Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7515 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

חנויות חפתים באזור רמת-גן \ מושב עוזה (אני יודע שאין קשר בין שתי הערים)

מכירים את הז'אנר? מכירים חנויות כאלה?

ספרו לי על זה כאן!

אבל רק חנויות של חפתים ראויים, לא כאלה מפלסטיק או שאין להם ממש שני חורים כדי לתפור אותם כמו שצריך

אלא אם מדובר בחפת ממש ממש יפה, שיראה נפלא על דש הבגד, על מקטורן איכותי או אפילו עם כובע קסקט אופנתי

קדימה ידידים

יחד, נעלה על נס את מעלות החפתים

רון.

oo==00==00

למכירה אגזוז SEBRING אובלי, כניסה 2.5', פרטים בה"פ

פורסם

אם באזור רמת-גן עסקינן - תבדוק איפה מוכרים חליפות לחתונות\ דתיים עם סטייל, בטוח תמצא את מבוקשך שם...

ותסביר לי למה תופרים את החפתים לבגד?, אני שומר אותם בנפרד...

haters will hate

פורסם

בדיוק מה שאני אומר כל פעם בדרך לראלי.

יש שם עוד על מיני מושבים עם שמות של יצורים כמו אחוזם, רוחמה, קלחים, אשבול, זבדיאל, והשיא: שני מושבים תאומים - מנוחה ונחלה

לפני 22 שעות, hans כתב:

שטיפה, אגב, מעולם לא עזרה לי מי יודע מה. גם לא מים רותחים. אין תחליף לחיטוט עד שמשתחרר

פורסם
בדיוק מה שאני אומר כל פעם בדרך לראלי.

יש שם עוד על מיני מושבים עם שמות של יצורים כמו אחוזם, רוחמה, קלחים, אשבול, זבדיאל, והשיא: שני מושבים תאומים - מנוחה ונחלה

איפה הראלי הזה נמצא?

• תוכן חדש...