Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7475 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
איפה היו שגיאות הכתיב?

רוני

בפעם הבאה שאני אהיה בשירותים אני אבדוק את העניין.

בקשר לגיא, אני מכיר את צורה הכתיבה שלו בדיוק כמוך (מסנג'ר) , ויש לו לפעמים נטייה

להתבלבל בין אם לעם , אבל , סופרייז !

דווקא בכתבות שלו לא מצאתי בעיות.

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם
בגדול, מאוד אפשרי להוציא עיתון יומי עם 100+ עמודים צפופים בלי שגיאות כתיב בכלל.

הכל עניין של החשיבות שמקדישים לנושא והנכונות לשלם על עריכה לשונית שמטפלת גם בשגיאות וגם בתחביר.

את האמת? לשלם לעורך\ת לשונית שתעבור על כמות המילים הלא אדירה (80+ עמודים לא צפופים במיוחד הכוללים תמונות) זו לא הוצאה אדירה.

הכל עניין של כסף וסדרי עדיפויות. אל תעשו מזה משימה בלתי אפשרית.

אני לא מאמין שאין שגיאות כתיב כלל בעיתון יומי, אבל זה לא משנה. כל שאני אומר הוא, שלמרות שלפחות שלושה אנשים שונים עוברים על כל מילה, עדיין משתחלות מספר בודד של שגיאות כתיב או דקדוק לכל גיליון של כל מגזין בארץ. (אתה יודע מה, כל מגזין רכב בארץ, כי אלו היחידים שאני טורח לקרוא, בעצם).

לא אחת מצאתי את עצמי עובר על כתבה פעמיים ואח"כ כשאני קורא אותה בדפוס, אני מגלה טעות שפספסתי - זה קורה.

במגזין, רוב הכתבות מוכנות רק לקראת סוף החודש, מספר ימים לפני העלייה לדפוס. את ההגהות הסופיות עושים כבר על העמודים המוכנים עם התמונות והכל, ואלו לרוב מגיעים במפוזר לאורך מספר ימים, כאשר פורמות שונות נסגרות בזמנים שונים. מה שאני מנסה לומר הוא, שלא תמיד יש זמן לעורך לשוני לעבור על הכל. איך זה עובד בעיתונים היומיים - אין לי מושג. אני מניח שיש להם עורך לשוני במשרה מלאה שעובר על כל הטקסטים לאורך יום אחד במרוכז, וכך יותר קל למצוא טעויות.

בפעם הבאה שאני אהיה בשירותים אני אבדוק את העניין.

בקשר לגיא, אני מכיר את צורה הכתיבה שלו בדיוק כמוך (מסנג'ר) , ויש לו לפעמים נטייה

להתבלבל בין אם לעם , אבל , סופרייז !

דווקא בכתבות שלו לא מצאתי בעיות.

זה בסדר, כי אני עושה הגהות בשירותים :wink:

וברצינות - אחרי שגיא (או כל אחד אחר) כותב כתבה, העורך מבצע עריכה ולאחריה עוברים עוד לפחות שני אנשים שונים על ההגהות, כך שאת הרוב מוצאים...

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

אני עושה דריפטים בשירותים.

זה מה זה כיף, אבל אחר כך זה סיוט של שעה נקיונות עם המברשת אסלה.

ניסיתי גם לעשות תחרות דראג במסדרון, אבל אשתי שונאת שאני לובש לה את הבגדים ומנסה לשיר. במיוחד כשיש אורחים.

פורסם
אני עושה דריפטים בשירותים.

זה מה זה כיף, אבל אחר כך זה סיוט של שעה נקיונות עם המברשת אסלה.

ניסיתי גם לעשות תחרות דראג במסדרון, אבל אשתי שונאת שאני לובש לה את הבגדים ומנסה לשיר. במיוחד כשיש אורחים.

LOL

אחת התגובות החזקות, נראה לי שזה צריך להכנס לHALL OF FAME.

בכל אופן, לנושא המקורי, אני מצאתי שגיעים כתיבות גם בעיתון "הארץ" המלוקק אז אם יש במגזין "אוטו" קצת התחלפויות בין אם לעם זה לא ממש נוראי.

בכל אופן, המבצע של "חבר" הרבה יותר כדאי וזה לא קשה למצוא איזה נגד\קצין ,חבר\קרוב שיסכים לעשות בשבילכם מנוי .

under construction..

• תוכן חדש...