אוף-טופיק
[כתיבה למשתמשים רשומים בלבד עם 150 הודעות ומעלה] כל מה שלא קשור למכוניות. התייעצויות לגבי לימודים אקדמיים, זוגיות, DIY בבית, מוצרי חשמל, מחשבים, מצלמות, סלולר, טיולים בחו"ל, עוד קצת זוגיות, טלוויזיות, שעונים, מעסיקים, מחפשי עבודה, עוד טיפה זוגיות לקינוח ועוד.
58,394 נושאים בפורום הזה
-
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 13 תגובות
- 1.8 אלף צפיות
שלום לכולם בימים האחרונים אני מקבל מבול של שיחות טלפון מחברות סקרים שונות ומשונות - למרות שאני מסרב לענות אני מקבל מדי יום לפחות 2 שיחות. דיברתי עם הטלפן והוא אמר לי שאם אני רוצה להסיר את עצמי מהרשימה אני צריך לפנות לכל חברה בנפרד במקרה למשל - גיאוקרטוגרפיה. לא ממש מצאתי מס' טלפון מייל או משו כזה.. האם זה בכלל חוקי ויש מה לעשות לגבי זה? הם מממש מעצבנים רעיונות ואפשרויות יתקבלו בברכה .
הודעה אחרונה מאת gibsonlp, -
-
JINGLE BELLS
מאת שלומי- 7 תגובות
- 1.7 אלף צפיות
תקשיבו למילים של השיר הלכאורה פשוט הזה ! http://media.spikedhumor.com/8944/Jingle_Bells_Reversed.swf
הודעה אחרונה מאת green monster, -
http://www.simoniracing.com/us/girls.php ENJOY! נ.ב. מישהו מוצא את הRX8?
הודעה אחרונה מאת dkny2, -
מפלאי EBAY
מאת oogee- 10 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
ראיתי הבה שטויות רצות בEBAY אבל פה זה כבר שיא חדש: http://cgi.ebay.com/KRAZY-PLASTIC-STRIP-Look-What-This-Thing-Can-Do_W0QQitemZ5656682148QQcategoryZ1469QQrdZ1QQcmdZViewItem
הודעה אחרונה מאת ofir, -
מין ? סעד ? כלכלה ?
הודעה אחרונה מאת יאשה והפיצפוצים, -
- 10 תגובות
- 1.9 אלף צפיות
שלום לכולם!!! ביום חמישי הקרוב, בשעה 20:00 אנחנו מתכבדים להזמינכם לפתיחת הסדנא החדשה: "Top Speed" לרגל הפתיחה יש המון מבצעים, אפשר לימצוא בסדנא שיפורים ותוספות לכל סוגי הרכב. הסדנא נימצאת ברחוב האומן 29, תלפיות, ירושלים. נשמח ליראותכם! לבירורים והזמנות- 057-7297270 או 050-4344469 תודה לכולם.
הודעה אחרונה מאת Maor T, -
- 14 תגובות
- 1.7 אלף צפיות
לאחת המשפחות אצלנו בשכונה יש בעיה. יש להם כלב שהוא מעין עירוב של האסקי סיבירי עם רועה מסוג כלשהו, בן כמעט שנה, כלב גדול מימדים ג'ינג'י מדהים. השכנים מתלוננים על כך שהכלב מפריע למנוחתם והמשפחה מחפשת למסור את הכלב, אחרת יורדם. אם לא היה לי כלב הייתי לוקחת אותו אליי אבל 2 כלבים גדולים זה יותר מדי בשבילי. בבקשה תעזרו לי למצוא לו בית חם יוליה
הודעה אחרונה מאת Wiking, -
שפעת העופות...
מאת bub- 3 תגובות
- 964 צפיות
מישהו שמע משהו על ערבי באיזור ירושליים שאושפז בגלל שפעת העופות? **נערך שפע(ת) סימני השאלה** או שזאת רק אמא שלי פתאום קיבלה הזיות?! **כנ"ל**
הודעה אחרונה מאת nosmaning, -
המלצה לסרט מצויין. 1 2
מאת Soundman-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 20 תגובות
- 2 אלף צפיות
אני ראיתי אתמול את הסרט נארניה. והוא פשוט עשוי טוב. (היו כמה חלקים קטנים. שרואים את המחשב. או יותר נכון את שיטת המסך הכחול/ירוק.) אבל חוץ מזה. סרט מצויין. שקל להתחבר אליו. ממה קשה לראושת שהוא נגמר. ממולץ לכל הגילאים. אני הייתי עם המשפחה. אחים אחיינים. הורים. מגיל 5 ועד 70. וכולם נהנו.
הודעה אחרונה מאת bender, -
-
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 3 תגובות
- 1 אלף צפיות
טוב די. זה באמת כבר לא מצחיק.
הודעה אחרונה מאת ishpuz, -
-
- 7 תגובות
- 1.6 אלף צפיות
מכירים ? (מגזין רכב גרמני) המבחנים שלהם מעולים... הבעייה שאת המבחנים (סרטונים) אפשר למצוא רק "בחמור"... (באנגלית) אשמח לדעת איפה עוד ניתן למצוא...
הודעה אחרונה מאת Wiking, -
- 20 תגובות
- 3.4 אלף צפיות
מישהו יודע מה ההבדל בת'כלס ? (חוץ מהמהירות)
הודעה אחרונה מאת Tzvika-Pick, -
- 1 תגובות
- 851 צפיות
שלום, אני ו2 חברים שלי מתכננים לנסוע לחרמון בסוף השבוע הזה. יוצאים מיד אחרי בית ספר ביום שישי עד שבת בערב. אני נוהג. ואנחנו צריכים לישון איפשהו ביום שישי בערב. אנחנו מחפשים את המקום הכי זול שאפשר. רצוי עם קרבה מסויימת לחרמון (שעה נסיעה גג). לא צריך ארוחת בוקר, רק מיטה ורצוי מאוד חימום. תודה. אורן
הודעה אחרונה מאת X plane, -
- 2 תגובות
- 797 צפיות
hi, you were just talking about a virus in another thread my computer heard you and got scared he killed my hard drive - cold blooded anyway i bought a new one today, but i dont have windows to install, yet, so i installed linux mandrake 10.1 and as you can see, i dont know how to switch to hebrew writing can you help me? thank you all and god bless america...
הודעה אחרונה מאת Liviur, -
- 0 תגובות
- 993 צפיות
בוקר טוב לכולם, כמדי כמה חודשים החברה בה אני עובד מפרסמת משרות פנויות, הריי הרשימה. מי שמתאים נא לשלוח קו"ח ל [email protected] מומחה/ית Storage ?- משרה מס' 1202 דרישות המשרה: 3 שנים ומעלה ניסיון בתחום מערכות אחסון - חובה. ידע נרחב בתחום ה- system הכרות עם מערכות IBM,EMC? - יתרון טכנאי/ת רשתות - משרה מס' 506 טכנאי/ת חומרת שרתים ומערכות הפעלה. דרישות משרה: 3 שנים ומעלה ניסיון מוכח כטכנאי חומרת שרתים-חובה ניסיון בהתקנה ותיקון שרתי IBM?,DELL?,HP ידע מוכח ב- Windows Server, Exchange נכונות לעבודה מאומצת. MCSE2003 ?- יתרון מנהל/ת רשת - באזור הצפון - משרה מס' 1700 דרישות המשרה: ידע וניסיון מוכ…
הודעה אחרונה מאת אורן 16V, -
-
- אחראי פורום
- 21 תגובות
- 2.5 אלף צפיות
בחיים שלי לא שמעתי כזה דבר! החלונות רעדו וכל האזעקות של המכוניות ברחוב התחילו לפעול משהו בומבסטי. BIG BADA BOOM באופן מפחיד.
הודעה אחרונה מאת ofir, -
-
-
- אחראי פורום
- 24 תגובות
- 3 אלף צפיות
http://abc.go.com/primetime/lost/ אתר הבית.. והיא אחת הסדרות הגדולות שהועלו על-פני המסך הקטן. הסדרה עוסקת בניצולים ששרדו התרסקות מטוס, אבל זה לא הכל!, הם ניצלו אבל התרסקו על אי נידח ולא נודע, בעוד הניצולים מנסים לצאת מהאי, הם צריכים לנסות ולשרוד גם את היום, מאחר ובאי יש "מיפלצת" או משהו לא ידוע שמחסל ומפחיד את כל הניצולים,מלבד הדברים האלו קורים דברים על טיבעיים על האי, או שמה זה משהו אחר?... כל פרק מתמקד במבט לאחור על דמות, מי הוא(או היא) ומה קרה לו (או לה)לפני הטיסה מאיזו סיבה הוא נאלץ (או נאלצה) לעלות על הטיסה . מומלץ לצפות יש הכל אודות הסדרה ברשת!!! כמו כן אתר ישראלי כבר ...http://lostv.co.il/default.asp http://www.torec.net/series.asp?series_id=11 ht…
הודעה אחרונה מאת saar5555, -
-
- 17 תגובות
- 2.1 אלף צפיות
חבר'ה אני צריך את עזרתכם במציאת רכב ראוי להמשיך את דרכה של הנסיכה (172 עליה השלום..) אני מחפש סיאט איביזה טורבו 01-02 (עדיפות נמוכה לצהובה). הסיבה לכך שאני מעלה את זה באוף טופיק היא כי אני צריך את עזרתם חברי הפורום לאתר אחת ראויה.כמובן שניתן לחפש בעיתון וכו' אבל אני מכוון לכיוון של פה לאוזן או צפיה של מכונית שבעליה לא כ"כ בטוח שרוצה למכור או לא חשב על כך (או כמו שאומרים..הפעלת סוכני שטח). לצערי עד כה יצא לי לפגוש אקזמפלרים לא כ"כ מלהיבים. ראו פניה זו כפניה אישית. מודה מראש. דודו
הודעה אחרונה מאת redroze, -
- 4 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
***מצאתי את שם השיר, מנהלים אם אפשר תמחקו, תודה. שלום, יש לאחרונה פרסומת של שוקולד פרה עלית שבו רואים אדם שהולך בהודו עם שוקולד בתיק וברקע שיר הודי, מישהו יודע מה שם השיר?
הודעה אחרונה מאת ToMeR, -
-
- אחראי פורום
- 20 תגובות
- 3 אלף צפיות
עוד לא גלשתי בחיים ומחר הולכת להיות הפעם הראשונה. עוד לא החלטתי אם לבחור בסקי רגיל (עם מגלשיים) או בסנובורד. על מה אתם אישית ממליצים? מה יותר מהנה?
הודעה אחרונה מאת gRtuRbo, -
-
- 23 תגובות
- 2.1 אלף צפיות
שלחו לאחים שלי קישור במסנג'ר לאיזה אתר והם אמרו שמהאתר הזה נכנס הוירוס למחשב. כשאני מעלה את המחשב אחרי המסכים של ההתחלה (הנתונים של החומרה ) יש מסך אפור-שחור כזה וזה נתקע ככה. למישהו יש מושג איזה וירוס זה!? אולי זה בעצם לא וירוס!? זה קשור למסנג'ר?! אני זקוק לעזרתכם יש על המחשב הזה הרבה דברים חשובים.
הודעה אחרונה מאת speedseeker, -
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 10 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
http://www.albinoblacksheep.com/flash/spankthemonkey.php הגעתי ל258, זה מה שאני מוכן לחשוף לפני שאתם נכנסים לאתר
הודעה אחרונה מאת bkantor, -
-
- 8 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
http://s25.yousendit.com/d.aspx?id=0SNHD6CXM3H731IK559S9J6CEY תחליטו אתם
הודעה אחרונה מאת civic96, -
- 14 תגובות
- 5.2 אלף צפיות
שלום! אני וכמה חברים מתכוונים לרדת באחד מן הסופ"שים הקרובים לאילת לגלוש. אנו מחפשים בית מלון זול (לא אכסנייה) להשכיר ללילה או שתיים. אנחנו לא מחפשים משהו מפואר היות וגם ככה נהייה כל היום בים. רק מקום עם מקלחת חמה ומקום לנוח שלא יהייה מגעיל ודוחה כמו רוב האכסנייות. תודה מראש L.A
הודעה אחרונה מאת R'n'B, -
- 1 תגובות
- 1.6 אלף צפיות
האלן, אשמח לעצות, רעיונות, ובעיקר פתרונות כיצד למנוע הצטברותם של אדים, אגלי טל ?, הנוצרים עקב הקור והגשמים וגורמים לבקטריות ועובש על קירות הבית
הודעה אחרונה מאת speedseeker, -
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 8 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
אני מחפש מחשב נייד בסביבות 3500-4000 ש"ח. אני לא מחפש חדש אלא מחשב בן שנה פחות או יותר. מה הדגמים שאפשר לקנות במחיר הזה? לפי מה שראיתי האופציות הם IBM T40 (יש לי כבר IBM אחד בבית ואני מאוד מרוצה), DELL D50, compaq nx9010. בכוונה לא רשמתי HP כי הם לא באים בחשבון, 2 חברים שלי קנו HP חדשים ב-7K ש"ח והם טועים שהמחשבים איטיים בצורה מחרידה. לפני כשנה גם פרסמתי פה הודעה וקובי שידך לי את המחשב של שכן שלו שעד היום משרת את חברה שלי בנאמנות. הדרישות שלי: מעבד כמה שיותר חזק יותר טוב, זכרון חובה 512, הרד דיסק לא משנה הגודל (יש לי חיצוני), מסך גדול גם בונוס, משקל לא משנה (רוב הזמן המחשב לא יהיה בתנועה).
הודעה אחרונה מאת RedR, -
-
- 1 תגובות
- 2.9 אלף צפיות
שלום לכולם. מחר יש לי השלמת בגרות באנגלית וידוע לי כי במבחן אצתרך לרשום FORMAL LETTER... חיפשתי קצת בגוגל אבל לא מצאתי משהו ספציפי... כל אחד שונה מהשני. האם מישהו יכול לתת לי הנחיות\טיפים...? תודה רבה.!
הודעה אחרונה מאת MustardMan32, -
טיפים בריתוך 1 2 3
מאת גברי הפנתר-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 30 תגובות
- 20.4 אלף צפיות
אז ככה ערב טוב לכולם.. אתמול ריתחתי כלוב לציפורים. מאוחר יותר שרפו לי העיניים בצורה איומה ובלילה לא ישנתי העיינים שרפו לי והיו אדומות .הלכתי לרופא הוא נתן לי איזה משחה הוא אמר שיש לי כביאות בעיניים. העניין הוא שהשתמשתי במסיכה שמגינה על העיניים אבל יצא לי להוריד את התריס שלה כמה פעמיים בכדי ליראות איך אני מרתח.. רציתי לשאול את אלו שמבינים מביניכם איך אפשר למנוע את זה.. תודה גברי
הודעה אחרונה מאת gsi16v, -
-
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 2 תגובות
- 939 צפיות
נובל, זוכרים? (תתאמצו...) אז ככה, כל מה שאני יודע בנובל זה להוסיף תחנות. חוץ מזה, כלום. השרת מריץ מערכת הפעלה (נובל) לא-גרפית (שורות פקודה), ואין לי בה שמץ של מושג (חוץ מהפקודות המקבילות לפקודות בדוס). כעת אני מעוניין לקנות טייפ, ולבצע גיבויים. מישהו מכיר תוכנות גיבוי המתאימות לנובל (וכמובן, שתתמוך לא רק בטייפים מהמאה הקודמת)? יש שמה כמה ג'יגות טובות, והבחור לא עשה גיבויים כבר עשור. עד עכשיו התחמקתי מזה ואמרתי לו שיקרא למישהו אחר, אבל עכשיו הוא מתעקש. תודה, אביעד.
הודעה אחרונה מאת ceyal, -
-
- 8 תגובות
- 1.6 אלף צפיות
שלום, יום ראשון הבא אני צריך לנסוע עם רכב מחיפה לב"ש. אני מתכנן לצאת בערך ב10 מחיפה, אולי קצת יותר מאוחר ורציתי לדעת האם בשעות האלו הכבישים בחיפה וכביש 4 עמוסים (למי שמרבה לנסוע בהם), והאם כדאי לשקול לנסוע בשעה יותר מאוחרת? תודה.
הודעה אחרונה מאת אורן 16V,
-
מי מחובר 45 משתמשים רשומים, 12 אנונימיים, 390 אורחים (הצג רשימה מלאה)
- שחר 1
- Albetx
- beresford
- SurfHigh
- אורי מ.
- fatboy1340
- falou
- Shaike.Zam
- chezik
- Yuvalino
- orankohn
- RK