Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

חברה+אוטו = ?

AmitGo
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7504 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 105
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

האמת, אחד הדיונים היותר מעניינים שהיו כאן לאחרונה....

אישית אני חושב שזה הדבר הכי כיף שיש התעניינות מצד החברה, כי זה בנאדם שאתה חולק איתו הכל בעצם.

במקרה שלי, לחברה שלי לא היה מושג ברכבים לפני שהכירה אותי חוץ מהמשפט המוכר שלה "אני רוצה האודי A-3 1800 טורבו" (כן, היא צפונבונית...).

בכל אופן, היום כבר הדבקתי אותה בחיידק, וזה מובן מאליו מבחינתי שלכל אירוע מוטורי שאני הולך יש לי פרטנרית, היא מגיעה איתי גם למפגשים של המועדון שלנו (PSI) וזה באמת בכיף מבחינתי.

היא מבינה את הצורך שלי להתעסק 19 שעות ביום האוטו, ומשתדלת כמה שפחות להפריע לי כשאני עושה את זה, כי היא מבינה שזה הזמן איכות שלי עם התחביב שלי.

היום מושגים כמו סטראט קדמי תחתון או היגוי יתר לא זרים לה, וזה כיף לנסוע מדי פעם לנסיעות ספורטביות ביחד (כמובן שאיתה אני הרבה יותר מתון ומרוסן).

כמובן שמדי פעם ישנם המשפטים המוכרים "אתה מתייחס לאוטו יותר מאשר לי" או "זה יהיה נחמד אם תשקיע בי לפעמים כמו שאתה משקיע באוטו".

אז אמרתי שאני מוכן להשקיע בה, וביומהולדת הבא אני מתכוון לקנות לה סט צינורות בלימה שזורים, שאולי יצליחו לעצור את הריצה שלה לחנות של קסטרו בעזריאלי בכל סטוק דיי.....:wink:

אני כמובן צוחק, אבל שורה תחתונה, זה הרבה יותר כיף שיש התעניינות מצד החברה מאשר להיות עם חברה שכשתגיד לה "שמתי ג'אנטים חדשים ברכב, איך הם?" היא תענה "אני לא מבינה בשטויות האלה, שיהיה.....".

לדעתי תמיד השילוב הזה של בחורות ואופנועים או בחורות ומכוניות ספורטביות הולך מצויין, ואותי אישית מדליק לאללה לראות בחורה שיש לה הבנה בתחום ואם היא יודעת להפגין כישורי נהיגה בהתאם אז בכלל.......

:wink:

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

פורסם

נשים מוציאות רישיון על טוסטוס כי זה חוסך להם 25 שיעורים על רברס. תחשבו על זה קצת.

אני, ריטה ומכוניות:

אני שרוט והיא לא, היא אוהבת מכוניות אבל בצורה מתונה, היא מביאה את השפיות ל"אנחנו", נהנית לבוא למפגשים ולראות תוכניות רכב, נהנת להסתכל עליי עובד על רכבים ושואלת שאלות מתוך סקרנות אמיתית. אישה למופת שמכבדת את האהבה השנייה שלי.

היא אוהבת לנהוג ונהיגה מרגיעה אותה שבעיני זה דבר מקסים.

והשבוע היא הביאה לי מכונית נאסקר משוקולד, אמנם זאת הייתה שברולט מונטה קרלו אבל היא סיפרה לי שבכל הקרטון היו רק שברולט ואפילו לא פורד אחת. אני חייב לציין שהשברולט הזאת ממש טעימה.

haters will hate

פורסם
נשים מוציאות רישיון על טוסטוס כי זה חוסך להם 25 שיעורים על רברס. תחשבו על זה קצת.

:roflmao: :roflmao: :roflmao:

תרים אותי עם איזה שפכטל ואני אחשוב...

אחת מהיציאות הכי מצחיקות שקראתי כאן אי פעם!

פורסם

יש לי הגרשה שהנשים בפורום לא מגיבות מפני שהן מכינות כתב תביעה ייצוגי כנגד המין הגברי כאן...

Fiat Tipo Media 1.4Ei 1994

Citroen Xsara 2001 1900 Diesel

Opel Corsa 2000 1200

פורסם
...

ואז פגשתי בחורה, כשהגעתי אליה הביתה עם הוולקן לאסוף אותה היא אמרה.."וואוו, יש לך סיטרואן! היצרן רכב שאני הכי אוהבת זה סיטרואן, היתה לי פעם BX שאבא שלי נתן לי והאוטו שאני חולמת שיהיה לי זה סיטרואן XM" (ראיתם פעם בחורה שבאמת יודעת מה זה סיטרואן XM ותזהה אותה ברחוב???).

כשהבנתי לאחר מכן שהרכב הנוכחי שלה זה פיז'ו 106 (ידנית) הבנתי שיש פה מישהי שצריך להתעכב עליה...

ואז היא גילתה שיש לי עיניים כחולות...

ואז...לא משנה.

...

אחד הדברים היותר רומנטים ששמעתי לאחרונה....

שיהיה במזל טוב!!

ליום יום: מחפש את המיועדת.... כרגע הצעצוע VTR סקסו 1997

לאשה ולסופ"ש: פורסטר 2016 X ממוגן עם הגבהה

פורסם
בכל אופן, היום כבר הדבקתי אותה בחיידק, וזה מובן מאליו מבחינתי שלכל אירוע מוטורי שאני הולך יש לי פרטנרית, היא מגיעה איתי גם למפגשים של המועדון שלנו (PSI) וזה באמת בכיף מבחינתי.
היא אפילו הסכימה להצטלם לפורום עם מדבקה של SPARCO. :wink:

SAY MY NAME | www.alonadler.com

פורסם
יש לי הגרשה שהנשים בפורום לא מגיבות מפני שהן מכינות כתב תביעה ייצוגי כנגד המין הגברי כאן...

יש שרשורים שעדיף שלא נעלה בהן תגובה ונשאיר את הבמה כולה לכם:wink:

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם
היא אפילו הסכימה להצטלם לפורום עם מדבקה של SPARCO. :wink:

או שכן או שלא.........:wink:

אתה יודע, בגוגל אפשר למצוא כמעט הכל........

מצד שני......., אולי באמת ?....

אבל אני בטוח שאין תלונות לגבי זה

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

• תוכן חדש...