אוף-טופיק
[כתיבה למשתמשים רשומים בלבד עם 150 הודעות ומעלה] כל מה שלא קשור למכוניות. התייעצויות לגבי לימודים אקדמיים, זוגיות, DIY בבית, מוצרי חשמל, מחשבים, מצלמות, סלולר, טיולים בחו"ל, עוד קצת זוגיות, טלוויזיות, שעונים, מעסיקים, מחפשי עבודה, עוד טיפה זוגיות לקינוח ועוד.
58,387 נושאים בפורום הזה
-
- 0 תגובות
- 645 צפיות
קיים כרטיס USB או FLASH שיכול להכיל קבצי ווידיאו ולהציג אותן דרך יציאת RCA? יש ברשותי מסך DVD ברכב ואין לי DVD ואני לא יודע אם שווה בכלל לקנות. חשבתי לקנות איזה כרטיס זכרון או איזה מכשיר שיודע לעשות את זה, משהו שלתוכו אוכל להכניס סרטים מהמחשב ולצפות בהם דרך יציאה של USB אני מחבר למשל את המצלמה הדיגיטלית שלי משם. הבעיה שאפשר להכניס לכרטיס שלה רק סרטי MOV וזה מקסימום 500 מגה מה אני יכול לעשות? יש מכשיר כזה אולי שאני לא מכיר ? תודה חברים.
הודעה אחרונה מאת Samiro, -
-
- אחראי פורום
- 9 תגובות
- 6.1 אלף צפיות
שלום לכולם ! יש לי חבר שהוא די-גיי וגם מתעסק בסאוד כגון : מערכות שמע ברכב, בית ,אולמות. בן-אדם מוכשר מאוד בתחום המוזיקה . עכשיו שאלתי היא האם יש תפקיד בצבא שיתאים לו מן כל המאפיינים שציינתי מעלה ? כמו סאונד-מן בלהקה צבאית ? או משהו דומה ? אבקש להתייחס להודעה הזו ברצינות , כי השרשור הזה נפתח לא להצחיק פה את האנשים - אלא לעזור לחבר (ולמי שמתעניין בזה גם) , כי זאת שאלה שבאמת חשובה לו . תודה מראש ,חברי קארספורום !
הודעה אחרונה מאת YNV, -
-
- 4 תגובות
- 2 אלף צפיות
צהריים. אני מחפש מקום שמוכרים/מכינים בו לוחיות רישוי של מדינות זרות,כגון של האיחוד האירופאי. אם מישהו יודע,שיעזור בבקשה. הלוחיות ישמשו למטרות צילום בלבד (ולא מדובר במצלמות מהירות ) תודה.
הודעה אחרונה מאת Ac Performance, -
- 8 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
יש לי פיג'ו 106 ראלי דור שני,ואחותי נוסעת לפריז ב 23 לחודש.... מה כדי לי להביא!? אני רוצה קאמשפט חם! מישהו מכיר רחובות של חנויות שמוכרות כאלה דברים? בכל מקרה,תתנו לי רעיונות מה להביא...פעם בחיים יש כזאת הזדמנות!
הודעה אחרונה מאת ishpuz, -
- עוקב אחד
- 19 תגובות
- 11.4 אלף צפיות
היום בשעה20:45 על מוסכים , ועל האלמנט, משחילים לך אותו, או שזאת רק סטיגמה?! צריך להיות מעניין! ממליץ בחום! בברכה צביקה
הודעה אחרונה מאת stio, -
- 7 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
ואני לא מדבר על המוזיקה, איתה אני מסתדר יופי. ניסיתי להשמיע את הדיסק במחשב [ולא במכשיר CD רגיל]. אני מכניס את הדיסק לכונן, נפתח לי סרטון פלאש פסיכודלי לחלוטין שהיה שולח את יוצריו לחדר הלבן המרופד לכמה שבועות... אחרי שזה נגמר, כל מה שנותר זה לסגור את החלון וא להשמיע שוב. כן בטח. ניסיון להגיע אל השירים דרך "המחשב שלי" מוביל אותי להתקנת שומר מסך ורקע לשולחן עבודה... ולשירים אין זכר. ינעל רבאק. קיצור, למישהו יש על המחשב שירים שלהם? בא לכם להעביר לי במסנג'ר?
הודעה אחרונה מאת YH, -
- 3 תגובות
- 8.8 אלף צפיות
אני רוצה לדעת כמה נקודות "בונוס" יש לי ברישיון, אני יודע שלפני שנתיים+ קיבלתי 6 נקודות (לפי מס' העבירה) אבל אין לי מושג אם הן נמחקו או לא... אני יכול לבדוק את זה באינטרנט ?
הודעה אחרונה מאת nitch, -
היה יום יפה על הרצפה במטבח, אז החלטתי להוציא את שלושת היפהפיות שלי לרייסים. אני רק התחלתי אוסף של מכוניות מירוץ מנייר, כרגע הן של ניירות ממו, אבל כשאני אכנס לזה ברצינות אני מתכנן לעבור לפוסט איט של 3M. אז קבלו אותן! מתכנסות לדגמן קצת לפני האקשן מתכוננות לרייסים מחממות צמיגים! הרמות הנדברקסים מסביב לגבעה! אוי ואבוי, אחת איבדה שליטה ונשרפה ושתי האחרות באות לחלץ.
הודעה אחרונה מאת איציק נ., -
- 8 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=131009 http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=360431 ולמה? תודה
הודעה אחרונה מאת AMOS, -
- 2 תגובות
- 1.6 אלף צפיות
שלום לכולם יש לי הופעה שהיא בערך 40 מגה, עכשיו כמובן שזה קובץ וידאו, אני רוצה משהו פשוט מאוד-לשמוע את ההופעה במכונית. עכשיו מה שזה אומר כמובן שאי אפשר כי זה קובץ וידאו, אז אולי מישהו מכיר תוכנה שיכולה להמיר את הקובץ נגיד מVCD או כל קובץ וידאו אחר לMP3.. תודה רבה לכולם
הודעה אחרונה מאת redbaron, -
- 9 תגובות
- 2.8 אלף צפיות
קיבלתי זימון לראיון לעוד שבועיים לצוות אויר! עכשיו. חיפשתי באתר של חייל האויר מה זה צוות אויר ולא מצאתי משהו שהבנתי ממש. אז הגעתי למסקנה שצוות אויר זאת אותה מילה לחייל אויר. תסבירו לי מה זה צוות אויר ולמה אני הולך להיכנס?
הודעה אחרונה מאת X plane, -
-
- אחראי פורום
- 9 תגובות
- 3.5 אלף צפיות
אני כרגע בן 20 וחצי, לא הייתי בצבא בגלל עודף משקל, הרזתי, אבל זה נראה לי מאוחר להתגייס בגיל הזה, לכן אני כבר רוצה להתנדב בצבא, מישהו יכול לתת לי פרטים למי אני פונה, כמה זמן זה כרוך וכדומה? שאלתי את זה פעם שעברה אך לא קיבלתי תשובה ברורה, אשמח גם ללינקים מאתרי אינטרנט שמסבירים על כך. תודה. כפיר
הודעה אחרונה מאת carisma kfir, -
-
- 6 תגובות
- 1.8 אלף צפיות
התחלתי לאסוף מכוניות 1:18 והחלתתי לשתף אותכם עם 2 המכוניות הראשונות שלי האיכות לא משו בגלל שזאת מצלמת אינטרנט.... תגובות יתקבלו בברכה....
הודעה אחרונה מאת bkantor, -
ציפוי כרום
מאת Slava 1982-
- אחראי פורום
- 5 תגובות
- 4.2 אלף צפיות
http://www.chromlook.at/index2.html תהנו! תסתכלו בגלריה תמונות באתר יש שם המון דברים מגניבים.
הודעה אחרונה מאת Lotus Omega, -
-
-
- אחראי פורום
- 22 תגובות
- 2 אלף צפיות
כל פעם מחייבים אותי על דברים שלא ביקשתי, למה לעזאזל?!! אני מבטל.. ואז שוב מחזירים, משהו אצלהם במחשבים לא בסדר? הפקידים שם דפוקים, לא יודע, אבל למה?!! באורנג' בחיים לא היה דבר כזה, הגיע הזמן לעבור אליהם וככה אני ממליץ לכולם!.. מלא חברים שלי גם מתלוננים, ראיתי שאני לא לבד, אז הגיע הזמן.. וכן, ההודעה הזאת במקום, ואני רוצה שכולם ידעו, פשוט נמאס לי מהם.. עברו לכל חברה סלולר אחר, מצדי לעזה-פון.. בטח יותר זולים.. ולא כאלה גנבים
הודעה אחרונה מאת tsachi1, -
-
- עוקב אחד
- 7 תגובות
- 1 אלף צפיות
שלום לכולם. אני מחפש כבר כמה ימים תוכנה שיכולה לאחד קובץ של אודיו וקובץ של וידאו. יש לי קובץ וידאו ללא שמע... ואני מעוניין לחבר לו קובץ וידאו. מישהו מכיר? מישהו יכול לעזור? תודה מראש...
הודעה אחרונה מאת redbaron, -
-
- אחראי פורום
- 25 תגובות
- 2.5 אלף צפיות
אני עובד בזה כרגע כשכיר,ורוצה להיות עצמי! מה אתם אומרים?
הודעה אחרונה מאת fixxxer, -
-
-
- אחראי פורום
- 8 תגובות
- 2.1 אלף צפיות
מישהו מכיר ? שמע ? יודע ? ניסיתי למצוא באינטרנט את צמד המילים "מלגה פיס" וחיפושי העלו חרס, חברתי טוענת בתקיפות שיש דבר כזה מלגות של מפעל הפיס וששווה ללנסות ולהרשם אליהן. אנא אם מישהו מכיר אני אשמח אם תיידעו אותי. תודה, דניאל.
הודעה אחרונה מאת דניאל, -
-
- 1 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
http://www.quadgames.com/play/?game=MacioNetRace 2-2.15 - טוב 2.15-2.30- בסדר 2.30-2.45- להתאמן עוד 2.45 ומעלה- אם זה אחרי כמה נסיונות- עבור למשחק אחר. אני לא הצלחתי לרדת מ2 דקות. מישהו יודע איפה יש משחק דומה עם רכב??...(זה עם אופנוע)
הודעה אחרונה מאת מקלארן F1, -
- 4 תגובות
- 2.1 אלף צפיות
שלום. אני מחפש ברגי עץ קטנים. דקים וארוכים. הפכתי את פ"ת ! יש למישהו מושג איפה יכולים להיות כאלה? אזור פ"ת עד ת"א יהיה טוב לי. מצורפות תמונות להמחשת הגודל. תודה לעוזרים.
הודעה אחרונה מאת andernalin_junk, -
- 2 עוקבים
- 15 תגובות
- 2.5 אלף צפיות
אוקיי הסיפור הולך ככה .. ( טיפה ארוך אבל שווה קריאה ) למי שלא מכיר , אני בן 16 וחצי ( עוד 3 חודשים 17 ) . עם עודף משקל ובעיות גב עקב זה ( טופל , צולם ואובחן בקופת חולים ) . וקיבלתי לפני כ-3 שבועות צו ראשון שמסביר לך בכלליות על הבדיקות הרפואיות שתעבור והטופס הרפואי שאתה צריך למלא .. אז היום הלכתי לרופאת משפחה בקופת חולים כדיי שהיא תמלא לי את הטופס ( בקטע שרופא המשפחה צריך למלא כמובן ) והיא ראתה במחשב שכתוב שיש לי בעיה כרונית בעמוד השידרה . אין לי מושג מאיפה הרופא המטורלל הוציא את זה שיש לי בעיה כרונית כי זה כולה כאבים פעם ב.. ( שבועיים +- ) וזה לא ממש רציני , פשוט יש עומס על הגב בגלל עודף המשקל ( בקרוב מאוד אני אעשה דיאטה רצינית - וזה לא חרטה ) . …
הודעה אחרונה מאת NirTzi, -
- 14 תגובות
- 3.6 אלף צפיות
ראיתי על הכביש המון מכוניות שליד הסמל שלהם מאחורה יש מדבקת\סמל קטן כזה של כריש. עד היום לא הבנתי מה זה, יש את זה בעיקר על אודי טי טי. מישהו יודע מה זה ? ואיפה אפשר להשיג את זה ??? תודה מראש מתן
הודעה אחרונה מאת דניאל, -
- 2 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
תודה מראש
הודעה אחרונה מאת R'n'B, -
עזרה בחיפוש
מאת אומי5-
- אחראי פורום
- 8 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
לפני כמה חודשים מישהוא פירסם תמונות של כלי חפירת תעלות ענק (ממש ענק) . ניסיתי לחפש בפורום אך ללא הועיל ,אולי מישהוא יודע על מה אני מדבר ומצליח למצוא את זה?
הודעה אחרונה מאת מקלארן F1, -
-
-
- אחראי פורום
- 32 תגובות
- 5 אלף צפיות
זה לא שייך לפורום רכב כללי!!! לא זה לא! ערב טוב לכולם! מאוד מעניין אותי לדעת למה מתכוונים כשאומרים על רכב שהוא עגלה!!! זה מאוד מעצבן וזה מרתיע(תאמינו או לא) הרבה מאוד אנשים מלקנות את רכב חלומותיהם! ברגע ששומעים דבר כזה לבן אדם נדלקת נורה אדומה שאולי הרכב פגום או שמה הוא באמת איטי...איטי יותר ממונית בריטית שחורה. קחו לדוגמא אותי...אני כועס עכשיו...הבבבב קחו קורסיקה שנת 96 עם מנוע V4 2200 סמ"ק למה אנשים אומרים שהאוטו עגלה ? למה יורדים עליו שהוא איטי? כמה הוא צריך לעשות מ-0 עד 100? מה אנשים חושבים לעצמם כשהם כותבים על האוטו הזה דברים כל כך נוראיים(אוי וואי) אני רגע לפני קניית א…
הודעה אחרונה מאת Moti - Miata R, -
-
- 11 תגובות
- 1.6 אלף צפיות
שלום לכולם יש לי דיסק ריק לצריבה במהירות 52X מקסימום 700MB. הורדתי סרט באימיול (מעודדות צמודות) עם כתוביות מודבקות- הסרט פועל מצויין. הסרט עצמו שוקל 620MB. 2 בעיות: בתמונה הראשונה רואים שיש לבחור 2 אופציות. איזה אופציה לבחור? בתמונה השנייה רואים, שלאחר שהימרתי ובחרתי באופציה הראשונה הקובץ עלה פתאום ל 800MB מלווה בפס האדום. לצרוב ככה? המחשב עצמו הוא מחשב ישן שנקנה בינואר 2000 (פנטיום 3 450 עם 64MB זיכרון). תודה מראש.
הודעה אחרונה מאת marksab, -
חברים מבחן IQ נראה כמה תקבלו... 1 2 3
מאת Guest ®XploiteR- 37 תגובות
- 3.9 אלף צפיות
http://www.iqtest.dk/main.swf בהצלחה לכולם... הוצאתי 110, לא רע בכלל.
הודעה אחרונה מאת ishpuz, -
אני ועוד 2 חברים שלי מעוניינים לעבור לאחד הבתי ספר הפרטיים שיש בארץ. עכשיו השאלה שלנו היא במה הם יותר טובים מבתי ספר רגילים? האם למישו יש ניסיון עם הבתי ספר? אנחנו כיתה יא האם שווה לעבור עכשיו לבית ספר כזה?!
הודעה אחרונה מאת bkantor, -
- 8 תגובות
- 1.6 אלף צפיות
ההגה עלה לי 100 שקל המשלוח מאנגליה עולה 240 שקל התשלום נעשה דרך paypal מישהו יודע תוך כמה זמן זה אמור להגיע לארץ , וכמה מכס גובים על סחורה במחיר כזה? נאמר לי שאם מצהירים על זה כעל מתנה זה אמור לעלות יותר זול במכס , מישהו מכיר את הפרוצדורה? תודה איציק .
הודעה אחרונה מאת Tzvika-Pick, -
- 14 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
כמו בכל שנה אנו צריכים להעביר את רכבנו טסט, השנה לא לקחתי סיכונים ונסעתי בשבוע שעבר למוסך לבדיקה ויישור קו לפני טסט. שולמה האגרה, ברכב הוחלפו 2 ציריות, עשיתי טיפול עשרת אלפים, שיפוץ קרבורטור ומערכת הבלמים עברה בדיקה בהצלחה וניתן אישור לטסט. היום נסעתי להעביר את האוטו שלי טסט במכון בראשון לציון, את האמת הייתי קצת לחוץ שהרכב לא יעבור טסט בגלל כל מיני מערכות שאולי אני לא מכיר ברכב, ובגלל כל מיני דברים קטנים שיכולים לגרור אותי ממקום למקום. הגעתי למכון, המערכות נבדקו. הברקסים, בדיקת עשן, מערכת ההיגוי, אורות\ווינקרים ועוד כמה דברים שאופייניים לבדיקת רכב. כל הבדיקות עברו בהצלחה והבוחנים אפילו שיבחו אותי על זה שהרכב כ"כ שמור, הכל עבר נקי חוץ מכיוון האור בפנס הימני …
הודעה אחרונה מאת RS,
-
מי מחובר 54 משתמשים רשומים, 9 אנונימיים, 964 אורחים (הצג רשימה מלאה)
- itzik123
- Aviv.h
- המגיב
- pasparto
- הדיין
- santiago
- BEEKER
- נירו72
- daniel.asu
- amosbmw
- גולדן191
- קורן בן אשר