Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7559 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
תן לי לנחש, שיפודי עזרא? ברור שהעורך דין שחרר אותו בשניות, זה דם של חתולות...

עם האלפאסוד בדרך כלל שום קבצן לא היה מתקרב לבקש כסף.

אם כבר, הם היו צריכים לתרום לי (וגם זה קרה פעם, שאיזה אחד שרוט מהבסיס שאל

קבצן בצומת "אחי, יש לך שקל", הוא נתן לו שקל ואמר לו אתה חייל אתה יותר חשוב ממני).

הרגת אותי מצחוק!!!!

וברצינות - בזמן האחרון שמתי לב למשהוא מוזר - מאז שמכרתי את ה-156 וקניתי אודי A6, הפכתי לחביב הקבצנים. מספר פעמים שמתי לב שהם עוברים בין המכוניות ה"רגילות" (סובארו, יונדאי ושות')בהליכה מהירה ובלי להתעכב, וכשמגיעים אלי פתאום הם עומדים מול החלון ומתחילים את השטיקים הרגילים של "אחי, רק שקל, אין לי מה לאכול" ועוד כמיטב הדמיון. הבעיה שלהם היא שאני נוסע מס' פעמים בשבוע באותה דרך, מכיר כבר את כולם ולפעמים כשהם נעמדים לידי ומתחילים, אני מספר להם את הסיפור שלהם: לפי יומיים נעצר לידי ה"אני צריך רק שקל לאוטובוס" (מה, אין לו חופשי-חודשי? למה הוא תמיד נתקע בלי כסף באותו המקום? שיגוון קצת ויסע במונית!) ולפני שהוא התחיל פתחתי את החלון ושאלתי אותו אם יש לו שקל לאוטובוס. בשניה הראושנה הוא התבלבל, הבין את העניין והמשיך הלאה. אתמול הוא שוב ניגש אלי וביקש שקל לאוטובוס... היתה לי ברירה? הוא הקדים אותי, אז נתתי לו שקל...

אינפיניטי M37X. יחידה בארץ. ו-BMW X1. לא יחידה בארץ. ו-MERCEDES SLC350 משנת 1973 כמובן. והיו עוד המון...

• תגובות 45
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

• תוכן חדש...