Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7435 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
שלא תבינו לא נכון,

אני בעד הגישה האמריקאית- מי שמסכן אחרים מותר לנטרל אותו בכל מחיר.

אך ברגע שחדל להוות סכנה- זה פשוט התעללות מיותרת.

תקרא את הודעתי על גניבת רכב באותו איזור עם ילדה בת 3 בתוכו הלילה !!

צריך להכות, לפרק ולשבור את העצמות משתי סיבות:

1. למען יראו וייראו

2. כדי שהמנוול יזכור טוב טוב שלא כדאי לגנוב - הרי תוך 24 שעות השופט התורן משחרר את "החשוד" וזה קורה עשרות פעמים בכל חודש !!!

ליאור

Keep The Rubber Side Down ...And...Pedal To The Metal

"מוות לשיעמום"

• תגובות 37
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

כל טוחני המים ו"יודעי דבר" שאומרים ש"בטח יש משהו מאחורי זה" מדברים מהרהורי ליבם וללא ידע עובדתי..נכון?

וצודק מי שאמר שאסור להכות אדם חסר ישע אפילו הוא גנב רכב.

אגב, ממה שהבנתי בשידור, המקרה ארע לפני מספר שבועות.

אלבום התמוונות של המוסטנג 1966 והפלקון 1960 ושני אוטובוסי הטייגר 1965 ו-1975, ראו כאן:

http://www.flickr.com/photos/benihasp/

פורסם

כשראיתי את המרדף בחדשות יחד עם זוגתי היא הגיבה בסלידה מהתנהגות השוטרים....

אני לעומת זאת, אמרתי "כל הכבוד"!!!

למה? כי אני מעודד אלימות? לא.

אמרתי לזוגתי...הגנב, מעבר לכך שהוא גנב, נסע נגד כיוון התנועה בכביש 6...באותה מידה שהוא נעצר בכוחות עצמות הוא יכל גם להעצר חזיתית בכוחות קורולה עם משפחה שלמה בתוכה ולהרוג את כולם...מה אז כולם היו אומרים? שצריך להכניס אותו למאסר עולם!

אז הוא קיבל קצת מכות, לא נורא, הוא יקבל עוד הרבה מכות בכלא...תאמינו לי שגם הוא מעדיף לקבל קצת מכות מאשר להיות מעורב בתאונת דרכים מחרידה.

Heaven is where the police are British, the cooks French, the mechanics German, the lovers Italian and it is all organized and run by the Swiss

Hell is where the chefs are British, The mechanics French, the lovers Swiss, the police German, and it is all organized and run by the Italians

פורסם

ואם הוא ישתחרר בסוף בגלל שהשוטרים בעטו בו אז זה גם טוב? יש חוק ולפי בחוק בית המשפט אחראי על העונש ולא השוטר בזירת הארוע.

בנוסף השוטרים האלו עומדים לדין עכשיו עדיין לא ברור עם במסגרת פנימית של המשטרה או בבית משפט ואולי הם יעופו מהמשטרה. כל הכבוד על המרדף אבל צריך לשים לב לפרטים: הרכב נעצר בגלל מחסום דוקרנים ולא בגלל המרדף כך שאפשר היה לגמור את הסיפור בלי לסכן את השוטרים והמשתמשים בכביש בנסיעה מהירה נגד כיוון התנועה.

פורסם
לדין הם לא יעמדו, הם בסך הכל "הפעילו כח סביר, דרגה אחת מעל התוקף כדי לנטרל אותו מפעולה".

ל'

אז זהו...ששלושת השוטרים הועמדו לדין וקיבלו כל אחד 6 חודשי מאסר על-תנאי. המשטרה בנוסף שוקלת אם להדיח אותם מתפקידם או להסתפק בנזיפה משמעתית.

גם ל'.

:)

חלומות נועדו להתגשם

http://www.BackOnTwo.com

פורסם

ממתי אתם פציפיסטים

אני רוצה ליראות איפה תיהיה הרמת אדרנלין אחרי שתרדפו אחרי פסיכופת על כביש 6 שבו כיביכול המהירות המותר היא 110 (בפועל אבל מי יודע כמה במציאות) ועוד נגד התנועה, כשאתם יודעים שרק בנס גם אתם חוץ מאותו ערבי לא ניכנסתם ברכב שנוסע לכיונכם.

אני אומר לא מוצדק ביכלל כל הפעולת שעושים נגדם כי בבית מישפט אחרי שאתה רגוע אז אתה יכול לדבר שעות. אבל כשאתה בתוך האירוע והמוח שלך נע בין הלם ואדרנלין ואז רגיעה פתאומית, אז אנשים עושים את הדבר הראשון שעולה להם בראש

רנה דקארט אמר:אני חושב משמע אני קיים

גארי קספרוב אמר:אני טוב כי אני חושב 5 מהלכים קדימה

זיגמונד פרויד אמר:כשאתה חושב על משהו תחשוב עליו דרך כל 4 הכיונים ולא דרך כיון אחד הכיון הישיר

פורסם
ואם הוא ישתחרר בסוף בגלל שהשוטרים בעטו בו אז זה גם טוב? יש חוק ולפי בחוק בית המשפט אחראי על העונש ולא השוטר בזירת הארוע.

כשהשוטרים דפקו לגנב מכות הם לא היו מודעים שמצלמים אותם ושהם יכולים להתפס...

Heaven is where the police are British, the cooks French, the mechanics German, the lovers Italian and it is all organized and run by the Swiss

Hell is where the chefs are British, The mechanics French, the lovers Swiss, the police German, and it is all organized and run by the Italians

פורסם

מה הקשר עם ידעו על המצלמה או לא ומה הקשר לרמת האדרנלין בדם אם הם לא יודעים לרסן את עצמם אז צריך להעניש אותם ומידת העונש כמידת העברה. בארה"ב המהוללת הגנב הזה היה הולך היום חופשי ומאושר חף מכל אשמה כי תהליך המעצר היה לא חוקי.

פורסם

אחת מהפעמים היחידות שיוצא לי להגיד כאלה דברים.

כל הכבוד למשטרה!

השוטרים פעלו יפה, אני הייתי מעדיף גם לראות שוטר עושה לו זעזוע מוחי עם האלה שלו.

ואני רוצה לירואת שיגנבו לכם את הרכב, אם תתפסו תגנב תלטפו אותו?

גנבים הם לא בני אדם, באיראן כורתים להם ידיים, ברוסייה מרעיבים אותם למוות.

פורסם

גנבים הם לא בני אדם, באיראן כורתים להם ידיים, ברוסייה מרעיבים אותם למוות.

זה כבר ויכוח אחר לגמרי

שוב, תחת הכללה של גנבים נימצאים אנשים שלקחו חפץ שלא שלהם בלי רשות בעל החפץ

וליפעמים המדינה מכריחה אנשים ליגנוב (כן כן בדיוק מה ששמעת), ונכון או לא נכון מבחינה חוקית קשה לבוא אליהם בטענות

מה תגיד לאם חד הורית ששתי המשמרות שלה לא מספיקות להאכיל את הילדים שלה.

מה תגיד למשפחה שירדה מנכסיה בגלל האבטלה וצריכה לפחות לאכול

שוב זה לא קשור לנושא אבל בבקשה אל תכליל

זיגמונד פרויד אמר:כשאתה חושב על משהו תחשוב עליו דרך כל 4 הכיונים ולא דרך כיון אחד הכיון הישיר

פורסם
ממתי אתם פציפיסטים

אני רוצה ליראות איפה תיהיה הרמת אדרנלין אחרי שתרדפו אחרי פסיכופת על כביש 6 שבו כיביכול המהירות המותר היא 110 (בפועל אבל מי יודע כמה במציאות) ועוד נגד התנועה, כשאתם יודעים שרק בנס גם אתם חוץ מאותו ערבי לא ניכנסתם ברכב שנוסע לכיונכם.

אני אומר לא מוצדק ביכלל כל הפעולת שעושים נגדם כי בבית מישפט אחרי שאתה רגוע אז אתה יכול לדבר שעות. אבל כשאתה בתוך האירוע והמוח שלך נע בין הלם ואדרנלין ואז רגיעה פתאומית, אז אנשים עושים את הדבר הראשון שעולה להם בראש

אחד הדברים שנדרשים משוטר זה קור רוח ושליטה עצמית. בקיצור, לא לתת לאנדרנלין להשתלט עליך.

לא יכול, אל תהיה שוטר.

אלבום התמוונות של המוסטנג 1966 והפלקון 1960 ושני אוטובוסי הטייגר 1965 ו-1975, ראו כאן:

http://www.flickr.com/photos/benihasp/

פורסם
אחד הדברים שנדרשים משוטר זה קור רוח ושליטה עצמית. בקיצור, לא לתת לאנדרנלין להשתלט עליך.

לא יכול, אל תהיה שוטר.

אולי, אבל אנחנו לא רובוטים, זה לא האדרנלין של המירדף זה האדרנלין של בשם ה' מה אני עושה פה אנחנו הרי נוסעים בכיוון הנגדי וכל רגע יכולה לבוא מכונית.

וההכי מעצבן זה שהמערכות לא התחשבו בהם ביכלל גם אם זה בהיבט הזה או כל היבט אחר

בוא אני יגדי אבל מה זה כן עשה

עכשיו שוטרים לא יצאו למרדפים והערבי הבא ימהר כ''כ להגיע למקום שהוא צריך להגיע בלי להתגלות, שהוא יעשה תאונה

אם להסתכל על שני התסריטים הרי יוצאים קירחים מכאן ומכאן אז עדיף לצאת קירחים על חשבון הגנבים

• תוכן חדש...