Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7575 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• אחראי פורום
פורסם

לא משנה מה תאכל - תמיד תהיה רעב באותו זמן...

אבל ג'חנון זו חתיכת יציקה , כן.:yum:

עברנו את פתח תקווה, נעבור גם את זה.

פורסם

תאכל הרבה פחמימות, אבל לא להגזים...

תאכל איזה מרק עם קיינדעלך... תפוחי אדמה, תשתה הרבה מים (כל שעה כוס לפחות), תימנע מדברים עם קפאין, דברים מתוקים או חריפים וכדומה...

דרך אגב יש למישהו הצעות מה אפשר לעשות בצום כדי לא להשתגע? חוץ מלישון, לקרוא, להסתובב בעיר וללכת לבית כנסת לנעילה?

פורסם

חבר דתי מהעבודה המליץ בחום על אכילת הרבה ענבים לפני הצום(אני לא צם).

יש בזה הרבה היגיון - זה מלא במים וגם מכיל כמות חביבה של גלוקוז.

פורסם

בהודו שנה שעברה

אכלתי לפני הצום לאפה עם שניצל (2 לאפות):-P ובקבוק קולה- לא הייתי רעב יומיים...:shock: אבל אחר כך בוא נגיד ישבתי יומיים...:roll:

נראה מה קורה השנה

תת היגוי זה כאשר אתה פוגע בקיר עם החלק הקדמי של הרכב, היגוי יתר זה כאשר אתה פוגע בקיר עם החלק האחורי של הרכב. כוחות סוס זה באיזו מהירות פגעת בקיר, מומנט זה לאיזה מרחק לקחת את הקיר איתך.

פורסם

מאכלים כמו תפוח אדמה ואורז מומלצים בחום..

סותמים אותך להרבה זמן.

דבר אחר שמשגע אותי - איך זה שבכל כיפור אתה יכול לטייל בשכונה עד שבע בבוקר

ותמיד אבל תמיד תקום ב-11:00! :shock:

ואז הבעיה מתחילה. כי אתה נהיה רעב,צמא ומת להתקלח!

וזה לא שאתה אוכל בשעות האילו, זה סתם פסיכולוגי. אתה לא יכול=אתה רוצה יותר!

אחחח....כמה שאני לא אוהב את כיפור! :?

הייתי מעדיף לחגוג את פסח עם המצות פעמיים! :wink:

פורסם

דבר אחר שמשגע אותי - איך זה שבכל כיפור אתה יכול לטייל בשכונה עד שבע בבוקר

ותמיד אבל תמיד תקום ב-11:00! :shock:

אם זה קורה אני קופץ מהגג... בניגוד לשנים קודמות השנה אני מתכנן להסתובב כל הלילה כדי לישון כמה שיותר מאוחר... כמובן עד צאת הצום אין סיכוי (למרות שאם ילך אז אני לא מתנגד), אבל לקום אחרי 5 שעות שינה בלבד זה וואחד סיוט...

• תוכן חדש...