אוף-טופיק
[כתיבה למשתמשים רשומים בלבד עם 150 הודעות ומעלה] כל מה שלא קשור למכוניות. התייעצויות לגבי לימודים אקדמיים, זוגיות, DIY בבית, מוצרי חשמל, מחשבים, מצלמות, סלולר, טיולים בחו"ל, עוד קצת זוגיות, טלוויזיות, שעונים, מעסיקים, מחפשי עבודה, עוד טיפה זוגיות לקינוח ועוד.
58,388 נושאים בפורום הזה
-
- 1 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
למי שאוהב משחקי מחשב, ההגה בדיוק זה שמופיע פה: http://accessories.gateway.com/AccessoryStore/PC+Accessories_316441/Input+Devices_316608/Joysticks+_A1_+Gaming_316610/11599740_proddetail.htm?ref=merch אני מתגורר בבאר שבע. והמחיר - 100 ש"ח. למעוניינים, ה"פ, או ICQ... מנהלים, נא להעביר את ההודעה במידה והיא לא במקום המתאים.
הודעה אחרונה מאת תומR, -
- 16 תגובות
- 3.4 אלף צפיות
ביום רביעי אנחנו נוסעים קבוצה של כ20 חבר'ה לבצע אורגיה מטורפת בכינרת(לפחות זה מה שכמה מאיתנו מתכננים ) שאלתי אליכם היא כזאת: באיזה מקום יש את התנאים הטובים ביותר מבחינת:שירותים ומקלחות ,סדר וכו' ובכללי איזה חוף/אתר הכי מומלץ לשהות וללון בו? אנחנו לנים שם מיום רביעי עד שישי. כמו"כ אשמח לקבל הצעות לפעילות אתגרית קבוצתית בצפון. בנצי.
הודעה אחרונה מאת guys, -
- 4 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
שאלה לי אליכם. על גניבת תוכן מאתרים והשמתו באתר אחר! יש חוק שמונע את זה למשל אני עושה אתר כרגע לרופא שיניים ואין לי כוח לנסח את כל השויות כמו "במרפאתנו אתם מקבלים את מלא הצומת לב בלה בלה בלה". מותר לי להעתיק מאתר פרטי דברים כאלה ולשנות טיפה את התוכן ?
הודעה אחרונה מאת Samiro, -
לשלי שלי. אנחנו לא מכירים יותר מדי, נפגשנו פעמיים אבל לי זה הספיק. פעמיים שישבנו בערב וניהלנו שיחה ארוכה תחת עץ האקליפטוס לתוך הלילה. כמה פעמים שדיברנו בטלפון, והצלחת להכניס את עצמך לראשי. אני לא יודע מה כל כך מיוחד בך, אבל בשבילי את האחת. יש בך משהו כל כך טוב, כל כך טהור. אולי זה החיוך? אולי אלה העיניים? ואולי כל מה שיוצא ממך הוא פשוט אמיתי. את אף פעם לא ידעת מה אני מרגיש כלפייך, וגם אני לא את האמת, אבל יודע שאותך אני רוצה. כמעט 3 שנים לא ראיתי אותך, ועכשיו את סופסוף בארץ. למרות זאת לא יצא לנו לדבר (אין לי את המספר שלך). ביום רביעי אני טס. לא יודע מתי אחזור. תשארי ילדה מקסימה ונהדרת, לפחות כמו שנחרטת לי בזכרון. תעשי רק כיף ושיהיה לך רק טוב בחי…
הודעה אחרונה מאת שמר, -
- 1 תגובות
- 945 צפיות
:hihi: http://www.asabailey.com/dd.htm
הודעה אחרונה מאת Slava 1982, -
המלצה למכשיר DVD 1 2
מאת R'n'B- 21 תגובות
- 2.3 אלף צפיות
שלום רב! ברצון משפחתי לקנות DVD (כן כן עדיין אין לנו ). יש כוכלך הרבה דגמים בשוק שמתחילים ב200 ש"ח עד 2000 ש"ח + וממש אין לי זמן לעשות סקר שוק והשוואות. הייתי רוצה לקבל המלצה על DVD טוב בסביבות 600-700 ש"ח. תודה
הודעה אחרונה מאת LotusElise, -
- 14 תגובות
- 2.6 אלף צפיות
מישהו מכיר אתרים עם תמונות של הנאד קרוזר החדש תודה מראש
הודעה אחרונה מאת sronis, -
אני יתחיל: הלכתי לבית כנסת לתפילות בהתחלה, אחרי זה הייתי עד 3 וחצי עם החבר'ה מהשכבה. חזרתי הביתה, הלכתי לישון וקמתי בדיוק מתי שהרב תקע בחצוצרה ! הצם הכי הכי קל ! עכשיו תורכם
הודעה אחרונה מאת Moti - Miata R, -
תמונות למשרד.
מאת Gilad M- 3 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
שלום לכם אנשי פורום חביבים מבקש חנות שמוכרת פוסטרים (של פרארי אנזו או משהו כזה), למשרדי נטול המוטוריקה. חשוב: *חנות באזורים נתניה עד ת"א, איני מסתדר עם אתרי אינטרנט. * מצאתי פוסטרים אבל אף אחד מהם לא התאים בגודל, אני רוצה משהו ע-נ-ק. *איכות כמובן חשובה,אפשרות מיסגור בחנות וכדומה. תודה רבה. נחמד לחזור לפה......
הודעה אחרונה מאת BMW, -
- 3 תגובות
- 2.1 אלף צפיות
http://seconddraft.org/streaming/pallywood.wmv
-
-
- אחראי פורום
- 14 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
כמה טוב לקבל עזרה מחבר כשעובדים על האוטו... תכירו את העוזרת מס' אחת בעבודה על האוטו. וקוראים לה (איך לא)... שלג !
הודעה אחרונה מאת tisan4us, -
-
- 9 תגובות
- 3.3 אלף צפיות
חושבים שאני צוחק? הבחור הזה לא כ"כ. ואיך לא, הוא ישראלי (רענן מירושלים)
הודעה אחרונה מאת mikiii, -
-
- אחראי פורום
- 15 תגובות
- 2.1 אלף צפיות
אהלן. כשאני מנסה להוריד משו לאחרונה בביטורנט, ישנה פעליות של הורדה אולם לאחר כמה דקות ישנה עצירה של פעילות. למראית עין הכל נראה פעיל אבל החיבור לא מראה שום פעילות ובנוסף אין כל שינוי בנתונים. משיהו נקל בבעיה זו/יודע איך לעזור? בתודה מראש, אור.
הודעה אחרונה מאת R'n'B, -
-
- 1 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
http://www.testofcharacter.co.uk/ מה היא עשתה לבחור באמצע מירוץ!!! בחורה כזאת לא באה כל יום למירוץ ..
הודעה אחרונה מאת sronis, -
התקנת AUTODATA
מאת מרק10-
- אחראי פורום
- 9 תגובות
- 3.8 אלף צפיות
בוקר, ברשותי 2 תקליטורים של AUTODATA 2005 שהורדתי מ-EMULE. יש למישהו הוראות התקנה ? תודה
הודעה אחרונה מאת מרק10, -
-
-
- אחראי פורום
- 13 תגובות
- 3.5 אלף צפיות
נתפסתם ע"י מצלמה משטרתית נוסעים במהירות מופרזת? עוברים באדום? לא שומרים מרחק מהרכב מלפנים? שלחו את המכתב הבא למשטרת התנועה והקנס ייבוטל. (רץ במייל אבל שיפצתי קצת) ___________________________________________________________________ לכבוד משטרת ישראל יחידת התנועה הארצית מרחב ______ הנדון: בקשה מנומקת לביטול קנס שלום רב בתאריך _/_/_ נתפסתי ע"י מצלמה בצומת _____ על עבירה______, התמונה נשלחה לביתי, עלות הקנס _____ ¤. אני מבקש לבטל את הקנס מהסיבות הבאות: 1. לא יעלה על הדעת שתגבו מחיר הגבוה פי 5 מהמתחרים שלכם (כגון: דלתא פילים, קודאק, אוריינט אקספרס וכ') קל וחומר שאתם מספקים תמ…
הודעה אחרונה מאת itaysamurai, -
-
- 8 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
תאמת בד"כ אני לא מתעמק בסירטונים. מסתכל וסוגר, אבל את הסירטון הזה ראיתי שוב ושוב ופשוט לא היה נמאס לי זה מדהים איזה מפלצת עשו מהקרטינג הזה, ככל הנראה 600 סמ"ק.
הודעה אחרונה מאת גרשון המשפר, -
- 0 תגובות
- 692 צפיות
סירטון ריסוק מכוניות. רנו זוכה (גאה ברנו קליאו)
הודעה אחרונה מאת Opel Astra GSI, -
-
- אחראי פורום
- 11 תגובות
- 2.8 אלף צפיות
נמצא פתרון לבעית הפלסטיקה הרופפת ברב דגמי הצרפתיות. אז הנה לכם פתרון מצולם לבעיה זו: פשוט מחליפים לעץ
הודעה אחרונה מאת שמר, -
-
-
- אחראי פורום
- 21 תגובות
- 2.4 אלף צפיות
http://S_design.pic.co.il תגובות ? טענות ? מענות .. לרשום כאן. תודה למאור הצלם התותח
הודעה אחרונה מאת רונן ק., -
-
-
- אחראי פורום
- 19 תגובות
- 2.6 אלף צפיות
עשינו עם המשפחה על האש, אחרי ששבעתי הלכתי לצלם כמה תמונות * הדגם בגודל 1:18 של חברת מאיסטו
הודעה אחרונה מאת Volkswagen, -
-
-
- אחראי פורום
- 33 תגובות
- 4.3 אלף צפיות
http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=86388 אממ, איך להגיד זאת... האוטו כבר לא איתנו שבוע שעבר, יום שישי, 3 לפנות בוקר.. אני עם חברה שלי נוסע בתל אביב מכיוון קינג' ג'ורג' בירידה מהשוק... בחורה עם מזדה 323 עומדת בצד הכביש, אני נוסע על 40-50 , ואיך שאני 5 מטר מאחוריה, היא מחליטה לבצע פניית פרסה באגריסיביות מבלי להסתכל במראה (אגב היא הודתה) אני עם הבלמים בכל הכח מנסה לברוח כמה שיותר שמאלה לנתיב הנגדי, אבל היא נכנסת בי בכנף הימנית ובדלת.. והכריות אוויר נפתחות , והנה הסרט מתחיל... למזלי ,אמא שלי היא הסוכנת ביטוח שלי גם אז הכסף יחזור במלואו , אם כי כבר הושקע באוטו הזה 10 אלף שקל תיקונים ושטויות מלבד הצ'יפ ... בקיצור יש הפסד, אבל העיקר יצא…
הודעה אחרונה מאת Wiking, -
-
-
- אחראי פורום
- 27 תגובות
- 3 אלף צפיות
חשבתי על משהו בסגנון ג'חנון , יחזיק אותי 24 שעות היציקת בטון הזאת ?
הודעה אחרונה מאת Discover, -
-
סליחות לכל... 1 2
מאת redbaron- 22 תגובות
- 1.8 אלף צפיות
לכולם שלום... במהלך השנה האחרונה יכול להיות ופגעתי במישהו כאן יכול להיות ואמרתי דברים בצורה קשה מידי ומישהו נעלב... בכל אופן, הכל מאהבה!!! אהה, כן, סליחה מכל מי שהרגיש פגוע... גמר חתימה טובה!!! גילי
הודעה אחרונה מאת ofir, -
- 14 תגובות
- 1.8 אלף צפיות
יש לי רווטר אלחוטי בבית, עם רשת ביתית לשני ניידים, הבעיה שיש לי מחשב בקומה שניה בבית (לא נייד). קניתי כרטיס רשת אלחוטי ב USB, עם כבל של מטר אחד שאני מוציא מהחלון וקולט בקושי (מוריד לי על 7K בקושי). להסתדר עם זה אני לא יכול... יש באינטרנט מוצע כרטיס למחשב + אנטנה על כבל, האם הוא יקלוט יותר טוב מה USB ? http://www.netaction.co.il/sale.php?sale=2635126 מה שיש לי זה 3com שהבנתי שזה לא משהו... 54Mbps 11G אני רוצה משהו שיקלוט יותר טוב - אמרו לי שתמיד ה USB חלש... לא יודע אם זה נכון. תציעו מה אפשר לעשות - כל תזוזה של הכרטיס מנתקת אותי ... בינתים אני חושב על הכרטיס הזה כי הוא עם אנטנה שאפשר להוציא מהחלון כדי לקלוט למטה. השאלה היא אם הוא יותר חזק מה …
הודעה אחרונה מאת Samiro, -
-
- אחראי פורום
- 14 תגובות
- 6 אלף צפיות
שלום לכולם, אני מתעניין בקניית מארז דיוידי של כל העונות, כל הפרקים, כולל בונוסים ואנ-רליסים של הסדרה. בבדיקה שביצעתי בחנויות ואתרי מכירות יש שלל מארזים, שלל גרסאות, עם מספר דיסקים שונה ומספר פרקים שונה וכד'. אני כמובן לא מצפה שמישהו פה יידע את זה, אבל אולי מישהו שמע/קרא איפשהו איזה הכי טוב? (כנראה יש הרבה זיופים, ואני לא רוצה ליפול). קלטתי אחלה דיל, אך האיזור קליטה הוא Region 1 ולא יהיה ניתן לראות את זה בדיוידי שלנו. כמו כן, במספר אתרים רשום שהמארז עוד לא יצא, ואילו באחרים מוכרים אותו כבר, ויש אפילו כאלה מיד 2. אני לא מצפה להרבה, אבל אולי מישהו יוכל להאיר לי קצת? מדובר בהוצאה לא קטנה. (1400~ שח בלי משלוח ומיסים). בתודה, ניר.
הודעה אחרונה מאת Fitch, -
-
- 1 תגובות
- 964 צפיות
אהלן אנשים. אני מחפש תוכנה שיכולה להוציא פסקול מקליפ/סרט של media player או allplayer. בתודה, וחתימה טובה, איתמר ג'רוג'.
הודעה אחרונה מאת redbaron, -
- עוקב אחד
- 3 תגובות
- 2.1 אלף צפיות
http://www.e-dologic.co.il/kapara/ נחמד++
הודעה אחרונה מאת speedseeker, -
- עוקב אחד
- 5 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
המודעה הנ"ל הועברה אלי במייל ואינני יודע אם היא אמיתית (בכל מקרה לדעתי זה חבל שבשל סגנון ניסוח מסויים , מעשה מצווה יכול להתפרש כך ).
הודעה אחרונה מאת X plane, -
הנה סיפור קטן ומעניין שקרה לי: הפואנטה של הסיפור קרתה היום אבל הוא מתחיל בשבוע שעבר. במוצ"ש שעבר חזרתי מהעבודה, עברתי בתחנת דלק ביהוד ופתאום צץ אדם משום מקום שהתחנן ל "5 7 10 שקל" כמה שיש לי, כי הוא נתקע עם האוטו בלי דלק וחייב להגיע לחדרה. לא היה לי כסף וחשדתי שמדובר בעבודה בעיניים ולא נתתי לו גרוש. אני מודה שהצטערתי לאחר מכן שלא זרקתי לו כמה שקלים. כי אחרי הכל הבן אדם נתקע בשום מקום בלי כסף. עבר בדיוק שבוע ועברתי שוב באותה תחנת הדלק. אותו בן אדם צץ משום מקום עם תיק ואמר "נתקעתי ואני צריך להגיע ל.. לירושלים" אמרתי לו ירושלים אה יא מניאק? שבוע שעבר גם נתקעת מה קרה? הוא קלט שתפסתי על חם והתחיל לגמגם משהו על ירושלים ואשתו שבהריון. נו אנשים, הברק מכה פעמיים ?…
הודעה אחרונה מאת msigal,
-
מי מחובר 35 משתמשים רשומים, 7 אנונימיים, 422 אורחים (הצג רשימה מלאה)