו להשתכר לא פחות טוב בסקטור הפרטי ולעיתים אף יותר. בנוסף חלה עליהם חובת יחוד עיסוק בזמן שירותם בכנסת. אני ואתם יכולים אחר-הצהרים ללכת ולעבוד בעבודה נוספת להשלמת ההכנסה. לחבר כנסת זה אסור.

נתן זהבי הוא עיתונאי מרגיז (ולא חכם גדול לטעמי) אבל עדיין עושה את עבודתו באופן אפקטיבי. לראייה, הוא הצליח לגרום לנו לדון בנושא שהעלה.

נמרוד

פורסם

נמרוד , האם מדובר על 2 קדנציות מלאות ? איך מגדירים קדנציה ? אם נערכו כל שנתיים בחירות מדובר ב 2 קדנציות ? כלומר ח"כ יכול לסדר לו פנסיה מ 4 שנות "שירות" ?

פורסם

אישפוז,

עפ"י חוק, כן.

החוקים מחורבנים, נכון.

אז מה ? זאת סיבה לצאת להלחם פול גז בניוטרל ?

לעיתים (לא קרובות במיוחד) מר ניירוטי ב103 FM צודק, הרבה פעמים הוא מעמיד אנשים במקום ונלחם דווקא במה שכן צריך.

אבל כאן ?

אני לא ראיתי אותו מחלק כסף לעניים, אפרופו לחלק כסף לעניים גם כל הקטע המסריח של החגים שבהם פתאום העשירון התחתון הופך למען דאגותיו של העשירון העליון שכל השנה רק, תסלחו לי על הביטוי, משתין עליהם. פתאום אדון יאיר לפיד עם כל הסקס אפיל שלו עומד מולי בטלווזיוה שלי ומבקש ממני לעזור לו בתרומות בשביל שלאנשים שהוא עצמו דורך עליהם בדרכו לעבודה.

דיי עם הצביעות הזאת.

עוד דבר, אם יסתכלו על כל אדם באשר הוא בזכוכית מגדלת יגלו דברים שאפשר לכתוב בעיתון ולעיתים אפילו דברים שאסור לכתוב בעיתון בגלל צנזורה. כל אדם.

אז נכון הוא ראש ממשלה, או הרב הראשי לישראל, או הנשיא, אבל זה לא אומר שצריך לזרוק עליו את כל הזבל שיש פה, וזבל - לא חסר.

עמישראל כמו שהוא שוכח מהר מאוד, כששרון הוביל את מדינת ישראל לא פעם לנצחון, מחאו לו כפיים, שנשאלו גדולי הפרשנים "מי יכול להביא שלום ?" תשובה אחת הייתה בפיהם : שרון.

אבל גם סופרמן, יתגלה כחייזר מטורף עם יום אחד יתרגז ויהרוג מישהו באגרוף, מה לעשות להיות גיבור זה קל, לשמור על אותה דרך זה כמעט בלתי אפשרי, במיוחד עם הזכוכית מגדלת הזאת.

למען הסדר הטוב אין לי דבר נגד זהבי עצמו, אני פשוט לא אוהב את דעתו המדוברת.

דניאל.

Those Who Dance Are Considered Insane By Those Who Can't Hear The Music.

פורסם

נמרוד, תודה על התיקון. אז שתי קדנציות צריך ח"כ לכהן כדי לקבל פנסיה.

אבל תגיד, כמה שנים אתה צריך לעבוד כדי להגיע לפנסיה של 70% מהשכר שלך? יותר משתי קדנציות, לא?

אני לא מלין על כך ששכרם של מחוקקי מדינת ישראל גבוה משכרי. אני פשוט לא מבין למה החוק מפלה בצורה כל כך בוטה בין נושאי משרות ציבוריות בכירות לבין העם בנושא הפנסיה.

אשתי עובדת מדינה, בדיוק כמו הנשיא משה קצב. אם היא תעבור מתפקידה הנוכחי במשרד הבריאות לתפקיד אחר בשירות המדינה היא תקבל פנסיה על התפקיד הקודם?

למה בכירים צריכים לקבל פנסיה על גבי פנסיה במקום להמשיך ולצבור כמו כל עובד במשק עד ליציאתם לגמלאות? מה קרה?

אין לי בעיה שאלוף בצה"ל יעבור להיות סמנכ"ל במשרד הבטחון, משם יפרוש וייבחר לכנסת, ישובץ כשר, כראש הממשלה, כנשיא ואחר כך כנשיא בית המשפט העליון. כל הכבוד לו. אבל יש סיבה שכנשיא בית המשפט העליון הוא יזכה במקביל למשכורתו הגבוהה והראויה גם לפנסיות על כל התפקידים שמילא בעבר, כל אחד בנפרד? איפה ההגיון? שיגרור איתו עד לפרישתו את צבירת הפנסיה שלו, שהיא מכובדת מעצם היותה נגזרת של המשכורת החודשית הראויה שקיבל בתפקידיו החשובים.

זהו.

עצם העובדה שקיימים בארץ חוקים שהמחוקק העביר ומצחינים מדאגה לעצמו, היא סימן מכוער מאוד לשחיתות שלטונית.

אה, ונקודה לדניאל - יאיר לפיד, מודי בר און ודומיהם מתעוררים בחגים וקוראים לנו לתרום לא בגלל שליבם השותת לא נתן להם לישון בלילה. הם עושים את זה במסגרת קמפיין ציני לבנקים.

פאקינג בנק שמרויח מיליארדים מוציא מיליונים על קמפיין שקורא לי להביא מוצרי מזון לסניפים?!?!?!? שיפריש מעשר מהמיליארדים לצדקה וייתן לי לתרום את תרומתי בעצמי, תודה.

פורסם

ביום בו נתן זהבי יוריד את רמת הגסות והאלימות המילולית שלו לרמה של אירוניה ועוקצנות חביבה. אולי אפסיק להעביר ערוץ כל פעם בו הוא משפריץ את האמת שלו, אולי גם אפתח שוב עתון מבלי לחרוד.

ואוסיף את אלו אשר בטלוויזיה מושיטים "אצבע"-" ואל תגידו שלא הוזהרתם" גם כאשר האמור , לא קשור לאף אזהרה.

ולנושא עצמו, כל מילה אמת וכאב, אפשר לכתוב מגילות על הנושא ועל כל עיוות במדינה. כבר קשה לכתוב מגילה על הדברים הטובים היכולים לקרות פה.

רק עליית מחירי הדלק והגז לבישול מעלים צמרמורת , כאשר שומעים את אשר יש למר פואד לומר הנושא.." סעו בתחבורה ציבורית..."

אני מוכן= היכן הקו הקרוב לביתי, כמה זה עולה?

ומה על עליית מחירי הגז לבישול? מאמא תבשל לחג על מנוע של אוטובוס ?..

נוסע רגוע, חסכוני וגם בטוח:wave2:

• תוכן חדש...