Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7428 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מוצר מדבקה ירוד.

מצד שני זה רק 200 ש"ח, אנשים מבזבזים גם סכומים גדולים יותר...

לשיקולך.

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם

פיילוט הייתה פעם חברה טובה, היום אולי היא נשארה טובה בעטים.

בפורום אודיו היו רושמים לך "זבל סיני", ובמקרה הזה זה די נכון.

המכשיר הזה טוב למי שמחפש מוצר זמני, או לחילופין מתנה לחיילים שרוצים DVD בבסיס.

כהשקעה לטווח ארוך קח מכשיר יותר איכותי וממותג.

זול מתחיל בז'.

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

ה200 שקל האלה נועדו לעבוד כמעט שנה שלמה, בחישוב כולל, שווה בהחלט לקנות כל שנה די וי די חדש ומעודכן, ב200 שקל.

פורסם

הממיר דיגיטלי לאנלוגי שבמכשיר הזה הוא 10bit , בעוד שממירים אחרים במכשירים טובים יותר , הם בעלי 24bit ויותר , זה משפיע על האיכות , וכמובן שהממיר 10bit זול יותר

אני הייתי משקיע עוד קצת וקונה מוצר טוב יותר

A MACHINE , KEPT ALIVE BY HIS LOVE

פורסם

הנה כמה שיקולים שכדאי שתיקח בחשבון:

- לקנות די וי די חדש עולה 200 ש"ח

- לתקן די וי די ממוצע עולה 200- 450 ש"ח לתיקון ממוצע.

- לקנות די וי די ממוצע יעלה לך 700- 1200 ש"ח

- על שניהם יש לך תקופת אחריות זהה

- לא מבטיח שהם יעבדו אחרי תקופת האחריות.

- שניהם מיוצרים בסין בסופו של דבר, על פי אותו שטאנס, עם אותם רכיבים, רק תחת שם

אחר.

עכשיו תעשה את החשבון שלך:

לקנות את הזבל ב 200 שיעבוד שנה, לזרוק ולקנות עוד אחד כשהקודם יתקלקל?

או:

לקנות את אותו הזבל תחת שם אחר, לשלם עליו פי 4, ולתקן אותו בסכומים שיעלה ליקנות חדש?

לדעתי התשובה די ברורה...

בהצלחה,

דימה.

לי אגב, יש די וי די פיוניר יפני מקורי שעלה לי לפני 4 שנים קרוב ל-5 אלף שקל, וקרוב לאלפיה להפוך אותו למולטי זון. אבל עובד כמו גדול עם 0 תקלות!

:evil: לא תצליחו לעצור אותי, לא תצליחו להשתיק אותי! :evil:

פורסם

כולם מעלים פה טענות למה לקנות מכשירים בכמה מאות שקלים ואפילו כמה אלפים, בזמן שאתם לא שמים לב לעובדה שכל הזמן הטכנולוגיות משתנות בדיוק כמו שארז אמר.

תחילה מכשיר DVD היה נגן DVD.

ואז הוא החל לנגן MP3, WMA ותמונות.

ואז התחיל לקרוא DIVX.

ואז כתוביות.

אתם מבינים לאן אני חותר. לא תמיד כדאי להשקיע בהכי יקר.

מכשיר DVD סביר+ יעשה את העבודה כמו שצריך - מה גם שאני כמעט בטוח שמר ELI7773 לא ינגן סרטים ברצף כל היום.

אפשר לקנות היום מערכת קולנוע ביתית סבירה ושמספיקה לבסיסיים ולא לחולי סאונד, בסביבות 700 שקל למערכת עם רמקולים לוויניים ( זה תמיד יתן קול יותר טוב מהרמקולים שבטלוייזיה).

סתם נקודה למחשבה.

פורסם

לא מדובר כמה זמן יחזיק הDVD, הוא יכול לעבוד המון זמן בלי להתקלקל, הבעיה בDVD הזולים שעלולים לפלוט קרינה מסוכנת במיוחד לאנשים עם קוצבי לב.

עד מתי ספטמבר 08.:(

פורסם

You get what you pay...

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

- שניהם מיוצרים בסין בסופו של דבר, על פי אותו שטאנס, עם אותם רכיבים, רק תחת שם

אחר.

QUOTE]

אז זהו שלא.

כשאתה קונה דיוידי איכותי של טושיבה לדוגמה, הרכיבים בפנים לא דומים בכלל לרכיבים במכשירים הזולים. עיקרון הפעולה דומה אך הרכיבים איכותיים הרבה יותר - מה שמקנה למכשיר אורך חיים גבוה יותר והאיכות הכללית שלו טובה יותר.

דיוידי יפני של פיוניר שורד כבר הרבה שנים כי שילמת בכדי לקבל איכות. אותו דיוידי של פרוניר (לא המצאתי, קיים בתאילנד) ישרוד בקושי שנה.

מה שאתה משלם זה מה שאתה מקבל. אישית נמאס לי כבר לראות את כל הזבל שמוכרים (ומחזירים כי פגום) להום סנטר (הומלס סנטר) ודומיו.

אני קונה רק מותגים ומרוצה מהם.

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם
[

כשאתה קונה דיוידי איכותי של טושיבה לדוגמה, הרכיבים בפנים לא דומים בכלל לרכיבים במכשירים הזולים. עיקרון הפעולה דומה אך הרכיבים איכותיים הרבה יותר - מה שמקנה למכשיר אורך חיים גבוה יותר והאיכות הכללית שלו טובה יותר.

פתחתי פעם טושיבה והשוותי למוצר סיני ירוד (שעדיין עובד, אגב). ההבדלים קטנים מאוד.

הטושיבה כמובן עדיף מבחינת איכות התמונה והצליל, ובעיקר - השלט, שהוא פשוט ק-ט-ס-ט-ר-ו-פ-ה

ב-99% מהמכשירים הזולים.

אה, ויש ים שמפריד בין טייוואן לסין... :wink:

zak-rs2000 - אתה מתבלבל בין ממיר ה-10 ביט לווידאו לבין ה-24 ביט עבור סאונד.

שני המספרים האלה לא רלוונטיים בכלל בלאו הכי - הם רק מציינים עיקרון פעולה שנכון

לכל DVD על גבי הפלנטה, ולא מעידים דבר על איכות.

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם

זה ששניהם מיוצרים בסין לא משנה את העובדה שחברה כמו טושיבה קונה חלקי אלקטרוניקה יקרים יותר שעמידים בפני עליות וירידות מתח לאורך זמן, בניגוד למכשיר זול שנועד להחזיק בדיוק שנה של עליות וירידות מתח.

עדיין לא רואה הצדקה לקנות מכשיר שבתוכו יש רכיבים יקרים, בין כה תצטרכו לקנות חדש כי הוא כבר אחרי שנתיים לא יתמוך בטכנולוגיות שלא מפסיקות לצאת לשוק.

בהצלחה! גם אם תקנה יקר וגם אם תקנה זול! לא נכנס לך לכיס.

פורסם

לפני שנתיים קניתי נגן של דייהו ב390 ש"ח והוא עובד בכל יום לפחות 4 שעות כמו גדול בלי שום בעיות, הוא החליף נגן של פיוניר שהתקלקל אחרי שנה וחצי של שימוש פחות אינטנסיבי.

haters will hate

פורסם

200 שקל , שנה אחריות. עושה את כל העבודה שצריך (קורא כמעט כל פורמט).

ברור שזה זבל. עלות הייצור שלו היא באיזור 30 שקל גג.

אז ?

יעבוד שנה . יתקלקל ? נעיף אותו.

הרי גם ככה מגיעים לסופר כל שבוע.

אם מתייחסים אל המכשיר הזה בתור מוצר צריכה - אחלה דיל.

• תוכן חדש...