Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7452 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

טוב אני בשעה טובה קונה בית.

בכל אופן אני עכשיו עובר לשלב היותר מהנה והוא קניית פריטים לבית. :)

אני מעוניין לחדש את עצמי בהרבה אלקטרוניקה \ ריהוט מודרני. ואני צריך לבצע את זה על הצד המשתלם ביותר והזול ביותר ועכשיו אני פונה אליכם.

אני מחפש אתרים ממש אבל ממש זולים למכרזים ומכירות פומביות\קבוצתיות או סתם פשוט אתרים זולים של מכשירי חשמל וריהוט מודרני באינטרנט.

וכן ביצעתי חיפוש בוואלה , אבל יש כל כך הרבה אתרים, אני לא יודע מה הכי זול איפה כדאי לחפש, אתרים עם אמינות וכו'.

בכל הנושאים הללו אני צריך את עזרתכם (מאלו שביצעו עסקות עם האתרים).

בתודה מראש,

עידן.

פורסם
אני מחפש אתרים ממש אבל ממש זולים למכרזים ומכירות פומביות\קבוצתיות או סתם פשוט אתרים זולים של מכשירי חשמל וריהוט מודרני באינטרנט.
יש את זאפ שעושה את העבודה: www.zap.co.il.

למה אתה מתכוון "ריהוט מודרני"?

dirty old man

need love too

פורסם

קודם כל מזל טוב .

ולעניין...אני קונה תמיד בוואלה שופס אך לעיתים רחוקות משתמש גם בנאטאקשין וב פי1000 ובאול סייל.

אלו ארבעת האתרים שאני אישית מעדיף ,מבחינת אמינות,מחיר,ונוחות קניה.

פורסם

מזל טוב! :-)

אני גם ממליץ על וואלה שופס, קנינו שם מקרר SBS במכרז - נרכש ב2000 שקל פחות מהמחיר בחנויות.

פורסם

ZAP בהחלט עושה אחלה עבודה. אפשר לקרוא שם גם ביקורות חנות וגם ביקורות מוצר, מה שמאוד מקל על רכישה נכונה מהחנות הנכונה.

לי, אישית, יש ניסיון טוב עם P1000. אבל בעצם, זה לא אומר כלום, היות וכל האתרים האלו מעבירים את ההזמנות לספקים חיצוניים, ואיכות השירות שתקבל לאחר הקניה תלויה ברוב המקרים בספק החיצוני, ולא באתר.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

בדיוק, כמו שצביקה כתב, האתר כולה מתווך, יש לו גם שרות לקוחות אבל לרוב כל הקנייה לא קשורה אליו, היה מקרה שקניתי דרך פי1000 משהו והם לא העבירו את הקנייה לספק והמוצר לא הגיע (ככה נגלה לי שדיברתי עם הספק)

התמונות של הסובארו שלי

http://yonatans-subaru.pic.co.il

פורסם

לצורך השוואת מחירים יש את www.zap.co.il

בקשר לריהוט אני לא כל כך מתמצא אבל מכשירי חשמל אפשר לקנות בוואלה שופס. אמין ובטוח. ובפומביות אפשר הרבה פעמים למצוא ממש אבל ממש בזול...

hagggg55 כתב:

ברשותי אייפון 3gs 32 גיג'ה בערך כ3 חודשים ואין ספק אני נהנה איתו ברמות מטורפות

אני מציע לנסות יחסי מין, לשם קבלת פרופורציה.
פורסם

כאמור, ZAP הוא הבסיס הראשון שלך, שם אתה מקבל בערך את יחסי המחיר למוצר בהתניית החנות, אחרי שבילית זמן מה בזאפ תעבור לאתרים שצויינו פה, מניסיון עם P1000 לא היו שום בעיות וגם עם נטאקשן..

פורסם

תודה רבה לכולם אני מודה לכם.

כבר קניתי ריהוט ואני עובר לשלב האלקטרוניקה.... עכשיו מתחיל הכיף.

נ.ב

ריהוט לא נקנה באינטרנט בסוף קניתי מחנות מסודרת בגלל שהריהוט שרציתי הוא ברמה גבוהה (מה אומר יקר מאוד) ואני הגעתי למסקנה שאי אפשר לקנות בלי לראות לפני בעיניים את הריהוט.

פורסם

כמו שאמרו - זה לא משנה ובסוף אתה מגיע לאותם ספקים דרך כל האתרים.

קניתי מקרר, תנור, כיריים ועוד מכשירי חשמל נוספים בשנכנסתי לבית לפני שנה וחצי, והכל היה סבבה ומחזיק יופי ללא תקלות עד היום.

אם אתה מתמקח טוב, את מחירי המכרזים או קרוב מאוד אליהם תוכל לקבל גם בחנויות הזולות כמו "אבי סופר" וכו'.

עז יפנית בסלעים | yahav.biz 

פורסם

בניגוד לשאר פה, דעתי על המכרזים היא שזו הדרך הכי הכי הכי לא בטוחה כדי לקנות מוצרים, קמצן משלם פעמיים מפה, מי שמחפש לחסוך תמיד ימצא סחורה סוג ב'. אני חוזר, לדעתי. עדיף לשלם טיפה יותר ואתה יודע בדיוק מי עומד מאחורי המוצר.

פורסם

דעתך לא ממש נכונה.

במכרזים אתה מקבל מוצרים מאותם הספקים שמביאים לך אותם לחנות, עם אותה אחריות ועם אותו שירות.

אני קונה כמעט הכל במכרזים,באתרים ובמכירות קבוצתיות, ואלי רק פעם אחת הייתה בעיה עם אחד המוצרים, וגם זה הוחלף ללא יותר מידי בעיות.

פורסם

כשנכנסו לבית החדש, אבא שלי קנה את רוב מכשירי החשמל מנטאקשן. וכן, הוא בדק בטרם הקניה והמחירים שלהם (לפחות נכון לאותו זמן, לפני כשלוש שנים) היו באמת זולים.

גם אני רכשתי מהם מספר דברים, תמיד השירות היה מצוין והמחיר גם כן.

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

• תוכן חדש...