Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

TT Roadster ביער להב

Car Lover
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7588 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

תמונות מאוד יפות!

זויות יפות , איכות טובה , ופוקוס מדוייק...

איזה נפח מנוע זה , אח'שלי? :roll:

חח סתם ... איזה גודל? ( 1:18 , 1:24 ... )

שחר.

פורסם

מדהים איך שהיא שמורה, נראת יד 1 ללא תאונות, מספר זר למה ??? אתה לא תושב הארץ או שהרכב לא שלך ?

(זה היה בנימת טמבל שלא קלט שזה דגם...)

ועכשיו באמת:

תמונות מהממות, אם היה לי את הדגם הזה הייתי מנסה להטביע אותו במים בתקווה שיצמח לגודל 1:1 (כמו עם הדינוזאורים מגומי שהיה פעם מתנפח במים)...

אור מעבר לדלת, שירותי פריצה לבית ולרכב 24/7

• אחראי פורום
פורסם

אפילו שיש לי עין חדה, בחלק מהתמונות ממש אפשר להתבלבל!

נראה דגם איכותי לאללה.

עברנו את פתח תקווה, נעבור גם את זה.

פורסם

בתמונה הראשונה ראיתי שזה דגם - בזאת : כבר התחלתי לאכול סרטים עם עצמי אולי לא מדובר בדגם אחרי זה כבר הבנתי שכן

תשימו לב להשתקפות של הכיס במראת הצד....מדהים דיוק מדהים !

IMG_4452-m.jpg

פורסם

וואי אחי אני חולה עליך , תמיד ידעת לקחת את הקטע של הדגמים צעד אחד קדימה וכל פעם מפתיע מחדש .

אחלה תמונות תמשיך ככה .

ים long time no

פורסם

יש כאלה שישר ישימו לב ויש כאלה שלא, בכל מקרה המטרה הייתה לצלם את הדגם בסביבה יפה, ועם אפשר אז גם לצלם אותו במצב שיראה כמה שיותר אמיתי

פורסם

הצילומים באמת מדהימים, ועד שהגעתי לסוף ממש לא שמתי לב שזה דגם... באמת מהמם...

כמה עולים דגמים שכאלה? (בכזו איכות הכוונה...)

...Carpe Diem

פורסם

וואי אחים של אריאל, איזה כיף לראות את כולכם פה בשרשור.

אבל אני לא מבין דבר אחד. הוא כתב במפורש שכל המשפחה עשו על האש ביער להב. אז אם הייתם שם בעצמכם, מה אתם מתווכחים אם הדגם אמיתי או לא?

• תוכן חדש...