אוף-טופיק
[כתיבה למשתמשים רשומים בלבד עם 150 הודעות ומעלה] כל מה שלא קשור למכוניות. התייעצויות לגבי לימודים אקדמיים, זוגיות, DIY בבית, מוצרי חשמל, מחשבים, מצלמות, סלולר, טיולים בחו"ל, עוד קצת זוגיות, טלוויזיות, שעונים, מעסיקים, מחפשי עבודה, עוד טיפה זוגיות לקינוח ועוד.
58,394 נושאים בפורום הזה
-
- 5 תגובות
- 2.4 אלף צפיות
בדיקה קצרה באתר שלהם העלתה שאין יבואן רשמי,אולי בכל-זאת; מישהו מכיר עסקים שמייבאים כלים שלהם? תודה מראש
הודעה אחרונה מאת Fitch, -
-
- אחראי פורום
- 2 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
היי חברים יש לי בעיה אני מחפש את השיר הזה כבר המון זמן ולא מצליח להשיג זה שיר של שי 360 ומשפחת תאקט בסגנון גסולינה ובאמצע השיר הוא אפילו אומרים "זה לא גסולינה זה ישראלינה" או משהו כזה תודה לעוזרים
הודעה אחרונה מאת איתמר, -
-
-
- אחראי פורום
- 3 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
שאלתי היא כזאת יש לי XBOX הרגיל אני יודע שאני יכול לחבר לו דיסק קשיח וגם ציפ לצרובים מה ההיתרונות של הדיסק קשיח במכשיר ? והאם אני יכול לחבר את ה XBOX למחשב דרך כבל רשת והוא מזדהה כעוד מחשב ? בתודה מראש איתי
-
תיק השקעות - היכן? 1 2
מאת bender- 21 תגובות
- 2.5 אלף צפיות
האם למישהוא יש המלצה אישית לחברה טובה כדי להשקיע בתיק השקעות ?? תודה מראש
הודעה אחרונה מאת elik-belik, -
- 28 תגובות
- 4.1 אלף צפיות
אהלן חברים. אני עדיין בהלם! אתמול אספתי את חברה שלי מהבית ורציתי ללכת לאכול משהו, השעה הייתה 12 בלילה והייתי צריך להוציא כסף מהכפומט. בקיצור הגענו לכספומט, אחד עם פונטו החליט שאני מפריע לו לצאת מהחנייה , למרות שזאת חנייה במקביל למדרכה .........בקיצור הוא מצפצף כמו אני לא יודע מה -אז נסעתי לו רברס ברגע שהמכוניות שהיו מאחוריי עברו, ראיתי ברכב 2 חבר'ה צעירים עבריינים אז אמרתי לחברה שלי שנלך להוציא כסף בכספומט אחר (בהמשך הרחוב), נסעתי ועצרתי ליד הכספומט לפתע ההוא עם הפונטו בא , עצר ליד הרכב שלי, זה שישב יד הנהג צועק עליי בוא תצא מהרכב, אני בתגובה ישר בא לתת גז ולברוח, פתאום הנהג חסם אותי בפראות וכמעט נכנס לי ברכב, בלית ברירה הכנסתי רוורס ,עליתי על מדרכה ואיכשהו הצלחת…
הודעה אחרונה מאת אייל, -
- עוקב אחד
- 3 תגובות
- 1.6 אלף צפיות
היי חבר שלי השאיר מחשב לתיקון במעבדה במסגרת האחריות. במעבדה גרמו לו נזק למחשב - פגיעות חיצוניות (ע"ע שריטות ופגיעות לא קלות). במעבדה לא מתנערים מהאחריות אך אומרים לו שהם יכולים להסתיר את הפגיעות בדרכים כאלה ואחרות, ויכולים להחליף רק גג או רק חלק כזה או אחר. מה החוק אומר לגבי מקרים כאלה? האם יש איזשהו סעיף או משהו בסגנון חוק להגנת הצרכן שמחייב את בעל המקום להחליף את המארז במסגרת האחריות בדיוק כמו כל חלק אחר? תודה
הודעה אחרונה מאת R'n'B, -
- 1 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
אהלן חברים יקרים בשעה טובה קניתי מצלמה דיגיטלית חצי מקצועית: Canon S2 SI רשמים:+ טובה ואיכותית , רמה גבוהה באיכות התמונות. - מיקום כפתורים לא נוח + ניתן לשנות כל פרמטר בצילום : דבר שאני נורא אוהב! - אין תמיכה בקבצי RAW!!!!!! הייתי באירוע משפחתי וצילמתי איתה, האיכות היתה טובה + . עכשיו לשאלות: 1. יש למישהו ניסיון עם מצלמה כזו ? אני רוצה לשמור עליה וכל מידע יעזור. 2. מישהו מכיר עידכון קשוחה שיכול לגרום למצלמה לעבוד עם RAW? 3.יש לי בעיה קטנה עם התוכנה של CANON , הסינכרון נתקע באמצע. לא נורא כלכך כי אני מוריד את התמונות עם הפוטשופ..בכל זאת זה יהיה נחמד עם התוכנה המקורית תעבוד.. בכל זאת כשאני יגיע הביתה אני …
הודעה אחרונה מאת slash, -
- 2 תגובות
- 1.7 אלף צפיות
צהרים טובים אני וחבר עושים פרוקיט על המנוע של הרכב, ואנחנו זקוקים נואשות לשרטוט פשוט של המנוע. כל החלקים בסיסים. כל דוגמא תתקבל בברכה. אפשר להעלות כאן תמונות או לייצור קשר באס"ק או ה"פ.. בתודה, אור.
הודעה אחרונה מאת volvo 240, -
- 1 תגובות
- 831 צפיות
אהבתי את הכתיבה, ומעניין אותי מי זה צ'... http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3221155,00.html
הודעה אחרונה מאת Chaos, -
-
- אחראי פורום
- 2 עוקבים
- 8 תגובות
- 3.7 אלף צפיות
אז ככה. יום שישי, השעה 15:30. ההורים הפולניים בדיוק בעיצומו של השלאף שטונדה (או משהו כזה..מנוחת צהריים ביידיש מדוברת). הציפורים לא מעיזות לצייץ והכלבים לא מעיזים לבנוח, שלא נדבר על השיירה שמפחדת לעבור. פתאום ללא התראה מוקדמת צילצול בטלפון. לרגע חשכו אוזניי, התרחישים רצו בראש, מישהו בטח מת או לפחות במצב אנוש בשביל להצדיק שיחה בכזאת שעה ביום שישי. אני עונה, הדמעות כבר בהיכון לזלוג מעיניי, המפתחות של האוטו ביד, השער כבר פתוח, מחכה רק לדעת לאיזה בית חולים לנסוע מצידו השני של הקו עונה קול גברי עמוק: "שלום, זוהי הודעה מוקלטת. אנו שמחים לבשר לכם שהיום, באופן חד פעמי אתה מוזמנים לרכוש מיניבר בחצי מח". הניתוק לא איחר לבוא. השער ניסגר, המפתחות חזרו למגירה והדמעות הית…
הודעה אחרונה מאת Igor_STI, -
-
- 2 תגובות
- 1 אלף צפיות
פורסם כאן לא ממזמן שיש סקין יפיפיה של פיוניר לאחר מקרה מצער נמחק לי כל המחשב ולא הצלחתי למצוא את הסקין הנ''ל כל עזרה תתקבל בברכה.
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 12 תגובות
- 4.8 אלף צפיות
שלום לכולם אתמול קניתי מצלמה דיגיטלית 5.0 מגה פיקסל, מסוג Kodak c340. (מצורפת תמונה של המצלמה הנ"ל). צילמתי כמה תמונות וניסיתי להעבירם למחשב בלי להתקין את התוכנה של קודאק, והניסיון נכשל. הודעת השגיאה שאני מקבל היא שההתקן אינו מוכר. התקנתי את התוכנה שסיפקו קודאק עם המצלמה. זאת תוכנה באנגלית (אני לא טוב באנגלית), אין אפשרות לכווץ תמונה ולערוך תמונה (למשל למחוק מס' רישוי של רכב) ועוד כמה פאקים. רק בעזרתה הצלחתי להעביר את התמונות למחשב. (מצורפת תמונת מסך של התוכנה). אני רוצה למחוק לגמרי את התוכנה המסורבלת של קודאק ולגרום למחשב לזהות את התמונות ללא התוכנה. איך אני עושה את זה? איך אני משיג דריוור? תודה מראש, גיא.
הודעה אחרונה מאת R'n'B, -
-
-
- אחראי פורום
- 13 תגובות
- 12.7 אלף צפיות
שלום, אחותי תושבת תל אביב, והרכב שנמצא בבעלותה הוא הרכב שלי. מנסיונכם, היא יכולה לקבל עבורו תו חניה, או שהוא חייב להיות רשום על שמה? כמובן שבמצב אידאלי עדיף לשאול את העירייה, אבל היות והם חבורה של פקידים שכל רצונם בחיים הוא לעזור לאזרח... זה לא מתאפשר. תודה.
הודעה אחרונה מאת zvit, -
-
- עוקב אחד
- 18 תגובות
- 3.2 אלף צפיות
שלום לכולם! הקריאו והפנימו: http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3220731,00.html אין מילים בפי הפעם...
הודעה אחרונה מאת Leon, -
-
- אחראי פורום
- 42 תגובות
- 3.6 אלף צפיות
כמו בכל מערכת בחירות בישראל, נערכות בחירות גם בחלק מבתי הספר התיכוניים. בהליך לא דמוקרטי בעליל החליטה הנהלת תיכון "בליך" ברמת גן להוציא את מפלגת "עלה ירוק" מהבחירות בבית ספרה. לאחר פנייה של מפלגת "עלה ירוק" לבית המשפט, קיבל בית המשפט את טענות התיכון ואף אילץ את המפלגה לשלם לתיכון 10,000 ש"ח !!! (שיתרמו לאגודת "אל סם" ) קישור לתגובה (הפתטית) של תיכון "בליך" להאשמות מפלגת "עלה ירוק": http://www.blich.ramat-gan.k12.il/downloads/tshuva.doc ואני אומר, תסתכלו על "בליך" ותראו את המדינה שלנו. דמוקרטיה פה זאת סתם אשליה! לא יאומן מה שהולך במדינה הזאת... אני רק מקווה שכל צרכני הקנאביס במדינה המחורבנת הזאת יחליטו לקחת ביום הבחירות כמה שעות חופש מהסטלה, ל…
הודעה אחרונה מאת Moti - Miata R, -
-
- 2 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
אני רוצה לבנות מעגל שיפעיל לי תאורת לדים במעגל שדומה לנשימה.. כלומר התאורה תדעך עד לכיבוי ואז תתתגבר עד לעוצמה מלאה וחוזר חלילה.. המנורה שלי במעגל הוא פס לדים.. ניסיתי לחפש כל מיני מעגלים של dimmer אוטומטי ולא ממש מצאתי.. חשבתי על קבל שניטען עד מלא העוצמה ואז הוא פורק למנורה אבל זה לא נשמע לי אמין ויעיל... יש למישהו רעיונות? אם יש גם שירטוטים אשמח בתודה צ'יקו
הודעה אחרונה מאת Tar, -
-
- אחראי פורום
- 18 תגובות
- 3 אלף צפיות
שלום לכולם. אתמול בסביבות השעה אחת בלילה היתי בתחנת הדלק יד לשריון שליד לטרון, בזווית העיין קלטתי דמות של גבר חסון ושרירי מפרק 4 וונטילים מצרפתיה. אחרי שגנב את החלקים הנ"ל הלך הבחור לחבריו והתגאה בגניבתו.... מקרה ממש מזעזע... אנא מכם... אם תראו באיזור מגוריכם בחור חסון ושרירי מפרק וונטילים אנא צרו קשר עם תחנת המשטרה מיידית . תודה רבה ושבת שלום.... 4 וונטילים גוד דאמיט.... מתי מגיעים לנס הרים?
הודעה אחרונה מאת גרשון המשפר, -
-
- 19 תגובות
- 2.5 אלף צפיות
היי האם קיים אתר שמספק תרגומים לפרקים של תוכניות כמו TOP GEAR או FIFTH GEAR ודומיהם? תודה
הודעה אחרונה מאת hans, -
- 7 תגובות
- 9.8 אלף צפיות
שלום רב. מעוניין לדעת כמה אמור לעלות שיכפול שלט של שער (של ביניין) ואיפה אפשר באזור ראשון/ת"א, חיפוש נעשה.. מי ששואל למה !?!..שרפתי אותו בטעות , תודה לעוזרים.
הודעה אחרונה מאת tisan4us, -
-
- אחראי פורום
- 1 תגובות
- 1 אלף צפיות
אהלן חברים. כנראה הלהיט הבא של גלגל"צ - שמו: מוקי - מרכבות המוות השיר הופק בשת"פ של מוקי וגלגל"צ, נכתב ע"י חיים חפר במקור. השיר מעלה את הטרגדיה של תאונות הדרכים, ומראה כמה זה נורא. אני אהבתי... תומר
הודעה אחרונה מאת razmel, -
-
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 16 תגובות
- 3.9 אלף צפיות
אהלן חברים. בסופשבוע הקרוב כמה חברים מתארגנים לטיול של יומיים ברמת הגולן. כמיטב המסורת של החבר'ה, ביום שיש בערב אנחנו רוצים ללכת לאכול במסעדת בשר טובה. היינו בבת האיכר ובטחנה (שנעלמה?) במטולה והן היו בסדר גמור. אם למישהו יש המלצה - הוא מוזמן לכתוב אותה כאן. תודה, איתמר הרעב.
-
תהנו : http://www.donpixel.com/play/es/060201201034
הודעה אחרונה מאת CaR MaN, -
- 7 תגובות
- 2.6 אלף צפיות
אהלן, אמא שלי זקוקה לתוכנה (חינמית או לא - לא משנה) שמוציאה רעשי רקע בלתי רצויים מתוך קובץ אודיו שלקוח מסרט, כלומר לא מוזיקה, אלא רעש של מכונה שעובדת ברקע ומפריעה להבין את הנאמר. אם למישהו יש ניסיון בתחום ויכול להמליץ לי על אחת, אני אודה לו. תודה מראש, עמוס
- 6 תגובות
- 941 צפיות
אני מחזיק מגולשי הפורום ככאלו שהם בעלי טעם (לרוב) וידע תרבותי נרחב ולכן אני פונה אליכם. אבל ברצינות,למי שראה את הסרט רומיאו ויוליה ( לדעתי נעשתה גרסה מודרנית בשנים האחרונות, אני מדבר על הסרט הישן יותר) הייתה נעימה קלאסית שחזרה על עצמה מספר פעמיים במהלך הסרט והייתי מעונין לדעת האם מישהוא יודע את שמה ו/או את שם המלחין שלה. אני יכול לעזור ולהגיד שחלק קטן מהמנגינה נוגן כעת (יום שישי בערב) באולימפיאדת החורף ששודרה בערוץ 2.
הודעה אחרונה מאת maya_angel, -
- 0 תגובות
- 904 צפיות
אני מעוניין ליצור קשר עם עו"ד שמתעסק עם שגרירות\עינייני ליטא תודה מראש
הודעה אחרונה מאת bender, -
- 0 תגובות
- 1.6 אלף צפיות
אני מעוניין לשכור חנייה פרטית מקורה בחולון בלבד לרכב שכרגע אינו במצב נסיעה בשל הזמנת חלקים מארה"ב בתהליכיי שיפוץ ,אם יש למישהו להציע אשמח לשמוע פרטים ומחיר בבקשה בהקדם תודה ושבוע טוב
הודעה אחרונה מאת much, -
- 2 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
יש איזה שיר קלאסי, אני לא מצליח להזכר בשם שלו, ואין לי מושג מי שר אותו זה הולך בערך ככה: "alone, its me you looking for, i can see in your eyes" (סליחה מראש על השגיאות כתיב, אנגלית לא הצד החזק אצלי). תודה.
הודעה אחרונה מאת אור .ס., -
- 1 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
האתר שלהם לא פעיל. משהו נתקל כבר בהם? החברה עוד קיימת?
הודעה אחרונה מאת Igor_STI, -
- 16 תגובות
- 2.6 אלף צפיות
הגיע במייל, איכות סרטון מעולה,גם במסך מלא http://www.besttv.co.il/uniplayerbest/default_banner.asp
הודעה אחרונה מאת The stinger, -
- 3 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
שלום במוסך שרות פיג`ו וסיטרואן בבני ברק מחפשים קניין\מנהל מחסן רצני ואחראי. למשרה מלאה וקבועה אחרי צבא. חובה: שליטה באנגלית וסביבת עבודה ממוחשבת. יכולות אישיות: עצמאות ,דינמיות והגדלת ראש. לשליחת קורות חיים: פקס 036199033 EMAIL - [email protected]
הודעה אחרונה מאת erez,
-
מי מחובר 53 משתמשים רשומים, 7 אנונימיים, 497 אורחים (הצג רשימה מלאה)
- אורי מ.
- שביט
- rolling_stony
- yuvk
- osheri
- Ronenbb
- Tal7
- nimrodgavish
- avargel
- earlofbug
- נהג חדש תקציב קטן
- Mr.Hybrid