Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7418 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן,

שאלה בתחום המצלמות:

לפני שבוע זכיתי במזל טוב במכרז באתר p1000 במצלמה canon a620.

(הצלחתי להשיג אותה ב-1800 ש' כולל משלוח, מהיבואן המקורי - קרט - עם 3 שנות אחריות)

עכשיו השאלה היא איזה זיכרון לקנות.

אני די סגור על sandisk בגודל ג'יגה מסוג sd.

השאלה היא איזה סוג זיכרון לקנות, כי לפי מה שראיתי יש כל מיני מהירויות.

יש את הרגיל, ויש את ה ultra ויש את ה extreme.

איזה זיכרון לא יאט את הכתיבה של המצלמה?

תודה

פורסם

מצלמה מעולה, אני אישית קניתי כרטיס אס די של קינגסטון בתאילנד, עלה לי 120 שקל(כרטיס של 512).

מניסיון, הכרטיס הוא לא אולטרא ולא אקסטרים ולא נעליים, כאלה לוחץ על ההדק המצלמה תמשיך לצלם בקצב של בערך 2 תמונות לשניה(במהירות סגר זריזה), עד שהבאפר שלה יתמלא, וזה יקח לך הרבה זמן. במצלמה הזאת אישית, אין לך שום סיבה לקנות כרטיס אולטרא ואקסטרים - זה פשוט לזרוק את הכסף לפח.

הכרטיסים האלה מראים יעילות רק במצלמות רציניות DSLR שמצלמות לך באיכויות לא מהעולם הזה וגדלי קבצים שחייבים כתיבה מהירה בשביל לשמור על קצב צילום מהיר.

תעשה חיים,

ובאמת, המצלמה הזאת היא המצלמת POINT&SHOOT הכי טובה והכי איכותית והכי מהירה והכי משוכללת שכסף יכול לקנות, אני אישית מרוצה עד השמיים.

אלעד,

שמכור לקאנון מזה 4 שנים.

פורסם

עשית את אחת הקניות הכי טובות שעשית בחייך. כתוב עליה MADE IN JAPAN או מדינה אחרת?

לגבי כרטיס זיכרון. המצלמה שלך משתמשת בכרטיסים מסוג SD שכמו ששלד אמר באים בכמה מהירויות.

ממה שאני הבנתי, מהירות הכרטיס משפיעה על מהירות העיבוד של המצלמה (מהרגע שאתה לוחץ על כפתור הצילום ועד לרגע שהמצלמה מוכנה לתמונה חדשה) ועל מהירות העברת הקבצים מהמצלמה למחשב.

גם אני קניתי בתאילנד כרטיס בנפח 1 ג'יגה במהירות X80 (בינונית). עד כמה הוא באמת יותר מהיר מכרטיס פשוט - לא יודע.

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

הייתי היום בחנות בבני ברק (החנות של אתר camera4less למי שמכיר) וגם שם אמרו לי שבמצלמה הזאת זה לא משפיע המהירות של הכרטיס.

אז הלכתי על ה sandisk הרגיל 1g (הכחול) עלה לי 232 ש'.

כמו שאמרתי הזמנתי את המצלמה במכרז של p1000 ביום חמישי לפני שבוע, זמן האספקה הוא 14 ימי עבודה,

אבל כבר אתמול(רביעי) המצלמה הגיעה, רק חבל שלא היה אף אחד בבית, היא אמורה להגיע שוב מחר.

לפי התגובות שלכם אני כבר לא יכול לחכות :)

ברגע שהיא תגיע אני אעדכן אם היא made in japan.

ועוד משהו: היא לא רק Point&shoot אלא יש לה גם מצבים שאפשר לשלוט ברוב הפרמטרים, וזה בכלל כיף.

פורסם

מצלמה מעולה!

קניתי את ה A610 בהמלצת הפורום ואני לא מצטער לרגע, מצלמה מעולה, איכותית מאוד+מלא אפשרויות כיוון ידניות, בדיוק מה שחיפשתי.

😈Seat Leon Cupra 280😈

• תוכן חדש...