Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7434 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
אחשלוווווו

המון מזלטוב!!

תשמעו הפאבי הזו חמודה!!

גם את הקודמת אהבתי לאללה! אבל זו, לא יודע להסביר את זה.. נראת יותר רוצחת מהקודמת.

ומהרבה נסיעות שעשיתי עם אוראל ואמא שלו, אני מבטיח לכם שהיא לא פרייארית ומנצלת כל אחד מהסוסים הצ'כים הללו.

יותר רוצחת ?

עשית הרבה נסיעות עם אמא שלו ?

:shock:

הכל בסדר ברנש ?

אוראל תתחדשו על הג'אנטים והמד אוץ המאופס :-)

אלוהים נמצא בפרטים הקטנים :mmangel:

• תגובות 55
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אני רוצה להגיד משהו לכל המלעיזים:

מה הבעיה שלכם?!?!?

אתם לא היתם פעם בני 17? חסרי רישיון וחסרי חיים? אתם לא יודעים לפרגן לבן אדם?

אתם לא היתם פעם כל כך פאטתיים שהתלהבתם מהמכונית המשפחתית שההורים שלכם קנו?

אתם לא הלכתם וסיפרתם לאנשים ש"קנינו אוטו" למרות שהחלק שלכם בקניה הסתכם בכך שאתם אלה בבית ש"מבינים" ברכב ואתם טימטמתם להורים את השכל-מה שבסופו של דבר לא התבטא בשיקולי הקניה מכיוון שאתם לא תרמתם לצד הפיננסי של העיניין.

נכון,אולי ההורים שלכם לא קנו סקודה -מכיוון שזה כבר באמת דבר שאפילו הורים ממש רעים לא עושים לילד שלהם-אבל עדיין, אתם לא היתם בסיטואציה הזו?

אני משער שאם לכם היו ילדים שהיו מתלהבים מהעובדה שקניתם סקודה אתם היתם לוקחים אותם למישהו שמתמחה בהפרעות אישיות- אבל מכיוון שאתם לא מבינים וסתם מלעיזים (מילה חזקה) עדיף לכם לצחוק על מה שאתם לא מבינים-אהבה אמיתית וכנה של אדם לסקודת הוריו.

אני מחזק את ידי פותח השירשור ואת ידי אלה שמחזקים את החיזוקים. הדבר מאפשר להנהלת הפורום לבצע פילוח סטטיסטי יעיל של גולשי הפורום על פי חתך גילאים -מי בן 16-17 חסר רישיון ומתלהב ומי בגיל נהיגה אך נוהג על הרכב של הוריו. אתם תורמים תרומה אדירה וכאשר יפתח "פורום קטקטים" תרומתכם תבוא על גמולה!!!!

אני חוזר ומוקיע את תגובות המלעיזים!!!!

אתם כאלה חכמים גדולים בלצחוק על אנשים!!!

במקום לצחוק על הבחור ולכתוב שטויות, למה אתם לא מנסים להתקשר אל ההורים שלו ולהסביר להם איזה נזק הם עושים לילד? לאיזה פאדיחות הם מכניסים אותו ללא ידיעתם! אלה דברים שאחר כך חוזרים בבומרנג בשנים יותר מאוחרות.

חזק ואמץ אוראלי!!!!( אוראלי זה כינוי חיבה לאוראל. אני משער שכשהוא יגדל הוא יבין שכשזה נכתב זה יכול להתפרש כמילה קצת שונה. עוד פאדיחה שההורים עשו...).אני חושב שקניתם אחלה אוטו !!!

(ראיתם? ככה צריך! ולא לכתוב "יא ילד מפגר-תפסיק להתלהב מהסקודה שאימא קנתה").

גברים ממאדים ונשים מפגרות על כל השכל.

פורסם

תפתחו סקר: למי יש וקס יותר יפה על האוטו. או... האוטו של מי שמור יותר.

ממממ.... קרב ענקים יהיה כאן.

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם
אוראל מזל טוב על הסקודה

מי יתן ותוביל אתכם לנורבורגרינג

אני מחזק את ידי פייביש

גברים ממאדים ונשים מפגרות על כל השכל.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7434 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...