Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

חברה+אוטו = ?

AmitGo
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7505 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הקטע של אישה ורכב ,כמו כל דבר אחר במערכות יחסים,מבוסס על לדעת לתת ולקבל.

האישה שלצידך צריכה לקבל ברמה סבירה את התחביב שלך-באותה מידה שאתה מקבל ברמה סבירה את התחביבים שלה. תחביבים הם הבסיס לדבר נוסף אשר חשוב מאוד במערכות יחסים- "זמן איכות". כל אחד חייב את זמן האיכות שלו, לבד או עם חברים. זה יכול להיות בהתעסקות עם האוטו וזה יכול להיות במקרמה- אבל זה דבר חשוב.

לכן כשבת הזוג שלך מתחילה לצטט את הקטלוג החדש של ספארקו ,זה לא דבר כל כך חיובי ומגניב-מהסיבה הפשוטה שאתה מאבד את האזור האישי שלך. הוא כבר לא שלך- הוא "שלנו". אישה שפתאום שמחה לראות WRC זה לא תמיד דבר כל כך טוב- זה יכול להיות איזושהיא חדירה (אמרתי חדירה....) לתחום הפרטי שלך מתוך ניסיון להפגין בעלות (אבל זה נראה כל כך חמוד כשבחורה מדברת ליד חבר שלה על גדישות וקולטים שהיא בכלל לא יודעת מה יש בבפנוכו של הטורבו)-וזה כבר לא משהו.

אתה-תדע גם כן מתי להפסיק. אין ספק שמאוד מעניין שבטופ גיר יש היום על הזונדה, אבל אם חברה שלך מתה לזין-תדע לתת לה ולא לשבת כמו מפגר ולהביא ביד על ג'רמי קלארקסון (בכלל....יותר מדי אנשים כאן הפכו לפריקים של טופ גיר. אני מכיר ילדים שיקרעו מצחוק למשמע בדיחות על ג'ון פרסקוט).

אם אתם ביחד וממש לא מעניין אותה לשמוע על הגדישה שהעלית-תעשה לה טובה ואל תספר לה.

אם היא עוברת את משבר חייה (הן עוברות הרבה כאלה.נשים זה דבר מורכב) ביום שבת בבוקר-אל תיסע לנס הרים-מהסיבה הפשוטה שלמרות שהיא שמחה כשחזרת-עדיין היא לא ישנה בשש בבוקר בידיעה שאתה נוסע לך 130 בכבישים מסוכנים תחת.

אצלנו בבית אישתי מודעת לזה שאני אוהב את זה-אבל לא מתערבת לי בחיים- ביום שהלכנו לקנות טבעת נישואים, קניתי לי ספר שעלה פי 2 מהטבעת על מכוניות ספורט בריטיות- והיא לא אמרה כלום כי זה דבר שהיא מכבדת. אבל היא גם יודעת שאני לא אתקשר אליה בשעה 12 בלילה ואגיד לה שאני עוד לא בבית כי אנחנו מכוונים גדישות.

אז שורה תחתונה-העסק דו כיווני. תדע לתת-אבל גם לקבל.

ותזיין הרבה.

גברים ממאדים ונשים מפגרות על כל השכל.

• תגובות 105
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אני גם בר מזל! זכיתי בחברה אשר אוהבת מכוניות וגם כן "שרוטה" כמוני במובן הטוב של המלה בכל הנושא של המכוניות! להגיד את האמת זה ממש כייף כשיש לך מישהי כזו שאוהבת את הדבר שאתה גם כן אוהב ותמיד יש הבנה מצידה,במידה ואני מתעסק עם האוטו יותר מדי זמן היא אף פעם לא תבוא אלי בטענות שאני מבלה יותר זמן עם האוטו מאשר איתה. בקיצור חבר'ה המלצה ממני רוצו לחפש לכם חברות שאוהבות מוטוריקה.

זה כמו שחסידה תבלע צפרדע, תכניס אחרי זה את המקור שלה לת$ת ולצפרדע תיהיה סירקולצייה, כך החסידה לא תיהיה רעבה לעולם.
פורסם
קניתי לי ספר על פי הטבעת

...

אז שורה תחתונה-העסק דו כיווני. תדע לתת-אבל גם לקבל.

ותזיין הרבה.

זה רק אני רואה אצלך סטיות כלשהן ?

פורסם
זה שבחורה מתעניינת במוטוריקה לאו דווקא אומר שהיא תרצה להמרח על איזו אימפרזה WRX...

יש לך סטיגמה נורא טפשית על נשים בתחום שהגיע הזמן לפתוח את העיניים ולשנות אותה

חמודה, לא צריך להילחץ...

קודם כל עם עובדות לא מתווכחים :-P

ושנית לא אמרתי שאסור לנשים להתעניין במוטוריקה, אבל לפי דעתי יש גבול... כלומר אני לא ארצה להתחיל לדבר עם חברה שלי על החלקות כח בירידות לים המלח או מנועי בעירה פנימית...

זה כמו שגברים יתחילו לבכות מצפייה באופרות סבון ובעבודה יתרעמו יחד עם הבחורות על זה שחורחה עזב את קמילה בטלנובלה אתמול...

פורסם
אני נורא מצטערת אבל אני לא חושבת שאתם צריכים להוציא על הבחורה שלכם הון עתק. ובחורה שלא נותנת לגבר שלה להתעסק בתחביבים שלו לא שווה את הזמן שלו.

סוף סוף אני מסכים איתך!

פורסם
חמודה, לא צריך להילחץ...

קודם כל עם עובדות לא מתווכחים :-P

ושנית לא אמרתי שאסור לנשים להתעניין במוטוריקה, אבל לפי דעתי יש גבול... כלומר אני לא ארצה להתחיל לדבר עם חברה שלי על החלקות כח בירידות לים המלח או מנועי בעירה פנימית...

זה כמו שגברים יתחילו לבכות מצפייה באופרות סבון ובעבודה יתרעמו יחד עם הבחורות על זה שחורחה עזב את קמילה בטלנובלה אתמול...

תאמין לי שאתה, לא מלחיץ אותי. :)

עכשיו תן לי להבין. לנשים מותר להתעניין אבל יש גבול. מותר ללכת לפארק השעשועים ולהסתכל על המתקנים - לעלות לא.

ורגע - על אילו עובדות אנחנו מדברים? אתה יכול לא לאהוב שאישה יכולה להתחיל לדבר אתך על יחסי דחיסה של ברקודה 70. אין בעיה. אבל לא הבנתי מה אתה רוצה - איזו עובדה בדיוק אתה מנסה להציג.

אף אחד לא הכריח אותך לצאת עם בחורה שמתעניינת בתחום. אתה מה שנקרא שוביניסט בהכחשה. לא אכפת לך שנשים יתעסקו, אבל לא יותר מדי ובייחוד שזאת לא תהיה חברה שלך.

ואם אתה חושב שאין גברים שבוכים מטלנובלות, אתה כ"כ טועה שזה מדהים. והם אפילו סטרייטים לגמרי.

אגב - אני רגועה לגמרי - מה אתך? :)

יוליה - לא פמיניסטית בעליל

יש אנשים שמוציאים ממך את המיטב, אנשים נפלאים ונדירים. אני קוראת לו אהובי - אסף.

פורסם

אני מצטער. אני תמיד חושד בבנות שמבינות במכוניות.

בעיני זה תמיד מפצה על משהו אחר שאין להן, כמו נסיון להתחבב.

בת הזוג שלי מחבבת את התחום - אבל רק כי אני מחבב אותו, לא מענין אותה מנועים עם הספקים או התנהגות, וככה אני אוהב את זה.

לעומתה, משהי שתשוחח איתי על יחס העברה מקוצר - אני ישר אחשוב - מה לא בסדר עם הבחורה הזו?

יש לה חיים?

היא יוצאת?

מתחילים איתה בפאבים אפלוליים?

כמו שאני לא מתעניין בלקים \ חומרי סיכה שאינם לשימוש אישי \ איפור ופילינג גרגרים עמוק ככה אני לא רוצה בחורה שתידחף לי מתחת לאוטו ותתחיל להעיר לי על המומנט סגירה של תושבת משולש קדמי ימין.

כמו בחורות על אופנועים - נשים ומכוניות זה טוב רק ללוחות שנה במוסכים.

רון.

-מהעמותה להשבת הסטטוס-קוו-

oo==00==00

למכירה אגזוז SEBRING אובלי, כניסה 2.5', פרטים בה"פ

פורסם

לומר לכם את האמת, ממש לא נעים לי לקרוא את זה.

אני אעזוב את הויכוח הזה. אין שום דרך להוכיח לכם כמה אתם ניאנדרתלים ושעד כמה שאתם חושבים שיש לכם ראש פתוח, זו פשוט צביעות לשמה.

אני לא נכנסתי לתחביב הזה בגלל בן זוג, אני לא יכולה להתחיל להסביר למה זה מעניין אותי ואיזה חסך יש לי בחיים.

אבל לומר את האמת, לדעתי לא חסר לי שום דבר חוץ מידע נוסף בתחום הזה. אני לא איזה בחורה מוזרה שכל היום יושבת עם מגזין אוטו ומשננת בעל פה נתותים של בוגאטי ויירון.

יש לי רק דבר אחד לומר - אתם מפחדים מתחרות בטריטוריה שכביכול אמורה להיות גברית ושלכם. תפתחו את העיניים ותריחו את הקפה.

בברכה, ללא עצבים או טינה,

יוליה

יש אנשים שמוציאים ממך את המיטב, אנשים נפלאים ונדירים. אני קוראת לו אהובי - אסף.

פורסם

אני לא רואה שום פסול בבת שמתעניינת ומבינה במכוניות.

כמו אחותי, היא לא ברמה של יוליה כאן, אבל היא בהחלט מבינה, היא לא תזחול מתחת למכוניות כדי לראות אם הם 4X4 או לא, אבל היא מבינה יותר מהרבה בנים, ותאמין לי שיש לה חיים...

• תוכן חדש...