Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

הומאז' לכוכב.

שמר
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7427 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני אומר - תכניסו את בני ל' לפורום של רוני א'.

תוך 5 דקות כולם שם יוצאים מנפנפים סמרטוטים לבנים וצועקים "שלדה מטורפת!"...

עז יפנית בסלעים | yahav.biz 

• תגובות 41
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

*** עריכה - אישפוז, בפעם הבאה שאתה מעלה תמונות פפראצי פורנוגרפיות לפורום אתה עף גם מהניהול וגם מהפורום ***

פורסם
תקראו את השרשור בפורום נטקאר ותבינו.

.

.

.

עריכה :ההודעה שלי כבר נמחקה מנטקאר. הם פועלים מהר.

איגור -

הכתיבה במתקאר היא פעולה מיותרת למדי.

אין לדעת אם ההודעה שלך תשאר ברובה או בכלל, בלי קשר לתוכנה, כל עוד היא תואמת את עמדתו של העורך.

בדיוק מהסיבה הזו לא טרחתי אפילו להגיב לעניין חסימתו של מושיקו מהפורום שלנו למרות שאני זה שחסם אותו (בעצה אחת עם שלומי שהודעתו נמחקה... כמו שכבר ציינתי, פעולה מיותרת).

גם הודעתי למר כוכב י. נמחקה... נורא שעשע אותי שהוא קורא למנהלים כאן אצלנו דרדקים זבי חוטם :lol:...

אנחנו?

דרדקים זבי חוטם?

אנשים כמו עמית (קומפי)?

חן פרחי?

שיימר?

יאצק?

עריכה - איך יכולתי לשכוח כוכב נולד כמו סקורניס המושל בג'ימקאנות :wink:..

איך אמר רש"י - ROFFLMAOHTE

Rolling On the Fuckin' Floor, Laughing My Ass Off Harder Than Ever

:roll:

מוטי

פורסם

מוטי - תלמד ותשכיל - ROFFLMAOGCB

Rolling On the Fucking Floor, Laughing My Ass Off, Getting Carpet Burns

יש אנשים שמוציאים ממך את המיטב, אנשים נפלאים ונדירים. אני קוראת לו אהובי - אסף.

פורסם

חברים, עזבו מלחמות... כולם יודעים שאין פורום אחד בארץ שמשתווה לרמתו של קארס פורום, ולדעתי חבל למלא את עמודיו בסכסוכים שונים ומשונים. נכון, זה בוער באצבעות, אבל איפוק זה כוח!

אישפוז שלח לי את התמונות פפארצי לה.פ שלי . תודה!

בברכה

צביקה

ולצביקה- בשביל מה אתה צריך תמונות ?

לא תאמין מה אפשר לעשות עם קרבורטור סקסי....קח אחד של שרייד 86', יש לו אחלה............

דיזות :lol:

פורסם

יאללה חבר'ס, חליק.. לא באנו לפתוח פה דיון על רמת הפורומים המוטוריים בארץ ואני גם לא ממש מעוניין שזה יקרה כאן וכעת, אז נא לא לגלוש לכיוון.

בואו ניתן לכוכב י. את הכבוד המגיע לו בשרשור זה שנפתח למענו ע"י אחד מאוהדיו הגדולים :twisted:.

מוטי

פורסם

אוקיי לפי מה שהבנתי,אהרונוביץ' עזב איזה מגזין,שאיכשהו יש לו קשר לCF,ולכן הוא הקים פורום משלו ששם הוא יוכל לבטא את עצמו ולהתחרות (וללכלך) בCF,מידי פעם יש קרבות בין הפורומים.

כוכבי הוא חובב JDM שטוענים שהביקורות שלו חובבניות,הוא מצידו מלכלך על CF בפורום של אהרונוביץ',ששם הוא קיבל במה מאהרונוביץ'.

זה התקציר,תבחנו עליו בבגרות בהיסטוריה.

ניפגש בפרק הבא.

• תוכן חדש...