אוף-טופיק
[כתיבה למשתמשים רשומים בלבד עם 150 הודעות ומעלה] כל מה שלא קשור למכוניות. התייעצויות לגבי לימודים אקדמיים, זוגיות, DIY בבית, מוצרי חשמל, מחשבים, מצלמות, סלולר, טיולים בחו"ל, עוד קצת זוגיות, טלוויזיות, שעונים, מעסיקים, מחפשי עבודה, עוד טיפה זוגיות לקינוח ועוד.
58,394 נושאים בפורום הזה
-
- 1 תגובות
- 910 צפיות
לכתבה- http://news.walla.co.il/?w=//857691 (תגובה 272 מטומטמת מאוד)
הודעה אחרונה מאת mikiii, -
- 29 תגובות
- 3.8 אלף צפיות
שישי בצהריים. אני מסתכל על הבובה שמחוץ לבית שלי והיא,כאילו מתחננת שנצא לסיבוב. גשם אני אומר לה..גשם.טוב נו,נשברתי.יוצאים לטייל . הכמות כוח שהשובבה הזו מספקת היא מדהימה.כאילו אפשר עוד ועוד..מה שקובע את המהירות זה רק כובד הרגל. הגשם מצידו לא מניח לנו ,אני והיא מכירים את הגבולות שלה ויוצאים לזריקות זנב שלא ייבשו שום נהג. מגיעים לשטח.שטח??מה לעזעזל השטח קשור לזריקות זנב והנאה מסיבוב בגשם? טוב נו, שטח היא מבקשת? שיהיה שטח. גם פה הגברת לא מפחד משום סיבוב,שום בוץ,שום ירידה ושום עלייה... כמויות הכיף והאדרנלין שמסופקות פה ,יכולות להספיק לשנה שלמה. יוצאים מהשטח,שוב גשם.שום זריקות זנב,שוב כמות כח בלתי נגמרת שרק מתחננת מרגל ימין ללחוץ חזק עוד ועוד.…
הודעה אחרונה מאת .liron., -
- עוקב אחד
- 15 תגובות
- 3.9 אלף צפיות
חברי פורום לפניכם: סקר : מה מענין אותך במכונית ,ובמכוניות בכלל , ואיך אתה מתיחס לרכב שלך ענו בבקשה לפי הקריטריונים הבאים: 1.היסטוריה מוטורית. 2. מנוע. 3. טכנולוגיה ברכב. 4. עיצוב. 5. יכולת הניהוג/היגוי. 6. פאר/ נוחות/איבזור פנים. 7. פנים רכב : סולידי / צעקני 8. מכונית הרדקור ( ו/או כמה שפחות איבזור העיקר שתהיה קלת משקל). 9. צבע - או איזה צבעים לדעתך מתאימים או לא מתאימים ,ואם אפשר לאיזו מכונית 10. שיפורים: מנוע/מע' פליטה/מכלולי היגוי/ בולמים/בלמים/ צמיגים/ג'נטים/ספויילרים מושבים ו/או באקטים , הגה וכו'. או בכלל לא-רק מקורי בלי שיפורים כלל. 11. ספורטיביות HOT HATCH/ רודסטרים/ קופה / מפלצות…
הודעה אחרונה מאת nitch, -
- 21 תגובות
- 2.5 אלף צפיות
100 Greatest Guitar Solos הלינק לאוסף המדהים 604MB תיהנו
הודעה אחרונה מאת Juk, -
-
- אחראי פורום
- 1 תגובות
- 832 צפיות
רציתי לדעת מה דעתכם על מצלמה דיגיטלית של אולימפוס דגם FE100 http://www.getit.co.il/ie2/ProductDetails5.asp?PID=27387 המלצות לעוד סוגי מצלמות בסביבות המחיר הזה יתקבלו בברכה.
הודעה אחרונה מאת איתמר, -
-
- 3 עוקבים
- 10 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
http://www.umor.onru.ru/allbaze/10630.wmv
הודעה אחרונה מאת SuRuK, -
- עוקב אחד
- 6 תגובות
- 1.8 אלף צפיות
http://www.umor.onru.ru/allbaze/10709.wmv
הודעה אחרונה מאת Lotus Omega, -
- עוקב אחד
- 14 תגובות
- 7.8 אלף צפיות
טוב אז אחרי שריפדתי את כל הרכב- מושבים קידמיים- אחוריים - משענת יד אחורית וקדמית - סוככי שמש(כן כן אפילו הם רופדו) הכל רופד לאפור שחור-. ישבתי הסתכלתי על היצירה המופלאה שמולי - אבל!!!!! משהו אחד הציק לי - הריפודים של הדלת מכוערים. כל הפלסטיק ברכב אפור ושחור הרכב מבחוץ שחור מטאלי - כל הרכב נראה מדהים- חוץ מהדלתות עם ריפוד גרוזיני אז החלטתי גם הריפוד בדלתות צריך להיות שחור!!! לאחר שהחלטתי לרפד את הדלתות לבד ויצא מ ג ע י ל דימה פנה אליי ואמר שיוכל לעזור לי עם פרוייקט זה . בקיצור פורקו דלתות(בגשם) הבאתי בד שלא התאים ואז הדבק היה מחורב... אבל דימה לא וויתר. והתעקש אז הבאתי בד אחר והוא מתח ואפילו העברנו ערב עם דבק חם - כן כן אני יודע שזה נשמע מ…
הודעה אחרונה מאת V8_וחצי, -
-
- אחראי פורום
- 18 תגובות
- 2.6 אלף צפיות
טוב אני בשעה טובה קונה בית. בכל אופן אני עכשיו עובר לשלב היותר מהנה והוא קניית פריטים לבית. אני מעוניין לחדש את עצמי בהרבה אלקטרוניקה \ ריהוט מודרני. ואני צריך לבצע את זה על הצד המשתלם ביותר והזול ביותר ועכשיו אני פונה אליכם. אני מחפש אתרים ממש אבל ממש זולים למכרזים ומכירות פומביות\קבוצתיות או סתם פשוט אתרים זולים של מכשירי חשמל וריהוט מודרני באינטרנט. וכן ביצעתי חיפוש בוואלה , אבל יש כל כך הרבה אתרים, אני לא יודע מה הכי זול איפה כדאי לחפש, אתרים עם אמינות וכו'. בכל הנושאים הללו אני צריך את עזרתכם (מאלו שביצעו עסקות עם האתרים). בתודה מראש, עידן.
הודעה אחרונה מאת מצמץ, -
-
- 1 תגובות
- 946 צפיות
אני שואל בשביל חבר.. שלום לכולם יש לאמא שלי מאזדה 3 מליסינג עם דלקן מהחברה שהיא עובדת בה, עכשיו אני נהג חדש נגמר לי המלווה לפני חודשיים והביטוח של האוטו הוא ביטוח קמיף שכולל נהג צעיר אבל לא נהג חדש, אני מעונין לנסוע עם האוטו שלה בגלל שזה האוטו היחדי במשפחה, רציתי לשאול במקרה של תאונה הבנתי שהתאונה לא מכוסה כלל כי אין לי ביטוח השאלה במקרה ששוטר עוצר אותי מה העונש? האם זה שלילה או קנס ? ולגבי לבטח נהג צעיר בביטוח להוסיףא י אפשר ישנה בעיה בחברה שלא נותנת לעשות את זה. אני מפחד לנסוע כי אני לא יודע תתוצאות שיקרו אם אני יעצר עלידי שוטר אז אנא מי שבאמת יודע ולא סתם שיגיב אני ממש יודה לו, בתודה אמיר.
הודעה אחרונה מאת nitch, -
- 12 תגובות
- 1.9 אלף צפיות
יום שישי ה10/2 בשעה 3 יערך מפגש בחנייה של הולידי-אין(סוף החנייה צמוד לכיכר של חופית ליתר דיוק) מי מוזמן? כולם מוזמנים! אנשים תראו נוכחות מהאזור
הודעה אחרונה מאת -Galant-, -
- 6 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
גדעון, יא זקיין מזל טוב! מאחל לך עושר, אושר והמון בריאות ושכל משאלותייך יתגשמו. ותקנה כבר HGT
הודעה אחרונה מאת Moti - Miata R, -
- 0 תגובות
- 770 צפיות
http://www.youtube.com/w/CarAreOk.com-Alfa-Brera?v=RLyBM2nvZgA&search=CarAreOK.com%20Alfa%20Brera
הודעה אחרונה מאת B-TON, -
- 23 תגובות
- 2.6 אלף צפיות
בחרתי לי 4 נגני MP3 בתקציב של עד 500 שקל 2 מהם הם עם זיכרון 512 ו2 עם זיכרון של 1G מה אני צריך מהנגן: שיהיה טייפ מנהלים כי אני צריך להקליט הרצאות שאני לא אצטרך תוכנת עזר כדי להעביר אליו שירים מהמחשב שהחיבור למחשב יהיה בלי כבל מאריך וכמובן שעדיף חברה טובה ואיכות שמע טובה SONY הוא 512 מגה וכתבו שהוא יכוללעבוד 70 שעות עם סוללה...אותו הכי אהבתי אבל אני לא יודע עליו פרטים נוספים. כתוב גם שהוא תומך באיזשהו פורמט שפותח על ידי סוני, אם מישהו יודע אני אשמח לקבל הסבר. http://www.lastprice.co.il/product.asp?productid=3897 benQ הוא גם 512 מגה, הכלתי עליו בגלל החברה, כתוב שיש לו סוללה ניטענת אבל שלא מספיקה להרבה, לא יודע עד כמה זה טוב כי אני לא…
הודעה אחרונה מאת boxer 19, -
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 14 תגובות
- 4.7 אלף צפיות
לאחרונה נתקלתי באחת מהסדנאות באיזור באדם שהתקין על ריכבו צלחת לווין של יס (זה לא נראה כמו צלחת - יותר בכיוון של גגון גדול), לדבריו העסק עלה לו כ- 7000 דולר +חיוב חודשי רגיל של יס, בפנים רואים כמובן את כל התחנות וזה כולל ממיר... מצטער אם פתחו על זה נושא, כי לא מצאתי בחיפוש... בכל אופן מישהו יודע אם ניתן להשיג דבר כזה במחיר ריאלי?
הודעה אחרונה מאת Lotus Omega, -
-
- 0 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
סובארו אימפרזה של סולידו חדשה בקופסא -125 ש"ח מרצדס clk gtr dtm מירוצים מאיסטו-110 ש"ח פורשה בוקסטר סולידו -70 ש"ח מאזדה RX8 אוטוארט 180 ש"ח פורד מוסטאנג 1/2קבריולט של סולידו -120 ש"ח אפשרות לקנות הכל במקום כ600 ב500 .אפשר להסתדר עוד במחיר להשאיר ה"פ ואני ישאיר אי סי קיו או מסנג'ר.
הודעה אחרונה מאת AVIAD_GT, -
- עוקב אחד
- 24 תגובות
- 2.9 אלף צפיות
שלום רב! אני יודע שזה פורום מכוניות אבל ראיתי שיש פה אנשים שמבינים עניין ואולי תוכלו לעור לי. אני כותב את ההודעה בשם חבר שלי שהחליט לשדרג את המחשב הישן שלו. כעכרון הוא החליט על כ.מסך על לוח אם ומעבד. אבל אני חושב שהמפרט שהוא בחר לא יעבוד טוב ביחד. אם כבר שידרוג אז לשדרג גם את הזכרון לDDR2 1GB. להלן המפרט שהוא רוצה לקנות: מעבד: ? AMD Athlon�64 3200+ (S-939) VENICE CORE? לוח אם: ?K8N Neo4 Platinum (s939 nF4Ultra) http://www.msi.com.tw/program/products/mainboard/mbd/pro_mbd_detail.php?UID=637 כרטיס מסך: ?Radeon X1800 XT 512MB 2xDVI, VIVO, PCI-E? http://www.sapphiretech.com/en/products/graphics_overview.php?gpid=122 בקשר לזכרון: אז ככה יש…
הודעה אחרונה מאת RedR, -
-
- אחראי פורום
- 6 תגובות
- 1.6 אלף צפיות
אהלן חבריה. לא, לא חזרתי לימים העליזים של צבעי גואש בגן חובה, החלטתי לפנק קצת את האוטו המסכן שעבר כל כך הרבה שריטות בקצת תיקוני מכחול. יש לי צבע יסוד פרימייר וצבע "מקורי" של טויוטה. אחרי צביעה ביסוד, איך מנקים את המכחול? טרפנטין או מים? וכנ"ל אחרי הצביעה בצבע הרכב (לבן אגב). תודה לכל הציירים והאומנים שיוכלו לעזור. איתמר.
-
-
- אחראי פורום
- 13 תגובות
- 2.2 אלף צפיות
עשיתי איחוי למחשב והרבה תוכניות הפסיקו לפעול..... אבל הבעיה שהכי מפריע לי היא שהאיי סי קיו לא מתחבר לי......ויותר מוזר הוא שאני לא יכול להיכנס לhttp://WWW.ICQ.COM כדי להוריד גירסה חדשה, זה ניכנס לכל האתרים רק לא לאתר של איי סי קיו =\ איך אני מסדר את האיי סי קיו (בלי לאבד שם את כל המשתמשים שרשומים והסיסמאות שלהם). תודה על העזרה.
-
-
- אחראי פורום
- 9 תגובות
- 6.3 אלף צפיות
שלום. למישהו יש מושג כיצד עושים זאת? האם יש משהו כללי או שלכול חברת סלולר יש "פנקס" מנויים משלה? חיפשתי לדוגמא ב- סלקום, באתר הבית ולא מצאתי קישור או משהו דומה. תודה מראש.
הודעה אחרונה מאת דניאל, -
-
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 25 תגובות
- 2.6 אלף צפיות
שלום חברים. על המחשב שלי עד לא מזמן הייתה מותקנת תוכנת ace utilties. התוכנה הייתה אחלה, ניקתה את המחשב מכל מיני זבל, ובקיצור עשתה כל מה שרציתי. עכשיו, יצא עדכון לתוכנה. אני הגבתי, הידד, המחשב שלי יהיה יותר יעיל בטוח לשימוש (...). אז זהו, שלא. התוכנה הי על בסיס טרייל, והיא תקפה רק ל30 יום. לא הייתה לי בעיה גדולה בזמנו למצוא את הקוד, ולשחרר את התוכנה מכבלי העבדות. אבל כשהתקנתי את העדכון משום מה הוא ישר ביקש את הקוד, ולא התחיל את הטרייל מהתחלה, וגם, לא משנה איזה קוד שמתי הוא לא פעל. כמדומני שהבעיה היא שהקוד שהזנתי אז, צריך להיות זהה לקוד ההוא כי המחשב זוכר איזה קוד הכנסתי. אבל אני לא.. איך אני יכול לנקות את הזכרון הזה מהמחשב/ לג…
הודעה אחרונה מאת bender, -
-
זה מה שקורה כששותים ונוהגים [לא לבעלי לב חלש] 1 2
מאת Guest ®XploiteR- 18 תגובות
- 2.9 אלף צפיות
התמונות מאוד קשות לצפיה... [ראו הוזהרתם] http://planet.nana.co.il/crazy-move/warning.html אז תעשו טובה לעצמכם ואל תשתו!
הודעה אחרונה מאת SuRuK, -
- 13 תגובות
- 1.6 אלף צפיות
הקישור לכתבה להנאתכם.
הודעה אחרונה מאת Giladben.zaken, -
- 4 תגובות
- 1.9 אלף צפיות
קצת באיחור, אבל עדיף עכשיו מלעולם לא. . מזל טוב ידידי הביצית. שתזכה ל-100 כ-20, תמשיך להיות עם העונדה שלך. בהצלחה בלימוד הנהיגה .
הודעה אחרונה מאת .liron., -
- 5 תגובות
- 962 צפיות
http://kalecoauto.com/index.php?main_page=index&cPath=1 כל מי שחיפש לשפר את הרכב עם מוט ג'ונסון , קבל שטף,קיט עקיפת שמן , איטום לרדיאטור , הכל כאן.. חמוד , תראו לדוגמא : משתיק רעשי נסיעה http://kalecoauto.com/index.php?main_page=product_info&products_id=40
הודעה אחרונה מאת RACEPAK, -
זוגיות מהממת... 1 2
מאת Guest ®XploiteR-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 18 תגובות
- 2.3 אלף צפיות
היא: מה אתה עושה? הוא: סתם יושב וקורא ספר שנקרא "חיים אחרים" היא: מה היית עושה אילו אני מתה מחר באופן פתאומי? הוא: (מגרד בפדחתו) הייתי מתאבל. היא: הרבה זמן? הוא: המון זמן! (ניגש ומחבק אותה בחום) היא: למה? הוא: (רציני) כי אני אוהב אותך והאובדן יהיה גדול מאוד. היא: (עם חיוך על פניה) איזה יופי! ותגיד...היית מתחתן שוב? הוא: לא, אני לא רואה את עצמי מתחתן שוב, never !! היא: (בהבעת פנים עצובה) למה לא? אתה לא אוהב להיות נשוי? הוא: כן אני אוהב להיות נשוי. היא: אז כן היית מתחתן שוב. הוא: (מגרד שוב את ראשו)טוב, אולי אחרי שהייתי מעבד ומעכל את האבל במשך שנתיים לפחות ושוב יהיה טעם לחיים היית…
הודעה אחרונה מאת ofir, -
-
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 5 תגובות
- 977 צפיות
קיבלתי מצלמת וידאו דיגיטלית חדשה של JVC. המצלמה מצויידת בקלטת וידאו קטנה וגם בכרטיס זכרון, כלומר היא יכולה להקליט על שניהם. למצלמה יש יציאה לUSB שדרכו אפשר להעביר למחשב את החומר מכרטיס הזכרון. בנוסף למצלמה יש יציאה קטנה של DV, דיגיטל וידאו. הלכתי וקניתי קבל "IEEE 1394" עם כניסות DV משני הצדדים. ועכשיו איך אני מעביר את בסרט מהקלטת למחשב.... ???
הודעה אחרונה מאת hans, -
-
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 11 תגובות
- 3.5 אלף צפיות
שלום יש לי כרטיס טלוויזיה (לכידת וידאו) של ASUS. אני מחפש תוכנה חות מה- power director שאני אוכל להקליט איתה כל מיני דברים (במקרה הזה אני לא צריך ישירות מהכבלים או משהו בסגנון אלא רק ממכשיר וידאו. אשמח אם תוכלו לתת לי שמות של תוכנות ממולצות ששוות ניסיון ושימוש. תודה מראש
הודעה אחרונה מאת ceyal, -
-
- עוקב אחד
- 8 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
אני מחפש צורב DVD. למחשב. עכשיו שמעתי על שיטת הקרן הכחולה. (אני חושב סוני) מה זה? מה היתרון.? שמעתי שיש צורב שעם מדיה מיוחדת אתה יכול לצרוב על הצד השני (התמונה) תמונה. !! הצורב עם הליזר יוצר תמונה על הדיסק. (מדיה מיוחדת) יש צורבים שצורבים DIVX? וקוראים DIVX חברות כמו NEC. LG. TAEC. SAMSUNG. מה הכי מומלץ. כמובן ביחס למחיר. כ 350 שקל.
הודעה אחרונה מאת itzik901, -
- עוקב אחד
- 7 תגובות
- 915 צפיות
אני לא כול כך מבין בזה ורוצה לרכוש מצלמה דיי פשוטה בסביבות ה600 700 שקל פחות או יותר מישהו מכיר איזה מבצע או משהו ויכול להמליץ על משהו נורמלי במחיר הזה?
הודעה אחרונה מאת proteje,
-
מי מחובר 53 משתמשים רשומים, 7 אנונימיים, 497 אורחים (הצג רשימה מלאה)
- אורי מ.
- שביט
- rolling_stony
- yuvk
- osheri
- Ronenbb
- Tal7
- nimrodgavish
- avargel
- earlofbug
- נהג חדש תקציב קטן
- Mr.Hybrid