אוף-טופיק
[כתיבה למשתמשים רשומים בלבד עם 150 הודעות ומעלה] כל מה שלא קשור למכוניות. התייעצויות לגבי לימודים אקדמיים, זוגיות, DIY בבית, מוצרי חשמל, מחשבים, מצלמות, סלולר, טיולים בחו"ל, עוד קצת זוגיות, טלוויזיות, שעונים, מעסיקים, מחפשי עבודה, עוד טיפה זוגיות לקינוח ועוד.
58,394 נושאים בפורום הזה
-
-
- אחראי פורום
- 1 תגובות
- 825 צפיות
http://www.newseum.org/todaysfrontpages/flash/ עמוד ראשון של כל עיתון מקומי בעולם.
הודעה אחרונה מאת speedseeker, -
-
יום טוב לכולם (לא כל כך טוב לי ) אתמול הועדה אמרה את דברה ואני בחוץ מי שלא הבין נפלתי מהקורס (בשלב המכין-צק 15) מחר יש לי זימון לקצין מיון ואין לי עוד שום מקום שאני חושב עליו ברצינות אם יש פה מישהוא שעבר או יודע את התהליך או מה יקרה איתי, אני ישמח אם לקבל תשובה ממנו. תודה מראש עדי
הודעה אחרונה מאת l3auer, -
-
- אחראי פורום
- 16 תגובות
- 17.6 אלף צפיות
שלום לכולם. היום התקבלתי לעבודה חדשה במלון באשקלון. יש לי התלבטות רצינית ואני חייב עצה. ברשותי לבחור אחד משני תפקידים. 1.בל בוי. 2.פקיד בקבלה. עכשיו זה נראה לכם בטח קל לבחור אבל יש כמה בעיות. אז נתחיל בפקיד קבלה. פקיד קבלה עובד כמעט כל יום לפעמים סופי שבוע. בשכר מינימום. זאת אומרת לעבוד 5 ימים בשבוע 8 שעות משמרת. תפקיד זה דורש: זכירת אינפורמציה רבה עמידה של 8 שעות. מענה טלפוני וקבלת אורחים ידע במחשב ושליטה בשפות. בקיצור עבודה פחות או יותר. לעומת זאת בל בוי עובד סופי שבוע ולפעמים בימי חול לפי הביקוש. מקבל על שישי ושבת 150% עבודה של 4 עד 6 שעות כל משמרת. עבודה סבבה ביותר. עכשיו לדוגמא פקיד קבלה עובד 8 שעות ביום 5 ימים בשבוע ומקבל שכר …
הודעה אחרונה מאת 620SI, -
-
-
- אחראי פורום
- 16 תגובות
- 3 אלף צפיות
שלום, מי שקדם וראה חדשות, קיצרו את השירות, אבל כמו תמיד יש כמה גירסאות מכמה אנשים ואני יישמח לשמוע מהי הגרסא הסופית.. (לא ראיתי את החדשות) למי מקצרים וכמה ?הסבר מפורט אם אפשר .. שימי.
הודעה אחרונה מאת Stav132, -
-
- עוקב אחד
- 13 תגובות
- 1.8 אלף צפיות
שלום לכולם , לידידה שלי יש בעיה היא אמצה כלב , אבל יש לה גם חתול בבית , העניין הוא כייצד להרגיל את החתול לכלב ? החתול הוא זכר דיי בוגר והכלב הוא רועה גרמני בן שנה וחצי היגור זאב עם כבש? או שאני לא יודע איך אומרים את זה.... שלכם , יוחנן.
הודעה אחרונה מאת GUY007, -
בפרוס השנה החדשה , מצאתי לנכון להכיר בפני חברי הפורום את עולמו המופלא וההזוי משהו של ירון כוכבי. גיבור ילדות עלום ,אשר נשכח קמעא מעיני עולם הרכב הישראלי , וחבל. אדם אשר הניח אבני יסוד בתרבות המוטוריקה הישראלו-יפנית האמינה. אדם אשר במו מקלדתו בנה תילי תילים של גבבה ושטויות ותיאוריות דמיוניות , תוך בחינת רכבים במגרש החנייה של מקום עבודתו , תוך ציטוט כתבי הברית החדשה , עישון מקטרות שלום מעושות , שתיית סאקי , והרבה SUCKY (לכתב הרכב התורן שידידנו הכוכב חפץ ביקרו באותה עת). בזמנים עברו , טרח ידידנו המלומד להציף את פורום YNET לרכב בשרבוטים וחרטוטים , עד אשר מאסו בו כולם. בתגובה - התנצל הידיד הנאמן , תוך השתחוויות יפניות מעושות , או - לחילופין - איומי עזיבה תדירים…
הודעה אחרונה מאת redbaron, -
- 2 עוקבים
- 17 תגובות
- 3.1 אלף צפיות
שלום רב! החלטנו לשדרג בבית שתי נק' נוספות לדיגיטליות (סה"כ 3). לא שהפריע לי אנלוגי אבל נמאס ישנם ערוצים שחסרים. עלות השידרוג 1100 ש"ח פיקדון עבור שני הממירים. יש לנו מחיר לכל החיים (או איך שוקראים לזה). שכולל 2 חבילות: סרטים, ביפ אגו (אשר נכללים בחבילה אחת) . כאשר שאלתי אם ניתן לשדרג איכשהו את החבילות במחיר סימלי נענתי בשלילה ונאמר לי שכבר יש לי מחיר מעולה. כל מה שאני רוצה זה להוסיף את ערוץ 62: EXTREME. אשמח לשמוע אילו חבילות ערצים ישנן ברשותכם וכמה אתם משלמים עבורן כל חודש. תודה מראש
הודעה אחרונה מאת IceCuBe, -
- עוקב אחד
- 5 תגובות
- 831 צפיות
אז יש בשוק עוד צעצוע חדש לגברים. BLUETOOTH נראה כמו גאג'ט נחמד ושימושי, מה לדעתכם יותר בטוח ונוח בנהיגה, או שאין הבדל- דיבורית או הצעצוע הקטנצ'יק? גם רציתי חוות דעת על מוצרים ספציפיים של חברות למי שיש נסיון, ואיך אני יודע אם זה יכול להתחבר לי לטלפון? (SK SLIDER). איזו מהאזניות היא מאכותיות יותר שפגשתם?
הודעה אחרונה מאת fixxxer, -
- 5 תגובות
- 2.1 אלף צפיות
לחבר שלי יש קנסות על סך של כ18,000¤ שזה כבר הרבה מאוד פיגורים כלולים בתוך הסכום הענק הזה! מה צריך לעשות על מנת שידינו באפשרות של הפחתת הקנס לפחות לסכום הקרן של הקנסות? יש לו חובות גם להוצל"פ על סך כ100,000¤ אז כסף לעו"ד שיטפל בעניין בטוח אין לו. תודה מראש לעוזרים!
הודעה אחרונה מאת שמר, -
מחפש ATARI למכירה 1 2 3
מאת lior_baruch-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 33 תגובות
- 8.6 אלף צפיות
שלום לכולם, ושוב בפינת ה"אני מחפש משהו עתיק בגלל סטייה אישית", אני מחפש ATARI (אחד מהדגמים - 2600, 5200, 7800) למכירה/מסירה, כמובן שעם משחקים יעשה את העניין לנחמד יותר אם מישהו יודע/שמע,ראה וכו', אנא צרו קשר כאן, בה"פ או בטלפון 054-4554944 תודה, ליאור
הודעה אחרונה מאת lior_baruch, -
-
- עוקב אחד
- 10 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
עלה לי רעיון שאני מקווה לישם אותו. חשבתי על למצוא תמונה טובה באינטרנט של איזור הקונסולה(כמו פה), להדפיס אותה בגדול בחנות צילום. ואז איפה שהרדיו לקנות רדיו דיסק אמיתי ולהכניס אותו לתוך הקיר. לחבר רמקולים וחשמל ו..זהו. מה דעתכם? ניתן ליישם? מה בעניין האנטנה? מה אפשר לעשות איתה? ויעזור אם מישהו יעזור לי למצוא תמונה באיכות טובה וגדולה עם ציור של קונסולה כמו בדוגמא שצירפתי(רצוי של ב.מ.ו או רכב יפה)
הודעה אחרונה מאת חולה~הגה, -
אולימפיאדת החורף. 1 2
מאת M.Azulay- 20 תגובות
- 2.1 אלף צפיות
אולימפיאדת החורף-מה זה החרטה הזה??? כמדי יום שני, אני מתיישב מול המסך ומחכה למשחק מכור, התכנית הכי טובה בטלביזיה היום. ומה אני רואה במקום?? כמובן שאת אולימפיאדת החורף...... ממתי אולימפיאדה. דבר הכי לא מעניין (אותי בכול אופן) משודר בערוץ המסחרי???? זה דבר של הערוץ שמשלמים לו בשביל שיהיו בו תכניות לא מעניינות!! ואם כבר לא שם אז יש מספיק ערוצי ספורט שישדרו את השטויות האלה...... אני קורא (דרך הפורום הזה) להחזיר את לוח השידורים הרגיל של ערוץ 2 למסך עוד היום! משה אזולאי. (שספורט לא מעניין אותו)
הודעה אחרונה מאת Blue Jay, -
- 7 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
שלום. אבא שלי רכש לפני איזה חודש (קצת יותר) 4 מכשירים של פלאפון. עכשיו סבבה הייתי לידו אצל המוכר, הוא אמר כל הפלאפונים 9.90 ואין שום תשלומים נלווים. הוא קיבל חשבון של 21 שקל למרות שדיבר בפלאפון כמה דקות, התקשרנו לפלאפון והם אמרו שהוא מחוייב לדבר ב 21 שקל לפחות ולכן, הסכום הנמוך בחשבונית זה 21 שקל. דיפדפנו במה שהוא חתם עליו ויש איזה סעיף קטן שאומר שמי שרכש את הפלאפונים האלה צריך לשלם 25 שקל. זה מותר הדבר הזה? להעלים את המידע הזה במהלך הרכישה? למרות שאני לא יכול להוכיח. אבל בוודאות הוא לא אמר לנו. נ.ב 21 שקל כפול 4 פלאפונים כפול 36 חודש זה בסביבות ה 3000 שקל.
הודעה אחרונה מאת Igor_STI, -
- 15 תגובות
- 2.2 אלף צפיות
באתי לאוטו אני רואה פאנצ'ר... הבריגו לי בורג בגלגל.. לידידה שלי זרקו לבנה על החלון.. מה כואב להם... אוף
הודעה אחרונה מאת X plane, -
- 10 תגובות
- 1.6 אלף צפיות
האם יש חוק האומר כי כבתור לקוח שמשלם למשהו אתה יכול לחזור בך עד יום מסויים?
הודעה אחרונה מאת ישי, -
- 2 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
תראו מה קלטתי על האוטוביאנקי הזו? הבנאדם אילתר איזה משהו לא מובן מדיקטים. (צר לי מראש על האיכות, מצלמת סלולרי)
הודעה אחרונה מאת Spring2005, -
- 13 תגובות
- 1.9 אלף צפיות
שבת בערב..... משעמם...... הולכים לצלם......
הודעה אחרונה מאת Casper_2001, -
פרוייקט ביתספרי 1 2
מאת טוני מונטנה- עוקב אחד
- 17 תגובות
- 3.1 אלף צפיות
אני יודע שזה לא קשור למכוניות... (ובגלל זה זה באופטופיק) אני כרגע בביתספר והחלטתי לשתף אתכם בפרוייקט שאנחנו עובדים עליו במשך 6 שבועות (אולי זה יעניין חלק מהאנשים שמתעניינים באלקטרוניקה וכ'ו) www.avivrobotics.net אני אשמח לתגובות ושאלות לילה\בוקר טוב לכולם
הודעה אחרונה מאת Lotus Omega, -
- 6 תגובות
- 3.8 אלף צפיות
אהלן, לאחרונה היה לי את המשחק שאפשר היה לשחק עם שרתים פרוצים! גם ב-CZ שאהבתי אותו מאוד! אבל כמו שכולכם יודעים כלללל השרתים נסגרו! ורק למי שיש את הדיסק המקורי עם הקוד דיסק המקורי יכול לשחק! מישהו יודע איפה אני יכול לקנות את הדיסק המקורי באזור המרכז? וכמה עולה דיסק כזה בכלל?
הודעה אחרונה מאת psychuil, -
- 27 תגובות
- 11.1 אלף צפיות
שלום. מחפשים שירותי טלוויזיה בלווין, אשר יבואו יתקינו וישרתו את המוצר שלהם כל כמה זמן - ע"מ לכוון את הצלחת ללווין. יש המון חברות במרכז, מה מומלץ, מה לא, ולמה? תודה, ניר.
הודעה אחרונה מאת Fitch, -
- עוקב אחד
- 1 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
כ-40 מיליון חיות מתענות למוות מדי שנה בתהליך ייצור הפרוות בסין. ג'יין הלוי, פעילת זכויות בע"ח בישראל, לא יכלה להירדם יותר, והחליטה להוביל את המאבק הבינלאומי להפסקת האכזריות. ב-32 מדינות יפגינו מול שגרירויות סין ברחבי העולם, וזו רק ההתחלה. ענת רפואה קוראת לכם לתרום מזמנכם, ולהגיע 13/2/06 בשעה 16:00, תתקיים ההפגנה מול שגרירות סין ברח' בן-יהודה 222 בתל-אביב. http://www.nrg.co.il/online/35/ART1/046/548.html#AAAMZdAAeAAAXMDAAO
הודעה אחרונה מאת איציק ט, -
התגעגעתם ילדים? למי ששאל לאן נעלמתי, אז התחלתי ביום שני טירונות בבה"ד 13... בית הספר למשטרה צבאית... איך הגעתי לשם אני לא יודע... הקצין מיון הבטיח מודיעין (מה גם שהתקבלתי לזה לפני שהלכתי לעתודה ופרשתי), אבל לבסוף מצאתי את עצמי באוטובוס לכיוון בה"ד 13... המשמעת מטורפת, מהרגע שהאוטובוס עצר בבה"ד עלו כמה מפקדים והתחילו לצרוח עלינו כמו לא יודע מה... הכי אהבתי אבל את זה שהם באים אליך מאחור ואז נושמים לך באוזן כדי להפחיד אותך, אבל עליי זה לא עושה רושם... בכל מקרה כבר השלמתי עם זה שאני נשאר שם (יש רק 3 דרכים לצאת משם... 21 נפשי, קומבינות רציניות, לבכות ממש הרבה להרגיש לא טוב ולהתפנות לבית חולים ואז אולי תצאו משם... אהה בעצם תמיד אפשר לתת רסייה לסמל וללכ…
הודעה אחרונה מאת elik-belik, -
שלום לכולם. בעקבות חוות הדעת החיוביות בפורום על צביקה קרבורטור החלטתי להצפין (אני מרחובות) ולהפקיד בידיו את הרכב. בקיצור צריכת הדלק השתפרה טמפ' העבודה עלתה ובאופן כללי הרכב מרגיש יותר טוב. נשאלת השאלה: צביקה לא אוהב שיושבים לו על הראש (מובן כל הדעות) אם כן, מה יש לעשות בנתניה במשך 3+ שעות שנמשך הניקוי? אני באתי עם הכלבה והלכנו לים. מה אתם עשיתם או מציעים לעשות בניקוי הבא?
הודעה אחרונה מאת אלעד, -
- 15 תגובות
- 4.8 אלף צפיות
שלום לכולם. יצא לי לראות ברשתות קנה ובנה מתזי קיטור\מים בלחץ\גרניק או איך שלא קוראים לזה. רציתי לדעת האם למישהו מחברי הפורום יש מכשיר כזה ויכול להמליץ עליו. תודה.
הודעה אחרונה מאת אלעד, -
מישהו משתמש כאן בתוספי מזון, מי גבינה או קריאטין לצורך פיתוח גוף? למישהו יש מידע אישי ממנו ולא מאתרים אחרים? השרשורים האחרונים בנושא משנת 2003 ומרץ 2005 יש חידושים? אה... והחומוס צ'יפס סלט היה סתם לעורר תאבון...
הודעה אחרונה מאת SuRuK, -
רקדן מדהים!! 1 2
מאת עומרי-
- אחראי פורום
- 21 תגובות
- 3 אלף צפיות
יש שם כמה דברים שנראים ממש בלתי אפשריים... CHECK THIS OUT... http://www.dumpalink.com/media/1111508065/Amazing_Strength
הודעה אחרונה מאת .liron., -
-
זה סמיטריילר...:
הודעה אחרונה מאת carisma kfir, -
-
- אחראי פורום
- 2 עוקבים
- 9 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
שלום חברים. בעוד שבוע אני טס לפאריז מטעמי עבודה בעיקרון אני אעבוד שעה-שעתיים בלילה (מ11 עד 01 בערך...) מה שאומר שיש לי 5 ימים להסתובב בעיר ללא הפרעה. אשמח להמלצות על פעילות מוטורית מהנה ואולי גם על כמה מסעדות (לא פירות ים, לא צפרדעים, כל השאר הולך בכיף). תודה מראש.
הודעה אחרונה מאת oogee, -
-
-
- אחראי פורום
- 4 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
שלום יש לי WK2 של GEM, נגמרה לי האחריות, ואחרי תקלה קטנה בכרטיס הקול שלו כלי זמר מבקשים מחירים מפחידים. מישהו כאן מבין בתחום ומכיר מעבדות טובות ויותר זולות מהם? תודה!
הודעה אחרונה מאת X-cutioner, -
-
- עוקב אחד
- 24 תגובות
- 2.9 אלף צפיות
קצת דבילי אני יודע אבל וויקוח עם חבר הוביל לשאלה האם הסרט אמיתי או מבויים כמו כל סרט? אני טוען שזה סרט סטודנטים באיחות חובבנית ,וחבר טוען שזה אמיתי לכל דבר . מה אתם אומרים על העיניין (למי שראה את הסרט כמובן) תודה רז...
הודעה אחרונה מאת SilverCivic,
-
מי מחובר 54 משתמשים רשומים, 5 אנונימיים, 490 אורחים (הצג רשימה מלאה)
- Or05230
- itaysamurai
- yoni162
- asaf41
- hans
- SurfHigh
- Avia
- flytomars
- davemustaine87
- Itzik-b
- avargel
- ברווז