Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

תיק השקעות - היכן?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7433 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן,יש למישהו קישור לאיזשהוא מדריך שמסביר את כל המושגים האלו,למתחילים,אני גם מעוניין להשקיע אבל אין לי ממש ידע מעבר למושגים בסיסיים.

תודה.

פורסם
לא בטוח שמישהו יקח אותך לניהול תיק ל-4 חודשים בלבד. וגם אם כן, רוב בתי ההשקעות האלה מפזרים את התיק בין קרנות הנאמנות של אותו בית השקעות - עבודה בעיניים.

ניהול תיק עצמאי באמצעות פיזור הקרן במספר קרנות נאמנות יהיה פתרון טוב למדי אם אתה חסר כל ידע בתחום

לחילופין תוכל להשקיע ישירות בתעודות סל על מדדים מובילים בארץ ובחול...

כמו כן, תוכל למנף את השקעתך באמצעות אופציות מעו"ף - אולם הדבר דורש נסיון

וטיפים יש רק במסעדות, לא במניות.

בהצלחה!

אני לומד ועוקב על אופתיות במעו"ף וכנראה זה מה שאעשה- ידוע לי שהסיכון גבוהה אך גם התשואות יכולות להיות גבוהות

* צריך לבצע תמיד ברמה גבוהה יותר מאחרים זהו סימן ההיכר של מקצוען אמיתי

* המקום היחידי שבו הצלחה מופיעה לפני עבודה קשה הוא במילון

* ברגע שאתה מתחיל לדבר על מה שתעשה כשתפסיד, הפסדת

* אל תשקיע בהירהורים על העבר, אך אל תשכח אותו

פורסם

ככה זה בחיים אין סיכוי בלי סיכון.

מסחר יומי באופציות מעוף הינה עבודה סיזיפית וגובלת עם הבלתי אפשרי.

הדרך הטובה ביותה להצליח בשוק הזה, זה באמצעות אסטרטגיות.

1f u c4n r34d th1s u r34lly n33d t0 g37 l41d

פורסם

על מנת לפעול באופציות בצורה נכונה, יעילה וכדאית מבחינת יחסי תשואה - סיכון עליך לפעול בפוזיציות SHORT ולא רק בפוזיציות LONG.

כאשר אתה רוכש אופציית PUT או CALL במסחר הרציף אתה נכנס לפוזיציית LONG. כאשר אתה כותב אופציה אתה נכנס לפוזיציית SHORT. הסיבה לפעול כשחקן "כותב" היא בכך שאתה מרחיב משמעותית את "בנק" האסטרטגיות שלך ומאפשר לך למנף בצורה טובה יותר כך סיטואציה וציפיה כלכלית.

על מנת לפעול כלקוח "כותב" יהיה עליך להציג בטוחות למוסד הפיננסי ממנו תנהל את התיק שלך.

בשביל להמחיש את המשמעות של כתיבת אופציה אני אתן את הדוגמא הבאה.

אתה מעריך שהשוק עומד לרדת. אתה כותב אופצית CALL שהיא "קצת בתוך הכסף" כלומר בהנחה שנכס הבסיס בגובה 805 נקודות אתה כותב CALL על 805. כאשר אתה כותב את הCALL אתה מקבל כסף - השווי בו נרכשה האופציה בשוק. עם הכסף הזה את קונה מספר PUT שהם "מחוץ לכסף" למשל PUT על 790.

מדובר בפוזיציה מסוכנת אך רווחית ביותר במידה והשוק נמצא במגמת ירידה.

לפני שאתה מתחיל לפעול בשוק האופציות אתה חייב להבין את הסיכונים והסיכויים של כל פוזיציה ופעולה. במידה ואתה יודע מה אתה עושה אז מדובר בשוק מלא אפשרויות. אם אתה לא בטוח מה אתה עושה אתה יכול למצוא את עצמך עם נזק כלכלי לא מבוטל.

בשביל לדעת למה אתה מכניס את עצמך כדאי שתעבור על שני הדברים האלה:

http://www.bankhapoalim.biz/icmm/uploads/files/maof.pdf

http://www.tase.co.il/portal/pdf/pdf-m/47072.pdf

אני יכול לספר לך שאני הרווחתי לא מעט וגם הפסדתי לא מעט בשוק האופציות. אתה לא יכול לצפות רק להרוויח או לבוא מתוך גישה של "אני הולך לשבור את השוק". אתה צריך עצבים של ברזל כדי לראות איך פוזציה שלך מאבדת את כל שוויה ושבוע אחרי זה להיכנס לפוזיציה אחרת.

"המבקר צריך שיהיה כאבן משחזת: משחיז ואינו חותך" (ר' משה אבן עזרא)

"אם אתה משבח את מה שאינך מבין בו - זה מעשה רע. אם דיברת בגנותו - מעשה רע יותר" (ליאונרדו דה וינצ'י)

Never underestimate the power of human stupidity - Robert A. Heinlein

פורסם

אלי ארוך סתם נוכל.

אין לו שום נוסחה

מה שיש לו, זה עורכי דין טובים, ובורר אלכוהוליסט.

עובדה שכל העורכי דין שלו תובעים עכשיו 80% מכל הסכום שהבורר קבע לו.

1f u c4n r34d th1s u r34lly n33d t0 g37 l41d

• תוכן חדש...