Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

המלצה למכשיר DVD

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7576 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

קודם כל אל תיקח את הכי זול הכוונה שלפחות יהיה על המכשיר עצמו תצוגה

הכי חשוב, וזה באמת הכי חשוב : שיקרא את כל הצרובים ואת כל הפורמטים השימושיים לך

שיהיה לו מאחורה יציאות קואקיסאליות לסראונד (RCA) , לפחות יחידה אחת של 21 פינים (סקארט), וכמובן יציאה אופטית.

לך על הזול שיש לו את כל אלו

לי יש DVD של AXON (סיני #@$@#%$) שיש לו את כל אלו, עלה 2XX שקל ולא חושב ש DVD יכול לתת יותר מזה

חצמזה רוב אלו שהם מותגים יקרים ועולים אלפי שקלים הם לא קוראים צרובים

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
פורסם

למי ששוקל לרכוש DVD,אני ממליץ לקפוץ לבקר בחנות העודפים של ניופאן בנמל אשדוד (רחוב המדע 1 אם איני טועה).

כדי להבהיר,אני לא סוכן שלהם ולא קשור אליהם בשום צורה כזו או אחרת,פשוט יצא לי להיות שם לפני חודש והופתעתי מהמחירים הזולים.

אני בדקתי שם לגבי DVD קורא DIVX של טושיבה (הם ופיוניר המובילים בתחום),והם הציעו לי את הדגם הכי מתקדם של טושיבה ב-500 שקל.

רק לשם השוואה,בחוץ המכשיר נמכר באותו זמן במחיר ממוצע של 700 שקלים.

כל המוצרים שנמכרים שם הינם מוצרים שהיו במשך כחודש בתצוגה בחנויות השונות,כאשר לאחר חודש הם מוחזרים חזרה לחנות העודפים,שם מחודשים חיצונית,ונארזים מחדש.

כל המוצרים מקבלים אחריות מלאה כמו מוצר שאתה קונה מחנות רגילה.

לדעתי שווה ביותר,במיוחד בהתחשב בזה שברוב החנויות שמציגים DVD בתצוגה,רק מחברים אותו לחשמל כדי שהתצוגה תפעל,וגם זה לא תמיד.

אגב,מעבר לזה הם מוכרים בחנות העודפים מבחר מאוד גדול של מוצרי חשמל (קולנוע ביתי-רסיברים,רמקולים,מוצרי חשמל למטבח,טלויזיות LCD,פלאזמות,תנורים,פשוט כל מוצרי החשמל שצריך), כך שאם מישהו מתכנן רכישה,אני ממליץ בחום לברר.

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

פורסם
לי יש את ה-LG מהדיוטי פרי שהוא 2 ב-1 - גם DVD וגם וידאו. אני מרוצה יחסית. מלבד כמה דברים מעצבנים קטנים, הוא עובד נהדר ומאפשר לי לראות גם את הקלטות הישנות (וגם להקליט עליהן כמובן) וגם לראות DVD. אמנם ניתן כיום כבר לקנות DVD מקליט בפחות מ-1000 ש"ח, אבל למי שצריך קלטות זו לדעתי האופציה הטובה ביותר. המחיר - 160 דולר.

רוני, אם אני לא טועה ה DVD הזה הוא לא MULTIZONE ואי אפשר לראות בו דיסקים של ZONE 1 אלה רק 2.

בכלל לפני שקונים כל מכשיר קודם כל כדאי לבדוק שהוא MULTIZONE, כדי שתוכל לראות סרטים חדשים שהם ZONE 1. רוב המכשירים היום קוראים את כל האזורים.

SAY MY NAME | www.alonadler.com

פורסם

טוב אני יסכם את כל ההצעות שלכם:

מומלץ לקנות DVD ב600-700 ש"ח

בעל שתי עיניים

אשר קורא DIVIX,AVI,MP3,צרובים שיהייה MULTIZONE

שיהיו לו יציאות ואקיסאליות לסראונד (RCA) , לפחות יחידה אחת של 21 פינים (סקארט), וכמובן יציאה אופטית.

הDVD של פייוניר ושל טושיבה נחשבים לDVDS הכי מתקדמים בשוק

ניתן לקנות בחנות העודפים של ניופן בנמל אשדוד ב200 ש"ח פחות.

לדוד שלי יש DVD של LG משולב שנקנה בדיוטי פרי. יש לו בעייה עם כתוביות אם אני לא טועה.

תודה רבה לכולם על ההצעות !!! :wink:

פורסם

תדפיס את הסיכום על גלויה ולך איתה לחנות :-)

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
פורסם
ילד! לך לישון!!!

יש חברה בשם "LG"... פעם, לפני שנים קראו לה גולד-סטאר או משהו דומה...

אגב, יש דוד בשם XORO, אחלה דוד, גם מקליט, גם אפשר להוריד עידכונים מהאתר שלהם...

אחלה מכשיר, יש לי חבר שקנה אותו למרות שהוא עלה לו פי 2 מהאחרים ועכשיו הוא מרוצה עד הג...

גילי

LG זאת חברה עם מספר גדול של שותפים.

לדוגמה:פיליפס-ציוד המחשבים התאחדו עם LG-ציוד המחשבים.

GOLDSTAR זה אחד השותפים.

סה"כ החברה מיצרת מוצרים ביינוניים ולא נחשבת למותג בשום מוצר.

לסקאל יש הסכם בית זונות עם כל החברות שהוא מוכר בדיוטיפרי.

חלק גדול מהמוצרים שהוא מוכר בשם יצרן מסויים נמכרים רק בארץ.

ממליץ על טושיבה! יש לי את המכשיר כבר 4 שנים ואני מאוד מרוצה.

לאחרונה רכשנו את המכשיר ה-LG המשולב DVD/וידיאו/רסיבר והוא סבבה, אני מעדיף את הטושיבה שלי :-P

טושיבה זה מותג טוב אבל הבעיה של המותגים ב DVD זה שהם מנסים לעמוד בכל החסימות ותמיד יש בעיה עם טושיבה וסרטים מ ZONE1

אייל

• תוכן חדש...