Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

נגן MP3 הבחירה הסופית 1 מתוך ה 4

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7436 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לפי ניסיוני, נגן של 1G ב 500 ומטה גומר את הסוללה מאוד מהר.

בנוסף לכל לסוני אין שום בעיה עם שום תוכנה, אתה מחבר את הנגן למחשב וישר מעתיק - התוכנה נועדה אך ורק לשנות את הפורמט של הקובץ כדי שתוכל להעתיק יותר מוזיקה לנגן שאגב זה מאוד שימושי... והיה לי מינידיסק של סוני והתוכנה שם לא כל כך קשה (ההעתקה שלמיני הי ערוכה ביגלל אופן הצריבה של המיני - ב MP3 אין את הבעיה הזאת!!!!!!!)

ועוד משהוא, סוני - זה סוני, ועם הרבה ניסיון בנגנים ניידים כאלא ואחרים - סוני חברה טוב.....

ג'ניה

וכמו שפיתגם סיני עתיק אומר: "אם אין לך משהוא חכם להגיד - תגיד פיתגם סיני עתיק אמר"

פורסם

לי יש את SANDISK 256m ויש לי 1ג' של סתם חברה מתאילנד

והסאן-דיסק פשוט ומעולה יש הרבה מאד אפשרויות!

שמעתי גם שזו היא חברה ישראלית אמריקאית! ואני מצאתי שיטה גם לכתוב בעברית פשוט לכתוב הפוך והמכשיר משדר רגיל! תקרא את התגובות.

הייתי מציעה לך לבדוק את ה512 שלהם יום טוב...ובהצלחה.

רבנו רבי נחמן מברסלב

פורסם

תקשיב ותקשיב טוב.

ה"SAMSUNG" הוא לא באמת SAMSUNG, פשוט הFLASH שם מיוצר ע"י סמסונג.

מדובר במוצרים הזולים והלא איכותיים שנמכרים בזול בכל פינה וגם מחולקים אם אתה פותח חשבון בנק.

מיותר להוסיף שמדובר במוצר הנחות מכל אלה שציינת.

SILVER LINE זה מותג טוב אם אתה רוצה לקנות דיסקים לצריבה.

BENQ לוטה בערפל

ועם SONY אין מה להפסיד.

אני רוצה להמליץ לך על ה CREATIVE MUVO .

יש לי את המכשיר הנ"ל כחצי שנה (1GB), עובד מצויין, קל לשימוש, איכות סאונד מעולה ,

ועדכוני תוכנה און ליין למכשיר (!!) מה שלא קורה ברוב המתחרים.

אציין שהמכשיר הוא בגודל קופסת גפרורים.

n200-n200.jpg

http://ocm.pl/N200-recka/n200-n200.jpg

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם

עידכון

תודה גדולה לכ מי שעזר לי לבחור.....

בסופו של דבר רכשתי IPOD MINI 4G ב500 שקל חדש עם אחריות והכל..החיסרון הוא שהוא בצבע ורוד, אבל חפיף זה מה שהיה...קיניתצי אותו חדש בקופסא שלא ניפתחה ממישהו שקיבל אותו במתנה מהעבודה.

• תוכן חדש...