Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7434 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
אני יודע שאני בגיל 21 עושה רשיון לנשק וקונה לי איזה אקדח חמוד...

פשוט מסוכן בארץ! על כזה דבר אנשים נדקרים, רק בגלל איזה אדיוט משועמם שמחפש אקשן!

תעדכן אם משהו...!

אם אתה שולף אקדח אז תהיה מוכן גם להשתמש בו, תנסה גם לחשוב האם אתה מוכן להרוג אדם שאיים להרביץ לך ?

אתה מבין להוציא אקדח זו לא חוכמה גם ילד בן 12 יכול, לעומת זאת לעמוד מול מישהו פנים על פנים וממרחק של 3-4 מטר (ואפילו פחות) לירות בו זה כבר דורש משהו אחר.

ולעניין השרשור, האלימות בכביש אינה חדשה לאף אחד ולרוב החזק שורד - תהיה גדול יותר או שפשוט יהיה לך משהו בהישג יד כי הרי בסופו של דבר גם ה"כלי" הכי גדול הוא עדיין בשר, עצמות ודם כך שמלהרוג אותו עדיף להימנע אבל להשאיר כמה סימני אהבה זה די לגיטימי....

כל הכתוב תקף רק למיקרים של הגנה עצמית, אדם המתחיל להתקוטט בגלל שחתכו לו, עקפו לו ולא אותתו לו כדאי לו שידע להתמודד אם התוצאות כאשר יגיעו בדמות :loco: .

אטרקציות לאירועים

פאביה על כביש זה כמו צ'אק נוריס בקטטה בבר.
פורסם

לדעתי לא צריך להגיב לאנשים בכביש בצורה שכזו.

אז ציפצף טיפה עזוב אותך מלהגיב פשוט תמצא דרך חילופית.

פעם אחת קרה לי שחזרתי הביתה עם האוטו בשעות הערב, אחד החליט לעמוד על מעבר חצייה ולידו יש לבנים של הפרדה (שכחתי את השם מצטער) ציפצפתי לו אחד בא אליי כנראה מכר שלו ושאל אותי מה קורה קיבלתי כאלה עצבים התחלתי לצעוק, אחר כך הוא יצא מהרכב או אחד שישב לצד הנהג וחשב שהוא גבר אבל אני המשכתי בנסיעה.

שנייה לאחר מכן התחרטתי שהתעצבני ככה, ממש מיותר שהגבתי ככה, צריך לחשוב פעמיים מפני שעושים משו **משו = משהו (ככה כותבים את המלה הזו בעברית)** בכבישי ישראל.

אין על מי לסמוך רק על אבינו מלכנו שבשמיים.

פורסם
תודה חבר'ה!

הורדתי את המדבקות שהיו לי בצידי הרכב וכעת הרכב שלי ממתין למדקות חדשות...אבל זה לקראת הקיץ כבר....

אין מה לעשות נגד האנשים האלה...........עדיף לתת להם לשכוח מכל מה שקרה.

שי.

לא חסמת אותו ולא בטיח, הוא לא ערס ולא פטיש , הוא חבר בתנועה של "הסוסים האמיתיים".

זה פשוט בנאדם נורמאלי שיש לו חולשה לכאלו שמדביקים מדבקות על הרכב.

אז זה עיצבן אותו , גם אותי זה היה מעצבן, כי מדבקה זה לא כוחות סוס ולא משפר.

והוא עוד יותר היתעצבן כשבהתחלה לא היתייחסת אליו, הוא רצה להסביר ולעזור לך להוריד את המדבקות מהרכב ואתה הפנת לו גב, (שוב גם אותי שאני מישקפלוצר זה היה מעצבן)

אם לא היבנת, הוא סך הכל רצה שתצא מהאוטו שהוא יראה לך איך מקלפים את המדבקות בלי לקלף את הצבע ולהסביר לך שגם אצלו בפונטו זה לא הוסיף כוחות סוס.

זו דווקא דוגמא ל "אנשים טובים באמצע הדרך...."

עכשיו כשתקלף את המדבקות אתה תיזכה לתקופה שקטה,

וכשתחזיר אותם אני מקווה ששוב אחד מ "סיירת ההסברה למען כוחות הסוס האמיתיים" יפגוש אותך בדרכים.

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
פורסם

טיל לאו זה פתרון לא רע.

לא כבד, קל מאוד לדרוך אותו (משיכה חזקה משני הצדדים) יעיל עד 150 מטר אם אני לא טועה. הבעיה היחידה ששליש מהטילים הם נפל, אבל לא נורא, 33.3% שאתה יוצא גבר.

SAY MY NAME | www.alonadler.com

פורסם
אלון אולי לא הייתי מובן אז אני אנסח את זה ככה:

הרכב שלו עמד במקביל למדרכה בזוית, מאחוריו לא היו רכבים....אני הגעתי כאשר מאחורי עוד מכוניות, נכנסתי לפניו גם בזוית (אם הוא רצה לצאת הוא רק היה צריך לשלב לרוורס והיה לו ים של מקום) בכל אופן, אני הייתי עדיין ברכב וגם ככה לא רציתי לצאת מהרכב שאני בצורה הזאת, בינתיים המכוניות שהיו מאחוריי עברו וזה עם הפונטו ציפצף כאילו אין מחר, ברגע שהתפנה מאחורה מרכבים חולפים ישר הכנסתי רוורס, שאלתי אותו מה קרה? למה אין סבלנות? ואז המשכתי ליסוע משם לכספומט........

אני מקווה שעכשיו יש את כל הפרטים.

שי.

אז מה למדנו מזה... ?

להיות חכמים ולא צודקים... - להתנצל ולפנות את המקום בלי שאלות מיותרות - שום דבר לא שווה להדקר בשבילו מאיזה ערס חמום מוח.

ולגבי תגובתי הראשונה - אם אלו הם פני הדברים - תתעלם ממנה.

אלון

פורסם

איזה שטויות אני לא מאמין פשוט...

צא החוצה אל תפחד וגם אם תתקל בו שוב תגיד לו שמע בחור הייתה אי הבנה אני מתנצל וזהו אתה תראה שהעניין יסגר...

מה זה השטויות האלה למה מי הוא בכלל לא לצאת מה זה ממש ארה"ב נהיה פה כולה איזה פלוץ שחיפש לעשות רוח ליד בחורה שנראית טוב...

כלב נובח לא נושך...

hu: jvc kdlhx501 amplifier1: nakamichi pa1004 amplifier2: magnat pantera one sub:cerwin vega v-max front stage: xetec gravity 5.25

פורסם

אלימות בכבישים ? הנה דוגמא קלאסית ..

חוזר מפאב עם החבר'ה בסביבות 3, בדרך, אנחנו שמים לב שהבחור מלפנים מהבהב לבחור

שלפניו עם האורות, הבחור שמאחורה התקדם, והם נוסעים במקביל ..

החליפו מילה (בערך 5-10 שנ' דיבור) ואחד מהם התרחק ...

נסענו עוד 100-200 מט' והגענו לרמזור.. והרמזור התחלף לאדום, למזלם הרע !

שני המכוניות שמלפנים עוצרות ובאותו השניה, החבר'ה מהרכב בימין יצאו (5 חבר'ה, הייתי מנחש הם ערסים?) וניגשו לרכב השני, ובלי היסוס בכלל פתחו להם את הדלתות ופשוט הכניסו אגרופים, בעיטות וכל מה שתחשבו עליו, בעוד שהחברה ברכב בכלל לא יצאו והכול קורה בעוד שהם בתוך האוטו!

(תדמיינו אותכם יושבים בתוך הרכב ומישהו מכניס לכם אגרופים ובעיטות מבחוץ).

בכל אופן, היינו בטוחים שהם הולכים לדקור\לירות\להתעלל או כל דבר אחר והחלטנו לחתוך משם ..

זה היה מקרה ממש מטורף, שאני לא מאחל לאף אחד שייפול עליו כאלה אנשים, כי באותה מידה זה יכל אני והחבר'ה שלי..

"כלב נובח לא נושך?" ואם זה רוטויילר? :wink:

תיזהרו והימנעו מדיבור מיותר.

שימי.

מחפש מגבר 2 ערוצים, 100W ומעלה מבית איכותי בלבד.

להצעות שלחו לה"פ.

פורסם

לפותח השרשור : קרתה כאן אי הבנה.

זאת הדרך של הערסים / עבריינים לומר שלום. (כמו שאתה מצדיע בצבא לקצינים גבוהים)

הוא ראה רכב פשע (ברגע שיש מדבקות בצדדים אתה מקוטלג כרכב פשע) וחשב שמצא עוד אנשים כמוהו.

מכיוון שרוב הערסים/עבריינים בעיר היו בשעה זאת במעצר , והוא היה נואש לחברת ערס-קולגה הוא רדף אחריך.

נ.ב. המדבקות היחידות שאני מוכן להדביק על הרכב שלי , הן שם של חברה (רצוי הייטק) ופזומט.... :-D

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

• תוכן חדש...