Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7429 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

עוד מלה אחת - כשקונים זבל סיני, צריך לשים לב ממי קונים הרבה יותר מאשר מה שם המוצר.

אם אכן היבואן הוא ניופאן - יש לי רק מלים טובות. קניתי רדיו דיסק MP3 של "קראון" מניופאן ב- 200

ש"ח (מכירה פומבית באינטרנט). המכשיר עובד מצוין מלבד חלק מהסיגמנטים בתצוגה שהיו "דהויים".

להפתעתי ניופאן לא טירטרו אותי לתיקונים אלא החליפו בחדש דנדש (בטח יותר זול להם מלתקן...).

אם לקנות זבל סיני - לקנות רק מניופאן!

:turn-l:
פורסם

ה-DVD הנ"ל היה תחת חסותי במשך שנה בצבא , עד שהוא נעלם (אם אתה מבין למה שאני מתכוון) .

הוא עבד כל יום כמעט כל היום , חיים קשים עבר .

בחודשים הראשונים הוא עבד וקרא הכל בלי שום בעיה , אח"כ הוא התחיל לקרטע באמצע הסרט ולעוות אותו , וכל פעם שהיה מתחמם (וזה היה קורה מהר) הוא היה קופץ או פשוט מספיק לעבוד לאיזה שעה טובה . אתה צריך לקחת בשיקול שהאיכות לא מזהירה , אבל תספיק לך אם אתה לא מחפש משהו מפציץ .

תקח בחשבון שכל מה שרשמתי הם תוצאות של מאמץ מטורף של הDVD במשך כמעט שנה .

סה"כ אני הייתי מבסוט , והשלט שלו היה ממש נוח .

אני קניתי ב-150 שקל באחד הדילים שהיה בזמנו באחד ממחסני האוכל (לא זוכר איפה).

סה"כ מומלץ , ומקסימום ההשקעה לא גדולה , והוא יעבוד לפחות במשך שנה ללא בעיות (דעתי) בשימוש נורמלי .

זה נכון

פורסם

תעשה את החשבון בעצמך. אני הייתי מסתכן, כולה 200 שקלים. השערה פרועה שלי: תחשוב גם שעל שלושה מכשירים טובים שעובדים, יש אחד פגום. (אחלה סיכויים כאשר מדובר בזבל סיני).

Twincharger Stratified Injection

פורסם

יש לי חבר שקנה בזמנו די וי די של סנקיו, מאלה שבאים עם רמקולים וסאב למערכת קולנוע ביתית, ועולים הכל כולל הכל 550 ש"ח. כשהדי וי די שבק חיים, לקחנו אותו ליבואן (ד.ש.ש. אלקטרוניקה- בית פונורמה בתל אביב).הדי וי די סירב להידלק, וכשהוא נידלק הוא סירב לקרוא דיסקים. לא הייתה לדי וי די אחריות כבר, אבל הם תיקנו אותו ללא תשלום. רק דברים טובים אני יכול להגיד עליהם.

:evil: לא תצליחו לעצור אותי, לא תצליחו להשתיק אותי! :evil:

פורסם

נשמע על פניו כמו אחלה דיל.

רוב מכשירי ה-דיוידי יחזיקו מעמד שנים אם ישתמשו בהם באופן שפוי (לא 12 שעות ביום) ולא יכניסו לתוכם עצמים זרים או יחברו אותם לחשמל רע ממש.

אם באמת רוצים להשקיע באיכות - עדיף להשקיע ברסיבר איכותי ורמקולים (בעיקר קדמיים) איכותיים. איכוץ התמונה לא מאוד שונה בין מכשירי ה-דויודי אבל איכות הסאונד בהחלט שונה בין הרסיברים המשולבים הזולים לרסיבר אמיתי.

לי אישית יש מערכת משולבת הכל כולל הכל (אפילו וידאו) של LG - התמונה מעולה, הסאונד סביר (לא יותר מזה). היתה תקלה אחת לא מזמן (בעיית תוכנה) - המכשיר תוקן במסגרת האחריות.

אילת-מצפה רמון: שעה ורבע. (דרך עובדה)

20 ליטר דלק הכי מהנים ששרפתי עד היום.

צריכה 1:8.

פורסם

שוב תודה לכולם...

*שאלה לי בנוגע לכתוביות, בדיוידי הזה ספציפי מציג אך ורק :SUB ו-SRT.

האם זה מספיק? מה עם הסוגים האלו:

srt .smi .sub .ssa .ass

וכשצורבים פשוט להוסיף את התרגום?

רבנו רבי נחמן מברסלב

• תוכן חדש...