Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7429 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי.

מאיפה הכי כדאי לקנות מטף אבקה לרכב (היכן הכי זול)?

חשבתי לקנות אחד של קילו או 2 קילו או 2 של חצי קילו(קטנים בגודל) ולמקם אותם במקומות שונים ברכב...לאחר שגנבו לי את שלי מהבגאג.

באיזור הצפון\קריות\צק פוסט.

תודה.

פורסם

אם מזדמן לך להגיע לטבריה במקרה.

יש לך את "שמואל אבו ובניו" הם מחזיקי "להבות" באיזור הצפון.

תיגש שם לבחור בשם שמוליק, תגיד לו שניר מהפורום שלח אותך (אולי תיצא לך איזו הנחה:)).

ותמסור לו ד"ש חם!.

under construction..

פורסם

ממליץ על מטף הלון במקום אבקה.

אבקה היא קטלנית לאלקטרוניקה שברכב, ולמרות שההלון יותר יקר, החיסכון במקרה שאתה משתמש בו הוא אדיר.

לפני 22 שעות, hans כתב:

שטיפה, אגב, מעולם לא עזרה לי מי יודע מה. גם לא מים רותחים. אין תחליף לחיטוט עד שמשתחרר

פורסם
אז עדיף הלון?

האם ההלון מזיק למשהו במידה ומשתמשים בו?

עדיף הלון, הוא פשוט יקר יותר, וזו הסיבה שאנשים עדיין קונים אבקה. למיטב זכרוני קניתי מטף הלון ב200 ש"ח בערך.

ההלון הוא איזו תערובת גזים שדוחקת (או יונקת, לא סגור על זה), את החמצן, ובכך חונקת את האש. היות והגז מתנדף מהר, הוא לא יוצר שום נזק, בניגוד לאבקה שמתיישבת לדורי דורות.

לפני 22 שעות, hans כתב:

שטיפה, אגב, מעולם לא עזרה לי מי יודע מה. גם לא מים רותחים. אין תחליף לחיטוט עד שמשתחרר

פורסם

עשיתי ברור, מטפי הלון יש החל מ 3 קילו בלבד שזה כבר בלון די גדול (שוקל 4.5 ק"ג).

מה ששמים בטנדרים זה 2 קילו וברכבים פרטיים קילו אחד או 2 , תלוי.

בקיצור רק אבקה.

ואגב, הלון לא הורס אלקטרוניק, שאלתי גם לגבי זה, זה לא נכון.

אם כך בלון של קילו אחד (שוקל 2 ק"ג כולל הבקבוק) זה הכי מתאים כי 2 ק"ג זה כבר גדול ו 3 בכלל לא בא בחשבון כי זה ענק.

לעניין המחירים: הכי זול:

אצל היצרן: א.א. משואה : 1 ק"ג = 125 שקל.

2 ק"ג = 135 שקל.

להבות: 1 ק"ג = 145 שקל.

קבעתי עם "משואה" היום ב 18:30 הוא נייד בכל הצפון, ( טלפון ישיר למי שמעוניין: 0522272593) הוא מביא לי עד הבית מבחר ואני לוקח מה שמתאים לי (הוא ייעץ לי), שירות

10 יש להם.

פורסם

לי יש מטף שאתה מחפש, 1 ק"ג אבקה. אני לא נוסע איתו ברכב והוא סתם תופס מקום בבית.

הוא תקין לחלוטין, החץ נמצא על הצבע הירוק והוא אפילו עם תושבת.

אל תקנה, קח את שלי, גם כה אין לי שימוש בו. :-)

אני מקרית גת.

דימה

פורסם
עשיתי ברור, מטפי הלון יש החל מ 3 קילו בלבד שזה כבר בלון די גדול (שוקל 4.5 ק"ג).

בקיצור רק אבקה.

ואגב, הלון לא הורס אלקטרוניק, שאלתי גם לגבי זה, זה לא נכון.

.

או שהתבלבלת או שלא הבנת מה שאמרנו:

הלון מומלץ יותר מאבקה.

הלון לא הורס כלום, במיוחד לא ריפוד, דאשבורד, ואלקטרוניקה.

אם אתה פוחד משרפה שתפגע ברכב אז תשקיע וקנה הלון. כי מה שהשריפה לא תקלקל האבקה כן.

אם אתה פוחד משריפה שתפגע בך ובנוסעים (וחראם על הרכב) אז תקנה מטף אבקה קטן, זול וחמוד.

פורסם

קניתי מטף אבקה 1 ק"ג לאחר ייעוץ מאיש מומחה בתחום, 100 שקלים לכל המעוניין.

עכשיו הבעייה היא היכן למקם אותו, בבגאג, כבר תלשו לי אחד, בתוך הרכב אני קצת מפחד אם ההדק יילחץ מכל סיבה שהיא , מיכל לחץ, לא בריא לשים בתוך האוטו.

בקיצור, אשמח לשמוע היכן הכי כדאי למקם אותו,מקום נגיש ושלא יהיה בולט לעין.

תודה.

פורסם
קניתי מטף אבקה 1 ק"ג לאחר ייעוץ מאיש מומחה בתחום, 100 שקלים לכל המעוניין.

עכשיו הבעייה היא היכן למקם אותו, בבגאג, כבר תלשו לי אחד, בתוך הרכב אני קצת מפחד אם ההדק יילחץ מכל סיבה שהיא , מיכל לחץ, לא בריא לשים בתוך האוטו.

בקיצור, אשמח לשמוע היכן הכי כדאי למקם אותו,מקום נגיש ושלא יהיה בולט לעין.

תודה.

איך אפשר לשים מטף כיבוי בגג? אבא שלי הביא לי כזה מפני כמה ימים.

יש מקום מיוחד בבגאז(כתבתי את זה נכון?) בפינה כזה אני לא חושב שיש בעיה עם זה, כי לפי מה שאני רואה אצלי ברכב תוכנן לשים שם מטף.

אין על מי לסמוך רק על אבינו מלכנו שבשמיים.

• תוכן חדש...