Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

דמוקרטיה ??? לא בבית ספרנו...

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7418 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
אני מחר רוצה לעשות בחירות דמה בין דיירי הבניין שלי, ואני מחליט להוציא את מפלגת מוישה אופניק, אתה תגיד לי שלא?

אם הדיירים יבחרו כך באופן דמוקרטי , אז תוציא .

בבית ספר ההנהלה פשוט החליטה להוציא , שזה לא דמוקרטיה .

מנהל בית הספר מפחד כנראה מכמות המצביעים לעלה ירוק בקרב תלמידיו, אם הם לא מרוצים שלא יצביעו

זה לא פגיעה בדמוקרטיה של התלמידים ?!

אולי המילה "זכו" לא מתאימה , הכוונה , עלה ירוק מפלגה בזכות ולא בחסד !

זה נכון

• תגובות 42
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
אין דמוקרטיה במערכת החינוך, זה ידוע. אני שמתי תמונות של ליברמן בכיתה, והמורה שלי תלשה וקרעה לי אותם.
זה כבר משהו אחר.. אם תלית תמונות במקום שלא שמור לכך - חובה עליה להוריד אותן. אם תלית במקום שבו נקבע שתולים תמונות של מתמודדים בבחירות, כנס בה.

אגב האנס יכול לספק לך נשק כימי אם תלחץ עליו. אני מעדיף מספר טלפון של ידיעות אחרונות, אבל בדמוקרטיה נשק כימי זו הדרך.

מחפש סאבפריים קדמי למיני (שנת 76 ומעלה, בורג אחד בכל צד).

פורסם
אחמדינג'אד? אהבתי. :-)

אנחנו חיים בדמוקרטיה, נכון? אז יש לי זכות להביע גם את דעותיי האישיות לגבי חינוך.

בעצם, את דעותיי לגבי כל נושא בעולם, במגבלות מסוימות.

ואני אלחם עד טיפת דמי האחרונה כדי לאפשר לך לומר את מה שאתה מאמין בו.

אבל כנראה שלא לימדו את זה בבית הספר שלך. (זו הרי דמוקרטיה מלמדים מה בא להם, זו זכותם)

בבליך, נראה לי, יהיה קצת קשה ללמד את זה מעכשיו והלאה.

סאן רוף פתוח וכסאות מחוממים.

פורסם

בליך אחד התיכונים הגרועים בארץ.

יש לו רק שם מנופח בזכות ה"ניבוי" של הבחירות שאף פעם לא מצליח.

"הדבר זר לרוחנו. המשיכה לתיירות לארצנו היא בכותל המערבי, בקברי אבותינו, במערת המכפלה ובקבר רחל. לא מסלול מירוצים!"

-1970, ח"כ מנחם פורוש אל שר התיירות, בנוגע לקיום גרנד פרי ישראלי ראשון.

פורסם
אנחנו חיים בדמוקרטיה, נכון? אז יש לי זכות להביע גם את דעותיי האישיות לגבי חינוך.

בעצם, את דעותיי לגבי כל נושא בעולם, במגבלות מסוימות.

נכון מאוד. זכותך המלאה.

חבל שמתלמידי בליך ניטלה הזכות להביע את דעותיהם.

ולמה? כל זאת בגלל הפחד של המנהל מפגיעה בתדמית היוקרתית של ביה"ס שלו כאשר יוודע שתלמידיו מעניקים מספר מנדטים לא מבוטל לעלה ירוק. סתימת פיות מכוערת.

אני מקווה שתלמידי בליך יימנעו מהצבעה בבחירות הדמי האלו כמחאה, או שייקחו פתקים לבנים ויכתבו עליהם עלה ירוק.

הבחירות בבליך עומדות להיות יום שחור לחינוך לדמוקרטיה בישראל.

פורסם

תלמידי בליך צריכים לעשות דבר נורא פשוט .

כל אחד מהם שרצה לשים פתק של עלה ירוק יחתוך דף (מהאמצע של המחברת, איפה שקל) ויציייר עליו עלה, ירשום "קן" וישים במעטפה.

מחאה מספיק טובה.

המנהל הזה הוא איש קטן נורא וזה עצוב שהוא זה שבוחר את חינוך חלק מהילדים במדינה.

מי שבאמת יסתכל על מצע הבחירות של עלה ירוק יבין שזו כנראה אחת הבחירות הטובות ביותר לכנסת הקרובה.

אני אקביל את זה לנושא שקרוב לליבנו.

כיום, המהירות המותרת במדינת ישראל היא 90-100 קמ"ש.

אף אחד לא שומר על המהירות הזו, אף אחד !

יש מקומות שזה בטיחותי לנהוג גם 150 קמ"ש.

מה המשטרה עושה ? באה ושמה מלכודות איפה שזה הכי נוח , איפה שהכי קל והכי לא מסוכן.

כדי להוכיח לכולם שהמשטרה "נלחמת" בתאונות הדרכים...

אם רק היו מנווטים את המאמצים האלה לפעולות חשובות באמת, לבניית תשתית חינוכית ומעשית , מצבנו היה טוב בהרבה יותר.

החוק הוא זה שדפוק והוא זה שמונע מאיתנו להילחם בבעיות האמיתיות, זה בדיוק מה שקורה עם החוק שקשור לסמים במדינה ואת זה צריך לשנות.

פורסם
החוק הוא זה שדפוק והוא זה שמונע מאיתנו להילחם בבעיות האמיתיות, זה בדיוק מה שקורה עם החוק שקשור לסמים במדינה ואת זה צריך לשנות.
הוצאת לי את המילים מהפה.

האנס, אופיר, תמשיכו להיות מקובעים בגישה שהחוק הוא מעל הכל ולא תגיעו לשום מקום (כידוע, החוק נקבע על ידי נבחרי העם - שנבחרים על ידי העם - אתם). מבחינתי בשביל הצדק צריך להלחם, גם אם זה אומר לשבור חוקים ו"מוסר" שאנו חיים על פיהם מאז ומתמיד.

הראל.

ספרינט QV 1.7i

146 1.7 16V

פורסם
תראה לי איפה רשמתי שהחוק מעל הכל

אני קונה לך מנוע 1.7 16V לגרוטאה שלך :wink:

עצם זה שאמרת שהנהלת התיכון ביצעה משהו לגיטימי - הוכחת לכולם שאתה חושב שהחוק הוא מעל הכל.

הראל.

(יש לאיציק 1.7 16V אחד מייבוא, תתקשר אלי ותודיע לי מתי לבוא להרכיב, תודה :wink: )

ספרינט QV 1.7i

146 1.7 16V

פורסם

לא אמרתי לגיטימי, לדעתי זה מטומטם, אבל זאת החלטה שלהם, אין בזה משהו לא חוקי

(אמרתי קונה לך מנוע, אתה משלם על ההשתלה, ד"ש לאיציק)

פורסם
הוצאת לי את המילים מהפה.

האנס, אופיר, תמשיכו להיות מקובעים בגישה שהחוק הוא מעל הכל ולא תגיעו לשום מקום (כידוע, החוק נקבע על ידי נבחרי העם - שנבחרים על ידי העם - אתם). מבחינתי בשביל הצדק צריך להלחם, גם אם זה אומר לשבור חוקים ו"מוסר" שאנו חיים על פיהם מאז ומתמיד.

הראל.

בלי להכנס לגופו של עניין (ומי שמת לדעת את דעתי אז צריך לתת למפלגה הזאת להתמודד ושהתיכון יתמודד עם התוצאות), אני חושב שמה שכתבת זה מסוכן מאד ונוגד את כללי הדמוקרטיה והפרדת הרשויות.

מחר מישהו יגיד שמבחינת הצדק צריך לפרוץ לבית הוריך ולחלק את הרכוש שלהם לעניים.

אז אל תמהר לשבור חוקים, תילחם על מנת לשנותם. כשמתחילים לקחת חוק לידיים לא יודעים איפה זה נגמר.

אלבום התמוונות של המוסטנג 1966 והפלקון 1960 ושני אוטובוסי הטייגר 1965 ו-1975, ראו כאן:

http://www.flickr.com/photos/benihasp/

פורסם
לא אמרתי לגיטימי, לדעתי זה מטומטם, אבל זאת החלטה שלהם, אין בזה משהו לא חוקי

ובכך שנתנת להם הכרה, נתנת להם לגיטימציה.

למכירה - פולריס ריינג'ר. 2002. פרטים בה"פ או כאן:http://carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=129096

• תוכן חדש...