אוף-טופיק
[כתיבה למשתמשים רשומים בלבד עם 150 הודעות ומעלה] כל מה שלא קשור למכוניות. התייעצויות לגבי לימודים אקדמיים, זוגיות, DIY בבית, מוצרי חשמל, מחשבים, מצלמות, סלולר, טיולים בחו"ל, עוד קצת זוגיות, טלוויזיות, שעונים, מעסיקים, מחפשי עבודה, עוד טיפה זוגיות לקינוח ועוד.
58,394 נושאים בפורום הזה
-
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 3 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
השאלה שלי יותר מופנה למנוסים יותר שקונים שמה באופן קבע..... שמעתי לא פעם אחת בפורום על רמאויות שמה..... הבעיה שאני לא פרופסור לאנגלית... מבין אנגלית בסיסית אבל לא יותר מידי השאלה שלי היא אם אין מה לדאוג מקניה משם והאם המשלוח באמת יגיע.... אז אם זה אמין הקניה משם, איך הולך התהליך של הקניה המשלוח המכס וכו'..... אם מישהו מנוסה שקנה שמה כבר מס' פעמים יוכל לעזור לי בכל התהליך אני ישמח מאוד.... תודה מראש, ניב. ______________ icq 623643
הודעה אחרונה מאת ScrewedUp, -
-
-
- אחראי פורום
- 24 תגובות
- 2.6 אלף צפיות
אילן, מזל טוב! עד 120! מאחל לך אושר והמון בריאות!
הודעה אחרונה מאת turbo, -
-
- 4 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
יש למישהו כאן תמונות ב FLICKR ? אני מאוד אשמח לראות. בכל מקרה אני ממליץ להיכנס לאתר, פשוט מרהיב. וכמובן שקודם כל לתמונות שלי (נרשמתי רק אתמול, אז יללה, תגיבו בהמוניכם לתמונות ! ) http://www.flickr.com/photos/alon_a/
הודעה אחרונה מאת Car Lover, -
פריקים של סוליטר? 1 2
מאת omrisu-
- אחראי פורום
- 21 תגובות
- 2.7 אלף צפיות
לאור כך ששברתי את השיא האישי שלי רציתי לשאול האם יש כאן עוד פריקים של המשחק הממכר בטרוף הזה? התחלתי לשחק בזה ומאז אני מוצא את עצמי לילות שלמים יושב מול לוח המשחק הירוק-בקבוק הזה. בכל מקרה, השיא החדש עומד על 43 שניות. (אגב, השיא העולמי הוא - מדהים - 11 שניות)
הודעה אחרונה מאת Discover, -
-
- 16 תגובות
- 2 אלף צפיות
שלום לכולם לפני פחות מחודש רכשתי מצלמה דיגיטלית מסוג nikon (coolpix 5600) לאחר כל צילום שאני מצלם המצלמה נכנסת לשלב שבו היא מאתחלת את התמונה שצולמה ולא ניתן לבצע עוד צילום הבעיה היא שבין צילום לצילום (האיתחול) נמשך 35 שניות. האם זה בעיה במצלמה ? ירון מאיר
הודעה אחרונה מאת maier, -
- 4 תגובות
- 1.6 אלף צפיות
לא מצליח למצוא את התרגום ברשת למילה VITO נדמה לי שזה באיטלקית (לא סגור על זה) יתכן זה "לבן" באיטלקית ? (יתכן שזה רק שם ואין מילה כזו?) תודה על עזרתכם
הודעה אחרונה מאת B-TON, -
- 0 תגובות
- 901 צפיות
שלום היתי שמח ליצור קשר עם אנשים שיש להם סקריפטים של CGI ומעוניינים להחליף. חיפשתי גם סקריפט של פורום...
הודעה אחרונה מאת Samiro, -
-
- אחראי פורום
- 29 תגובות
- 3 אלף צפיות
הנה שלי (ולא קוראים לי דני !!!) וזה בלי בצ'יט הזה שמגלה !
הודעה אחרונה מאת gsi16v, -
-
- 10 תגובות
- 1.8 אלף צפיות
בYES ערוץ מס 7 בלילה היה הסרט "צבא של אדם אחד" (עם דולף לונגהורן או איך שלא קוריאים לשוודי הזה שקצת פחות סקסי מיאשה) בסרט מככבת לה F40 (של הטובים) וקונטאש (או שזה לא קונטאש וזה מקק אחר אבל של הרעים) מה שאני שואל זה: לפחות לגבי ה F40 , זו באמת F40 מקורית או איזה חיפושית עם בודיקיט? לא שזה כזה מטריד אותי שאני לא עובר לסדר היום אבל הייתי רוצה לדעת על בטוח שככה F40 נוסעת בשטח כי יש לי כאלו שטחים ליד הבית ויש סיכוי שבחג המולד הבא אני על הברכיים של ערכת שמני LM תוגרל בין העונים אחים שלי שאני לא רואה אותכם בבית (גם אחיות מוזמנות להגיב) *ת.ל.ח
- 1 תגובות
- 1 אלף צפיות
http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3208123,00.html מעניין.. קראו את תגובה מס. 2.. אור.
הודעה אחרונה מאת Giladben.zaken, -
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 29 תגובות
- 3.1 אלף צפיות
אהלן וערב טוב, בחודש הקרוב אני מעוניין לרכוש מערכת קולנוע ביתית, ז"א DVD+מגבר(רסיבר)+רמקולים(5.1), עד 2000 שח, אף פעם לא התעסקתי בנושא ואני לא כל כך מבין בו, מבקש עזרתכם בייעוץ. תודה מראש, רוני.
הודעה אחרונה מאת IceCuBe, -
-
מדגסקר בכורדית
מאת R'n'B- 9 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
http://www.30metri.com/frames/madagaskar_kurdi.shtml ענק
הודעה אחרונה מאת SubaMan, -
- 19 תגובות
- 3.6 אלף צפיות
דבר שחיכיתי לפחות שנה ויותר.. שיהיה לי אוטו ואני יוכל לנהוג לבד קיצור יש לי גם שאלה.. המלווה שלי הוא עד 27.1 זאת אומרת ש28.1 בשעה 00:00:01 אני כבר יכול לנסוע לבד אני יודע את זה.. אבל אני וחברים שלי רוצים לצאת מוקדם יותר ב11 בערב זה יהיה כזה נורא אם יתפסו אותי ? :\
הודעה אחרונה מאת .liron., -
אז חשבתי על לתלות פוסטר בחדר ואני מתלבט ולא יודע איזה הפוסטר יהיה 70*150 וחשבתי בכיוון של בחורה עם מכונית ספורט עכשיו, אמרו לי בחנות שאפשר לעשות קומבינציות בפוטו שופ ואני לא ממש יודע לעבוד איתו אז מי שיכול לעזור וליצור משו בפוטושופ זה יהיה נחמד או שיש לכם תמונות שתוכלו לשלוח לי מי שיכול לעזור שידבר איתי באייס או בפרטי. תודה רבה לעזוריים!!!
הודעה אחרונה מאת שמר, -
שרת ל 300 מגה
מאת dinnnn- 3 תגובות
- 1 אלף צפיות
מחפש שרת שיתמוך בסרט של כ 280 מגה שיוכל להחזיק מספר רב של הורדות בתודה דין
הודעה אחרונה מאת volvo 240, -
-
- אחראי פורום
- 14 תגובות
- 2 אלף צפיות
התקבלתי לתפקיד ורציתי לדעת מה עושים בו בעצם ? איפה אני אמוקם? תודה
הודעה אחרונה מאת roee, -
-
- 13 תגובות
- 2.3 אלף צפיות
אז ככה חברים כמו שאתם יודעים או לא יודעים אני מתפקד בצבא בתור חובש בבסיס בהל"צ של הנדסה קרבית , אחרי טירונות ואימון מתקדם יצאתי לקורס והציבו אותי שם ... עכשיו משום מה נדלקו עליי שם ורוצים לשלוח אותי להשתלמות חוג"דים או אחראי מרפאות ... מישהו יכול להגיד לי אם שווה לי כזה קידום בתפקיד , סה"כ התנאים לא בהרבה יותר טובים בתור אחראי מרפאה ... כלומר עובדים עד יותר מאוחר מכולם וזה הרבה עבודת ניירת ופחות לתפקד בתור חובש ... אני כולי בסרטים מאז ששמעתי שמתכוונים לתת לי תפקיד כזה . עזרה ...
הודעה אחרונה מאת Spring2005, -
- 20 תגובות
- 3.6 אלף צפיות
שלום רב בישראכרט יצאו במבצע הבא: מנוי לשנה למגזין "אוטו" הכולל 12 גיליונות+ קטלוג אוטו 2006+ פרסום מודעת מילים ב- 270 ש"ח ו- 370 כוכבים. האם המבצע הזה משתלם? איך גיליון "אוטו" באופן כללי? תודה מראש.
הודעה אחרונה מאת green monster, -
- 8 תגובות
- 12.2 אלף צפיות
אני צריך להגיע לתל השומר לשער שלכת, מה שאני מכיר שם זה השער איפה הדון ויטו, הלשכת גיוס, ועוד שער על הכבש של הלשכת גיוס לכיוון רימון. אפשר הכוונה לשער שלכת? אני מגיע ברכב ממסובים לכיוון צומת סביון
הודעה אחרונה מאת ToMeR, -
- 27 תגובות
- 4 אלף צפיות
אהלן חבר'ה , יש לי סיפור שאני רוצה לשתף אותכם בו ואולי לקבל איזו עצה או 2. לפני כשבועיים דיברתי עם אבא שלי על כל עיניין הרשיון ( אני כבר בן 17 ברוך השם ), מה שהוא ביקש ממני זה קודם כל לעבור את התאוריה , ורק אחר כך להתחיל בלימוד הנהיגה המעשי. לא היתה לי בעיה מיוחדת ועשיתי כדברו . לפני כשבוע ניגשתי לבחינת התאוריה ( רק אחרי שלקחתי את הטופס הירוק , מילאתי אותו ועשיתי בדיקת ראיה - בקיצור הכל פיקס רק לגשת לתאוריה ) . למי שמכיר את משרד הרישוי בחיפה , עזבו את זה שעד שמצאתי את המקום כבר יכולתי ללמוד את הספר פעמיים. שאתה מגיע למקום יש שם הרבה חלטורניסטים ( חגורות , שעונים , בשמים , בורקס וכו'... ) השירות האדיב של העובדים במשרד פשוט מדהים. נכנסתי למשרד הר…
הודעה אחרונה מאת ofir, -
- 14 תגובות
- 2.6 אלף צפיות
אחרי שניסיתי להוריד DIVX, WMP 10, ועוד כל מיני תוכנות הפעלת סרטים נכנעתי ובאתי לשאול. הורדתי השבוע מספר סרטים שכשהמדייה פלייר מריץ אותם הוא מבקש קודאק (הליך סטנדרטי) ואז הוא מריץ אותם כשרשום : "Error downloading codac". - הסרטים האלו פועלים באופן רגיל רק ללא קול, סרטים אחרים פועלים טוב. - קרה עם מספר סרטים שונים. (רוב הסיכויים שהבעייה היא במחשב שלי). תודה, דניאל.
- 32 תגובות
- 2.8 אלף צפיות
מה אתם אומרים על המצלמה הזו ? http://www.zap.co.il/models.asp?sog=E-Camera&keyword=V1 היא שווה את הסכום שלה ? לסוני יש עדשה איכותית ? אני צריך אותה בשביל צילומים "סטנדרטים" של חובבן ותו לא, לא מבין בזה יותר מדי, לא מעניין אותי יותר מדי, אני רוצה ללחוץ ולצלם. תודה, דניאל.
הודעה אחרונה מאת Discover, -
- 0 תגובות
- 1.6 אלף צפיות
http://www.tuninglinx.com/html/tuning-babes-01.html אני פשוט לא מצליח למצוא פה מכוניות. + מכוניות קלאסיות פשוט מדהימות ועוד כמה http://www.tuninglinx.com/html/auto-retro-a.html תערוכת שיפורים בברצלונה- http://www.tuninglinx.com/html/barcelona-05-a.html
הודעה אחרונה מאת aliku, -
- 22 תגובות
- 4.3 אלף צפיות
אחרי הפרסומת הקלאסית של האקורד.. הונדה מביאים עוד פרסומת נפלאה לסיוויק החדשה. עמוס
הודעה אחרונה מאת zvih, -
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 3 תגובות
- 1 אלף צפיות
מזל טוב ליום ההולדת של צבי דוק. [51] , ושל שאדי [18]! שני דורות של חברי פורום, עד 120 ! בברכה צביקה
הודעה אחרונה מאת razmel, -
-
-
- אחראי פורום
- 24 תגובות
- 3.4 אלף צפיות
אני מעוניין לעבור קורס בנהיגת מסלול בחו"ל ( עדיפות לאירופה או יעדים קרובים אחרים כי זו מטרת הנסיעה ) אם מישהו התנסה, או מכיר מישהו שניסה ויש לו איזו המלצה ומידע על מחירים ועל היקפי הקורס אשמח לשמוע ! תודה מראש!
הודעה אחרונה מאת Blue Jay, -
-
מזל טוב לי מראלי לג'סטי ליאריס .... THE CIRCLE OF LIFE. הרכב מדהים , בן חצי שנה ... כחול מטאלי .... ואוווו..... משכנתי את נשמתי לבנק דיסקונט לשנה וחצי ..... אבל שווה את זה .
הודעה אחרונה מאת a®iel, -
- 4 תגובות
- 1.7 אלף צפיות
הפרסומת בתשלום בצד שמאל מוזרה משהו.
הודעה אחרונה מאת spidrman, -
מתגייסים ב7.2.06?? 1 2
מאת עומרי-
- אחראי פורום
- 20 תגובות
- 3.9 אלף צפיות
אני ועוד כמה חברים מחיפה מתגייסים ביום הנ"ל. אני אישית הולך למודיעין (קורס של חודשיים אלקטרוניקה , ואחרי זה - אלוהים גדול). חברים שלי עדיין לא יודעים לאן הם הולכים... יש פה עוד ח'ברה שמתגייסים באותו היום? אם כן , האם יודעים לאן? בהזדמנות זו , אם יש פה אנשים שעברו מסלול דומה לשלי , ויכולים לשפוך קצת אור על המסלול (טירונות , קורס , שירות בכלל...) זה יהיה נחמד מצדם... בתודה מראש , עמרי
הודעה אחרונה מאת Tzvika-Pick, -
-
-
- אחראי פורום
- 12 תגובות
- 2.2 אלף צפיות
שלום עבדתי חודש שעבר במוסקט אירועים בתור מלצר ונאמר לי שהמשכורת תהיה ב9 או ב10 לחודש הבא כמו כמעט בכל עבודה שעבדתי בה ולא היה לי אף פעם בעיה מהסוג הזה. התקשרתי לשאול מתי אפשר לבוא לקחת (אני מאשקלון וזה במושב ניר ישאל ליד) אמרו לי בטלפון שעדין אין וב15 יהיה אמרתי K היום ה15 התקשרתי אמרו לי האחראי לזה בחול אף אחד לא יודע ושולחים אותי מאחד לשני. הסקתי שלשלם הם לא רוצים ולא יודע מה לעשות אשמח להצעות. ובנוסף יש איזה חברות שיכולות לעזור לי? הכוונה לחברות שמטפלות בבעיות מהסוג הזה תודה מראש
הודעה אחרונה מאת Eviatar, -
-
מי מחובר 45 משתמשים רשומים, 12 אנונימיים, 390 אורחים (הצג רשימה מלאה)
- שחר 1
- Albetx
- beresford
- SurfHigh
- אורי מ.
- fatboy1340
- falou
- Shaike.Zam
- chezik
- Yuvalino
- orankohn
- RK