Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

דמוקרטיה ??? לא בבית ספרנו...

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7416 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כמו בכל מערכת בחירות בישראל, נערכות בחירות גם בחלק מבתי הספר התיכוניים.

בהליך לא דמוקרטי בעליל החליטה הנהלת תיכון "בליך" ברמת גן להוציא את מפלגת "עלה ירוק" מהבחירות בבית ספרה.

לאחר פנייה של מפלגת "עלה ירוק" לבית המשפט, קיבל בית המשפט את טענות התיכון ואף אילץ את המפלגה לשלם לתיכון 10,000 ש"ח !!! (שיתרמו לאגודת "אל סם" :???: )

קישור לתגובה (הפתטית) של תיכון "בליך" להאשמות מפלגת "עלה ירוק":

http://www.blich.ramat-gan.k12.il/downloads/tshuva.doc

ואני אומר, תסתכלו על "בליך" ותראו את המדינה שלנו. דמוקרטיה פה זאת סתם אשליה!

לא יאומן מה שהולך במדינה הזאת...

אני רק מקווה שכל צרכני הקנאביס במדינה המחורבנת הזאת יחליטו לקחת ביום הבחירות כמה שעות חופש מהסטלה, לתרום לדמוקרטיה ולתמוך במה שהם באמת מאמינים...

הראל.

ספרינט QV 1.7i

146 1.7 16V

• תגובות 42
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
אני רק מקווה שכל צרכני הקנאביס במדינה המחורבנת הזאת יחליטו לקחת ביום הבחירות כמה שעות חופש מהסטלה, לתרום לדמוקרטיה ולתמוך במה שהם באמת מאמינים...

או שיתנו לשאר אזרחי המדינה חופש מהשטויות שלהם.

צריך לחשוב פעמיים לפני שמגישים עתירה אבודה מראש ועוד עם סיכוי סביר ללשון הרע...

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם
או שיתנו לשאר אזרחי המדינה חופש מהשטויות שלהם.

צריך לחשוב פעמיים לפני שמגישים עתירה אבודה מראש ועוד עם סיכוי סביר ללשון הרע...

תקשיב חבוב!

המפלגה הזאת היא מפלגה רשומה במדינת ישראל, ואין לאף אחד זכות לשלול אותה משום תהליך בחירות! לתלמידים זכות להצביע לכל מפלגה חוקית, ולהנהלת התיכון חובה להכיר בכל המפלגות!!!

העתירה שהם הגישו - הכי דמוקרטית בעולם!

לשון הרע??? אתה זה שחי בסרט כנראה...

הראל.

ספרינט QV 1.7i

146 1.7 16V

פורסם
לשון הרע??? אתה זה שחי בסרט כנראה...

אני אולי חי בסרט, אבל העובדה היא שבית המשפט קיבל את טענת בית הספר.

במקרה קראתי את המסמך שצירפת, וצמד המילים "לשון הרע" חוזר בו בכל פסקה שנייה.

לעצם העניין: לבית הספר מותר לעשות מה שבא לו במסגרת החוק, כך שפילו אם הוא מחליט

להוציא את מפלגת העבודה מהבחירות המדומות שהוא עושה, זה אולי לא בסדר מבחינה עקרונית, אבל זו לא עילה לתביעה.

לעצם העניין 2: אני מכיר באופן אישי מספיק מסוממים לשעבר שהתחילו מקטן ורק בנס יצאו חיים

ממעגל הסמים הקשים. בקיצור, אני מתקשה להסתיר חיוך בכל פעם שהמפלגה הזאת מסתבכת בתביעות אידיוטיות.

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם

הראל אתה צודק במאה אחוז. המפלגה רשומה, אין פה מקום לשיקול דעת.

האנס כנראה לא שמת לב, אבל המסמך המצורף הוא כתב הגנה שנכתב ע"י עורכי הדין שמייצגים את בליך. אם צמד המילים "לשון הרע" חוזר שם כל פסקה שניה זה לא מעיד על כלום.

אתה אומר שמה שעשו זה אולי לא בסדר מבחינה עקרונית? תודה רבה, בשבילי זה מספיק. הנה עילה לתביעה. הם יכולים לתבוע את מי שבא להם וכמה שבא להם. אם הם רוצים לבזבז כסף שיהנו.

אני מתנגד ללגליזציה של סמים, אבל למנוע ממפלגה רשומה להשתתף בבחירות בית ספריות בגלל שכבוד המנהל גיל פרג לא מעוניין שהתמיכה בה תקבל ביטוי בבית הספר שלו? ממה הוא מפחד?

מחפש סאבפריים קדמי למיני (שנת 76 ומעלה, בורג אחד בכל צד).

פורסם

אין דמוקרטיה בשיט !!! מתחיל בקטן , וניראה מה יהיה בעוד עשור .

עלה ירוק הם מפלגה רשומה , וזכו בה בדמוקרטיות !

זה רק מראה שכל אחד עושה מה שבז*** שלו , וזה גם מתבטא לכלל החוקים .

ועד כמה שידוע לי "בליך" לא בית ספר פרטי , אלא ממשלתי , העניין לא ברור בכלל .

זה נכון

פורסם
אני אולי חי בסרט, אבל העובדה היא שבית המשפט קיבל את טענת בית הספר.

במקרה קראתי את המסמך שצירפת, וצמד המילים "לשון הרע" חוזר בו בכל פסקה שנייה.

לעצם העניין: לבית הספר מותר לעשות מה שבא לו במסגרת החוק, כך שפילו אם הוא מחליט

להוציא את מפלגת העבודה מהבחירות המדומות שהוא עושה, זה אולי לא בסדר מבחינה עקרונית, אבל זו לא עילה לתביעה.

לעצם העניין 2: אני מכיר באופן אישי מספיק מסוממים לשעבר שהתחילו מקטן ורק בנס יצאו חיים

ממעגל הסמים הקשים. בקיצור, אני מתקשה להסתיר חיוך בכל פעם שהמפלגה הזאת מסתבכת בתביעות אידיוטיות.

"לשון הרע" המדובר במסמך הינו בגלל שטות אשר הוציא אחד המועמדים במפלגה לגבי שמו של מנהל בית הספר.

ולעניינו - התלמידים היו חייבים לערער על ההחלטה הלא דמוקרטית שבית ספרם ביצע! למפלגה הזכות לתבוע את בית הספר להכליל אותה בבחירות, גם אם הן "מדומות"!

התיכון מבצע בחירות לשם לימוד התלמידים מהי דמוקרטיה!!! עצם הוצאת מפלגה אחת מהבחירות מראה עד כמה ראשי התיכון (ובעצם, כל החברה שלנו) צבועים!

הראל.

ספרינט QV 1.7i

146 1.7 16V

פורסם
עלה ירוק הם מפלגה רשומה , וזכו בה בדמוקרטיות !

זכו במה? באיזה שפה אתה מדבר?

ועד כמה שידוע לי "בליך" לא בית ספר פרטי , אלא ממשלתי , העניין לא ברור בכלל .

מה הקשר?

אני מחר רוצה לעשות בחירות דמה בין דיירי הבניין שלי, ואני מחליט להוציא את מפלגת מוישה אופניק, אתה תגיד לי שלא?

אין לא שום דבר נגד עלה ירוק, אבל הבכי שלכם מיותר

מנהל בית הספר מפחד כנראה מכמות המצביעים לעלה ירוק בקרב תלמידיו, אם הם לא מרוצים שלא יצביעו

פורסם
אני מתנגד ללגליזציה של סמים, אבל למנוע ממפלגה רשומה להשתתף בבחירות בית ספריות בגלל שכבוד המנהל גיל פרג לא מעוניין שהתמיכה בה תקבל ביטוי בבית הספר שלו? ממה הוא מפחד?
מהאמת.

ספרינט QV 1.7i

146 1.7 16V

פורסם

שהיא?

פורסם

הראל עלה פה על הנקודה החשובה ביותר.

הנזק החינוכי שנגרם כתוצאה מפסק הדין הוא חמור עשרות מונים מהנזק החינוכי שהיה נגרם, אילו היו מתירים למפלגה להשתתף בבחירות. זה מראה לתלמידים שמה שאומרים מלמעלה זה מה שיש, שדמוקרטיה זה יפה אבל רק בשיעורי אזרחות.

פורסם
זה מראה לתלמידים שמה שאומרים מלמעלה זה מה שיש
ואני חושב שאין מהלך חינוכי טוב מזה.

פורסם
ואני חושב שאין מהלך חינוכי טוב מזה.
האנס אחמדינג'אד יעוץ משפטי בע"מ?

מכללללללללל הדברים שהיית יכול לומר עכשיו, בחרת את הגרוע ביותר. צריך להיות מאוד יצירתי כדי לצאת מזה עכשיו. סדאם חוסיין למשל נוהג לרקוד בבתי משפט והולך לו לא רע.

פורסם

אחמדינג'אד? אהבתי. :-)

אנחנו חיים בדמוקרטיה, נכון? אז יש לי זכות להביע גם את דעותיי האישיות לגבי חינוך.

בעצם, את דעותיי לגבי כל נושא בעולם, במגבלות מסוימות.

• תוכן חדש...