Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7443 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם

אתמול קניתי מצלמה דיגיטלית 5.0 מגה פיקסל, מסוג Kodak c340. (מצורפת תמונה של המצלמה הנ"ל).

צילמתי כמה תמונות וניסיתי להעבירם למחשב בלי להתקין את התוכנה של קודאק, והניסיון נכשל. הודעת השגיאה שאני מקבל היא שההתקן אינו מוכר.

התקנתי את התוכנה שסיפקו קודאק עם המצלמה. זאת תוכנה באנגלית (אני לא טוב באנגלית), אין אפשרות לכווץ תמונה ולערוך תמונה (למשל למחוק מס' רישוי של רכב) ועוד כמה פאקים. רק בעזרתה הצלחתי להעביר את התמונות למחשב. (מצורפת תמונת מסך של התוכנה).

אני רוצה למחוק לגמרי את התוכנה המסורבלת של קודאק ולגרום למחשב לזהות את התמונות ללא התוכנה.

איך אני עושה את זה? איך אני משיג דריוור?

תודה מראש,

גיא.

פורסם

בעיקרון, האופציה שאתה מחפש נמצאת במצלמה עצמה

משהו בסגנון MASS STORAGE אתה אמור לכוון את המצלמה שתשמש ככונן ניד.

ואז היא תופיע בצורה רגילה כמו כל כונן במחשב.

לגבי הסרת מספרי רכב ושאר דברים לא מסובכים

אפילו בMSPAINT אפשר לעשות בעזרת BRUSH. לא סיפור גדול, אפילו יותר פשוט מאשר להתקין תוכנות צד שלישי.

פורסם
תרשום את שם המצלמה שלך בגוגל ואחריה את המילה Driver download.

תוריד את הקובץ.

לילה טוב,

דניאל

סטיו, עזוב אותך חיפושים בגוגל, קיבלת דיסק תשתמש בו... אם קשה לך תעזרה בחבר יותר עדיף מלעשות לבד ולהרוס...

עוד משהו, לא כל חברה של מצלמות דיגיטליות מפיצה תוכנות עם הרבה פונקציות, רוב התוכנות בסיסיות - מכאן אתה יכול להעזר בפוטו שופ (לדעתי הכי טוב).

אם תצטרך עוד עזרה דבר..

פורסם

שוב - מצלמה דיגיטלית לא מצריכה דרייבר על מנת שתזוהה על ידי חלונות, צריך רק לשנות את האופציה במצלמה עצמה.

WINDOWS מזהה את המצלמה כMASS STORAGE DEVICE

פורסם

אני פשוט מוציא את הצ'יפ מהמצלמה ומחבר באמצעות התקן שמיועד לצ'יפ. הצ'יפים הם סטנדרטיים (קומפקט פלאש או SD וכו' וכו').

אלבום התמוונות של המוסטנג 1966 והפלקון 1960 ושני אוטובוסי הטייגר 1965 ו-1975, ראו כאן:

http://www.flickr.com/photos/benihasp/

פורסם

באיזה וינדוס ?

בכל מקרה לרוב זה לא מזהה כמצלמה אלא ככונת נוסף אז תיסכל אם יש לך כזה במחשב שלי (לא שלי..שלך..)

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
פורסם

אכן מחזק את דבריו של ארז.

היות ורוב הדגיטליות עובדות בשיטתPLUG AND PRAY וכמעת כולן מזוהות בתור כונן נייד בXP. צריך דריבר או תמיכה מיוחד לגרסאת חלונות ישנה יותר כמו 2000 ME ו98. אם אתה מתקין את את התוכנה של המצלמה יש לך אפשרות להעתיק מהמצלמה את התמונות למחשב?

אני מניח שכן בגלל שהתוכנה כבר מגיע עם הדריבר מוגדר ובעת ההתקנה המצלמה מוגדרת אוט'.

אני אנסה לחפש ברשת דריבר של המצלמה לUSB שתומך ב98.

פורסם

אצטרף לדברי חברי!!

לחלק גדול מהמצלמות החדשות אין דרייברים מתאימים לחלונות 98. ניתן לבצע התאמות בעזרת דרייברים של מצלמות מדגמים דומים. באמת לא הייתי ממליץ להכנס ל"סרט" הזה.

פשוט הגיע השעה להתעדכן ולעבור לחלנות XP או X64

מי שנוסע על

ביודיזל

לא משתולל כל פעם שמחירי הדלק משתנים

• תוכן חדש...