Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

עבודות עם מתכת...

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7446 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ליתר דיוק,שאלה על פוליש ושאלה על צבע עמיד בחום.

נתחיל מהשאלה על הצבע-וכן,עשיתי חיפוש שלא ענה לי על כל השאלות-אני רוצה לצבוע מאפרה שריתכתי.עשיתי ניסוי עם צבע רגיל,לא עמיד בחום,והתוצאה על הפנים.הצביעה יצאה טוב,אבל השימוש הורס אותה.איזה צבע(ספריי) יוכל לעזור לי? כמה עולה? ומאיפה להשיג?

שאלה שנייה:כפי שחלקכם יודעים,האהבה השנייה שלי היא לאוסף סכינים.יש לי כמה פריטים ישנים וחלקם אף דיי מוזנחים. לא ניסיתי עדיין לטפל בהם עקב חוסר בידע ובכלים.

אבל...החוסר בידע התחלף ברצון לעשות.

אני רוצה לעשות פוליש לסכין שהורדתי ממנה את החלודה ונשארו עליה שריטות ממה שהשתמשתי בו להורדת החלודה.בפוליש כוונתי ללעשות לסכין גימור מבריק כמו סכין חדשה מהחנות.

האם המכונה המעפנה לווקס שמוכרים באייס תוכל לעזור? והאם שימוש בתרכובת פוליש-ווקס לאוטו יעשה את האפקט שאני מחפש?

דבר נוסף, ידוע לי על מכשיר שנקרא "בופר".סך הכל גלגל מספוג ובד המחובר למכונה, שמשמש להברקת מתכות.יש למישהוא מושג מאיפה נתן לרכוש אחד(אגב מכונה דומה משמשת צורפים לליטוש וגימור טבעות זהב)?

תודה רבה!!!

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

פורסם

נסה אצל משווקים של מוצרי 3M. יש להם מגוון של מברשות ליטוש למתכות. ניתן להתאים אותן למקדחה פשוטה.

יניב

You can always count on Americans to do the right thing - after they've tried everything else.

W. Churchill

פורסם

תודה רבה!

ידוע לך אולי מי משווק את המוצרים שלהם בארץ?

ומתקן למקדחה פשוטה כבר יש לי,דבר טוב,רק לא עדין מספיק.אני צריך ממש מתקן ייעודי ולא תוספת לכלי קיים.אשמח לשמוע אם יש לך עוד רעיון.

שוב-תודה רבה!!!

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

פורסם

Telephone : +09 9615000

Postal Address : 3M ISRAEL LTD.

91 Medinat Ha’yehudim St.

P.O.B. 2042

Herzlia 46120

יניב

You can always count on Americans to do the right thing - after they've tried everything else.

W. Churchill

• תוכן חדש...