אוף-טופיק
[כתיבה למשתמשים רשומים בלבד עם 150 הודעות ומעלה] כל מה שלא קשור למכוניות. התייעצויות לגבי לימודים אקדמיים, זוגיות, DIY בבית, מוצרי חשמל, מחשבים, מצלמות, סלולר, טיולים בחו"ל, עוד קצת זוגיות, טלוויזיות, שעונים, מעסיקים, מחפשי עבודה, עוד טיפה זוגיות לקינוח ועוד.
58,394 נושאים בפורום הזה
-
- 2 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
אחלה שיר על חוקי מרפי... למי שלא אוהב את המילים בן זו@@ וכאלה אז שלא יוריד את השיר. http://www.mytempdir.com/530365
הודעה אחרונה מאת CooperS, -
- 14 תגובות
- 2 אלף צפיות
מחפש דירת 1.5-2חדרים בנתניה או באזור נתניה הדירה חייבת להיות מרוהטת ולא קומת קרקע בבקשה לפנות בהודעות פרטיות תודה רבה!!!!!!!!!!!
הודעה אחרונה מאת bender, -
שפעת העופות 1 2
מאת lior_baruch-
- אחראי פורום
- 15 תגובות
- 1.8 אלף צפיות
דוב, אריה ותרנגולת נפגשים אומר הדוב: אם אני שואג ביער כל היער רועד מפחד אומר האריה: אם אני שואג במדבר כל המדבר פוחד מממני אומרת התרנגולת: BIG DEAL, אני רק צריכה להשתעל וכל העולם עושה במכנסיים
הודעה אחרונה מאת RS6, -
-
- עוקב אחד
- 9 תגובות
- 3 אלף צפיות
שלום, ביום חמישי בבוקר אני נוסע עם חברים לאילת עד שבת בערב לציון סיום הלימודים. רציתי המלצות לגבי המסלול לשם. חשבתי על כביש 6, ירידה בקצה הכי דרומי שלו ומשם כביש 40 עד ההשתלבות עם כביש 90 ואז ישר עד אילת. אבל רציתי לעבור דרך ירידות סדום, ואין לי מושג איפה זה נמצא ואיזה דרך לקחת בשביל להגיע לשם. עוד אופציה הייתה כביש 6, שוב עד היציאה האחרונה, לעלות על כביש 40 עד צומת להבים ומשם כביש 31 מזרחה עד לים המלח, ואז דרומית על כביש 90 עד אילת. הדרך הזו נורא ארוכה אבל אני מניח שהנופים יהיו הרבה יותר יפים מאשר סתם במדבר. אבל שוב, אני לא יודע איפה זה ירידות סדום אז לא יודע אם לקחת את המסלול הזה או לא. אשמח להמלצות ותשובה לשאלתי בנוגע למיקום ירידות סדום. תודה מראש, אורן.
הודעה אחרונה מאת שמר, -
- 0 תגובות
- 2.2 אלף צפיות
הרשמים שלי : אחת הסדרות היותר מרשימות וחזקות שראיתי בחיי , השחקנים היו פנטסטיים , מרשימים , במיוחד הדמות של יוליוס , אטיה , ואשתו של לוסיוס ורינוס , העלילה הייתה מאוד נאמנה לתרחישים ההסטוריים עם תוספות בדיוניות של לוסיוס ורינוס וטיטוס פולו שצבעו את הסדרה ההסטורית בצבעים יותר אישיים ונוגעים ללב , התפאורה הייתה מהמושקעות שראיתי אי פעם בסדרת טלויזיה קשה לתאר במילים את העוצמה של הפרק האחרון עם סדרת התרחישים הטראגיים שחתמה את הגולל על אחד הדמויות הכי מדהימות שהיו בהסטוריה של האנושות , הלא הוא יוליוס קיסר והשחקן שגילם אותו עשה אותו בצורה לא פחות ממושלמת , בעוצמה נוקבת שחודרת דרך המסך בסערה חיכיתי למילים המפורסמות שלו בשעה שהוא גסס אבל הם לא באו , והמוות הכל כך מ…
הודעה אחרונה מאת איציק ט, -
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 10 תגובות
- 1.7 אלף צפיות
לעיונכם. נא לפתוח רמקולים בפול-ווליום... http://www.humor.co.il/flash_show.php?fileID=25&file=Humor.co.il-Rahit.swf איתמר.
הודעה אחרונה מאת אלעד, -
-
- עוקב אחד
- 8 תגובות
- 1.9 אלף צפיות
** סרטון פה **
הודעה אחרונה מאת אורן 16V, -
- 10 תגובות
- 8.6 אלף צפיות
שלום רב! הייתי מובטל במשך מס' חודשים בזמן הלימודים. הלימודים כמובן הקשו עליי למצוא עבודה. לאחר תקופה מסויימת קיבלתי חוב מכובד מביטוח לאומי שעליי לשלם. נושא של תשלום חודשי לביטוח לאומי הוא נושא שהתריד אותי תמיד. במיוחד עכשיו בתקופה שאני סטודנט. לא מספיק שאין זמן לעבוד וגם ככה חסר כסף להכל גם ביטוח לאומי נופל אלינו עם תשלום חודשי של 100 ש"ח. אין אפשרות לבטל את דמי ביטוח לאומי או הפחתה לפחות אם אני סטודנט שלא עובד? מדוע מדינת ישראל לא עוזרת במצב הזה? הנושא בחלקו הגדול לא קשור אליי. כתיבה בגוף ראשון היא רק לתיאור המקרה. מחכה לתגובות, תודה מראש L.A
הודעה אחרונה מאת nasdaq, -
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 6 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
כמה תמונות חיוביות... http://eggs.net.ua/news/2006/3/13/1934.htm
הודעה אחרונה מאת razmel, -
-
- עוקב אחד
- 5 תגובות
- 1.6 אלף צפיות
שלום אני רוצה ללכת לצבא ולעסוק במחשבים כי זה תחום שאני מבין בו מאוד ואוהב, תחום המחשבים הוא רחב מאוד והכוונה פה להוצאת רישיון טכנאי מחשבים דרך הצבא. איך אני יכול לעשות זאת? הפרופיל שלי הוא לא פרופיל קרבי האם זה יכול להקל על קבלת התפקיד? חשבתי מקודם ללמוד והתקבלתי לפרוייקט שחק אבל בסוף החלטתי שלא לבזבז שנתיים וללכת לצבא כי אני לא בטוח שבאלקטרוניקה אני רוצה להמשיך בחיים שלי. למי אני צריך לומר ששיניתי את דעתי ואיך הכי טוב לעשות זאת כדי להתקבל לטכנאי? תודה וסליחה על ריבוי השאלות
הודעה אחרונה מאת aa123, -
- עוקב אחד
- 3 תגובות
- 5.1 אלף צפיות
מחר אני אמור להגיע לאיצטדיון טדי לטובת סיור בעיר עם כל החברה מהצבא , איזה קו אני אמור לקחת כדי להגיע לשם מהתחנה המרכזית בבירה ?
הודעה אחרונה מאת Tzvika-Pick, -
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 5 תגובות
- 1.7 אלף צפיות
http://www.cockeyed.com/science/toast/toast1.html מסתבר שצדק הבן אדם...
הודעה אחרונה מאת hans, -
-
- 1 תגובות
- 982 צפיות
איזן חנות או איזה מקום בכי זול וטוב לקנייה של הופעות של להקות וdjs ?? תודה
הודעה אחרונה מאת Discover, -
-
- אחראי פורום
- 23 תגובות
- 2.8 אלף צפיות
הגיע הזמן לשדרג את המסך. היום יש לי מסך CRT ישן מאוד בגודל 19". אחרי בירורים רבים נשארתי עם שני מתמודדים סופיים דומים מאוד בתכונותיהם, אחד LG ואחד samsung. הכיוון הוא 17" משום שמרחק הישיבה שלי מהמסך הוא לא יותר מ-50 ס"מ ולכן נראה לי שלהשקיע ב-19" יהיה מיותר, במיוחד שהשימוש במחשב הוא לימודים (כתיבת עבודות וכו') ואינטרנט. האם למישהו פה יש ניסיון עם אחד מהמסכים הנ"ל או שחושב שבכל זאת כדאי ללכת על 19"? האם אתם מכירים פורום יעוץ טוב בתחום?
הודעה אחרונה מאת Wiking, -
-
- עוקב אחד
- 20 תגובות
- 3.4 אלף צפיות
שלום, בשעה טובה עברתי את כל המיונים הראשונים לקורס טייס בצבא. עכשיו בעוד כשבועיים יש לי את הגיבוש טייס. אשמח לקבל טיפים וכ'ו מאנשים ועברו את זה. אין לי בכלל מושג למה לצפות שם. אם מישהו יוכל להגיד לי מה הולך לקרות לי- אני אשמח. תודה מראש, אורן.
הודעה אחרונה מאת BMW, -
- 2 עוקבים
- 4 תגובות
- 7 אלף צפיות
מי שקצת מתמצא בעיניין כי לי אין שמץ, אני רוצה תוכנת עריכה של סירטונים/סרטים, המצלמה (דיגיטלית) אצלי מצלמת על פורמט mov מאוד כבד בקנה מידה ששתי דקות שם מגיע לאיזה 70 מגה, מה שלא קורה ב avi/mpg וכו'... מה גם שאפשר להפעיל אותה רק עם קוויק טיים. אז מי שמכיר תוכנה טובה, שעורכת (בא לי קצת להיכנס לעיניין)/מהמירה קבצים, שיגיד לי!
הודעה אחרונה מאת SuRuK, -
- עוקב אחד
- 3 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
אוקיי... אני לא יודע איך לא חשבתי על לשאול את זה פה עד עכשיו... אז ככה: כל מי שהיה לפני שנתיים בתערוכת אוטומוטור - וודאי חווה וראה את הסרטון פרסומת שהביתן של יגואר הציגו על 3 מסכים גדולים עם מופע לייזר ירוק מסביב... (בכניסה לביתן). באותה תקופה אני נ-ו-ר-א התלהבתי מהיופי והאלגנטיות של הפרסומת.... ולא הפסקתי לחפש את הסרטון! אפילו ניגשתי לנציג של יגואר בתערוכת ז'נבה שנה שעברה - וניסיתי לברר איתו (אבל הוא לא ממש ידע על מה אני מדבר). בכל מקרה - מה שאני מחפש זה את הסרטון הדיגיטלי - עם היגואר (החיה עצמה), שמין עולה מחומר נוזלי, ואז רואים שכאילו בתוכה פועל מנוע V8 והיא מתחילה לרוץ... משהו יפייפה!! כל מי שיודע על מה מדובר, ואיפה ניתן להשיג את הסרטון הזה - אני…
הודעה אחרונה מאת truejoker, -
-
- אחראי פורום
- 8 תגובות
- 1.6 אלף צפיות
כדאי גם רמקולים , פשוט מצחיק בטירוף! http://videos.streetfire.net/hottestvideos/1/0D5508BD-FB7F-48BF-A9AE-0564EBBB933D.htm
הודעה אחרונה מאת THE-ONE, -
-
- 21 תגובות
- 5.6 אלף צפיות
מצאתי פורום שהקדיש ת'רד ענק לנושא : מוסטנגים ,קורבטים , והוטרודס בליווי נשים שנראות טוב עד חבל"ז איציק
הודעה אחרונה מאת ToMeR, -
- עוקב אחד
- 8 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
מישהוא יכו ללהבהיר לי מה קורה עם מועדון פיאט , שהאקרים מצריים, שונאי ישראל , עלו עליו לאחרונה, ועכשו הפילו אותו לגמרי, מבלי אפשרות לגלוש באתר?! בברכה צביקה
הודעה אחרונה מאת צביקה., -
- 6 תגובות
- 1.7 אלף צפיות
היום ראיתי אותו, האיש והאגדה, זה שקבע שהאוטו שלי שווה כמו קורולה שנת 96, זה שהוריד לי מהאיביזה 11 אלף שקל בשנה, זה שקובע כמה עולה עכשיו וכמה יעלה בעתיד, יצחק לוי. הייתי היום בכנס קבלני שיפוצים ובנייה והוא נכנס לתחום השיפוצים מייד לאחר שנכנס לתחום הבנייה, הוא ממש מתמכר מטר מרובע של גבס. מעניין אותי לדעת איך יש לו את הכוח לקבוע מה יהיו המחירים ? על סמך מה ? אילו מבדקים הוא עושה ? למה אף אחד לא נכנס בו (מתחרה) ? דניאל.
הודעה אחרונה מאת tomcar, -
- 0 תגובות
- 831 צפיות
הסידרה PRISON BREAK חוזרת! יש פרק להורדה זמין בכמה אתרי ביטורנט (יומיים לפני השידור הרשמי של הפרק!!!) .. פרק 14 של העונה הראשונה יופיע ביום שני, 20 במרץ...
הודעה אחרונה מאת saar5555, -
- 11 תגובות
- 4.1 אלף צפיות
חבר שלי לא מזמן קנה אותה: האיכות של התמונות לא הכי טובות כי זה צילום בפלאפון האוטו שנת 2000 שמור מאוד משופר בעיקר חיצונית, כמו שאפשר לראות. סתם רציתי לשמוע תגובות...
הודעה אחרונה מאת bentata, -
- 13 תגובות
- 2.2 אלף צפיות
הסרט יוצא ביוני 2006 הטריילר: http://movies.yahoo.com/feature/thefastandthefurioustokyodriftqt.html לבעלי פלאשגט - כנסו לתוכנה, ליחצו על F4 ותשימו שם את הכתובת הבאה: http://mp3content03.bcst.yahoo.com/pub06root5/Pub06Share17/yahoomovies/14/23494982.mov?StreamID=23494982&pl_b=00D90C08898445FD8C4C648728441AB14B&CG_ID=1417821 לדף הבית: http://thefastandthefurious.com/main.html
הודעה אחרונה מאת system_x, -
- 5 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
אוהבים את סטיבן סגל Steven Sigal Sprite Ad .mpeg גדולללללללללללל ירון מאיר
הודעה אחרונה מאת Discover, -
- 1 תגובות
- 1 אלף צפיות
אם למישהוא יש במחשבו קליפים של : depeche mode,chimical brothers, duran duran,u2 של מסיבות,האוס,טרנס אודה מאוד אם תידעו אותי כדי שאוכל להשיג גם- באי מיול זה לוקח שבועות!!
הודעה אחרונה מאת ShayRally, -
- עוקב אחד
- 9 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
"בראיון בלעדי אתה רואה את גיבור העל "סופר עידו שפירא" חושף: "אני עידו שפירא!" עידו מספר שבימי חמישי היה נלחם בכוחות הפשע והרשע בעזרת כוח המוח" מתוך ספר מחזור ל"ט, עירוני ג'. חברים אין לי מה להוסיף, כואב הלב לראות חבר לספסל הלימודים נעלם ככה. http://news.msn.co.il/news/StatePoliticalMilitary/Military/200603/20060316045914.htm
הודעה אחרונה מאת WebWizard, -
- 2 עוקבים
- 21 תגובות
- 2.6 אלף צפיות
אלוהים אדירים,למה? למה?! למה יצא לי לראות את התועבה הזו, למה?!?! היו לי סיוטים יומיים שלמים!!! זה היה פשוט מתועב, מחריד, מגעיל, דוחה ומיותר... היה לה בקליפ האמר וורוד! עם ריפודים ממלמלה!!! אם אני תופס את הבן-יונה שהסכים לצבוע אותו ככה אני מחורר לו את הבי3ים עם סיכה ועושה מהם תיון!
הודעה אחרונה מאת ברווז, -
-
- אחראי פורום
- 4 תגובות
- 1.7 אלף צפיות
אהלן, שאלה בתחום המצלמות: לפני שבוע זכיתי במזל טוב במכרז באתר p1000 במצלמה canon a620. (הצלחתי להשיג אותה ב-1800 ש' כולל משלוח, מהיבואן המקורי - קרט - עם 3 שנות אחריות) עכשיו השאלה היא איזה זיכרון לקנות. אני די סגור על sandisk בגודל ג'יגה מסוג sd. השאלה היא איזה סוג זיכרון לקנות, כי לפי מה שראיתי יש כל מיני מהירויות. יש את הרגיל, ויש את ה ultra ויש את ה extreme. איזה זיכרון לא יאט את הכתיבה של המצלמה? תודה
הודעה אחרונה מאת Stav132, -
-
מונדיאל בחינם? 1 2
מאת XENON- 25 תגובות
- 2.8 אלף צפיות
לא להאמין אבל אולי במקום לשלם 800 שח לשידורי המונדיאל גאידמק יממן אותו לכולנו http://news.msn.co.il/news/BusinessCommunication/EconomicsCommunication/200603/20060315095359.htm
הודעה אחרונה מאת MustardMan32,
-
מי מחובר 53 משתמשים רשומים, 7 אנונימיים, 497 אורחים (הצג רשימה מלאה)
- אורי מ.
- שביט
- rolling_stony
- yuvk
- osheri
- Ronenbb
- Tal7
- nimrodgavish
- avargel
- earlofbug
- נהג חדש תקציב קטן
- Mr.Hybrid