Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רשת אלחוטית

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7446 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שבת שלום.

אנחנו רוצים להתקין בבית שלנו רשת אלחוטית.

רציתי לדעת מה אתם ממליצים לי לקנות, ומה טווח המחירים?

האם יש חברה מסויימת שאתם ממליצים עליה?

הראווטר אמור להיות בחדר שלי, יעבור אחד לחדר של אחותי (שש יש מחשב - אנחנו רוצים לחבר אינטרנט דרך הרשת) ועוד מחשב אחד קטן בסלון שבו אני אעביר סרטים מהמחשב שלי לשם.

בתודה, עמית.

Peugeot 308 GTi By Peugeot Sport 2018

Ex- Peugeot 208 GTi 2013 

פורסם

אם אתה מתכוון שהמחשבים יתחברו לאינטרנט (ולא ידברו ביניהם) לך על הנתב הכי פשוט, אפילו בתקן 802.11b (עד 11M) חבל ללכת על תקן ה G המהיר, הרי קו ה ADSL איטי יותר

אני קניתי LG ב 300 ש"ח והוא עושה את העבודה פצצה.

נ.ב: החברות המובילות הן EDIMAX, D-LINK, וגם סיסקו או 3COM המוכרות יותר

ליאור

Keep The Rubber Side Down ...And...Pedal To The Metal

"מוות לשיעמום"

פורסם

תודה רבה לעונים. [ד"א, אני מחובר לכבלים במהירות 1.5M]

לפי התיעצות עם גיסי בעיניין, הוא המליץ לי ללכת על זה:

http://www.wallashops.co.il/shopmind_portal_heb/auctionProd.asp?auction_id=1808375

ולקנות שתיים כאלו:

http://www.wallashops.co.il/shopmind_portal_heb/auctionProd.asp?auction_id=1835846

דבר ראשון הם כולם מחשבים נייחים, המרחק בין החדר שלי לאחותי הוא כ-7 מטר גג. ואילו המחשב השני נמצא קומה למטה - אבל יש חלל ריק בין הקומה העליונה לתחתונה, משזה אומר שאין בעית קליטה.

שבת שלום ויום טוב.

Ex- Peugeot 208 GTi 2013 

פורסם

החברה המומלצת ביותר היא Linksys ,מחירים החל מ450 שקלים,בנוסף תצטרך מתאם גם רצוי של linksys החל מ250 שקלים.

D-LINK נוטה להתנתק,תזהר ממנו.

אני רואה שהבית שלך שתי קומות,חבל לך על הזמן,אם תקח D-LINK המחשב בקומה למטה יתנתק הרבה.

אם אתה רוצה שהקישור יהיה יציב,תקנה linksys עם בוסטר עולה כ1000 שקלים ועושה את העבודה על הצד הטוב ביותר גם בבתי קומות.

פורסם

D-LINK באמת נוטה להתנתק הרבה והשירות שלהם בארץ הוא ברמה נמוכה.

אני ממליץ על EDIMAX. ברשותי נתב מסוג זה ואין כמעט ניתוקים.

בעניין כרטיסי הרשת תקנה אך ורק כרטיסים בחיבור PCI (עם אנטנה ניידת שמחוברת בכבל) הקליטה שלהם טובה בהרבה והם עושים הרבה פחות בעיות מכרטיסי USB.

פורסם

אכן, מניסיון של התקנות רבות, ה LINKSYS היא אמנם מעט יותר יקרה אבל הרבה יותר אמינה וזה חשוב למשתמש ביתי שלא רוצה צרות. לדעתי עדיף להשקיע עוד 100-200 ש"ח ולקנות LINKSYS.

כמובן שכרטיסי הרשת צריכים גם להיות מאותה החברה בכדי לספק את הביצועים הטובים ביותר.

בהצלחה ושבת שלום.

אלעד.

בריאות לכולם!

פורסם

האמת גיסי המלית לי על החברה LINKSYS של סיסקו, אבל היא האמת יקרה.

אם אתם אומרים שיש הרבה ניתוקים, אני אבדוק כמה כסף אני אוכל לגייס ולקנות את ה- LINKSYS.

ביינתים תודה רבה על העזרה, עזרתם מאוד.

אם ישנם עוד תגובות, אל תתביישו :).

Ex- Peugeot 208 GTi 2013 

פורסם

כן, רשת אלחוטית, (מותקנת אצלי בין מחשב נייח לנייד ועוד נייח) יכולה לעיתים לתסכל מאוד, קח בחשבון!

מה גם שאני לא כל כך בטוח שמישהו מוכר היום משהו שלא בתקן G.

פורסם

בעיות הניתוקים קשורות הרבה פעמים למקום מגורים.

מניסיון של 4 שנים עם רשת אלחוטית, אין כמעט בעייה שלא הייתה לי.

חלק אולי יודע וחלק לא - שנתיים וחצי הראשונות גרתי בבית פרטי (קוטג') 3 קומות והרשת עבדה מעולה

בכל 3 הקומות. בשנה וחצי האחרונות אני מתגורר בבניין מגורים. התוצאה היא שלפעמים אפילו תזוזה של 2 מטר מהראוטר של הרשת מנתקת לי את הנייד מהרשת.

בכל מקרה, אם כבר מתקינים רשת אלחוטית אז רצוי ללכת על חברה טובה (לי יש ניסיון רק עם D-LINK) ולרכוש גם את הנתב רשת (ROUTER) וגם את כרטיסי הרשת מאותו יצרן ודגמים תואמים לנתב.

Veni Vidi Vici

פורסם

אני אוכל מרור עם אדימקס, והחלפתי 4 ראוטרים ב KSP עד שהחמישי עוד איכשהו בסדר עד עכשיו.

הסימפטומים היו זהים : אחרי חודש , חודש וחצי של פעילות תקינה, הגלישה מתחילה להיות איטית עד שמגיע ניתוק שאחריו אין יותר רשת אלחוטית ו DHCP בכלל. ריסט לפעמים עוזר ולפעמים גם זה לא.

נ"ב ממש מעצבן לעשות ריסט לאדימקס - צריך ללחוץ 40 שניות על הריסט תוך כדי הדלקת הראוטר.

עז יפנית בסלעים | yahav.biz 

פורסם

יש לי שאלה בנוגע למרחק

לי ולשכן יש יש סידור מסויים

ובקיצור חשבנו על להשקיע בנתב אלחוטי במקום בכבל

עכשיו היית רוצה לדעת כד כמה הטווח שלו יעיל

מישהו אמר לי שזה 50 מטר בכדור, רציתי לדעת עד כמה זה נכון

רנה דקארט אמר:אני חושב משמע אני קיים

גארי קספרוב אמר:אני טוב כי אני חושב 5 מהלכים קדימה

זיגמונד פרויד אמר:כשאתה חושב על משהו תחשוב עליו דרך כל 4 הכיונים ולא דרך כיון אחד הכיון הישיר

פורסם

רדיוס של 50 מטר מנתב זה המרחק הרישמי שהיצרנית מודיעה עליו, בפועל בבניין מגורים עם קירות בטון הרדיוס קטן בהרבה.

אם לחדר שהמחשב שלך נמצא בו יש קיר\תיקרה\ריצפה משותפת עם החדר שהמחשב של השכן שלך נמצא בו (במידה והראוטר נמצא באחד החדרים האלה), אז הפתרון של הרשת האלחוטית הוא אפשרי.

אם המחשבים נמצאים בחדרים מרוחקים אחד מהשני, כנראה שתהיה בעיית קליטה.

פורסם

לפתרון ארוך טווח (במשמעות המרחק..), ישנו פתרון שנקרא ACCESS POINT, אמנם מעט יקר יותר אבל יקלוט גם אצל השכנים, לא יתנתק בקלות ואפשר להגדיר אותו למחשבים מסויימים.

בריאות לכולם!

• תוכן חדש...