אוף-טופיק
[כתיבה למשתמשים רשומים בלבד עם 150 הודעות ומעלה] כל מה שלא קשור למכוניות. התייעצויות לגבי לימודים אקדמיים, זוגיות, DIY בבית, מוצרי חשמל, מחשבים, מצלמות, סלולר, טיולים בחו"ל, עוד קצת זוגיות, טלוויזיות, שעונים, מעסיקים, מחפשי עבודה, עוד טיפה זוגיות לקינוח ועוד.
58,389 נושאים בפורום הזה
-
- עוקב אחד
- 10 תגובות
- 1.7 אלף צפיות
המון המון תודה לצביקה! מצביקה קרבורטורים מנתניה שהוריד כמה שנים מה-309 הקשישה שלי. היא נוסעת נהדר! מקצועיות מדהימה, שירות נהדר, אמינות ומחיר הוגן. למי שמכיר אותו זה לא חדש, ולמי שעדיין לא: מומלץ! מומלץ! מומלץ! אלון מקצרין
הודעה אחרונה מאת אורן 16V, -
- 13 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
עשיתי לי סדר בתמונות והחלטתי לעלות כמה תמונות חדשות
הודעה אחרונה מאת מקלארן F1, -
- 1 תגובות
- 987 צפיות
חברים יקרים, בביתי פועל אולפן קטנטן, למטרת שידור רדיו אינטרנטי שאת פרטיו אני לא יפרסם כרגע. לאחרונה, לאור הצלחת התכנה Skype ואיכות החיבור שהיא מספקת, חשבתי להשתמש בה בכדי להעלות מאזינים לשידור - דבר שלא היה לפני כן אצלי. במקום להשתמש ב2 מקרופונים, אחד לסקייפ ואחד לשידור. החלטתי להיות הגיוני ולדאוג לחיבור של המיקסר למחשב של הסקייפ, כך שאוכל לדבר דרך המיקרופון הרגיל, והמאזין יוכל לשמוע. החיבור אפילו זכה לערוץ על שמו במיקסר החיצוני שלי והתחלתי לעשות נסיונות. קרה הדבר והמאזין שומע את עצמו בהד. למה? כי הוא מחובר למיקסר בצורה כזו שישמע אותי דרך המיקרופון, וישמע מוסיקת רקע אם קיימת ובגלל שהוא מחובר על ערוץ פתוח במיקסר, הוא שומע את עצמו בלולאה. הוספ…
הודעה אחרונה מאת yonatanl, -
מה לא לעשות בתערוכת רכב .....
הודעה אחרונה מאת Alon_A, -
-
- אחראי פורום
- 41 תגובות
- 4.1 אלף צפיות
תהנו! ותודה למועדון PSI! http://s50.yousendit.com/d.aspx?id=3VN1PLX7UEBG81HN284TN5WOB2
הודעה אחרונה מאת AlexDaniel, -
-
מציאת אתר 1 2
מאת יאשה והפיצפוצים- 17 תגובות
- 2.5 אלף צפיות
אם מישהו יוכל לתת את הלינק לאתר של היאשה פאשה הזאת , אני אשמח . ( אין מה לעשות , ככה זה כשאין סקס כבר 4 שעות )
הודעה אחרונה מאת Jeka, -
הרבה מזל טוב ל ל. ג.
הודעה אחרונה מאת Moti - Miata R, -
- 13 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
משהו שקיבלתי במייל.. ביום שישי בעת כניסתי להיפרנטו במודיעין פנתה אלי ולבנותיי בחורה נחמדה (שכמותה היו רבות בכל רחבי "מודיעין סנטר " במודיעין), וביקשה שנאמר לה 6 מספרי מזל ועוד מספר נוסף ונשתתף בהגרלה .... בנותיי נדלקו ונתנו את המספרים ובנוסף הדיילת ביקשה ממני מספר טלפון ושם - שבמידת הצורך יתקשרו להודיע אם זכינו ... ביום ראשון בערב - התקשרה לטלפון הסלולארי שלי בחורה ממספר לא מזוהה וציינה בפניי שהיא מדברת מחברת סופר לאק והיא שמחה להודיע לי שזכיתי בהגרלה, במקום הראשון והפרס שאקבל הינו : DVD , תיק מנהלים יוקרתי ושובר הנחה לחופשה זוגית ובנוסף מנוי ללוטו .. הבחורה האדיבה והנחמדה נשמעה מאוד מקצועית, מיומנת ואדיבה . היא הכניסה את פר…
את ההודעה הבאה אני מפרסמת בשמו של ידיד שנתקל בבעיה שלדעתי אתם יכולים לעזור בה יותר ממני "טוב אז שלום לכולם , אני איתי צריך את עזרתכם ומקווה שתוכלו לעזור לי קצת רקע : אני לומד במגמת תקשורת , כיתה יב' ולפרוייקט סוף שנה אני צריך להכין סרט תיעודי קצר (כ-15 דק') בכל נושא שאני אבחר. אני רוצה לעשות את הסרט שלי כמה שיותר קרוב לנושא הספורט המוטורי [שאין] בארץ , ובכלל כל דבר אשר קשור למוטוריקה בארץ. הבעיה שלי היא שאני לא יודע ממש על מה להתמקד מבחינת נושא לסרט, ועוד בעיה היא שבאותו נושא אני לא מקושר לאנשים שיועילו לסרט ויוכלו להתראיין ולהצטלם אליו. אז מה שאני בעצם מבקש ממכם הוא שאם יש לכם איזשהו רעיוןן לנושא מרכזי של הסרט, התמקדות בדברים מסוי…
הודעה אחרונה מאת RACEPAK, -
-
- אחראי פורום
- 28 תגובות
- 5.1 אלף צפיות
אם יש כאן מישהו מחברי הפורם שיכול לעזור לי ב C++(ההתחלה,הבסיס),אודה לו מאוד אם יוכל ליצור איתי קשר בה"פ. תודה!
הודעה אחרונה מאת Arilou, -
-
ספורט מוטורי
מאת nitch- 0 תגובות
- 1 אלף צפיות
http://www.agur4u.co.il/movies/racing.wmv
הודעה אחרונה מאת nitch, -
כחלק מהשלל שהבאנו עמנו מארה"ב חברתי החליטה להגשים לי חלום ישן ולקנות לי את גיטרת החלומות שלי. תמיד רציתי ריקנבייקר 12 מייתרים כמו של ג'ורג' האריסון זצ"ל, לפני כמה חודשים הזמנתי את הre-issue החדש (360-12C63) אבל אני ברשימת ההמתנה הארוכה (כשנתיים) בסיבוב שעשינו בSunset blvd בLA מצאנו אחת מדהימה. לא re-issue כי אם מקורית מהסיקסטיז!!! כמעט בכיתי שהחזקתי אותה ביד וניגנתי עליה. Rickenbacker 366/12 משנת 1967, מדובר על דגם נדיר שלא ייוצר בכמויות רבות עם מסרק מיוחד שנועל את המייתרים הזוגיים ע"מ להפוך את הגיטרה ל6 מיתרים. to make a long story short - חברתי קנתה לי אותה ליום-הולדת (האמת שזו מתנה ל5 ימי הולדת האחרונים בהם היא לא קנתה לי כל…
הודעה אחרונה מאת gibsonlp, -
תרומה לזק"א
מאת אדלרון- 2 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
אני מפרסם ההודעה עם אישור ממנהל האתר אולי הנושא שייך לאוף טופיק אך אין לי גישה לפורום רציתי לבקש מהחברים של האתר לשלוח SMS עם המילה: תרומה למס' טלפון 3003. העלות של הSMS הוא 5 ש"ח. התרומה היא לעמותת זק"א אשר עומדת בפני קשיים כספיים וראיתי העבודה שהם עשו בחדרה, באמת הם עושים חסד של אמת. תודה רונן
הודעה אחרונה מאת Spring2005, -
ככה נראית שברולט אוויאו אחרי שפגשה בדרכה גלגל (לא צמיג ..) קומפלט, מנופח ותקין - של משאית .. סיפור והמשך אחרי שאחזור מבית החולים ... למי שאכפת , אני בסדר גמור נ.ב כרית אוויר - כואב!
הודעה אחרונה מאת aa123, -
-
- אחראי פורום
- 22 תגובות
- 3.5 אלף צפיות
נשבר לי הזין!!!!!!!! אני מנסה לדבר עם אחותי (שתחיה) וברגע שאישתי מדליקה את המחשב, הטלפון מתנתק! יש זמנים שניתן למשוך הודעות מתא קולי-ויש זמנים שאין תא קולי! כל פעם שאני מתקשר אלי הביתה -גם בשעות ששנינו בעבודה- הקו תפוס! מי לעזאזל מדבר?!? החתולה?????????? ומחיפה אפשר להשיג אותי - אבל רק בצהריים אז חיפאים יודעים להתקשר-אבל רק לסלולארי. למה אני כל כך כועס? כי עכשיו קיבלנו חשבון. עאלק זמן שיחה חינם.... שיחה לסלולארי עולה הון תועפות!!! חברים- חישבו פעמיים לפני התחברות לטלפונים של HOT.
הודעה אחרונה מאת LV2XLR8, -
-
-
- אחראי פורום
- 5 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
מאחר וחסמו אותי מפורום מוזיקה פורנו וקולנוע אני שואל את זה פה: בסרט "החומה" של פינק פלויד יש את הקטע בו רוג'ר ווטרז (או איך שלא קוראים לו) יושב מול הטלויזיה ואיזה כונפה מלטפת אותו. אחרי כמה רגעים הוא פורץ בזעם ומעיף כיסא ואז מתחיל הקטע הווקאלי בשיר. מה שם השיר ? (זה לא HEY U למי שחושב..)
הודעה אחרונה מאת gsi16v, -
-
שיגעון אופטי קטן
מאת zx6r- 4 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
http://www.rubytooth.com/media/15762/ נחמד אני ראיתי את היד שלי זזה בלי שהזזתי אותה.
הודעה אחרונה מאת redbaron, -
יש פה מישהו שהיה בתאילנד ויכול לתת המלצות/טיפים (לגבי הכל! ממקומות ששווה לנסוע ועד כמה כסף בממוצע מוציאים ביום) ? תודה!
הודעה אחרונה מאת ScrewedUp, -
-
- אחראי פורום
- 2 עוקבים
- 56 תגובות
- 8.1 אלף צפיות
אהלן , מגיע החורף ואבא שלי ( מדפיס במקצועו ) מסוגל להדפיס על חולצות ( כולל הדפס לבן על חולצה שחורה ) . אז חשבתי על זה וזה יכול להיות נחמד . הבעיה שאני צריך רעיונות ללוגואים - מה שאין לי , ואני צריך את עזרתכם ... ה"חולצה" זה בעצם קפוצ'ון רגיל עם כובע וכיס .. בקיצור קפוצ'ון סטנדרטי . בקיצור - חברכם לפורום צריך לוגואים , יאללה תרביצו . ( ובבקשה לא משהו מושפע כמו NOS , SPARCO או משהו בסגנון ) תודה
הודעה אחרונה מאת SubaMan, -
-
- 1 תגובות
- 875 צפיות
חמוד... http://www.funnyjunk.com/pages/driving.htm
- 1 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
:shock: http://www.classiccar.co.il/general/fastest.mpeg ליאור.
הודעה אחרונה מאת Blue Jay, -
- 2 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
משודר עכשיו בערוץ אקסטרה הוט בפעם המליון ומי יודע כמה , אבל עדיין מצחיק...
הודעה אחרונה מאת silver.d, -
- 9 תגובות
- 5.8 אלף צפיות
חברים יקרים, יחד עם חורפינו הגשום והקריר, מגיעה עונתם של הפרוייקטים הקטנים שתמיד רצינו לעשות אך חבל היה לנו לפספס יום יפה בים. כיוון שבים יש עננים בכמות של אסטמה, החלטתי להתחיל את עונת הפרוייקטים הביתיים שלי. אז נתחיל: גנרטור קטן מימדים (יחסית) ליטיולים קטנים וקצרים: חבר'ה, עונת הקיץ אצלי היא סוג של פולחן. כמעט כל סופ"ש הולך לטייל עם החברים. צפון, דרום, עוד יותר דרום () וכו' - בקיצור, איפה שלא נהיה תמיד אנחנו ישנים בשטח. תמיד. אוהלים ארסלים וכד'. תמיד מה שהיה חסר לי זה גנרטור. כזה קטן שיכול לתת כמה שעות של אור ואולי קצת מוסיקה. לא משהו שיפיק מלא אמפרים אלא משהו שיוכל לתת מענה אנושי באמצע הנגב, אם אתה רוצה לראות איזה נמר מתקרב אליך. נמאס להדליק …
-
- 3 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
שלום לכולם... אני רוצה לרכוש מצלמת ווידואו דיגיטלית, אין לי ממש מושג מה לחפש, מלבד הנתונים "היבשים" שהם זום אופטי גבוהה ויכולת מניעת רעידות בצילום. מעבר לזה ממש אין לי מושג... בקיצור, המלצות, מה כדאי ובעיקר מה לא (היות ויש מיבחר די גדול) מניסיות אישי... הסכום עד 4K... גילי
הודעה אחרונה מאת Ruslan, -
-
- אחראי פורום
- 11 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
אפשר לעשות איתה משהו? כי לנגב איתה את התחת לא ממש בא לי כי הנייר קשה קצת... השאלה אם היא תעזור בקבלה לעבודה...
הודעה אחרונה מאת PMP, -
-
- 5 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
אני וחברים כנראה נוסעים יומיים לצפון. לגבי טיולי הטרקטורונים: הפיינליסטים הם הטרק' במושב דישון וברמות נפתלי (יער וגולן). על מה הייתם ממליצים מביניהם? (מניסיון כמובן...)
הודעה אחרונה מאת Discover, -
- 0 תגובות
- 878 צפיות
אז ככה,אני בעיצומן של הכנות לקראת פתיחת התקנות גז לרכבים. כל יום מברר דברים חדשים,כל יום מגלה דברים חדשים ומפתיעים. יש לי כמה שאלות: מצאתי מקום להשכרה שזה מבנה אחד שמחולק ל2 חצאים,חצי אחד מוסך מכונאות כללית והחצי השני בע"ה יהיה שלי. בשביל לפתוח התקנות גז קודם כל צריך שיהיה מוסך מכונאות וגז זאת רק תוספת בתוך המוסך. השאלה הנשאלת היא,איך אני מקבל בשיתוף עם בעל החצי השני(המוסך) אישורים על החצי שלי(גז) וחוסך לעצמי את כל הכאב ראש הזה של השגת האישורים וריצות בכל מיני מקומות שיקח לי דיי הרבה זמן. כמו שהבנתי אני צריך לפנות למשרד התחבורה והם ישלחו מהנדס משלהם שצריך לתת אישורים למעשה על הרחבת השטח הכללי של המוסך מכונאות. החצי שלי מופרד לגמרי בקיר ב…
הודעה אחרונה מאת cocAIn, -
- 4 תגובות
- 1.9 אלף צפיות
עבור פאסאט חדשה. הצמיג הוא לא מסוג DSST (מערכת של דנלופ נגד קריסת דופן) אלא רגיל. אם מישהו יודע באיזו פנצ'ריה ניתן למצוא את הצמיג הזה , נא לפנות אליי בהודעה פרטית. מיקום הפנצ'ריה לא ממש עקרוני , עדיף במרכז , אבל אפשר להסתדר גם עם מיקום רחוק יותר. לא צמיג דומה ,לא צמיג יותר זול , לא צמיג יותר טוב. את הצמיג הזה בדיוק , כי בעל הרכב פיצץ צמיג אחד מתוך הסט המקורי . תודה מראש לכל העוזרים.
הודעה אחרונה מאת Wiking, -
- 18 תגובות
- 3.2 אלף צפיות
חלפה לה כמעט שנה, ואיתה גם מגיעה גרסה חדשה למשחק המירוצים הממכר Need for Speed. רוויו מפורט יותר באתר GAMER: http://www.gamer.co.il/gamer2/php/doc.php?id=85183 ומה שהכי מעניין, התמונות. שימו לב שהתמונות בפורמט 16:9 ולא במקרה, רוב המשחקים שיצאו לקונסולות החדשות PS3 וXBOX360 מכוונים למשחקיות בHDTV שאומר תמונה בפורמט 1080p - ברזולוציה 1920X1080 וסאונד 5.1 (דולבי דיגיטל בד"כ) יש גם סרט בקישור הבא: http://media.xbox360.ign.com/media/740/740901/vids_1.html
הודעה אחרונה מאת Refael Azi, -
-
- אחראי פורום
- 7 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
תאונות.... אנחנו שומעים בכל מקום בכל שעה, ועם כל הצער כבר די רגילים לתופעה. אבל התמונה לגמרי משתנה שזה מגיע אליך... הסיפור הוא כזה, יום ראשון עוד יום די שיגרתי חוזרים מהבית לבסיס שנמצא אי שם בגבולות א"י, עולים על ב' ומכינים את עצמנו לעוד שבוע/שבועיים שלוש או כמה שצריך. עדיין לא כולם הגיעו מחכים לכולם, מדליקים סיגרייה יושבים בחדר משחקים שש בש שלפתע הדלת נפתחת די באגרסיביות..."כולם להגיע למרכז פלוגה יש הודעה תצאו עכשיו כמו שאתם לא משנה איך..." וזאת הייתה ההודעה.........................." יוחנן (דודו) בנאי, חברנו ואחינו לפלוגה, שבמהלך שירותו הצבאי היה הראשון למבצעים ולפעולות וחווה המון דברים במהלך שירותו הצבאי, נהרג ! ולא מאש אויב ולא במהלך פעילות …
הודעה אחרונה מאת itaysamurai, -
-
מי מחובר 35 משתמשים רשומים, 8 אנונימיים, 1,084 אורחים (הצג רשימה מלאה)