אוף-טופיק
[כתיבה למשתמשים רשומים בלבד עם 150 הודעות ומעלה] כל מה שלא קשור למכוניות. התייעצויות לגבי לימודים אקדמיים, זוגיות, DIY בבית, מוצרי חשמל, מחשבים, מצלמות, סלולר, טיולים בחו"ל, עוד קצת זוגיות, טלוויזיות, שעונים, מעסיקים, מחפשי עבודה, עוד טיפה זוגיות לקינוח ועוד.
58,393 נושאים בפורום הזה
-
אימייל נחמד!
מאת Gargoyle- 8 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
הנה משהו נחמד שקיבלתי במייל, חשוב מאוד מאוד מאוד מאוד!!! לקרוא קודם את הטקסט ואח"כ רק לראות את התמונה!! 3 ברנשים יושבים בבאר על הדלפק הראשון אומר: קניתי לאשתי משהו שמגיע מ-0 ל-100 ב-6 שניות". שני חבריו לא יודעים על מה הוא מדבר, אז הוא מגלה להם :"קניתי לה מכונית פורשה חמודה". השני אומר: " קניתי לאשתי משהו שמגיע מ-0 ל-100 ב-4 שניות". הראשון, שמבין במכוניות,עונה: "זה חייב להיות פרארי, נכון?". "כן, נכון: קניתי לאשתי פרארי אדומה נאה". השלישי אומר, "אני קניתי לאישתי משהו שמגיע מ0 ל 100 ב2 שניות!". השניים האחרים מתפרצים: "זה לא יכול להיות, אין מכונית בעולם שמאיצה מ0 ל100 ב2 שניות!" "טוב" הוא אומר, "זאת לא מכונית"..
הודעה אחרונה מאת honda CIVIC 99, -
-
- אחראי פורום
- 6 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
הייתי רוצה לדעת אם יש בארץ מקום או מישהו שמתמצא בדברים עתיקים. אשמח לקבל פרטים. אני שואל זאת מכוון שסבתי הביאה לי פסלון עתיק וגיליתי בו כל מיני כתובים ישנים מאוד בשפה מזרחית כלשהי. (זו לא בדיחה - אני מדבר בשיא הרצינות) אבקש רק תגובות ענייניות. הכוונות למקומות בחו"ל פחות חשוב לי אבל גם אשמח לקבל.
הודעה אחרונה מאת Blue Jay, -
-
אני יוצא עם מישהי נהדרת - חמודה ומקסימה ויש לציין חכמה . בכל מקרה לאחר כל המחמאות שנתתי לה , לפני כמה זמן היא נהגה באוטו שלי- MEGANE וציינה לטובה אפילו את נושא האגזוז שמרעיש ואפילו את הרעש של הקיט יניקה וגם שהרכב לוקח סיבובים ממש טוב (4 בולמי גז חדשים ומוט גישור) ולהוסיף ולומר שחשבתי להוריד את האגזוז טענה שלא ושזה מגניב ואני שואל את עצמי וכמובן אתכם - האם היא גם נדבקה בחיידק? או שסתם היא מפרגנת לי כי אני חולה רכב? איך זה אצלכם עם בנות זוגתיכן והתחביב המטורף הזה של מוטוריקה....? ונ.ב דש אני אוהב אותך ( כן כן גם היא לפעמים נכנסת לפה)....
הודעה אחרונה מאת בנצי, -
- 2 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
שלום, דרושים מרשלים למסלול פרוקארטינג ברחובות. העבודה כוללת סופי שבוע. ידע במכונאות - יתרון. לפרטים נוספים: 08-9462940 שבוע טוב!
הודעה אחרונה מאת ofir, -
- 2 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
שלום לכולם הנה הגיע החורף, יחד עימו הגשם, הכביש הרטוב, הנהגים החדשים. מי מאיתנו לא חשש כי יפגע מ-X plane "מזדמן" בליל חורף "ברקי" בה בעת שאנו נוהגים ברכב, למרות כי זה עומד ביחס של 1 לאחד... 1.האם אתם בטוחים בתוך הרכב מפני פגיעת ה X plane 2.כיצד תנהגו (תרתי משמע) במקרה שכזה 3.האם אתם סבורים כי הנכם מבוטחים בכבוד רב yoelbe
הודעה אחרונה מאת ishpuz, -
-
- אחראי פורום
- 10 תגובות
- 2.1 אלף צפיות
שלום לכולם... ליפניי שבוע בערך במוצאי שבת היתה תחרות של מטוסים ומסוקים על שלט. רציתי לישאול מהיכן קונים מסוק מהדגמים הקטנים (חשמלי כמובן) שהיו שם? שאלתי את אחד מהחברה והוא אמר שיש כמה חנויות בארץ והמחיר בין 400 ל450 שח. יש שני חנויות בראשון לשניהם אין את הדגם שניראה בתחרות. אני מאיזור המרכז הבנתי שבת"א יש וברמת גן יש למישהוא יש את הכתובת ? בברכה רז...
הודעה אחרונה מאת qil, -
-
- 0 תגובות
- 997 צפיות
למשחק קוראים מפקד צבאות. זה משחק אסטרטגיה ומשחקים בו בכל העולם... והוא הראשון מסוגו בעברית! פה אתם מקבלים מדינה חדשה לידיכם, ואתם צריכים לפתח אותה מכל הבחינות: כלכלה, צבא, יחסי-חוץ, וכיו"ב. הנה הלינק למשחק: http://hebrew.gindis.com/modules.php?name=Account&file=index&op=game&userid=85202 שם יש לכם הוראות והכל על איך לשחק. מומלץ בחום.
הודעה אחרונה מאת X plane, -
- 14 תגובות
- 2.4 אלף צפיות
שלום לכולם אני מפנה שאלה ואני מחפש תשובה מקצועית או אפילו הפנייה למקורות באינטרנט התעורר ויכוח ביני לחברי : אני טוען ש בקלית זה עיוות של המילה Backlight הוא טוען שיש חומר שנקרא בקלית ובגלל זה הפנס האחורי של הרכב נקרא בקלית, אולי מישהו יכול לשפוך קצת אור אחורי על הנושא.... תודה.
הודעה אחרונה מאת BravaSX, -
- 3 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
כמה שחיפשתי לא מצאתי באף מקום חוץ מ- http://www.best4u.co.il/product.asp?productid=2593 אולי מישהו יודע מקום נוסף איפה ניתן לרכוש אותם עם מגוון יותר עשיר ? תודה מראש.
הודעה אחרונה מאת tisan4us, -
- 10 תגובות
- 3.1 אלף צפיות
נא לקרוא עד הסוף, מקסים קצת לשבור את השיגרה עם חיוך... מכתב מהאישה לבעל : לכבוד בעלי היקר, אני כותבת לך את המכתב הזה לומר לך שאני עוזבת אותך לתמיד. הבוס שלך התקשר אלי לומר לי שהתפטרת מהעבודה, ואתמול היה היום האחרון שלך שם. אני מתנהגת אליך בצורה יפה ומכבדת אותך בתור אישה כבר במשך 7 שנים, ואתה לא מראה לי שום הערכה. השבועיים האחרונים היו כמו גיהנום - לפני שבוע, לא שמת לב כשחזרת הביתה - קצצתי ועיצבתי את הציפורניים ואת השיער שלי, הכנתי לך את האוכל האהוב עליך, וקניתי לעצמי בקיני וחזייה ממש יפה, לכבודך, ולבשתי אות ם ולא הגבת לזה בשום דרך. אכלת את האוכל שלך ב-2 דקות, ואז צפית במשחק כדורגל ומיד הלכת לישון. אתה לא מספר לי יותר שאתה אוהב אותי…
הודעה אחרונה מאת Soundman, -
עזרה בזיהוי
מאת aliku- 9 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
שבת שלום! מצאתי את השתי התמונות הנ"ל באינטרנט מזמן.. ואין לי מושג מהו הרכב הנ"ל..מה שכן הוא מפחיד ויפה.. אם מישהו פה יוכל לעזור לי לזהות את המכונית הזאת אני אודה לו מאוד. http://i18.photobucket.com/albums/b109/aliku/1718.jpg http://i18.photobucket.com/albums/b109/aliku/1717.jpg
הודעה אחרונה מאת Lotus Omega, -
- 4 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
סאשה ברון כהן (עלי ג'י) החליט לנסות משהו. הוא נכנס לתפקיד בוראט, הכתב הקאזחסטני והלך למועדון קאנטרי בארה"ב כדי לשיר שיר.. http://www.alldumb.com/item/14144/ עמוס
הודעה אחרונה מאת MustardMan32, -
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 24 תגובות
- 3.2 אלף צפיות
המקרה שקרה היה כך: לפני שבוע בערך דופק אצלי בדלת טכנאי של הוט, תהיתי מה הוא עושה בדירתי, שאלתי לפשר העניין והוא אמר: "אתה משתמש פיראטי" אמרתי טוב, בסדר, ומה אתה רוצה? הוא אמר שהוא רוצה לבדוק , ושמבחינת הקו חסר פילטר וכו נתתי לו להיכנס, לבדוק בערוצים וכו, הוא ראה שיש רק ערוץ 1 ו 22, ואחר ביקש לשנות משהו בטלויזיה, אמרתי לו בבקשה.. הוא התחיל לסרוק, והפלא ופלא נמצאו ערוצים.. (דיי באמת?) מפה לשם הוא התחיל להגיד "נו אתה רואה!" ואני כמובן עניתי שאין לי מושג במה מדובר, אז הוא הסביר לי: בחוץ ליד התיבה של החיבורי כבלים , ישנו פילטר, שכאשר מוציאים אותו, הוא מאפשר לי לצפות בצורה אנאלוגית בערוצים של הוט. אמרתי לו שאין לי מושג על מה הוא…
הודעה אחרונה מאת אוהד 87, -
-
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 29 תגובות
- 6.8 אלף צפיות
בוקר טוב לכולם, אני מעוניין להחליף את המכשיר הנייד שלי, זה הולך ככה: היצע המכשירים של רשת פלאפון, על הפנים, ברמה מתחת לכל ביקורת, יש לי עכשיו טליט 95, ופשוט בושה שאין שום מכשיר שיכול להחליף אותו בכבוד, עם שוק המכשירים של היום. את רשת פלאפון אני לא מתכוון לעזוב, גם אם אני אצטרך להשתמש במכשיר סלולרי מקום מדינת ישראל, אז הפתרון שעולה לי לראש הוא כזה: אני יודע שהיה לפלאפון איזה מכשיר אחד GSM, משמע, קיים אצלהם סים-כארד. אני רוצה סמסונג 900 האם יש לי אפשרות להוציא ברשת פלאפון סים-כארד עם המספר שלי, וללכת לקנות סמסונג 900 סים-פרי, לשים בו את הסים שהבאתי, ולהשתמש ולהיות מבסוט ?
הודעה אחרונה מאת mikiii, -
-
-
- אחראי פורום
- 25 תגובות
- 4.5 אלף צפיות
היום נגמר לי סרט צילום במצלמה, של תמונות של מכוניות שצילמתי. נסעתי לחנות צילום כדי שיפתחו וידפיסו לי את התמונות ויביאו לי את זה ב CD. הדפסת התמונות יצאה בסדר, רק שבCD שהם צירפו לי היו תמונות שלא קשורות כלל למה שאני צילמתי. תמונות של בין היתר ילדים עירומים בים, מיותר לציין שזה גרם לי עוגמת נפש. מה לדעתכם עלי לעשות ? תודה.
הודעה אחרונה מאת Liran xsi, -
-
- 3 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
שלום לכולם... הורדתי משחק ולקח לי הרבהה זמן. עכשיו אחרי שעשיתי לקובץ EXTRACT אני מוצא קבצים שלא ניתנים לפתיחה... אני חושב שצריך אולי לצרוב אותם. אז השאלה היא, מה אני עושה עם הקבצים האלה? (MDF,MDS) אשמח לתשובות... תודה
הודעה אחרונה מאת מקלארן F1, -
- 14 תגובות
- 2.1 אלף צפיות
http://www.dumpalink.com/media/1119871071/Who_needs_rear_wheels
הודעה אחרונה מאת tisan4us, -
סתם כך משעמום בעבודה שוטטתי בGOOGLE VIDEO ונתקלתי בזה: http://video.google.com/videoplay?docid=-7379931358759463783&q=top+gear תגידו מאיזו שנה התוכנית הזו רצה? בכלל מומלץ סתם לשעשוע לחפש שם שטויות כמו זה: http://video.google.com/videoplay?docid=3119386556345648145&q=top+gear
הודעה אחרונה מאת sronis, -
-
- אחראי פורום
- 5 תגובות
- 1.6 אלף צפיות
יש לי היום מסיבת סוף קורס חובשים בלכת , אין לי מושג איך אני מגיע לשם מכיוון רחובות (מזכרת בתיה ליתר דיוק).
הודעה אחרונה מאת or213, -
-
- 15 תגובות
- 2.7 אלף צפיות
http://www.mininova.org/get/175022 תהנו
הודעה אחרונה מאת Enzo, -
- 5 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
למי שלא יודע מוזמן לקרא בקישור הבא ולהבין במה מדובר. http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=96636&page=2 לפני כמה דקות התקשר אלי זאב מ"טכנו אור" והתנצל על המקרה שהיה וביקש ממני להגיע אליו לקבל את הכסף בחזרה עבור הבדיקה שהוא ביצע. אני מקווה שיהיו עוד אנשים שילכו בדרך הזאת. תודה ל-davidmzr מהפורום שלקח על עצמו לבדוק את העניין שלי (למרות שהיתי סקפטי) ולסיים אותו על הצד הטוב ביותר מול "טכנו אור". אני בנתיים נוטש את הארץ לכמה ימים.
הודעה אחרונה מאת kanfi, -
האם משדרים בערוצי זהב טופ גיר? אם כן באילו ימים ושעות? תודה.
תוכנת AutoDATA 2005 1 2
מאת GOLF-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 15 תגובות
- 8.9 אלף צפיות
הורדתי מהחמור (אימיול) את התוכנה ועכשיו צריך לזה crack כדי להפעיל אותה. הורדתי הרבה קודים וזה לא עובד לי, צריך שם להכניס קוד כלשהו ועוד קוד מתחתיו ואין שום crack שעושה את זה. למישהו יש מושג איזה crack צריך? או אולי אני עושה משהו לא נכון? תודה מראש חבר'ה.
הודעה אחרונה מאת ceyal, -
-
- עוקב אחד
- 10 תגובות
- 4 אלף צפיות
שלום רב! יש לי קובץ PDF שאני חייב ללימודים מחר, העניין שהוא כולו צבעוני. בדקתי בACROBAT אפשרות הדפסה בשחור לבן ולא מצאתי. מישהו יודע איך ניתן להדפיס בשחור לבן מסמך PDF צבעוני? *מנהלים מצטער על הטופיק פשוט זה מאוד דחוף לי ואני בטוח שהחברה פה יענו לי עוד היום. תודה מראש לכולם
הודעה אחרונה מאת R'n'B, -
-
- אחראי פורום
- 3 עוקבים
- 17 תגובות
- 3.1 אלף צפיות
כמה שאלות: מדובר בהדפסה של תמונות על נייר רגיל והאיכות משמעותית. איזו הדפסה יותר איכותית, לייזר צבעוני או הזרקת דיו? האם זו שאלה של מחיר? מה דעתכם על xerox6100d? [היא הזולה ביותר] האם יש 'קבלות' ל-HP היקרות פי 1.5 לערך? דגם אחר מומלץ?
הודעה אחרונה מאת RedR, -
-
- 21 תגובות
- 1.7 אלף צפיות
עבר טסט החבוב!! מזל טובבבב
הודעה אחרונה מאת Lotus Omega, -
- עוקב אחד
- 12 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
אמנם הייתי פעמיים אבל אשמח להמלצות איכותיות למופעים,מסעדות,אטרקציות וכל מה שעולה לראש. יש לי 6 ימים שם. תודה מראש. ג'ורג'
הודעה אחרונה מאת RACEPAK, -
- 4 תגובות
- 1 אלף צפיות
איך חיים עם זה?
איל - הערה לי אליך. מר קיפניס אינו חבר מועדון החמש למיטב ידיעתי. כמו כן בעקבות מעשיו הנלוזים שכמעט ופגעו קשות בתחום איסוף הרכבים בארץ, הוא גם נזרק מכל פעילות במועדון ע"י הוועד. את מר דגן ז"ל גם אני הכרתי - ולמיטב זיכרוני הוא כלל לא היה מרוצה ממעשיו של האדון קיפניס. מדוע אתה עושה שימוש בעיתון היוצא לאור בחסות/ע"י המועדון בדמויות שנויות במחלוקות הגורמות לכעס אצל חלק מן החברים?
הודעה אחרונה מאת בני זהר, -
- 8 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
אני פותח ממש בקרוב אתר די גדול עם כל התמונות של הרכב שלי (משהו כמו 3 ג'יגה). זה פרויקט משמעותית גדול יותר מהאתר המצ'וקמק שיש לי היום כל פריט באלבום יפתח ברזולוציה "נוחה לצפיה", ומשם יהיה כפתור המאפשר להציגו ברזולוציה המקורית (לרוב 2592x1944, קרי 5 מגה פיקסל). התמונה גם מקלה על התצוגה במסך (לא כיף לצפות בתמונה 5 מגה פיקסל), וגם מתאימה יותר ע"מ להציגה בתוך הודעות בפורום שונים, למשל כאן אז מהי רזולוציה "נוחה" לדעתכם? 800x600, 1024x768, יותר? פחות? ----- נ.ב. אם יש לכם בקשות לפיצ'רים באתר, זה הזמן להגיד. חשבתי כבר על: Album/Picture Comments Picture Hit Counter Slide Show Random Picture Button Videos Articles Section Recently Modifi…
הודעה אחרונה מאת ToMeR,
-
מי מחובר 43 משתמשים רשומים, 8 אנונימיים, 1,011 אורחים (הצג רשימה מלאה)
- oferg22
- ArikB
- Moshe c
- פאר האורה
- Or05230
- Night Driver
- baer
- רפי לין
- GTI33
- chrono
- TomerP
- orankohn