Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

שוק החיות...

רז לוי
שימו לב! השרשור הזה בן 6948 ימים, שזה ממש ממש הרבה. נא המנעו מהקפצה שלו והקפיצו אותו אך ורק אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא. אם יש לכם שאלה, נא פתחו שרשור חדש.

פוסטים מומלצים

בוקר טוב לכולם...

שמעתי מחבר שיש שוק של חיות ובעיקר ציפורים בכל ימי שבת בבוקר.

אם אני זוכר נכון זה ברמלה לוד או יהוד או משהוא באיזור.

אשמח אם מישהוא יכול לתת מידע על המקום ועל השעות שבהם ניתן להגיע.

תודה ושבת שלום רז...

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

איזה בע"ח אתה מחפש? אם אתה רוצה לעשות מעשה טוב-גש לעמותת תנו לחיות לחיות בכניסה לרמלה ותאמץ חתול או כלב.

גברים ממאדים ונשים מפגרות על כל השכל.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

שוק הציפורים ברמלה נמצא בכניסה לתחנת דלק שנמצאת בכביש עוקף רמלה, אם אתה מגיע מכיוון בית דגן אז בכניסה לרמלה אתה לוקח שמאלה וממשיך על הכביש הזה עד שאתה רואה תחנת דלק מימינך.

עד כמה שידוע לי המשטרה פשטה על השוק הזה פעם בטענה שהציפורים הוברחו או משהו דומה ואני לא יודע אם המקום עדיין פעיל.

איציק.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

יש גם את "השוק של אלי" (או משהו כזה), בדרך לנתניה על הכביש הישן (מכיוון פ"ת נניח, זה בצד ימין...).

אתה בעניין של ציפורים? איזה ציפורים אתה מחפש (אני מחפש ציפורים טעימות בעיקר ;-)... יש ליד שוהם איזה מישהו שמוכר חיות. יש לו חנות לא קטנה עם כל מיני חיות, והם חובבי ציפורים, אני יכול לקפוץ לשם ולראות אם יש שם את הציפור שאתה מחפש)

גילי

מחפש בלוק מנוע V8 לתרומה וגם מחסן למכוניות שלי

האם זה נכון שחמישה מכל ארבעה אנשים מתקשים במתמטיקה ?

הציבור מטומטם, ולכן הציבור משלם...

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

שוק ציפורים יש בכפר קסם כל שבת

לא מומלץ לקנות במקומות האלה חיות בגלל שחלק שם חולות ומוחזקות במצב גרוע ויש גם מוברחות מחו"ל ויש גנובות. בגלל זה המחיר שם יחסית זול.

לקנות שם ציוד כן מומלץ בגלל מחיר זול

some people need a high five

in the face

with a chair

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אני לא מחפש משהוא ספציפית למרות שיש לי אמסטף ותוכים בבית.

אני חובב בעלי חיים ואמרו לי שבשוק הזה יש ים מציאות.

אתם יודעים איך אתה נידלק על משהוא ואז משכנע את האישה וקונה.

למרות שהאישה תנקה ותסדר אחרי מה שקנית.

מישהוא יודע את השעות הבנתי שזה רק בבוקר עד 11 ככה בימי שבת מישהוא יודע שעות?

תודה לעונים רז...

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

תיכנס לאתר של emap ותחפש שם איך להגיע מאיפה שאתה נמצא לכפר קאסם.

כשאתה מגיע לכניסה לכפר בכיכר הראשונה אתה לוקח שמאלה ויורד כמעט עד סוף הרחוב, תחנה איפה שאתה מוצא חניה כי לא בטוח שיהיה ותשאל אנשים איפה השוק בדיוק.

אם אתה רוצה אז בכביש שנסעת בו כמעט עד הסוף יש מצד שמאל פרגולה קטנה נדמה לי בצבע צהוב, זאת מסעדה ממש קטנה עם חומוס טוב, לבחור שם קוראים עבד, תגיד לו שחבר שלך (תמציא שם) שלח אותך בגלל שיש לו חומוס טוב, ותבקש ממנו תה עם מרווה (או מרמיה). בנוסף באותו הכביש אתה תראה יש מצד ימין סופר גדול, זאת הזדמנות טובה לעשות קניות, הכל שם בזול.

in the face

with a chair

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

יש לי אמסטף ותוכים בבית.
אתה מחזיק את התוכים בתוך האמסטף?

ועכשיו ברצינות-אל תקנה בעל חיים בשוק ובטח שלא בכפר קאסם.מדובר בבע"ח מסכנים שבד"כ הוברחו או נלכדו בדרכים לא חוקיות.עזוב את זה שזה לא חוקי-יש גם כל מני מחלות (ר' שפעת העופות) ומדובר בבע"ח שחלקם הוברח מחו"ל ללא כל פיקוח וטינרי.

גברים ממאדים ונשים מפגרות על כל השכל.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לאאאאאא......

האמסטף בחצר ותוכים בגג.

יש ביניהם מספיק מרחק,3 קומות.

האמסטף עדין לא יודע שיש לי תוכים,אם כן זה הסוף שלי ושלהם.

היה לי פעם אקווריום בגג עד שהוא גילה אותו.

דרך אגב זה כלב מעורב,אמסטף עם פיטבול וקוראים לו קליאו (לא חשוב הדגם ספורט או RSI סתם...)

תגידו לא מפחיד לינסוע לכפר קאסם.

רז...

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

קח את האמסטף איתך, ליתר ביטחון.

כפר קאסם זה בתוך תחומי הקו הירוק, הם אזרחי ישראל. יש אנשים שמפחדים יותר להיכנס לראש העין הסמוכה.

לפני 22 שעות, hans כתב:

שטיפה, אגב, מעולם לא עזרה לי מי יודע מה. גם לא מים רותחים. אין תחליף לחיטוט עד שמשתחרר

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אין כלכך מה לפחד, נכנסתי פעם לתוך הכפר ממש לאיזור של החנויות של המקומיים ולא היתה שום בעיה.

גם לי יש כלב ותוכי ואין בעיה עם הכלב, רק התוכי (קקדו אמברלה) תוקף את כולם חוץ ממני.

in the face

with a chair

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

הייתי שם לפני חודש,החיות נראות זוועה..מרוטות וחולות,מוציא את החשק מאלו שנראות "קצת" בריאות,עצתי - תתרחק.לגבי סיכונים..הסכנה היחידה היא שמוכר יתעלק עליך למוות.

"היום הוא המחר שאתמול דאגתם בגללו כל כך"

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

• תוכן חדש...