אוף-טופיק
[כתיבה למשתמשים רשומים בלבד עם 150 הודעות ומעלה] כל מה שלא קשור למכוניות. התייעצויות לגבי לימודים אקדמיים, זוגיות, DIY בבית, מוצרי חשמל, מחשבים, מצלמות, סלולר, טיולים בחו"ל, עוד קצת זוגיות, טלוויזיות, שעונים, מעסיקים, מחפשי עבודה, עוד טיפה זוגיות לקינוח ועוד.
58,389 נושאים בפורום הזה
-
- 5 תגובות
- 1.8 אלף צפיות
אחלה של סרטון. http://media.kladblog.com/media/200511/crosswinds.wmv
הודעה אחרונה מאת gibsonlp, -
- 0 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
היי, מישהו מכיר את המקום הזה? זה דאנס בר או מועדון? אני פשוט אמור ללכת לשם ביום שישי, ואני לא יודע האם זה שווה את ההשקעה של הזמן ושל הכסף.. (זה בתל-אביב) -לאון חבקין-
הודעה אחרונה מאת TheComedian, -
- 3 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
אולי כמה
הודעה אחרונה מאת שמר, -
מצאתי אתר עם כל מיני תמונות של מכוניות - מלמעלה מהצד ומקדימה http://cgworld.ru/modules.php?name=Blueprints
הודעה אחרונה מאת ishpuz, -
-
- אחראי פורום
- 14 תגובות
- 5.2 אלף צפיות
שאלת OFF רצינית... מישהו מאוהבי הצמחים יודע איך לטפל בקקטוסים? הכוונה היא איך ליגרום להם להתחיל להפיק זרעים, איך לחבר בין שני סוגים (הרכבות), איך להרביע אותם וכו'... תודה על שיתוף הפעולה... גילי
הודעה אחרונה מאת gsi16v, -
-
- 10 תגובות
- 4.1 אלף צפיות
חנויות חפתים באזור רמת-גן \ מושב עוזה (אני יודע שאין קשר בין שתי הערים) מכירים את הז'אנר? מכירים חנויות כאלה? ספרו לי על זה כאן! אבל רק חנויות של חפתים ראויים, לא כאלה מפלסטיק או שאין להם ממש שני חורים כדי לתפור אותם כמו שצריך אלא אם מדובר בחפת ממש ממש יפה, שיראה נפלא על דש הבגד, על מקטורן איכותי או אפילו עם כובע קסקט אופנתי קדימה ידידים יחד, נעלה על נס את מעלות החפתים רון.
הודעה אחרונה מאת RBRB, -
- 18 תגובות
- 2 אלף צפיות
אודה על כל פיסת אינפורמציה של חברי הפורום.(גם חברים של החברים+חברים של הדודות ובני דודיהן) תודה. זהו.
הודעה אחרונה מאת Yaroki, -
מושב אסלה מתחמם
מאת בנצי- 4 תגובות
- 5 אלף צפיות
לרגל החלטתי להצטרף לשירשורים של לוקחי הסמים בקארזפורום אני מעוניין לשתף אתכם ברעיון שהגיתי ואפילו בניתי אב טיפוס (שלא ממש עבד) אני שונא להיכנס לשירותים כשקר, התחושה הזאת של לשבת על הקרח בעירום לא ממש עושה לי את זה ולכן המצאתי מושב אסלה עם גוף חימום, לקחתי מושב אסלה מהסוג הישן (תחתית חלולה) אטמתי את המרווח ונוצר מעין צינור, לקצה אחד חיברתי מפזר חום ישן ומהקצה השני בניתי מעין צינור שמעיף את האוויר שיוצא לכיוון הגב. הבעיה הייתה שהקצה של מושב האסלה פשוט נמס... עשיתי את זה ממש מזמן וכולם אמרו לי שזה רעיון מפגר, מה דעתכם שווה לי לפתח את זה ולבנות משהו בסגנון במיוחד אחרי שלמדתי מהטעות???? אם מישהו מעוניין להיות שפן ניסוי אז מבטיח שאכין אחד עם גוף חימום של אובן טוסט…
הודעה אחרונה מאת בנצי, -
שלום, לאחרונה (לפני שבוע) התחלתי להתגלח עם סכין גילוח (לפני זה השתמשתי במכונה, אבל זה לא ממש נוח...), ורציתי לבקש עיצות לגילוח נכון שימנע גם גירוי של העור (יש לי עור רגיש בפנים)... בינתיים אני פשוט משתמש בקרם גילוח לעור רגיש, יש למישהו עוד עיצות? תודה. *דרך אגב, לפני כמה חודשים הייתה כתבה בYNET על גילוח נכון אבל אני לא מוצא אותה. אם יש למישהו קישור לכתבה זה גם יעזור, תודה.
הודעה אחרונה מאת שמר, -
- עוקב אחד
- 4 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
בקיצור שכן שלי באה אליי בטענה שהרכב מגמגם ומקרטע וכבר המון זמן שהמוסך לא מצליח לפתור לו את הבעייה , ונאמר לו שהמנוע כבר בסוף החיים ואין מה להשקיע יותר. הוא הביא לי את הרכב ואחרי שפתחתי את מכסה המנוע הייתי בהלם ממצב ההזנחה , בקיצור אחרי בדיקה מקיפה שגילתה שמפלס השמן מתחת למינימום גם במנוע וגם בגיר , כאשר משכתי את החוט הצתה מהפלג הסופיות נשארו יל הפלגים וחוץ מזה הראשים שלהם היו לא ישרים כל אחד פונה לכיוון אחר. יש לציין שלטענת בעל הרכב אז נעשה טיפול לפני חודשיים במוסך מורשה סובארו. לאחר קושי רב וספרי חלודה יצאו הפלגים כשיש עליהם פטריות כלומר עבדו על האיש בעיניים. מה גם שהחליפו 3 פעמים קרבורטור ללא שום צורך. בקיצור אחרי שעשיתי לרכב טיפול כמו שצריך , ישר קבעתי אצל צב…
הודעה אחרונה מאת מוטי, -
-
- אחראי פורום
- 27 תגובות
- 3.6 אלף צפיות
לא, לא!!! זו לא תאונה חס ושלום טפו... טפו... טפו... שבוע שעבר הרכב נקנה ממני וימסר ביום שישי הבא. 205CTI כבר לא יהיה שם מייצג - אני אאלץ להחליף. אני כותב פה, כי בימים האחרונים החלה מחלת שמועות לגבי הרכב אז אני חותך אותה פה. פרטים על העסקה אני לא אפרסם - למרות שכבר התחילו להציף אותי בשאלות - מטעמי חיסיון כלפי הקונה - רק אומר ששנינו יוצאים מרוצים מהעסקה. החל מעוד שבועיים תוכלו לראות את הרכב בידיו האמונות - ולפי התכנונים שלו - הרכב עוד יראה טוב יותר - אם זה בכלל אפשרי. אחרי שבחודשים האחרונים לא היה לי זמן אפילו להוציא אותו מהחניון שלו (חניון תת קרקעי בקריה בת"א) החלטתי שזהו - שמישהו אחר יהנה מיצירת אומנות זו. אחרי כמעט עשור - קשה להפרד מהרכב. דרך אגב, לר…
הודעה אחרונה מאת falou, -
-
-
- אחראי פורום
- 3 תגובות
- 8.8 אלף צפיות
קיבלתי מתנה מאמא (תודה אמא) מברגה נטענת של בוש מדגם GSR 12V (סדרה כחולה). יש בעייה. אחרי כמה זמן הבטריות אמורות להיטען? עושה רושם שהמטען והסוללות לא מתחממים בכלל ואחרי 9 שעות בטעינה הסוללה ריקה. (המברגה עושה שלושה סיבובים חלשים ומשתתקת). לפני שאני רץ להום סנטר ומחזיר, יכול להיות שצריך לטעון את הסוללות למשך יותר זמן? רשום משהו שרק אחרי 5 טעינות הסוללה שמישה לחלוטין, אבל לא נראה לי שאחרי 9 שעות היא עדיין צריכה להישאר ריקה.. אולי למישהו יש נסיון? איתמר.
הודעה אחרונה מאת סאונד בראש, -
-
-
- אחראי פורום
- 11 תגובות
- 2.5 אלף צפיות
שלום! אני זקוק לעזרה מאנשים שיודעים לעבוד בפוטושופ,מה שאני רוצה לעשות זה לשנות את הרקע של הלוח השעונים,סרקתי את הסקלות עכשיו כיצד להפוך את הרקע ללבן ואת הספרות לשחורות אני לא יודע,(ניסיתי להפוך צבעים אבל יוצא מכוער והאיכות לא נשמרת) אשמח מאוד אם מישהו יוכל לעזור לי בכך. תודה מראש לכל העוזרים!.
הודעה אחרונה מאת Slava 1982, -
-
- 3 תגובות
- 3.4 אלף צפיות
בשורה טובה לחובבי הסגווי. שר התחבורה, מאיר שטרית אישר לראשונה לייבא את קורקינט הסגווי לישראל ולנוע בו באופן חופשי על המדרכות ובמקומות המיועדים להולכי רגל.
הודעה אחרונה מאת R'n'B, -
- 2 תגובות
- 5 אלף צפיות
לא בדקתי את האתר לעומק, אבל בגדול נראה נחמד. מקווה שזה יעזור למישהו... (אם זה כבר היה - אני מתנצל). http://www.hanaya.co.il/
הודעה אחרונה מאת K&N, -
שאלה לבעלי נגן USB/MP3 1 2
מאת BMW- 17 תגובות
- 2.1 אלף צפיות
שלום לכולם. אבא שלי רכש לאחרונה את אותם נגני MP3 /USB הנפוצים: http://www.netaction.co.il/sale.php?sale=2590545 התחלתי להוריד אליו שירים מהמחשב ומהדיסקים, ונוכחתי לגלות שאין אפשרות ליצור תיקיות מסודרות במכשיר, כלומר כל השירים מופיעים ברצף בנגן. נראה לי קצת תמוהה, שכן אין סדר בשירים וצריך לדפדפף בין 300 שירים (עם החץ FR) כדי להגיע לשיר רצוי. האם זה בכל הנגנים ככה? או רק בדגמים מסוימים(אני יודע שיש המון נגנים זבליים, וחלק טובים יותר)? תגובות מהירות יתקבלו בברכה (לצורך החלטה אם להחזיר את המכשיר תוך 14 יום) תודה אמיר.
הודעה אחרונה מאת BMW, -
-
- אחראי פורום
- 2 עוקבים
- 18 תגובות
- 4.6 אלף צפיות
לזה עוד לא הגענו. מה נסגר איתכם ?
הודעה אחרונה מאת AXNOAMGT, -
-
- 2 תגובות
- 4.7 אלף צפיות
חברי פורום יקרים שלום. יש לי בעיה. הזין שלי נוטה שמאלה. משהו כמו 2 סנטימטר. האם יש חברי פורום אשר חווים בעיה דומה? כשאני עוצם את עין שמאל הוא נראה יותר עקום. לאבא שלי אין זין עקום-שאלתי אותו. מתי גיליתם לראשונה? אני חושש שזה מעודף אוננות. האם מישהו יודע מה עלי לעשות?
הודעה אחרונה מאת שמר, -
- 5 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
משופרת משהו ...
הודעה אחרונה מאת ToMeR, -
- 31 תגובות
- 3.3 אלף צפיות
אז הייתה לי עגלה, צבע וקצת מצב רוח.. התוצאה לפניכם, לא מלך יופי?!
הודעה אחרונה מאת ishpuz, -
-
- אחראי פורום
- 22 תגובות
- 2.6 אלף צפיות
שלום רב! בזמן האחרון, שמתי לב למספר רב של פורומים בתחום המוטורי שמוקמים מדי יום. כמובן,יש יותר גדולים ויש גדולים פחות . קארז פורום פועל מזה שלוש שנים(ממה שאני יודע),והינו הגדול בישראל(שוב,ממה שאני יודע). היררתי לגביי אופן הקמתו,מי הגה את הרעיון?מי ביצע?לאיזו מטרה?כיצד צורף פורום האספנות?וכו'... בקיצור,כל פרט שאפשר לספר יתקבל בברכה. לירון
הודעה אחרונה מאת Tzvika-Pick, -
-
- 7 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
חברה משהו יכול להמליץ על מקום טוב באזור הרצליה ,תל-אביב והסביבה לאנשים בני 22+?
הודעה אחרונה מאת QuickSilver, -
-
- אחראי פורום
- 16 תגובות
- 4.7 אלף צפיות
היי. תמונה בלעדית של הטנדר החדש של טויוטה ששמו בעולם TOYOTA COW . אורן
הודעה אחרונה מאת רז לוי, -
-
-
- אחראי פורום
- 23 תגובות
- 2.3 אלף צפיות
http://www.openoffice.org.il/ התוכנה הנ"ל אמורה להיות תחליף לאופיס היקר להחריד. התוכנה שווה משהו או שאין מנוס מביל גייטס ? דניאל.
הודעה אחרונה מאת redbaron, -
-
-
- אחראי פורום
- 1 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
יש לי מחר תרבות יום א' מהקורס חובשים שדרך אגב מסתיים עוד שלושה שבועות בשעה טובה ... איך אני מגיע לשם מכיוון רחובות באוטובוס , בואו נאמר מתחנה מרכזית תל אביב ?? דחוף
הודעה אחרונה מאת razmel, -
-
- 2 תגובות
- 980 צפיות
אהלן אנשים ושבוע טוב. אני מחפש פרק של Fifth Gear בו Tiff Needell מדגים כיצד עוזרות מערכות כגון: בקרת משיכה, ABS ו- ESP. (הוא נהג על יגואר שחורה באותה הדגמה) מישהו יודע באיזה תאריך היה את הפרק הזה? בתודה, איתמר ג'ורג'.
הודעה אחרונה מאת saar5555, -
- 7 תגובות
- 13.4 אלף צפיות
ערב טוב לכולם!!!!!!!!!!!!!!!!!!! אני יודע שזה רחוב עמוס מאוד...במיוחד עכשיו שכולם בבית(יום שבת בערב) אבל לי יש ארוע במסעדה ברחוב הזה...אף פעם לא הייתי שם...יש שם איזה חניון מסודר? אני מדבר על אלנבי 56 והסביבה... ושאלה כללית...עד כמה קשה למצוא שם חנייה בסביבות השעה 8 בערב היום? תודה לכולם...ולא תאמינו עד כמה זה חשוב...אני מתלבט בין אם לקחת אוטובוס או לנסוע המכונית...
הודעה אחרונה מאת Blue Jay, -
טרגדיה בהוליווד
מאת a®iel- 13 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
מי מאיתנו לא גדל על ברכי המשפט האלמותי "wax on... wax off"? מי מאיתנו לא רצה לגדל לעצמו עץ בונזאי? מי לא ראה את עצמו בגיל חמישים, משתכר עם ילד בן 13 בשתיית סאקה? חברים, "השחקן פאט מוריטה מ"קארטה קיד" הלך לעולמו בארה"ב השחקן פאט מוריטה, שגילם את דמותו של מר מיאגי בסרטי "קארטה קיד", הלך לעולמו בגיל 73 בלוס אנג'לס. מוריטה, ממוצא אמריקני-יפני, זכה לכוכב בשדרת התהילה של הוליווד. "
הודעה אחרונה מאת speedseeker, -
-
- אחראי פורום
- 13 תגובות
- 1.7 אלף צפיות
אני וחברתי חוגגים שנתיים בקרוב (עוד כמה ימים) ואני רוצה לקחת אותה למסעדה רומנטית בי-ם או באיזור. למישהו יש המלצות ? שמוליק
הודעה אחרונה מאת elia888, -
-
בניתי אתר לרופא שיניים - בינתיים העיצוב מוכן והדף הראשי מוכון, שאר העמודים עוד לא מוכנים יהיו בהם הרבה תמונות שאני אצלם במרפאה - כתבות לינקים ותוכן על כל מיני טיפולים ובלה בלה בלה בקיצור אתה מושקע לדעתי. כמה לדעתכם אני אמור לקחת על האתר הזה הוא אמר לי "נתחשבן אין בעיה" השאלה מה לבקש. וכידוע - היום העלויות של בניית אתרים ממש לא בזול. http://planet.nana.co.il/odesamir/index.htm תודה, אם יש עצות בקשר לאתר - בשמחה
הודעה אחרונה מאת Samiro,
-
מי מחובר 35 משתמשים רשומים, 8 אנונימיים, 1,084 אורחים (הצג רשימה מלאה)