Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

חברה+אוטו = ?

AmitGo
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7506 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מה אני אעשה שאף אחד אחר לא עוזר לי...

אז אני עושה את העבודה השחורה בעצמי... :D

יש אנשים שמוציאים ממך את המיטב, אנשים נפלאים ונדירים. אני קוראת לו אהובי - אסף.

• תגובות 105
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
3.אני מסכים עם מי שכתב על בחורות שמראות יותר מדי עיניין בתחביב של בן הזוג. כתבתי את זה גם אצלי. זה פאטתי.

גם אם התחביב זה מין אנאלי?

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם
גם אם התחביב זה מין אנאלי?
מין אנאלי זה לא תחביב.

יש לקחת את העיסוק הזה במלוא הרצינות.

ויפה שעה אחת קודם.

רון.

בנצי - פנה מקום להודעות פרטיות ! [לפניה האחרונה אין קשר לתוכן ההודעה וואט סו אבר !]

oo==00==00

למכירה אגזוז SEBRING אובלי, כניסה 2.5', פרטים בה"פ

פורסם

יוליה תגידי את האמת על המשפט האחרון שאמרת, כמה הודעות פרטיות קיבלת על זה לצורך עזרה?

בשביל לבדוק בחורה לא צריך הרבה מאמץ, מכניסים אותה לאוטו, לוחצים קצת נכנסים לסיבובים קצת מהר ורואים מה התגובה.

במקרה שלי התגובה שלה השאירה לי חור באוזן, וזה לא מונע ממני כל פעם מחדש לבצע בדיקה חוזרת

some people need a high five

in the face

with a chair

פורסם

אתה אולי ראית את המשפט האחרון - אבל אני מחקתי אותו בדיוק אחרי 2 שניות.. ככה שאני לא מקבלת שום ה"פ על זה...

פורסם

"תקשיב לי סאנשיין ותקשיב לי טוב - כמו שאומרים אצלנו בטסריה- קיבלת לוקוס מקולקל"

פורסם
אמאל'ה

אבא'לה , סאנשיין או באסם זעמוט ...

אני לא יודע מה החלק שלך בדיוק , אבל אני לא הייתי מנסה בכלל לקחת חלק בהתחשב בעובדה שאתה מציג לנו את צמד רעים ממועדון מקוררות האויר ...

"...You CanT Make a Hoe a House Wife"

Dr. Dre , 2001

דוד גודלי , תעשה לי ילד פג !!

פורסם

סה"כ פתחתי תרד על יחס בנות זוג לתחביב מוטוריקה...

לא מקומה של האשה בעולמו של הגבר והאם צריך לתת לה לנהוג או לא ...

לחנות ברוורס שני המינים יודעים שלא כדאי לתת לה...:wink:

וכמובן שגם זה מוסיף שמן למדורה...:roll:

אבל הכל עם חיוך...

יום טוב ושקט

תת היגוי זה כאשר אתה פוגע בקיר עם החלק הקדמי של הרכב, היגוי יתר זה כאשר אתה פוגע בקיר עם החלק האחורי של הרכב. כוחות סוס זה באיזו מהירות פגעת בקיר, מומנט זה לאיזה מרחק לקחת את הקיר איתך.

פורסם

בשביל לבדוק בחורה לא צריך הרבה מאמץ, מכניסים אותה לאוטו, לוחצים קצת נכנסים לסיבובים קצת מהר ורואים מה התגובה.

צוחקת כאילו היא על רכבת הרים בלונה פארק.

זורמת? :wink:

פורסם

רוב החברות שהיו לי היו יחסית אדישות לתחביב, לא אהבו ודיברו איתי על זה ולא הביעו סלידה מזה למרות שהייתי משקיע בזה הרבה זמן.

החברה האחרונה היתה סיוט, כל מה שקשור לרכבים ולתחביב הוציא ממנה רוע וויכוחים. היה ברור לי שמדובר בעניין של טריטוריה שלה אצלי עליה היא שומרת בקנאות ומעוניינת אף להרחיב אותה.

היה לי מאוד קשה להסביר (לא ממש הצלחתי) להסביר למה צריך להחליף ג'נטים מ-14" מזעזעים של וולקן ו-15" מוצלחים של 406...כל פעם הנושא הזה הפך לריב אטומי.

אחרי 4 חודשים שלחתי אותה לדרכה ומאז נעלמו עקבותיה...

ואז פגשתי בחורה, כשהגעתי אליה הביתה עם הוולקן לאסוף אותה היא אמרה.."וואוו, יש לך סיטרואן! היצרן רכב שאני הכי אוהבת זה סיטרואן, היתה לי פעם BX שאבא שלי נתן לי והאוטו שאני חולמת שיהיה לי זה סיטרואן XM" (ראיתם פעם בחורה שבאמת יודעת מה זה סיטרואן XM ותזהה אותה ברחוב???).

כשהבנתי לאחר מכן שהרכב הנוכחי שלה זה פיז'ו 106 (ידנית) הבנתי שיש פה מישהי שצריך להתעכב עליה...

ואז היא גילתה שיש לי עיניים כחולות...

ואז...לא משנה.

בקיצור, אותה בחורה תהפוך בעוד חודשיים וחצי לאישתי, היא מגלה עניין בתחביב שלי אבל לא ברמה של לדבר איתי על מונחים טכניים אלא ברמה של לבוא איתי למפגשים פה ושם, לשאול אותי שאלות על רכבים ונהיגה אבל את עיתון "אוטו" רק אני מזיז בבית.

חברה שלי נותנת כבוד לתחביב שלי, מבינה שאחזקת רכבים יחד איתי תהיה נושא יקר יותר בעתיד, לא עושה לי פרצופים על מפגש שאני רוצה ללכת אליו. מהצד השני אני מוכרח לציין שכמות הזמן שאני משקיע בתחביב ירדה כתוצאה מירידה באטרקטיביות של מפגשי יום שישי בר"ג או חוסר זמן/כסף להשקיע באוטו עצמו.

Heaven is where the police are British, the cooks French, the mechanics German, the lovers Italian and it is all organized and run by the Swiss

Hell is where the chefs are British, The mechanics French, the lovers Swiss, the police German, and it is all organized and run by the Italians

פורסם

לדעתי זה דווקה די מגניב שהיא מבינה במכוניות ,ואין לי בעיה שתבין גם יותר ממני (מה אכפת לי אניקלופדיה פרטית...?)

אבל וואלה לא עושה לי את זה בחורה ידיים של מוסכניק שתלטף אותי .....

בגלל זה צריך גבול ,כל עוד היא לא עבורת מההגדרה של בחורה להגדרה של בהמת חי"ר ,אני אשמח שהיא תדע כמה שיותר .

תדמינו את זה :

סיימתם אוברול לחבר ,מרימים צילצול לחברה ,"מתוקה מה הלחץ סגירה של חיפושית 1200? "

וישר תשובה מהמותן....

וד"א לא יעזור כלום רוב הנשים נוהגות פחות טוב מרוב הגברים ,אבל בדרך כלל כשהן נוהגות טוב אז זה עד הסוף...

וכשאנחנו נוהגים גרוע זה כרוני .

נשוי לשתי חיפושיות 74 1300 האחת ידנית השניה חצי אוטומטית כבר לא חצי אוט' :twisted:.

וגם לסובארו בראט (טנדר ) 81 4X4.

פורסם
בואנה ,

אתה גם נהג דגול , גם מדבר כמו סבא חביב , וגם מאהב מושלם ?

תן לי לנחש , אתה בטח גם נראה מ-א-מ-ם...

שמע לגבי הראשון... אמרת אמרת...

לגבי השני... אני אולי חביב, אבל אני עדיין לא בגיל שלך... :twisted:

ולגבי השלישי, חברה שלי די מרוצה אז זה מספיק...

ולגבי איך שאני נראה... אמרו לי דווקא שאני דומה לפעיל חמאס...

יש שם דוגמנים, בחמאס?

• תוכן חדש...