אוף-טופיק
[כתיבה למשתמשים רשומים בלבד עם 150 הודעות ומעלה] כל מה שלא קשור למכוניות. התייעצויות לגבי לימודים אקדמיים, זוגיות, DIY בבית, מוצרי חשמל, מחשבים, מצלמות, סלולר, טיולים בחו"ל, עוד קצת זוגיות, טלוויזיות, שעונים, מעסיקים, מחפשי עבודה, עוד טיפה זוגיות לקינוח ועוד.
58,393 נושאים בפורום הזה
-
-
- אחראי פורום
- 3 עוקבים
- 43 תגובות
- 5 אלף צפיות
מי מבינכם מוכן להסביר לי את זה? A cat is penned up in a steel chamber, along with the following diabolical device (which must be secured against direct interference by the cat): in a Geiger counter there is a tiny bit of radioactive substance, so small that perhaps in the course of one hour one of the atoms decays, but also, with equal probability, perhaps none; if it happens, the counter tube discharges and through a relay releases a hammer which shatters a small flask of hydrocyanic acid. If one has left this entire system to itself for an hour, one would say that the cat still lives if meanwhile no atom has decayed. The first atomic decay would have poisoned it. …
הודעה אחרונה מאת Lotus Omega, -
-
- 12 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
תמיד כשנכנסים לאוטו, ולפני זה דורכים על אספלט רטוב או משהו כזה, אז רגל שמאל שלע הקלאץ' מחליקה. למישהו יש פתרון לזה? חשבתי אולי להדביק חתיכה של שטיח על הקלאץ', יש למישהו רעיון יותר טוב?
הודעה אחרונה מאת Fitch, -
- 12 תגובות
- 2 אלף צפיות
קישור תודה לאסף מפורום 50 סמ"ק
הודעה אחרונה מאת aliku, -
- 1 תגובות
- 909 צפיות
אז ככה חברה שלי אמורה להתגייס ב26.1.2006 והיינו מאוד רוצים לדעת לאן היא מיועדת ??? ישנם אתרים שנותנים את המיונים לפי התאריך אני אחרי הרבה חיפושים לא הצלחתי למצוא..אם מישהו מכם יכול לעזור לי ?? אודה לו מאוד . בתודה נתי.
הודעה אחרונה מאת R'n'B, -
- 9 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
אני מחפש כבר משהו כמו שנה סי די קי לקאונטר סטרייק כלומר לhalf life ... אם מישהו פה שיחק בעבר והפסיק או שיש לו איזה ספייר לתת לי אז בבקשה בבקשה זה יציל לי את החיים , יש לי עכשיו יציאות יחסית דיי טובות אני מת לחזור לשחק
הודעה אחרונה מאת psychuil, -
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 20 תגובות
- 4.7 אלף צפיות
שלום לכולם... יש לי תקלה חמורה במחשב. קניתי עכבר חדש לקראת השנה החדשה, השקעתי הפעם. עכבר משוכלל של A4TECH, עם לצדדים כזה ותפריט אופיס מיוחד... קיצור, חיברתי אותו למחשב, התקנתי את הדרייבר שלו [כדי לשלוט בכפתורים המשוכללים...] ומאז המחשב נדפק. משהו קטטוני לחלוטין. במצב הנוכחי, אין לי עכבר [לעזאזל כמה טאב צריך ללחוץ כדי להגיע לפה...], העבר הישן לא עובד בשום USB, העכבר החדש גורם ל RESTART למחשב, וללופים של RESTART לפעמים, אם אני עושה RESTART עם המקשים, הוא לא לא מאתחל, הוא רק מתנתק. אם למישהו יש רעיון מה עושים עם תקלה כזאת... אנא הושיעוני... לילה טוב לכולם, יואל.
הודעה אחרונה מאת erez, -
-
- 5 תגובות
- 1.9 אלף צפיות
שלום רציתי לדעת מאיפה אפשר לקנות בצפון חומר מילוי (חומר פחחים ,מרק ,או איך שקוראים לזה)באיזור חיפה ,נהריה והסביבה . כמו כן גם בקשר לפיברגלאס.
הודעה אחרונה מאת שמר, -
- 4 תגובות
- 903 צפיות
קראתי שלוש פעמים כדי להבין שזה לא אתר הומוריסטי. מדהים באיזה שיטות אפשר להוציא כסף מאנשים... או שאולי צריך להבין שיש פראיירים בעולם והם מקור הכנסה לא קטן לחלק גדול מהאנשים. (עיקרון ה-80 20). http://www.lunarshop.co.il/?business=-1411191613 ממש כמו בגבעת חלפון. מוכרים לך 20 דונם מהצד של הים.
הודעה אחרונה מאת romer-, -
לכל חברי הפורום - אני מאחל לכם ששנת 2006 תהיה הרבה יותר מוצלחת וקלה ושכל משאלותיכם יתגשמו! ולכל חברי העדה הרוסית שחוגגים היום - С новым 2006ым годом друзья!
הודעה אחרונה מאת Leon, -
טיול לחרמון
מאת X plane- 0 תגובות
- 892 צפיות
שלום, אני ו2 חברים שלי מתכננים לנסוע לחרמון בסוף השבוע הזה (אני נוהג). חשבנו בהתחלה לנסוע ולחזור באותו יום, אבל אז הגענו למסקנה שזה יהיה מעייף מדי. אני היחיד עם רישיון בלי מלווה כך שאף אחד לא יוכל להחליף אותי באמצע הדרך. אז חשבנו לצאת ביום שישי בצהריים, לישון איפהשהו באיזור, ואז דבר ראשון על הבוקר להתייצב בכניסה לאתר החרמון ראשונים בתור. הבעיה היא שבדקנו מקום אחד ללינה והוא נורא יקר. 250 שקל לאדם. יש למישהו הצעה איפה אפשר לישון יותר בזול מזה? תודה, אורן.
הודעה אחרונה מאת X plane, -
- 5 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
היה שירשור על חלונות כהים שפתחתי היה שם תיאור של חנות בכפר ערבי ליד כרמיאל. לצערי השירשור נמחק. בגלל שפניתי כבר לשני מנהלים ואין להם מושג מי מחק. אז שאר מנהלים מי שמחק תשלחו לי את הכתובת של המקום או את השם של הבחור שהמליץ על המקום. אני נוסע מחר ואין לי מושג איפה זה זה נמצא. לא מודה לאף אחד כי לא עברתי על חוקי הפורום.
הודעה אחרונה מאת yoelbe, -
צריך המלצה לבשר טוב ... 1 2 3
מאת or213-
- אחראי פורום
- 37 תגובות
- 3.6 אלף צפיות
אני חולה בשר בזמני הפנוי אבל בדרך כלל אני אוכל רק את הבשר שאמא\סבתא\אבא מכינים לי כשאני חוזר מהצבא ויש מצב רוח לפינוק ... בא לי פעם אחת ללכת לקצב לקנות צ'אנק בשר איכותי ולעשות אותו לבד ... לכן תנו לי המלצות לאיזה נתח בשר טוב ככה איזה סטייק 500 גרם נחמד שילך טוב כשהוא מדיום וול . ואם אפשר אז גם תמליצו על הוראות מרינדות וכל שאר העסק ... תודה
הודעה אחרונה מאת or213, -
-
חתולים, בעד או נגד... 1 2 3
מאת redbaron-
- אחראי פורום
- 33 תגובות
- 4.5 אלף צפיות
בקרוב, עיריות מסויימות "יאמצו" את חוק האכלת החתולים... , או לייתר דיוק את איסור האכלת החתולים... אין לי דבר כנגד אותם אנשים שמאכילים את החתולים בערים, אבל, החוק הזה עלול לימנוע גם מאנשים להאכיל חתולים בשטח הפרטי שלהם. זו לא רק "פלישה לפרטיות" אלא גם פתח לבאות!!! נכון, אמור להיות פיקוח על ההאכלה ועל ההיתרבות של החיות האילו, מצד שני אילו המדבירים הכי טובים (וזולים) שיש!!! במקום שיש בו חתולים, אין עכברים, ג'וקים ושאר מזיקים... חוק זה עלול ליצור בעיה אמיתית. לדוגמא ילד שיתן צלוחית מים לחתול צמא עלול לימצא את עצמו עם רישום פלילי לאיזה כיוון החברה שלנו צועדת בדיוק? איזה סביבה הילדים שלנו יגדלו? אהה, איך זה קשור לרכבים? נכון שזה לא נעים ליראות חתולים "י…
הודעה אחרונה מאת R.L, -
-
- 9 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
כזה דבר, עוד לא ראיתי http://www.devilducky.com/media/38429/ . . עוד מהחברה שעשתה את זה ב: http://reunion.globat.com/%7Elindsaylights.com/Videos/Videos.htm לא בטוח שהייתי עושה את זה בבית שלי...
הודעה אחרונה מאת or213, -
- 2 תגובות
- 997 צפיות
שלום לכולם. לפני שבוע ביליתי בצפון בצימר מדהים. לקחתי מצלמה דיגיטלית צילמתי תמונות רבות. הגעתי הביתה ולהפתעתי נוכחתי לגלות שפשוט צילמתי באיכות הכי נמוכה של המצלמה. רציתי לדעת האם אפשר לשפר את האיכות של התמונה? אולי בפוטו שופ? או בתוכנה אחרת? אני ישמח אם מישהו יוכל לעזור לי. זה דיי חשוב. תודה רבה לכולם.
הודעה אחרונה מאת Tzvika-Pick, -
מזל טוב ל pasparto 1 2 3
מאת נהגת שודים-
- אחראי פורום
- 2 עוקבים
- 33 תגובות
- 2.7 אלף צפיות
ג. המון מזל טוב, עד 120 שתגשים את כל משאלות ליבך שתצליח לרכוש את כל הרכבים, והאופנועים שרק תוכל, ולשפר יותר את הקיימים . והכי חשוב בריאות אושר ונחת. אוהבים מכל הלב ל' "א"
הודעה אחרונה מאת zvit, -
-
- 8 תגובות
- 1.8 אלף צפיות
אהלן חברים. למי זה לא קרה ??? אתמול השלט של ה TV שלי החזיר נשמתו לבורא. אני מעוניין בשלט זהה עד כמה שניתן ע"מ שיעבדו הפונ' כמו TIMER או זכרונות של התצוגה (בהירות, חדות וכד'). מדובר ב TV של חברת SPECTRA, אך ראיתי את אותו דגם ואותה הצורה גם ב ASTRA (מה לעשות, הסינים האלו....). אשמח אם תוכלו להכווין אותי למקום שמוכר שלטים ל TV בעדיפות לאיזור המרכז כמובן.
הודעה אחרונה מאת mayrun, -
{עזרה} - פיסיקה, גלים. 1 2 3 4 6
מאת Lotus Omega- 86 תגובות
- 6.7 אלף צפיות
שלום חברים יקרים. אם יש למישהו ידשע קודם בפיסיקה, גלים במיוחד, אנא עזרו. אם לא תוותרו על הזוועות. לאלו מכם שנשארו, יש לי מבחן היום בפיסיקה, ושכחתי את החומר.. בגלל השאהל הספציפיתצ הנ"ל אני פונה אליכם, אבל העיקרון יותר חשוב. מכונית נעה לאורך הכביש היוצא ממשדר A. נקודה P היא הנקודה הראשונה לאורך הכביש שבה מתקבלת במקלט המכונית עוצמה מרבית. נקודה זו מרוחקת 20.00m ממשדר A ו- 23.41m ממשדר B. מהי תדירות הגלים המופקים ממשדרי הרדיו? (12 נקודות) השאלה הנשאלת כאן היא, איך אני מוצא את אורך הגל שכל מה שיש לי זה הפרש הדרכים.? אםמישהו יודע, אנא, עזרו. זה מאוד חשוב.. בתודה מראש, אור.
הודעה אחרונה מאת Lotus Omega, -
- 2 תגובות
- 855 צפיות
הכי ספונטני שיש... לכל מי שלא חוגגים היום את לידתו של יש"ו... אני מתכנן להיות ב-23:00 בקארטינג רחובות. יש חברי פורום שמעוניינים לבוא?
הודעה אחרונה מאת דניאל, -
-
- אחראי פורום
- 17 תגובות
- 2.1 אלף צפיות
אהלן, אחרי המון חיפושים ומחקרים, הגעתי למסקנה שמצלמות קנון a610,a620 הם מה שאני רוצה פחות או יותר. רציתי לשאול אם למישהו פה יש את אחד מהדגמים ויכול לתת חוות דעת עליהם. וגם האם יש הבדל כשלהוא בין הדגמים חוץ מכמות ה mega pixel. תודה
הודעה אחרונה מאת romer-, -
-
מתנה - עזרה
מאת נבדקי רכב-
- אחראי פורום
- 10 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
חג שמח לכולם, אני צריך את העזרה שלכם. אני מחפש מתנה מיוחדת לתת לחבר טוב, המתנה לא אמורה להיות קשורה למכוניות (כי הרוב פה מקשרים גם את הבחורות למכוניות) זו אמורה להיות מתנת יום הולדת מיוחדת, מקורית .. חשבתי משהו עם הקדשה. למישהו יש רעיונות למתנה מיוחדת? או קיבל מתישהו מתנה מיוחדת שהוא אהב? אשמח אם תתנו עצות\דעתכם בנושא. תודה מראש, נאור
הודעה אחרונה מאת איתמר, -
-
- 12 תגובות
- 6.8 אלף צפיות
שלום רב! ברצוני לקנות לאחותי נגן USB 512 MB מישהו יודע איפה נמכר במחיר הכי זול? *עריכה חוץ מ ZAP. תודה מראש
הודעה אחרונה מאת אייל, -
- 10 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
שלום, זה שווה את הדלק או שמכבים שם חבורה של טומקארים?
הודעה אחרונה מאת qil, -
מצלמת ווידאו
מאת זיו 626- 7 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
שלום אני רוצב לקנות צלמת ווידאו דיגיטלת אין לי ממש מושג מה לחפש מה זה mini dv,? מה עים זות http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=126332
הודעה אחרונה מאת רז לוי, -
שרץ פה החלטתי שגם אני רוצה שלאוטו שלי יהיה שם דבילי משמע שלפו אותו אתמול מפרק של מקרון 1, לכן מעתה איני נוהג עוד ב316I שחורה עם טסות-וסליקס, אלא אני המושל של הרכב "תמסח שחור" אני מזמין בזאת כל אופנוע שחושב שהוא מהיר יותר ממני בפניות \ פתיחות \ סגירות \ דילוגים \ זיג-זג \ לאכול באוטו לבוא ולהתמודד. מבטיח להעלות סרטון אם יהיה או סרטן - אם יהיה ים. אה, ונסעתי היום מאחורי "רעם כחול" פתאום עקף אותו ג'ואי ב"ברק הצהוב" מייד קרלה, שישבה לצידי הוציאה את רובה הפוטונים, אבל בגלל שנסענו מעל 300 קמ"ש [ככה זה E30 316I שנת 90... זה כבר הזרקה] אז היא לא יכלה לכוון טוב ופגעה בטעות ב"ביצה קשה" - זה אגב גרם לו לאבד שליטה והוא כמעט נכנס ב"אריה אדום" אבל למזלינו לא…
הודעה אחרונה מאת ישי, -
- 3 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
כותב בשביל חבר שלום שמי דור טפר האופנוע שלי נגנב מתוך תחנת המשטרה בחולון מול הקניון בסוף שבוע האחרון לאחר שנתפס בפשטה שהיית במזלבה בחולון כל היודע על המצאו או ראה אותו נוסע או נמצא איפשהו שייצור עימי קשר...אני מוכן לשלם כסף טוב למוצא...מוכן לשמור על סודיות עם המוצא. תודה דור. סימני זיהוי אגזוז FMF על הסעפת היו כמה מכות קטנות כתוצאה מנפילות יש על האופנוע מדבקה עם מספר 410 תמונות http://www.cartel.co.il/Global/ShowPic1.asp?TableName=MotorCycle&id=26001 http://www.cartel.co.il/Global/ShowPic1.asp?TableName=MotorCycle&id=26001 http://www.cartel.co.il/Global/ShowPic1.asp?TableName=MotorCycle&id=26001 http://www.cartel.co.il/Global…
הודעה אחרונה מאת buggy, -
- 8 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
הי מישהו יכול לעזור לי לתרגם את הפסקה הקצרצרה הזאת, כלי התרגום פשוט שווים לתחת כשזה מגיע למידע טכני... תודה מראש
הודעה אחרונה מאת maier, -
תוכנת המרה
מאת aliku- 9 תגובות
- 2.2 אלף צפיות
ערב טוב. חג שמח. אני מחפש תוכנה חינמית אשר ממירה קבצי WMA לקבצי MP3 בפשטות. למישהו יש איזה שהן המלצות? בתודה מראש- אליק.
הודעה אחרונה מאת aliku, -
- 6 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
1.האם אני צריך לממן למכונאים את הפסקת הקפה ??.........ובכלל איך מתבצע חישוב שעות העבודה ??? 2.תעריף העבודה כולל חלקים, לעומת תעריף העבודה ללא חלקים ,שונה ????? למה אני שואל ....נתקלתי במס' רב של מוסכים שלא מוכנים לעבוד אם החלקים שאני קניתי (במיוחד מוסכים של צ'מפיון) היו גם מוסכים רגילים שגם סירבו....... אלה שהסכימו לעבוד אם החלקים שלי היו מבקשים מחיר מופרז מדי על העבודה..... היו גם תשובות מוזרות ביותר ...כמו ,איפה שקנית ,שם גם תתקין לדוגמא ......באתי להתקין רפידות בלימה מחירים במוסך 150-220 לזוג ..... מחיר בחנות 90 שח..... עבודה כולל חלקים (לא כולל מחיר החלקים) היא כ 200-300 במוסך רגיל ו 400 שח במוסכים מורשים. אלא שהסכימו לעבוד אם החלקים שלי 450-350 (מו…
הודעה אחרונה מאת ishpuz, -
- 2 תגובות
- 1 אלף צפיות
http://www.d-spot.co.il/ הגזמתם קצת עם כל השאלות על המצלמות הדיגיטליות בימים האחרונים. אי לכך - אתם מוזמנים לפנות לשם (אה , ושם ביקשו לא להעלות נושאים שקשורים למכוניות אצלם).
הודעה אחרונה מאת X-cutioner,
-
מי מחובר 43 משתמשים רשומים, 8 אנונימיים, 1,011 אורחים (הצג רשימה מלאה)
- oferg22
- ArikB
- Moshe c
- פאר האורה
- Or05230
- Night Driver
- baer
- רפי לין
- GTI33
- chrono
- TomerP
- orankohn