אוף-טופיק
[כתיבה למשתמשים רשומים בלבד עם 150 הודעות ומעלה] כל מה שלא קשור למכוניות. התייעצויות לגבי לימודים אקדמיים, זוגיות, DIY בבית, מוצרי חשמל, מחשבים, מצלמות, סלולר, טיולים בחו"ל, עוד קצת זוגיות, טלוויזיות, שעונים, מעסיקים, מחפשי עבודה, עוד טיפה זוגיות לקינוח ועוד.
58,394 נושאים בפורום הזה
-
- 0 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
הפעם לא אצלנו בכפר , אפשר להירגע ולצאת מהמקלטים. האתר החדש של הקארטינג במיני ישראל מחפש עובדים. אחרי צבא , עם יכולת הגעה עצמאית לאתר (יעני רשיון ורכב בצורה כלשהי). איזור מודיעין , רמלה ,לוד והסביבה. לפנות אליי בה"פ - ואפנה אתכם הלאה לאחר בדיקה רקטאלית.
הודעה אחרונה מאת שמר, -
- 5 תגובות
- 2.3 אלף צפיות
אהלן חברים. היום עשיתי כיבוי מאולץ של המחשב (ה XP בדיוק התחיל לעלות). אחר כך קראו הדברים הבאים: 1. בהדלקה הראשונה, השמות הקבצים היו ג'יבריש והתוכן גם ג'יבריש. 2. בהדלקה השניה, אין ג'יבריש כלל, אך את חלק מהתיקיות הוא לא מוכן לפתוח. גם קובץ מאוד מאוד חשוב ה PST שלי "הלך לאיבוד". מישהו יכול להמליץ לי על תוכנה שתשיב אלי את המחשב "ימים כתיקונם" ? אשמח על העזרה מהתותחים !!
הודעה אחרונה מאת R'n'B, -
מחפש תוכנה
מאת Samiro- 5 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
אני מחפש תוכנה שמראה איזה רכיבים נמצאים במחשב - כמו כרטיס מסך זכרון וכו... מחכה ללינקים - תודה
הודעה אחרונה מאת Samiro, -
- 13 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
אני מחפש ולא מוצא תודה רבה לעוזרים
הודעה אחרונה מאת volvo 240, -
תביעה צה"לית 1 2
מאת asi08-
- אחראי פורום
- 16 תגובות
- 2.8 אלף צפיות
אני מעוניין לתבוע את צה"ל על גרימת נזק בגוף (פגיעת בשמיעה, משרת ברעש וכתוצאה מיירי) אדם שמדבר טיפה יותר חלש, אני ממש לא שומע אותו ולפעמים מעוות את מה שהוא אמר, או בפלאפונים/טלפונים השמיעה שלי מאוד ירודה, ויש מסמכים שמעידים על ירידה בשמיעה ושינוי פרופיל צבאי. העיניין הוא איך בדיוק הולכת הפרוצדורה?, כמה זמן נמשכת התביעה? יש טעם לשכור עו"ד? ע"פ הנתונים- על כמה אחוזי נכות מדובר אם זה בכלל נקרא אחוזי נכות? וגם על איזה סכומי פיצויים מדובר? מופנה למי שכבר היה בסירה הזאת או שהיה במשהו דומה, או שפשוט די מתמצא בתחום!
הודעה אחרונה מאת umardekar, -
-
-
- אחראי פורום
- 26 תגובות
- 2.8 אלף צפיות
שאלה המטרידה את מנוחתי יום וליל: בצומת נמיר פינת איינשטיין, בכיוון מערב בשני צידי הרחוב יש עמודי ענק רחבים ירוקים וגבוהים (הרבה יותר גבוהים מעמודי תאורה) שבסופם כל מיני דברים כחלחלים וצהובים. שני העמודים נראים זהים לחלוטין ואין לי שמץ של מושג מה הם עושים - למישהו יש תובנה בנושא? מצטער שאני לא מספק תמונה, מי שראה בטח יודע למה אני מתכוון. רוני
הודעה אחרונה מאת שמר, -
-
-
- אחראי פורום
- 33 תגובות
- 5.6 אלף צפיות
שלום לחברי הפורום. כן, אני יודע. מדובר ברכב רגיל לחלוטין שנמצא 13 שנה על הכביש. כן, גם אני יודע שיש כאלה בכל חור. אבל... אין כאלו שמורות... לרגל קניית המצלמה הדיגיטלית החדשה שלי, מסוג kodak c340 רחצתי את הרכב וצילמתי אותו. אשמח להערות על איכות התמונות ועל הרכב עצמו.
הודעה אחרונה מאת שמר, -
-
- עוקב אחד
- 3 תגובות
- 1.9 אלף צפיות
ליתר דיוק,שאלה על פוליש ושאלה על צבע עמיד בחום. נתחיל מהשאלה על הצבע-וכן,עשיתי חיפוש שלא ענה לי על כל השאלות-אני רוצה לצבוע מאפרה שריתכתי.עשיתי ניסוי עם צבע רגיל,לא עמיד בחום,והתוצאה על הפנים.הצביעה יצאה טוב,אבל השימוש הורס אותה.איזה צבע(ספריי) יוכל לעזור לי? כמה עולה? ומאיפה להשיג? שאלה שנייה:כפי שחלקכם יודעים,האהבה השנייה שלי היא לאוסף סכינים.יש לי כמה פריטים ישנים וחלקם אף דיי מוזנחים. לא ניסיתי עדיין לטפל בהם עקב חוסר בידע ובכלים. אבל...החוסר בידע התחלף ברצון לעשות. אני רוצה לעשות פוליש לסכין שהורדתי ממנה את החלודה ונשארו עליה שריטות ממה שהשתמשתי בו להורדת החלודה.בפוליש כוונתי ללעשות לסכין גימור מבריק כמו סכין חדשה מהחנות. האם המכונה המעפנה לווקס שמוכרים באי…
הודעה אחרונה מאת YNV, -
האם מגיע לבחור מזל טוב? אז אם כן - שיהיה בהמון מזל טוב!!!!
הודעה אחרונה מאת Fireball, -
-
- אחראי פורום
- 1 תגובות
- 2.8 אלף צפיות
שלום, אני צריך לנסוע השבוע למרכז הישראלי לאורטופדיה בהרצליה כדי לקבל מדרסים ואני לא ממש יודע איך מגיעים לשם. זה נמצא בסוקולוב 78 (ליד תחנת מד"א) ולא רחוק מקניון לב העיר. אני מגיע מנתניה וחשבתי לקחת רכבת עד הרצליה ומשם אוטובוס... מישהו אולי יודע? תודה.
הודעה אחרונה מאת razmel, -
-
-
- אחראי פורום
- 12 תגובות
- 28 אלף צפיות
השאלה היא כזו: מי מכיר אתרי/ים שמהם ניתן להוריד צלילים של הודעות(לא לפלאפון, להוריד למחשב)
הודעה אחרונה מאת IceCuBe, -
-
רשת אלחוטית 1 2
מאת CaR MaN-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 15 תגובות
- 2.6 אלף צפיות
שבת שלום. אנחנו רוצים להתקין בבית שלנו רשת אלחוטית. רציתי לדעת מה אתם ממליצים לי לקנות, ומה טווח המחירים? האם יש חברה מסויימת שאתם ממליצים עליה? הראווטר אמור להיות בחדר שלי, יעבור אחד לחדר של אחותי (שש יש מחשב - אנחנו רוצים לחבר אינטרנט דרך הרשת) ועוד מחשב אחד קטן בסלון שבו אני אעביר סרטים מהמחשב שלי לשם. בתודה, עמית.
הודעה אחרונה מאת Leon, -
-
אוראל, מאברוק על האוטו, אין יותר מידי מה להגיד, כי תמונה אחת = 1000 מילים http://img384.imageshack.us/my.php?image=dscn38831di.jpg http://img451.imageshack.us/my.php?image=dscn38947fp.jpg
הודעה אחרונה מאת ofir, -
- עוקב אחד
- 31 תגובות
- 3.5 אלף צפיות
http://www.wimp.com/cpu/ או בקיצור תשמרו טוב טוב על האיוורור של מעבדי ה AMD שלכם...
הודעה אחרונה מאת Wiking, -
- עוקב אחד
- 9 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
בזמן האחרון אני שם לב לתופעה שאני רוצה לימחוק קובץ. ואחרי שאני מאשר מחיקה, המחשב אומר לי שמישהו אחר מישתמש בקובץ הזה ואני לא יכול לימחוק (בערך ההודעה שתקבלו אם תנסו לימחוק שיר והוא עובד בווינ אמפ), מה שאני מנסה להגיד הוא שאין לי רשת ואני לא ממש משתמש בקבצים שאני רוצה לימחוק. והמחשב עדיין לא מאשר לי אם תוכלו לעזור לי בבקשה אני מאוד אשמח.
הודעה אחרונה מאת redbaron, -
-
- אחראי פורום
- 2 עוקבים
- 14 תגובות
- 1.6 אלף צפיות
שלום לכולם. עלה במוחי רעיון לבצע מפגש פורום "טכני, אחזקה וטיפולים". סה"כ כולנו מכירים אחד את השני בצורה וירטואלית (ולא וירטואלית) ויש לנו מכנה משותף: לפרק כל בורג ואום באוטו, לדאוג שהוא יהיה נקי וסטרילי כמו רצפה בחדר ניתוח ולדאוג ששמן המנוע יהיה לפחות בדרגת כתית טהור 10W40... כמו שיש מפגשי פורום אודיו ופורום אספנות (או מועדון ה 5), אין שום סיבה שגם אנחנו לא ניפגש פעם אחת פנים אל מול פנים ולא רק מאחורי מסך ומקלדת, כינויים וחליפות של איומים. אני חושב שזה יכול להיות משהו נחמד מאוד. אני ארים את הדגל ואציע את יום שישי ה 17.3.06 מאחורי אצטדיון ר"ג (ה"אוטו-סנטר" הרשמי) בשעה 13:00. מה אתם אומרים? איתמר.
הודעה אחרונה מאת erez, -
-
יש לכם בדיוק 2 דקות לנטרל את הפצצה. 1 2
מאת Guest תמיר .א.-
- אחראי פורום
- 16 תגובות
- 2.9 אלף צפיות
http://www.dumpalink.com/media/1141039173/Sahara ת'אמת... לא הצלחתי . תמיר
הודעה אחרונה מאת Sprint, -
-
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 24 תגובות
- 3.8 אלף צפיות
שלום לכולם האם מישהו יכול להמליץ על החברה\דגם הזה pilot !? עכשיו במבצע ברשתות היפר נטו ושופר סל... סך הכל 200 ג'ובות מה אתם אומרים?
הודעה אחרונה מאת eli7333, -
-
מגיע לי מזל טוב... 1 2
מאת איירין- 15 תגובות
- 2.4 אלף צפיות
אחרי התלבטויות, הרבה חוסר החלטיות וחוסר ידע של מה אני רוצה מעצמי... התחדשתי הבוקר בקליאו ספורט דור ראשון.... וקוראים לה קלואי. המון תודה לכל מי שעזר לחפש, לכל מי שתמך ועודד, לכל מי שסתם היה נחמד. מעכשיו תראו אותי יותר. תמונות של הנסיכה בקרוב. איירין (וקלואי של איירין)!
הודעה אחרונה מאת יאשה והפיצפוצים, -
- 20 תגובות
- 3.7 אלף צפיות
היי. מאיפה הכי כדאי לקנות מטף אבקה לרכב (היכן הכי זול)? חשבתי לקנות אחד של קילו או 2 קילו או 2 של חצי קילו(קטנים בגודל) ולמקם אותם במקומות שונים ברכב...לאחר שגנבו לי את שלי מהבגאג. באיזור הצפון\קריות\צק פוסט. תודה.
הודעה אחרונה מאת ProSoldier, -
- עוקב אחד
- 14 תגובות
- 13.7 אלף צפיות
אמרו לי 6500 שקל לשנה, WTF?! אני בן 19 נהג חדש והרכב הוא corolla 02. נראה לכם הגיוני? זה ממש נראה מחיר נורע...
הודעה אחרונה מאת audi A8, -
- 7 תגובות
- 3.6 אלף צפיות
שלום רב בעקבות קניית מצלמה דיגיטלית בשבוע שעבר, אני מחפש תוכנה להורדה חינמית ובעברית (חובה) לעריכת תמונות. כרגע אני משתמש בצייר של ה- windows ומאוד מאוד לא מרוצה.. (הקטנת תמונות, מחיקת לוחיות רישוי של כלי רכב וכ') תודה מראש גיא.
הודעה אחרונה מאת X plane, -
היום הראו בערוץ 2 תמונות מהמרדף המשטרתי שהתחולל הלילה בכביש 6. צעיר בן 21 מהכפר טייבה גנב טנדר איסוזו איפון ירוק מנתניה והמשטרה החלה לנהל אחריו מרדף. הגנב ירד עם הטנדר לכביש 6 והחל לנוע נגד כיוון התנועה. באיזור צומת חורשים הנהג עצר את הרכב והחל לברוח אבל עצר לאחר מס' מטרים. בתמונות ניתן לראות איך השוטר הראשון קפץ עליו והפיל אותו לקרקע, ומס' שניות אח"כ הגיע שוטר נוסף שהפליא בו כמה בעיטות הגונות... היה תענוג לראות דבר כזה. בדיוק כמו בארצות הברית. כל הכבוד משטרת ישראל! הגיע הזמן שיאפשרו למשטרה קצת יותר יוזמה למרדפים ולא יעמידו את השוטרים לדין על חריגה מנהלים ואלימות כלפי גנבים . איתמר.
הודעה אחרונה מאת Daniel83, -
- 8 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
שלום לכולם. אני מעוניין לקנות לחברה שלי פרחים. ושאני אומר פרחים אני מתכוון לוורדים! ושאני אומר ורדים אני מתכוון ל-10 שקל לורד בחנויות!!!!! :shock: אני רוצה לקנות כמות גדולה של ורדים. למלא חדר. וכמובן שבמחיר כזה אני יצא בנזק רציני. מישהו יכול להמליץ לי? אולי יש מקום שאפשר להזמין ממנו כמות במחיר נוח? תודה לעונים.
הודעה אחרונה מאת fixxxer, -
- 1 תגובות
- 698 צפיות
גדול ! http://media.putfile.com/Video_-Tim-Allen-Saleen-Mustang-vs-Jay-Leno-Buick-Grand-National-Burnout-Contest27
הודעה אחרונה מאת kobyiso, -
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 10 תגובות
- 1.6 אלף צפיות
שלום לכם. שלחו לי את המישחק הבא, בו את/ה אמור לעבור שלבים. צריך לחפש קצת מעבר למה שרואים, להעזר בכל מני מקורות. משחק נחמד. אני אישית הגעתי לשלב 20 מתוך 40 קיימים נכון לכתיבת הודעה זו. אז הינה המשחק: http://www.1234.co.il/game *נא לא לשלוח קישורים לשלבים הבאים!
הודעה אחרונה מאת Leon, -
-
היי חברים .... ניסיתי להכנס לאיזה אתר שהוא מועדף עליי והוא פתאום כותב לי : You are using an Invalid IP to access this site! הבעיה היא אצלי או אצלם בשרת?
הודעה אחרונה מאת nitch, -
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 7 תגובות
- 8.5 אלף צפיות
מממממ.....? מי יודע?
הודעה אחרונה מאת Blue Jay, -
-
- 5 תגובות
- 1.8 אלף צפיות
אני מחפש מישהו שבונה אתרים. לשכור את שירותיו שיבנה לי אתר. אם אתם מכירים מישהו או שאתם בונים, פנו אלי בבקשה. תודה, דניאל.
הודעה אחרונה מאת soli, -
- 4 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
שאלה פשוטה, לא רציתי לשם בפורום הכללי כדי שלא יהרגו אותי.. STI - סובארו טכניקה אינטרנשיונל אבל מה לעזאזל זה WRX? בטח כבר שמעתם את הבדיחה בנפוצה, "אתה יודע מזה WRX?" "ווווווווווווווווווווווווווווווווווווווררררררררררררררררררררררררררררררררררררר - קצסססססססס" (רעש של האוטו נוסע ופורק לחץ) זה דווקא לא רע הבדיחה.. אבל עכשיו ברצנות חיפשתי ואין לי מושג מה זה, אולי תוכלו לעזור לי לגלות, אם בכלל יש לזה משמעות! תודה מראש, עמרי.
הודעה אחרונה מאת V8_וחצי,
-
מי מחובר 53 משתמשים רשומים, 7 אנונימיים, 497 אורחים (הצג רשימה מלאה)
- אורי מ.
- שביט
- rolling_stony
- yuvk
- osheri
- Ronenbb
- Tal7
- nimrodgavish
- avargel
- earlofbug
- נהג חדש תקציב קטן
- Mr.Hybrid