Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7512 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

תכלססססס כןן ואפשר לקבל על זה דוחחחח התגפפות בציבור שמעתם על זה? חבר שלי סיפר לי שדוד שלו עשה את זה והוזמן למשפטטט על התגפפות בציבור או משו כזה וכן זה היה בתוך אוטו וכן זה היה במקום שומם כזה המשטרה חשבה משום מה שזה אוטו חשוד הדליקו פנס אמרו להם להתלבש והנהג קיבל הזמנה למשפט

יש למחוק חתימות חסרות טעם, ויפה שעה אחת קודם!

• תגובות 49
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

לא דיברתי עליך... אתה בסיידר - מצדי קח את הכבשה של השכנה בתוך הבגז' לחורשה ותעשה בה את זממך...

דיברתי על אופיר... :D

יש אנשים שמוציאים ממך את המיטב, אנשים נפלאים ונדירים. אני קוראת לו אהובי - אסף.

פורסם

זה לא נקרא חשיפה בפומבי?

לפחות באיטליה זה כך ואתם מחויבים על פי החוק לכסות את החלונות

vamos mados:drinking:

עעיכיעככתעי
חיי השתנו מקצה לקצה לאחר שראיתי את ההודעה הזאת 05\01\18
פורסם

אם זה חד פעמי תקווה שהשוטר שתפס אותכם הוא לא במקרה חבר שלה.

עיצה ממני : תשיג בת זוג שעירה ומכוערת.

בסיטואציה שתיארת זה יראה כאילו אתה סתם משחק עם הסאן ברנרד שלך במושב האחורי.

תבקש ממנה לנבוח והכל יהיה בסדר.

GOT סחוג?

פורסם
אני זוכר שRS6 ראה את ידידה שלו וחבר שלה מתקלחים או משהו.

ד"א איפה RS6 נעלם?

1. זה לא השירשור הנ"ל (אם כי גם הוא היה משעשע במקצת :-)).

2. צבא.

פורסם

מיצטרף לשירשור הכי דבילי שהגבתי בו אי פעם בפורום הזה...

הכל התחיל באיזה לילה חורף קר, היית עם מי שעתידה להיות החברה שלי לשנתיים הקרובות. עלינו עם האוטו לפסל של אלכסנדר זיד, משקיפים על הנום, שותים קפה, מעשנים סיגריה ומדברים על האא ודהה...

באחת מהפעמים העניינים היתחממו והופ, אנחנו בלי בגדים עושים "יוגה" במושב האחורי של האוטו שלי...

באמצע החגיגה אני שומע " נהג של מזדה שחורה צא החוצה"... :shock:

טוב, היות ואני לא ממש נוהג, המשתי במעשי, והיא, חדורת מוטיבציה הכריכה אותי לצאת... כמובן שה"בולסי סופגניות" לא טרחו לצאת מהאוטו שלהם ועמדו די רחוק...

הם: "איפה התעודת זהות שלך... אהה.. OK, והרישיון....

אני: "למה אתה צריך רישיון, אני לא נוהג?!"

הם: "אל תיתחכם ... יש איתך עוד מישהו שם באוטו??"

אני :"אהההה..."

ואז, בתאום מושלם, יוצאת הפרינססה, עטופה בשמיכת פליז ומקפצת לכיוון שלי ושואלת "מה קרה?"... שניה אחרי שהיא ראתה את השוטר היא הבינה מה קרה שם וחזרה מהר לאוטו...

הם (אחד לשני): "זו לא הבת של מאיר????"

הם (אלי): "תגיד לי, אתה יודע מי זו?!"

אני: "כן, חברה שלי, אנחנו יוצאים כבר איזה שנה פלוס.. למה?"

הם: "אההה, טוב..."

מיותר לציין מה היה נושא השיחה יום אחרי זה בארוחת הצהריים אצלם (וכמובן שאני הייתי מוזמן).. :|

ולסיום, בדיחה...

איזה אחת מיתעוררת בלילה שומעת את בעלה בוכה במיטבח...

היא שואלת אותו, למה אתה בוכה, והוא עונה לה:"את זוכרת, היום לפני 20 שנה נסענו עם הטנדר שלי ועשינו את זה... ואחרי זה אבא שלך, השריף, תפס אותנו?"

היא עונה לו "כן, ומאז אנחנו נשואים... 20 שנה... מה קרה לך עכשיו?"

הוא:"אותו יום אבא שלך אמר לי שאם אני לא מיתחתן איתך, הוא מכניס אותי לכלא ל20 שנה...

היום, הייתי יכול להיות אדם חופשי!!!!":roll:

גילי

מחפש בלוק מנוע V8 לתרומה וגם מחסן למכוניות שלי

האם זה נכון שחמישה מכל ארבעה אנשים מתקשים במתמטיקה ?

הציבור מטומטם, ולכן הציבור משלם...

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7512 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...