Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7431 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם.

אתמול בסביבות השעה אחת בלילה היתי בתחנת הדלק יד לשריון

שליד לטרון, בזווית העיין קלטתי דמות של גבר חסון ושרירי מפרק 4 וונטילים מצרפתיה. אחרי שגנב את החלקים הנ"ל הלך הבחור לחבריו והתגאה בגניבתו.... מקרה ממש מזעזע...

אנא מכם... אם תראו באיזור מגוריכם בחור חסון ושרירי מפרק וונטילים אנא צרו קשר עם תחנת המשטרה מיידית .

תודה רבה ושבת שלום....

4 וונטילים גוד דאמיט.... מתי מגיעים לנס הרים?

קו---------------------------------------

פורסם

מושיק ודניאל.

נכונות השמועות שונטילים של צרפתיה מעלים את האחיזה אבל מורידים את האמינות?

ומתי מגיעים באמת לנס הרים?

כן כן, לא לא.

פורסם
קלטתי דמות של גבר חסון ושרירי
וחטוב?

מושיק, אתה מתכנן לנו שינוי בסגנון החיים?

לפני 22 שעות, hans כתב:

שטיפה, אגב, מעולם לא עזרה לי מי יודע מה. גם לא מים רותחים. אין תחליף לחיטוט עד שמשתחרר

פורסם
וחטוב?

מושיק, אתה מתכנן לנו שינוי בסגנון החיים?

מושיק כבר מזמן חצה את הגבול.

עכשיו הוא מנסה לקחת את דניאל עימו.

לא גודש לא נוסע. :)

כן כן, לא לא.

פורסם

מושיק.

הבכי היה מהיתרגשות.

זה היה חלום שלו לנסוע ברכב עם 4 ונטילים.

למרות שהוא עדיין טוען שנכנס לו משהו לעין.

כן כן, לא לא.

פורסם
אם תראו באיזור מגוריכם בחור חסון ושרירי מפרק וונטילים אנא צרו קשר עם תחנת המשטרה מיידית .

ואני בטוח שאם תודיע למשטרה הם ישלחו באופן מיידי ניידת ויעצרו את העבריין הכבד.

אח"כ ישלחו אותו לכלא ל- 20 שנה אם לא יותר.

פורסם

ילדים, אני מבקש לא לפתח את שאלת התם של מקיוסי לסאגה.

לפני 22 שעות, hans כתב:

שטיפה, אגב, מעולם לא עזרה לי מי יודע מה. גם לא מים רותחים. אין תחליף לחיטוט עד שמשתחרר

פורסם

אכן, מקרה מזעזע שהרטיט עמוקות את נבכי נפשי השסועה. איך אנוח על משכבי בלילות, איך אצא אל סמטאות הכרך השוקקות בעוד נפשי מוטרדת וכואבת את אותם ונטילים חסרי ישע, המונחים ללא רחם וללא יכולת תגובה באמתחתו של נבל בן בליעל וחסר מצפון! הכיצד נגן אנו, שומרי החוק והמוסר, על רבבות ונטילים זעירים אשר רועדים על הברגותיהם מפחד פן יבוא שטן וילקחם לאבדון! כיצד נשובה אל רכבינו עם שחר ונעודדם כאשר הם חונים ופתחי צמיגיהם חשופים לכל דורש! הו, עולם אכזר!!!

אה, ונס הרים זה לחננות. סעו צפונה או דרומה.

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם
ילדים, אני מבקש לא לפתח את שאלת התם של מקיוסי לסאגה.

רק בגלל שביקשת יפה.

נס הרים זה ישוב באיזור בית שמש.

כן כן, לא לא.

• תוכן חדש...