אוף-טופיק
[כתיבה למשתמשים רשומים בלבד עם 150 הודעות ומעלה] כל מה שלא קשור למכוניות. התייעצויות לגבי לימודים אקדמיים, זוגיות, DIY בבית, מוצרי חשמל, מחשבים, מצלמות, סלולר, טיולים בחו"ל, עוד קצת זוגיות, טלוויזיות, שעונים, מעסיקים, מחפשי עבודה, עוד טיפה זוגיות לקינוח ועוד.
58,393 נושאים בפורום הזה
-
- 2 תגובות
- 948 צפיות
שמעתי את הפיצוץ לפני 20 דקות בערך , בנתיים 4 הרוגים 6 פצועים קשה ועוד 40 פצועים . כואב לי הלב פשוט , במיוחד בגלל שאני נתנייתי !!! http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3179580,00.html
הודעה אחרונה מאת אלעד, -
- 3 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
אירוע in door של הטסת טיסנים ומסוקים חשמלים בתוך אולם ספורט סגור יתקיים ברמת גן באולם "זיסמן" בדרך הטייסים 85 (ליד איצטדיון ווינטר) במוצ"ש ה- 10/12 בשעה 21:00. הכניסה לקהל הצופים חינם.
הודעה אחרונה מאת גרשון המשפר, -
- 10 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
אז ככה במשך תקופה של שנה בערך אחרי שמישהו שהרגיש שהוא מבין בקרבורטורים התעסק לי ו"ניקה" לי את הקרבורטור היו לי בעיות איומות של חנק! כל בוקר על מנוע קר אם הייתי לוחץ גז האותו היה נחנק ומקרטע מאוד ובולם...רק כשהיה מגיע ל טמפ' עבודה הוא היה מתחיל לעבוד חלק....ועדיין גם כן הייתי מרגיש תחושה של חנק (כאילו המנוע לא מנצל את הדלק) במיוחד בטורים נמוכים בהילוך שני ושלישי. החלטתי ללכת לבעל מקצוע (שהשתמש בשמו של צביקה מהפורום ובכלל לא היה צביקה) שינקה לי את הקבורטור...אחרי הניקוי האוטו באמת ניהיה יותר כסכוני ונסע קצת יותר טוב אבל, החנק!והקירטועים! לא נפסקו..לכן חזרתי אל הבעל מקצוע והוא לטענתו אמר שזה הצ'וק ו"ביטל" לי אותו (ככה הוא אמר) כמובן ששום דבר לא ניפתר...לאחר מכן הוא הציע לי…
הודעה אחרונה מאת Tzvika-Pick, -
יוזמה חדשה: לארגן טיול של חברי הפורום, כמה שיותר - יותר טוב. הרעיון הוא - לארגן טיול ממרכז הארץ, לסיבובון לכיוון הצפון בשיירה גרנדיוזית, שבסיומה נתכנס לנו בניחותא בלווי פק"לי קפה, בירות, בשרים, סלטים(לאוכלי התאית שבינינו), לארוחה משותפת ונעימה, כשלאחריה נתפזר על קיבה מלאה לביתנו לתנומה ערבה. אז מה אתם אומרים? הסקר באדיבות שמר ©
הודעה אחרונה מאת ofir, -
- 1 תגובות
- 880 צפיות
שלום לכולם. במסגרת לימודי האלקטרוניקה שלי אני נדרש להכין פרוייקט גמר. הפרוייקט שלי הוא מסך מגע. את המערכת מינימום כבר בניתי (ספק כוח+מייצב, מעבד, נועל, 8255, EPROM) וכעת נישארה המסגרת. המסגרת אמורה להתיישב על מסך ולהיות בגודל של 24*33 ס"מ העיקרון הוא שאני אמור להלביש עלייה דיודות משדר (IR) ופוטו טרנזיסטורים בתוך מקלט. העיקרון עבודה הוא שהדיודה משדרת את הקרן, הפוטוטרנזיסטור קולט אותה, וכשנוגעים במסך הקרן ניקטעת, ותוכנה אמורה לגלות היכן הקרן ניקטעה. (הרעיון הוא משחק א'ב' שכשלוחצים על אות במסך תוצג תמונה של חפץ המתחיל באותה אות) הבעייה שלי כרגע היא בתכנון המסגרת. חשבתי על רעיון כזה: לחתוך לוח wire-up למידות הנל, להרכיב אותו ע"י פרופילים ודבק אפוקסי, ועליו …
הודעה אחרונה מאת speedseeker, -
- 15 תגובות
- 9.5 אלף צפיות
שלום לכולם הורדתי סרט מהאימיול, הסרט ירד 100% והוא עובד מצויין. (הנגן הוא וינדוס מדיה פלייר 9) הורדתי גם את הקובץ של התרגום אבל אני לא מצליח להוסיף אותו לסרט. איך מוסיפים את התרגום? תודה מראש.
הודעה אחרונה מאת kanfi, -
- 1 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
לא פחד שאמינותה תשפיע על השייט? http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3178907,00.html
הודעה אחרונה מאת שמר, -
- 2 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
קיבלתי במייל : טלפון נייד / מידע חשוב, נא להפיץ! לכל בעלי טלפון נייד - חשוב מאד אם אתה מקבל שיחה לפלאפון הסלולארי שלך ועל צג הטלפון מופיעה המילה ACE אל תענה לשיחת הטלפון - נתק את השיחה מיידית ואם תענה לשיחה, מכשיר הטלפון שלך יפגע ע"י וירוס. הווירוס הזה פוגע במכשיר , כך שהוא לא יוכל להתחבר לרשת הסלולארית שלך !! המכשיר ייפגם לחלוטין - ותאלץ לרכוש מכשיר חדש . . . האינפורמציה אושרה ע"י מוטורולה ונוקיה . יש יותר מ-3 מיליון מכשירי טלפון שנפגעו ע"י הווירוס בארה"ב עד עתה את המידע הנ"ל ניתן לבדוק באתר http://www.cnn.com ! בבקשה העבר מסמך זה לכל מי שאתה מכיר
הודעה אחרונה מאת אורן 16V, -
טנק תוצרת פיאט!
מאת aliku- 6 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
http://www.desktopmachine.com/cars/20-Fiat%20wallpapers.html?t=419 שימו לב לפתח סטייל טנק על הגג.. והפנסים המכוערים.. לדעתי זו אחת מהמכוניות הכי מכוערות.
- 2 תגובות
- 903 צפיות
או שמישהו יוכל לענות לי בעצמו: האם השרות הצבאי עומד להתקצר בזמן הקרוב? ואם כן , האם לפי תאריך גיוס או לפי תאריך לידה? בתודה מראש , עמרי
הודעה אחרונה מאת asi08, -
- 9 תגובות
- 1.6 אלף צפיות
שלום לכולם האם ניתן לקבל קישור ישיר/ אתר שממנו ניתן להוריד את התוכנה הישנה של winamp בגרסה 2.91? ניסיתי באתר שלהם ולא הצלחתי. התוכנה נמחקה עקב פירמוט כללי של המחשב שעשיתי השבוע, אחרי שהמחשב התחיל להשתגע. תודה מראש.
הודעה אחרונה מאת redbaron, -
שוק החיות... 1 2
מאת רז לוי-
- אחראי פורום
- 15 תגובות
- 2 אלף צפיות
בוקר טוב לכולם... שמעתי מחבר שיש שוק של חיות ובעיקר ציפורים בכל ימי שבת בבוקר. אם אני זוכר נכון זה ברמלה לוד או יהוד או משהוא באיזור. אשמח אם מישהוא יכול לתת מידע על המקום ועל השעות שבהם ניתן להגיע. תודה ושבת שלום רז...
הודעה אחרונה מאת redbaron, -
-
- עוקב אחד
- 1 תגובות
- 892 צפיות
שלום לכולם. היום, לאחר שנה + של חוסר וודאות לגבי ה"מחלה" של הילדה, היא החלימה (ומתלוצצת עם רופאיה...) קצת רקע: לפני למעלה משנה סיימתי את השיפוץ (המכני) של הבייבי. מאז לא הייתי מרוצה, בלשון המעטה, מתפקוד המנוע. מספר נסיונות לאיתור הבעיה העלה חרס. ביצעתי ארבעה ניסיונות לניקוי קרבורטור שהסתכם בשיפור קל לתקופה קצרה בלבד. לפני כשבועיים התייאשתי וקפצתי לצביקה ק. וזאת מאחר שהייתי משוכנע שהקרב' הוא האשם. אין מה לחדש בהקשר לחווית הביקור אצל צביקה חוץ מהעובדה שהיא בהחלט שווה את הנסיעה למי שמחפש איש מקצוע אמין ומיקצועי. לשמחתי ולצערי לא הקרב' הוא זה שעשה צרות.מה שכן צביקה עזר לי לצאת מהקיבעון של "הצרה היא בקרבורטור..." אחת המסקנות שאליו הגענו היא שיש בעיה בצילינדר 4 (לא הי…
הודעה אחרונה מאת צביקה., -
- 8 תגובות
- 2.1 אלף צפיות
אז אתמול בסביבות 3 לפנות בוקר שוב פעם ראיתי אותה אבל הפעם גם הייתה לי מצלמה ביד!(עקב יום הולדת של חבר) אבל בגלל אותו אירוע..גם נגמרה לי הסוללה והתיעוד נמשך רק כמה שניות ספורות אבל בכל זאת מקווה שתצליחו להתרשם. http://s52.yousendit.com/d.aspx?id=1M1MJ7JB1BWNS0J8P0QIS4VO6F אגב..עד כמה שאני יודע זאת השניה מתוך שניים שיש בארץ...הייתה עוד לבנה והיא איננה או שישנה לא יודע, ואחת אדומה טוטל לוסט.
הודעה אחרונה מאת שמר, -
- 12 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
אז הוספתי את מה שהוספתי לגולפיקו. והנה המראה הסופי (הקדמי) נשאר לי רק לשים משהו מאחורה וזהו אז הנה הקדימה של האוטו בינתיים - מה דעתכם. צריך רק להדביק את הספליטרים כמו שצריך. הם יושבים בינתים עם ברגים.
הודעה אחרונה מאת שמר, -
- 49 תגובות
- 5.1 אלף צפיות
היי חברים! שאלה שמעניינת אותי כבר זמן מה: דמינו את המצב הבא: אתם מתמזמזים עם מישהי באוטו, פיתאום משום מקום קופצת משטרה.. עכשיו מישהו יכול להמשיך לי את הסיפור? מה המשטרה יכולה לעשות במצב כזה? מה הם עושים בדר"כ? אני בטוח שלמישהו זה כבר קרה.. ** השאלה נשאלה לידע כללי בלבד, ולא למטרות ניצול מסוים של הידע** -לאון חבקין-
הודעה אחרונה מאת ToMeR, -
- 6 תגובות
- 871 צפיות
http://video.google.com/videoplay?docid=-1126289740313424097 מה זה אמור להיות? נעילת גלגלים אחוריים (הנד ברייק?) או יותר מידי דוושה ימנית? נדמה לי שהראשון אבל אני לא בטוח.
מכירים את זה ש.. 1 2
מאת איציק ט- 21 תגובות
- 2.7 אלף צפיות
מכירים ש... מכירים את זה שאתם אוכלים ארוחה עם כל המשפחה וכשאתם באים למזוג שתיה לכוס שלכם....? כל המשפחה מצטרפת ומביאה לכם את הכוסות שלהם כדי שתמזגו להם גם.... ?מכירים את זה שכל פעם שאתם מגיעים למכונת משקאות ואתם לבד אתם מתפללים או מקווים שמישהו השאיר שם עודף...? תמיד אתם מתים שיהיה שם איזה שקל אחד ,?זה מה שיעשה לכם את היום.... ?מכירים את זה שתוך כדי אכילה אתם קוראים את המרכיבים של השתייה? ?ואז אתם מתחילים כזה.. "?גליצרול GF3, C2, ?פרוטלקעקיו CVSD23" (?משו כזה) ?ולמרות שאתם לא מבינים כלום אתם ממשיכים לקרוא הכל? ?ויש את הקטע שאתם לא שמים לב שאתם נסחפים ואז אתם כזה.. "?בתוקף עד ה.." מכירים את זה שאתם קמים מהמיטה ב…
הודעה אחרונה מאת בנצי, -
- 7 תגובות
- 4.2 אלף צפיות
אני רק צריך כמה שמות. תוכנות בעברית כמובן. דניאל.
הודעה אחרונה מאת Tzvika-Pick, -
- 4 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
הדגם הראשון שלי 1:18 של Auto Art דומה מאוד לבחירתו של סטיבי עם קצת מזל רק עוד שנה וחצי ל 1:1 (ווווהווו) וסלחו לי על כישורי הצילום המקרטעים הפופו.
הודעה אחרונה מאת popo, -
- 0 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
שלום ! אני מחפש קטע מצחיק של שיחה שמעבירים אות לפלאפון על מנת לעבוד ולצחוק על חברים [ברוח טובה כמובן]. אז ככה : גוף ראשון=אנחנו ,גוף שני-קטע מוקלט שדורש מאיתנו לדו-שיח (בעצם אנו מדברים עם קטע שכבר הוקלט ולא באמת מישהו רציני) הקטע הולך בצורה כזאת : קול עם מבטא מאוד חזק רוסי עונה לשיחה ומבקש בצורת קללות שלא התקשרו עליו ולא יבקשו את "אולגה" וכו' . אם למישהו יש את הקטע הזה או קטעים אחרים בגנון - בבקשה תתחלקו !
הודעה אחרונה מאת Stas'Ka, -
-
- אחראי פורום
- 7 תגובות
- 1.7 אלף צפיות
הנה קישור שפירסמתי בPSI. לידעתכם, כמו שאומרים. http://www.psi.co.il/modules.php?name=Forums&file=viewtopic&t=11346 הסיפור הוא עליי קניתי חלק - השתמשתי - לא הייתי מבסוט - וזוכיתי לגמרי.
הודעה אחרונה מאת Fitch, -
-
-
- אחראי פורום
- 2 עוקבים
- 26 תגובות
- 2.3 אלף צפיות
מאחל לך שנת אמינות, תצרוכת דלק נמוכה ותחנת דלק בחנייתך. מצמץ
הודעה אחרונה מאת .tommy g, -
-
- 3 תגובות
- 910 צפיות
או לפחות לשם של התוכנה - אני אוריד אותה כבר. התוכנה צריכה להיות בעלת ממשק נח (אם אפשר). חברה, המלצות ?
הודעה אחרונה מאת BigMak, -
מי פה מגן יבנה?
מאת 620SI- 0 תגובות
- 945 צפיות
שלום לכולם. אני מחפש חברי פורום שגרים בגן יבנה! אני ישמח אם יש מישהו מגן יבנה שישלח לי הודעה פרטית תודה.
הודעה אחרונה מאת 620SI, -
- 2 תגובות
- 1 אלף צפיות
הקישו FAILURE ואז IM FEELIN LUCKY... מה יוצא? (מפתיע? אולי לא?).
- 8 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
זה רץ במיילים זה זמן מה אז אולי חלקכם כבר מכירים. אבל לאלו שלא, תהנו.
הודעה אחרונה מאת Giladben.zaken, -
- 18 תגובות
- 6.7 אלף צפיות
אחרי כמה שנים עם משקפיים החלטתי לנסות לעבור למשהו נוח ואסטתי יותר (על הנוח אני בספק). קודם כל, זמן הרכבת העדשות לוקח לי המון זמן.. באיזור החצי שעה (!) עם עין אחת זה לוקח משהו כמו 20 דקות, ועם השנייה 10. (יש לציין שזמן ההרכבה ירד משעה וחצי לחצי שעה והוא ממשיך לרדת לאט לאט) אני מניח שלוקח לי הרבה זמן בגלל שקשה לי לפתוח את העין.. העיניים שלי קטנות יחסית וקשה לפתוח אותן, העדשה כל הזמן "מתקפלת" על האצבע (קמורה במקום קעורה), אחרי שאני מנסה ללא הצלחה לשים אותה על העין. שמתי את העדשות במשך כמה ימים, כאשר כל יום הגדלתי את מספר השעות שאני איתן. עד שהיה יום ששמתי אותן ואחרי 8 שעות כבר ממש לא יכולתי להסתובב איתן. זה מציק בעין, והעיניים מאוד עייפות ומתקשות להתפקס. …
הודעה אחרונה מאת JuD106Xs, -
-
- אחראי פורום
- 3 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
לא יודע אם פרסמו את זה פה פעם.., אבל שווה הצצה http://www.irandefence.net/showthread.php?t=29 שימו לב לתגובה 5....
הודעה אחרונה מאת razmel, -
-
סרטון. (פולו)
מאת דניאל- 13 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
http://video.google.com/videoplay?docid=3374757378608744139 דניאל.
הודעה אחרונה מאת Giladben.zaken,