אוף-טופיק
[כתיבה למשתמשים רשומים בלבד עם 150 הודעות ומעלה] כל מה שלא קשור למכוניות. התייעצויות לגבי לימודים אקדמיים, זוגיות, DIY בבית, מוצרי חשמל, מחשבים, מצלמות, סלולר, טיולים בחו"ל, עוד קצת זוגיות, טלוויזיות, שעונים, מעסיקים, מחפשי עבודה, עוד טיפה זוגיות לקינוח ועוד.
58,394 נושאים בפורום הזה
-
- 0 תגובות
- 3.9 אלף צפיות
ניתן לבדוק באתר -> הזה
הודעה אחרונה מאת ScrewedUp, -
-
- אחראי פורום
- 3 תגובות
- 2 אלף צפיות
הוחלט להעניק לכל מי שסיים תואר אקדמי החל מ-2005 שיכוי ע"ס חצי נקודת זכות במס הכנסה. משך הזמן של ההטבה הוא עד 3 שנים לבוגרי תואר ראשון, ועד שנתיים לתואר שני. מן הסתם - רק למי שסיים במוסדות המוכרים ע"י המל"ג. כדי לקבל את ההטבה יש לפנות למעביד ולצרף אישור סיום לימודים, זכאות לתואר וכן האלה לטופס-101 או בתיאום מס בסוף השנה. בהצלחה חבר'ה!!!
הודעה אחרונה מאת roee, -
-
- 19 תגובות
- 3.2 אלף צפיות
הסיפור הזה פשוט מעיק עלי.. אני ממש רוצה לקנות אוטו... יש לי את היוכלת גם.. יש לי סכום גבוהה מאוד בבנק קרוב ל6 ספרות. אני ממש רוצה לקנות רכב בסביבות ה20-30 אלף ש"ח.. קטן שתי דלתות וחמוד כזה.. אבל אני יודע שאני לא חייב את זה כי יש לי הרכב של ההורים שיעמוד לרשותי ברוב הפעמים.. אני סך הכל בן 17 וחצי..נגמר לי המלווה עוד 4 ימים.. סוף סוף.. עם זה בא לי רכב משלי.. לא יודע למה .. אולי אני טועה אבל המחשבה על רכב משלי היא כאילו עצמאות מה שגם אומר שאני יצטרך לממן את הדלק ואת התיקונים וביטוחים וכל הפירות והירקות שמסביב. אין לי זמן לעבוד כי אני משלים תעודת בגרות מא' ועד ת' השנה אז ככה שכל הוצאה נוספת על האוטו תלקח מהחשבון הבנק שלי... ואני יודע שמצפה לי סכום לפחות של 20…
הודעה אחרונה מאת eladdl, -
- 19 תגובות
- 3.1 אלף צפיות
במקור היתה כאן הודעה ארוכה עם כל סיפור הכבישים שלי מהיום, אבל קבלו את התמונות והסיפור העיקרי וזהו. כביש 89, קצת לפני סאסא. מי שמכיר את הכביש בוודאי מכיר את שתי הפניות החדות והאיטיות ממש לפני החיבור עם כביש 899. מי שלא, זה נראה בערך ככה: אני מגיע לכניסה לצבעון. לפני איסוזו טרופר עם מנוע דיזל מעשן, במהירות איטית-איטית... אני מוריד את הרגל מהגז, נותן לאיסוזו לפתוח פער רציני ולי מרווח למשחקי גז-ברקס. בפניה הראשונה אני מעיף מבט פנימה - הסטייג' פנוי, אין תנועה ממול. האיסוזו נעלם מאחורי הפניה השניה, אני חזק על הברקס ודאבל-קלאצ' לשני. את הסיבוב אני לוקח קצת מהר מידי, ה205 מחליקה בצווחות צמיגים (ולא קל להוציא מP6000 הארורים האלו צווחות). …
הודעה אחרונה מאת RBRB, -
- עוקב אחד
- 29 תגובות
- 12.9 אלף צפיות
שלום, לפני שאני ניגש לשאלה, 2 הבהרות: 1. שאלתי בפורומים שונים בתחום אך הדיעות שם היו חלוקות ואף אחד לא צירף מחקר בנושא שיתמוך בתשובתו ולכן אולי מכאן תבוא הישועה... 2. לא מדובר על השאלה הרגילה "האם אימון משקולות פוגע בגדילה"... נתחיל עם הנתונים: 1. מדובר על אדם בוגר שסיים את הצמיחה שלו לגובה 2. ידוע כי הגובה שלנו בבוקר (או יותר נכון אחרי כמה שעות שינה) רב יותר מהגובה שלנו בערב (או יותר נכון לאחר נגיד 12 שעות בלי שינה)... הסיבה לכך היא שבמהלך היום כח המשיכה פועל על גופינו ומכווץ אותו ומכאן ההפרש בגבהים, בעוד שבזמן שינה כח הכבידה פועל המאונך לגוף ולכן לא משפיע על הגובה. ולשאלה.. בזמן הרמת משקל בעמידה (לאו דווקא מעל הראש אלא בכל תרגיל שבו א…
הודעה אחרונה מאת ishpuz, -
- 2 תגובות
- 945 צפיות
http://www.chucknorrisfacts.com אחד החזקים Before he forgot a gift for Chuck Norris, Santa Claus was real
הודעה אחרונה מאת MustardMan32, -
- 7 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
http://cgi.ebay.co.uk/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=8032712476 תקראו את השאלות למוכר בתחתית הדף, פשוט כוכבים...
הודעה אחרונה מאת or213, -
לבני ל. יקיר הפורום, מזל טוב ליום הולדתך ה53,עד מאה כעשרים! בני אשר קללותיו הם ברכות, הידע שלו הוא נכס, השגיאות כתיב שלו מצחיקות, וחיבתו למקצוע,היא דבר אשר הולך ונעלם במחוזתינו! שא ברכות ליום הולדתך, בריאות אריכות ימים והרבה פרנסה!! מחברך למקצוע , ומחבר לפורום! צביקה
הודעה אחרונה מאת הראל, -
- 4 תגובות
- 867 צפיות
רציתי לדעת אם מישהו מאזור חולון שם לב לפעילות של המשטרה אתמול , באזור פארק פרס, בחולות של שכונת "מולדת". במשך כשעתיים חג מסוק באוויר, והיו פרוסים להם כ 6-7 ג'יפים משטרתיים בתוך החולות... מישהו יודע על כך משהו?
הודעה אחרונה מאת nitch, -
-
- אחראי פורום
- 26 תגובות
- 7 אלף צפיות
בוקר טוב לכולם, לפני שבועיים קיבלתי זימון למבחני צוות אוויר (הצו הראשון היה לפני חודש) נתחיל מזה שאני בן יחיד ולכן קרבי לא בא בחשבון - אמא לא תחתום ואני לא ממש רוצה... אני חשבתי יותר לכיוון של מש"ק קליעה, כי אני בא מתחום הקליעה הספורטיבית - ויריתי באמ16 (אמנם מוסב לקליבר קטן) יותר ממה שחיילים יורים בכל תקופת השירות שלהם כנראה.. אבל עכשיו נפתחה בפני הדלת הזאת והיא נראית לי מאד מזמינה...לכן אני שואל אתכם, האם יש כאן מישהו שעבר את זה? שיכול לחלוק? אפשר להגיע מכאן לטיס? אלו השאלות שעולות לי בראש, תודה מראש, דני.
הודעה אחרונה מאת gRtuRbo, -
-
- 5 תגובות
- 1.9 אלף צפיות
נימצאה כלבה חמודה (מזכירה רועה אוסטרלי) חמודה אמיתית מי שמעוניין בה יכול ליצור קשר איתי בטל' 054-7767266 גילי
הודעה אחרונה מאת בנצי, -
-
- אחראי פורום
- 7 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
נכון שכשאתם באים למגרש החברה, הרכב נראה כמו חדש, אבל שימו לב מה עובר על רכב הליסינג הממוצע ותחשבו שוב....!
הודעה אחרונה מאת ofir, -
-
-
- אחראי פורום
- 35 תגובות
- 4.7 אלף צפיות
מזל טוב ל-Nitch (ליעד?) ולחן פרחי על שידרוגם ממשתמשים פשוטים כמונו למנהלים חן חן, חן!
הודעה אחרונה מאת ofir, -
-
-
- אחראי פורום
- 38 תגובות
- 6.5 אלף צפיות
מזל טוב לאוראל (RS), מלאו לבחור 18, גיל רציני! . אוראל, הרבה מזל"ט לך ידידי, שתחיה עד 120 בעושר ואושר, תמשיך לפוצץ את האוזניים עם המערכות שלך, ותמשיך להיות ה-ווקס מאסטר של הפורום! יאלה אני מצפה שאתה עכשיו באיזה פאב.
הודעה אחרונה מאת NEON, -
-
- 2 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
אהלן כל חברי הפורום אני כבר משתגע שבוע איפה אני יכול למצוא משורה (כלי מדידה לנוזל למי שלא יודע כמו שיש במעבדות לדוגמא). אני כבר משתגע בחיפושים אמנם מצאתי אבל בגדלים קטנים ואני צריך של חצי ליטר לפחות. תודה רבה אם תוכלו לעזור לי
הודעה אחרונה מאת sorvall, -
- 4 תגובות
- 929 צפיות
התחלתי לאסוף וזה מה שיש בינתיים: http://img81.imageshack.us/img81/2389/dsc001112pl.jpg http://img39.imageshack.us/img39/5830/dsc001149ex.jpg http://img39.imageshack.us/img39/4059/dsc001173fh.jpg http://img39.imageshack.us/img39/2281/dsc001169hh.jpg http://img39.imageshack.us/img39/7012/dsc001155nh.jpg
הודעה אחרונה מאת bkantor, -
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 11 תגובות
- 1.9 אלף צפיות
מקבץ סרטונים אדיוטי בשביל לשרוף קצת זמן. הבעלים של הפרארי הזאת החליט ש NCAP משוחדים ולכן הכניס את ה 360 שלו בקיר{ונראה דיי מבסוט} הנה משהו שלא היה קורה ל - H1 ופה יש לנו סרטון מדהים של 106 סטנדרטית שהוסבה למפלצת של מעל 500 כ"ס.
הודעה אחרונה מאת אומי5, -
-
-
- אחראי פורום
- 5 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
אהלן ושבת שלום, רציתי לבקש את חוות דעת חברי הפורום אלו מכם שהתנסו בנושא: אני מעוניין לרכוש מצלמה דיגיטלית קטנה, קומפקטית, עם לפחות 5.1 מגה פיקסל, בערך עד 1700 שח, הצעות?
הודעה אחרונה מאת איתמר, -
-
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 10 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
החלטתי להקפיא לזה עתה את רעיון רכישת הרכב מסיבה פשוטה שאין עבודה ובקרוב מתחילים ללמוד ובמבקיל בא לי להכנס קצת לעולם הצילום. נתחיל בזה שאני לא מבין כלום(!) במצלמות ולא בצילום, יש לי חבר צלם בעל וותק לא קטן והוא ידריך אותי בתחילת דרכי. אני מעוניין במצלמה מחברה טובה ואמינה, בעלת רזולוציה גבוהה ולא בעלת עדשה קבועה(!) אני מעוניין לרכוש גם עדשה או 2 ככה שכל המצלמות המקובעות זה לא בשבילי. המצלמה חיבת להיות בעלת פונקציות רבות ולא מסורבלת מדי לתפעול, עם זאת לא פשוטה מדי כי עדיין היא צריכה להיות מקצועית ככל האפשר. סכום הרכישה שאני מעוניין להשקיע נע בין 6000-7000 ש"ח, כסום זה כולל רכישת בודי, עדשה, ופלאש. יש לציין כי אני מעוניין לקנות ציוד חדש ולא משומש. …
הודעה אחרונה מאת Itsik, -
-
-
- אחראי פורום
- 6 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
וולוו משנות ה90 עם 7 נוסעים
הודעה אחרונה מאת zvit, -
-
מזל טוב ועד 120! תמשיך תמיד להחכים אותנו בתקנות התעבורה ובידע הרב שלך!
הודעה אחרונה מאת elibaba, -
- עוקב אחד
- 4 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
בוקר טוב! הכיתה שלי איחרה להירשם מסיבות אלו ואחרות אבל זה לא משנה... התקשרתי למשרד החינוך והם נתנו לי כתובת בפתח תקווה של איזה בית ספר...אני רק זוכר שהיה שם משהו עם "בן גוריון" שם הרחוב או שם הבית ספר, אני לא בטוח...הפכתי את כל הבית ואני לא מוצא את הנייר המזורבג עם הכתובת....בבקשה מי שיודע PLEASE HELP...אין לי את מי לשאול...ואני לא יודע לאן לנסוע מחר... (אולי זה יעזור- אמרו לי להביא איתי 60 ש"ח ותעודת זהות) מישהו יודע איפה זה נמצא?איפה נרשמים? תודה לכולם! מיכאל
הודעה אחרונה מאת Yoni P., -
- 15 תגובות
- 2.4 אלף צפיות
יש לי היום ספליטר קדמי וקיבלתי הצעה מעניינת לגבי אחד מקורי של הונדה טייפ R אני רק רוצה לראות מה מתאים יותר לרכב לפני שאני עושה את הצעד,שמתי תמונה של הונדה עם ספליטר כמו שאני רוצה לקנות ואחד של הרכב היום. מי שיוכל לנסות זה יעזור מאוד,תודה.
הודעה אחרונה מאת ToMeR, -
- 4 תגובות
- 5.2 אלף צפיות
מחר אני מתחיל השתלמות מד"א מתוקף היותי חובש בצה"ל בבית חולים תל השומר כיף לי עכשיו נסעתי לתל השומר לבקו"ם כבר כמה פעמים אבל זה היה מזממממןןן מזמןןן (הפז"ם אתם יודעים ) מישהו יכול להזכיר לי בקשה איך אני מגיע מרחובות לתל השומר ... תודה
הודעה אחרונה מאת Tzvika-Pick, -
- 18 תגובות
- 2.8 אלף צפיות
כפי שנאמר רכשתי היום פאסאט מודל 2002 צבע כחול פחם מטאל (ואין לי מושג מה עוד... אבל צבע כזה מוזר). בכל אופן אוטומט מנוע 2000, עברה 96K ק"מ. יד ראשונה. הרכב נרכש מאוטו-דיל. הרכב עבר נקי בבדיקה ללא שום דבר משמעותי. פרט למכה מאוד מאוד קלה בכנף הקדמית הרכב נקי לחלוטין. וללא נזילות ושאר ירקות . קיצר בובה. זהו נגמר תקופת רכבי הספורט שלי בכל אופן לזמן הקרוב. אני יחזור לתחום רק בעוד שנתיים לפחות. אני מאחל לכם ולי נסיעה טובה ובטוחה! . עידן שחזר לפני שבועיים מקולומביה וחוטף כפות שרק ישראל יכולה לתת! נ.ב תמונות בהמשך... למרות שאני לא חושב שיש צורך, טוב אז קבלו ביטול אין תמונות כי אין צורך. מי שרוצה שילך ל www.vw.co.il.
-
-
- אחראי פורום
- 25 תגובות
- 5.7 אלף צפיות
כל מה שתוכלו לספר לי יעזור... איזה אפשרויות עבודה זה פותח בפניי בתום סיום התואר? תודה רבה לכולם...
הודעה אחרונה מאת Saar, -
-
- 11 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
קיבלתי את המצלמה הזאת מתנה והיא באה בלי כרטיס זכרון ובלי כלום עכשיו אני הסתכלתי ולא הבנתי איזה כרטיס זכרון מתאים למצלמה הזאת מישהו יכול להסביר בבקשה?! קישור: http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=132653
הודעה אחרונה מאת bkantor, -
- 9 תגובות
- 6.2 אלף צפיות
מי שהצליח לעבור את שלב 5 מבלי לצאת מהמבוך גדול מהחיים... http://www.winterrowd.com/maze1.swf
הודעה אחרונה מאת marksab, -
- 4 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
http://videos.streetfire.net/Player.aspx?fileid=88192EB9-B79C-4377-8ADD-2743E1D136A9&t=recent&p=3 איזה רעיונות לשימוש יש לכם ?
הודעה אחרונה מאת Tvr_speed_12, -
-
- אחראי פורום
- 3 עוקבים
- 14 תגובות
- 1.8 אלף צפיות
שלום, אני זקוק להמלצה על תוכנה פשוטה כדי להשתלט על המחשב של הורי (שאין להם מושג איך לפתוח תיקייה חדשה...) מה היא התוכנה הפשוטה שתאפשר לי לשלוט במחשב שלהם מרחוק במקום כל פעם לרוץ לביתם? תשתדלו לפרט את דרך ההגדרה של התוכנה בנוסף להמלצה. הכי חשוב : שלא אצתרך לקבל אישור חדש בכל פעם, כי גם עם זה הם עלולים להסתבך. אם התוכנה תדרוש אישור ראשוני אין בעיה (גם אם זה כל תקופה מסויימת) תודה מראש.
הודעה אחרונה מאת RedR, -
-
מי מחובר 45 משתמשים רשומים, 12 אנונימיים, 390 אורחים (הצג רשימה מלאה)
- שחר 1
- Albetx
- beresford
- SurfHigh
- אורי מ.
- fatboy1340
- falou
- Shaike.Zam
- chezik
- Yuvalino
- orankohn
- RK