Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

טיפים בריתוך

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7470 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 30
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אני לא רתך מיקצועי ,אבל על דבר אחד אני ממליץ.

בהרבה מסכות אפשר לתקוע את התפס ככה שהוא לא ממש תופס ותנועה חדה של הראש תפיל את מסכה קדימה .

ככה אפשר לעבוד עם שתי ידיים ,ושניה לפני הריתוך מפילים את מסיכה לפנים וכשרוצים להרים עושים עם הראש תנועה הפוכה .

נשוי לשתי חיפושיות 74 1300 האחת ידנית השניה חצי אוטומטית כבר לא חצי אוט' :twisted:.

וגם לסובארו בראט (טנדר ) 81 4X4.

פורסם
רוצה פתרון? מסכה אלקטרונית... אמנם יקר אבל שווה כל שקל. לי יש אחת ואני מרוצה ממנה עד הגג.

אפשר פרטים או קישור?

ליום יום: מחפש את המיועדת.... כרגע הצעצוע VTR סקסו 1997

לאשה ולסופ"ש: פורסטר 2016 X ממוגן עם הגבהה

פורסם

ברנר זה פשוט פיה כזו שנותנת להבה חזקה שבוערת על חמצן ואצטילן בדרך כלל. אתה תראה 2 בלונים מחוברים לברנר דרך ווסת. משתמשים בזה להלחמות נחושת וכדומה.

זיקה שמעתי פעם, זה משהו שקשור לריתוך בקשת חשמלית, אם אני לא טועה.

עז יפנית בסלעים | yahav.biz 

פורסם

לפי דעתי רתך מיומן מאוד (כמוני ורק כמוני כי אני אלוף העולם 7 פעמים ברציפות בריתוך וחילוץ ברגים מכל מיני מכוניות יישנות כמ 209) ...לא צריך מסיכה כלל.

מישתמשים רק במשקפיים שקופות שלא יעוף משהו לעיניים ועוצמים את העיניים ואפילו מסובבים את הראש לכיוון אחר בזמן הריתוך.

לפי דעתי זה לא קשור לרתך מיומן או לא אלא לטיפשות...רתך מקצועי לעולם לא יעבוד ללא מסיכה.

שמים מסיכה, עובדים כמו בני אדם ולא משחקים עם העיניים שלנו.

הפתרון של מסיכה אלקטרונית הוא פתרון מעולה (מנסיון), שעולה כמה מאות ש"ח אבל מכניס אותך לעולם אחר - פתאום הידיים חפשיות לחלוטין לעבודת הריתוך ולא צריך לדאוג לעיניים, בהתחלה זה מוזר כי אחרי כל ריתוך רוצים להוריד את המסיכה כדי לראות מה עשינו...אבל לא צריך, המסיכה מאפשרת ראיה טובה יחסית דרכה.

בריאות לכולם!

פורסם

ריתוכים במיג לא מסנוורים כמו אלקטרודות ולכן עצימת העיניים מספקת

בכל מיקרי יש לי משקפי עבודה שמגנים מפני גיצים וכאלו..

ואני יכול לגיד לך שגם במשך השנים שאני מרתך ככה אפילו באופון יומיומי לא ניגרם לי נזק או שסבלתי ממשהו קליל ...

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
פורסם
בהתחלה זה מוזר כי אחרי כל ריתוך רוצים להוריד את המסיכה כדי לראות מה עשינו...אבל לא צריך, המסיכה מאפשרת ראיה טובה יחסית דרכה.

זה נכון :-)

קו---------------------------------------

פורסם

למי שמזלזל בעוצמת האור של הריתוך

תנסו פעם לרתך ארגון בלי מסכה ל 10 שניות, ותגידו לי כמה ימים לא ישנתם.

לא להרתך בלי מסכה בכלל!, אפילו לא לשניה.

זה מסוכן מאוד והנזק בלתי הפיך,

פורסם

חוץ מהעיניים , בלי מסכה אתם מזיקים גם לעור הפנים.

באותו ריתוך , נראיתי גם כאילו נרדמתי בים בשעת צהריים באמצע הקיץ.

פורסם
ריתוכים במיג לא מסנוורים כמו אלקטרודות ולכן עצימת העיניים מספקת

בכל מיקרי יש לי משקפי עבודה שמגנים מפני גיצים וכאלו..

ואני יכול לגיד לך שגם במשך השנים שאני מרתך ככה אפילו באופון יומיומי לא ניגרם לי נזק או שסבלתי ממשהו קליל ...

חכה עוד כמה שנים.

"הדבר זר לרוחנו. המשיכה לתיירות לארצנו היא בכותל המערבי, בקברי אבותינו, במערת המכפלה ובקבר רחל. לא מסלול מירוצים!"

-1970, ח"כ מנחם פורוש אל שר התיירות, בנוגע לקיום גרנד פרי ישראלי ראשון.

פורסם
שמר, אז העניין עם הקרינה שנגרמת מהריתוך נכון?
מאוווווד.....

לי יש רתכת MIG ופעם "הישתעשתי" איתה וניסיתי לרתך חתיכות מתכת ...

היתה לי מסכה מלאה אבל כפפות לא היו לי ולבשתי חולצה קצרה...

אחרי איזה שעה הרגשתי את הידיים שלי צורבות. הנזק היה כמו שיזוף ארוך בים.

מאוווד מומלץ להישתמש בכפפות ולבוש מלא כולל כובע (גיצים יודעים לעוף!)..

בהצלחה!

גילי

מחפש בלוק מנוע V8 לתרומה וגם מחסן למכוניות שלי

האם זה נכון שחמישה מכל ארבעה אנשים מתקשים במתמטיקה ?

הציבור מטומטם, ולכן הציבור משלם...

• תוכן חדש...